PDA

View Full Version : Help Τοποθετηση Προβολεα



pambs
11-01-2007, 11:15
Θα ηθελα λιγη βοηθεια για να υπολογισω σε ποια αποσταση πρεπει να μπει ο infocus 5700 που εχω για να μου δωσει 120'' οθονη

Μπηκα στο site της infocus αλλα το calculator που εχει δεν μου βγαζει τον 5700

Ευχαριστω

Θωμάς
11-01-2007, 11:22
Γιατί δεν βάζεις το ζουμ στη μέση, να τον βάλεις στη μπρίζα χωρις dvd και άλλα καλώδια αν σου είναι δύσκολο και να αρχίσεις να απομακρύνεσαι από την οθόνη μεχρι να πιάσεις τις 120 ίντσες;
Λέω εγώ τώρα.

gureto
11-01-2007, 11:30
InFocus Screenplay 5700: Αυτόν εννοείς?

Αν ναι ρίξε μια ματιά εδώ (http://www.projectorcentral.com/InFocus_Home-ScreenPlay_5700-projection-calculator-pro.htm)

takisot
11-01-2007, 11:42
Για δοκιμασε με τον calculator του projectors central:
http://www.projectorcentral.com/projection-calculator-pro.cfm

takisot
11-01-2007, 11:42
Καλα, ο Gureto με προλαβε!

gureto
11-01-2007, 11:45
Καλα, ο Gureto με προλαβε!

:ernaehrung004:

Browser
11-01-2007, 12:17
Παιδια, το calculator του projector central να το προσεχετε. Δεν ειναι παντα σωστο.

Θα συμβουλευα να κατεβαζετε το user manual του εκαστοτε προβολεα για να ειστε σιγουροι !!

pambs
11-01-2007, 12:18
Γιατί δεν βάζεις το ζουμ στη μέση, να τον βάλεις στη μπρίζα χωρις dvd και άλλα καλώδια αν σου είναι δύσκολο και να αρχίσεις να απομακρύνεσαι από την οθόνη μεχρι να πιάσεις τις 120 ίντσες;
Λέω εγώ τώρα.


ειναι λιγακι δυσκολο, ειναι ηδη τοποθετημενος αλλου

pambs
11-01-2007, 12:19
Παιδια, το calculator του projector central να το προσεχετε. Δεν ειναι παντα σωστο.

Θα συμβουλευα να κατεβαζετε το user manual του εκαστοτε προβολεα για να ειστε σιγουροι !!

Δεν το εχουν στο website τους πλεον

pambs
11-01-2007, 12:22
αν το εκανα καλα θελω max.6.9 min 5.5 σωστα?

Browser
11-01-2007, 12:22
Δεν το εχουν στο website τους πλεον


Σε ποια γλωσσα το θες ?? -bye-

http://www.infocus.com/service/sp5700/ug.asp?site_lang=1&site_region=1&

gureto
11-01-2007, 12:31
Παιδια, το calculator του projector central να το προσεχετε. Δεν ειναι παντα σωστο.

Θα συμβουλευα να κατεβαζετε το user manual του εκαστοτε προβολεα για να ειστε σιγουροι !!

Δίκιο έχεις, απλώς θεώρησα ότι το user manual θα το είχε ο pambs και δεν θα βοηθήθηκε.

Εγώ πάντως από τις υποδείξεις του projectorcentral πήρα μια καλή ιδέα, και η τελική τοποθέτηση του προβολέα (benq 7700) έπεσε πολύ καλά αφού το zoom του είναι ακριβώς στην μέση. Νομίζω ότι πρέπει γενικά να αποφεύγουμε κυρίως τις ακραίες τιμες που δίνει ο calculator. Αν τοποθετήσει κανείς τον προβολέα στο κοντά στη μέση τιμή των αποστάσεων που δίνει ο calculator είναι δύσκολο να αντιμετωπίσει πρόβλημα που δεν λύνεται με το zoom.

pambs
11-01-2007, 12:33
εισαι μεγαλος!

Browser
11-01-2007, 12:33
Στον 8720 για παραδειγμα τα εχει λαθος.

Κατα τα αλλα, εχεις δικιο !!

Browser
11-01-2007, 12:33
εισαι μεγαλος!

:ernaehrung004:

pambs
11-01-2007, 12:44
και εδω εχει καποια διαφορα


Screen Maximum Μinimum

119.3 16.14/4.92 22.38/6.82

Λογικα 5.8μ φενονται καλα

pambs
11-01-2007, 12:46
Παμε παρακατω, πως υπολογιζουμε το υψος τοποθετησης της οθονης?

Καινουργιο setup και πρεπει να γινουν ολα στην τριχα!

Browser
11-01-2007, 12:47
Κι αυτο θελει στοιχεια....

Τι οθονη εχεις ??

Browser
11-01-2007, 12:54
Δες και λιγο αυτο το θεμα....

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=4240

απο το ποστ 297 και κατω που το κουβεντιαζομε το θεμα με τον Ντινο.

Θα παρεις μια ιδεα το πως υπολογιζετε με τα αντιστοιχα δικα σου στοιχεια !!

pambs
11-01-2007, 12:59
εχω παραγγειλει μια euroscreen ηλεκτρικη 120'' με tensioner

Θα την εχω στα χερια αποψε

Browser
11-01-2007, 13:03
Εχει μεγαλο black border απο πανω ? Ποσο υψος?

Υψος ταβανιου ?

Υψος που θες να βλεπεις ?

Ελα βρε, ενα ενα θα τα ρωταω??

pambs
11-01-2007, 13:30
εγω το υψος που θελω να βλεπω, θελω πρωτα να καθορισω. Αυτο πως βγαινει? ειναι καθαρα θεμα προτιμησης

υψος ταβανιου 250cm

το black border αποψε οταν θα την εχω στα χερια μ

Browser
11-01-2007, 13:32
Οκ. Περιμενουμε λοιπον.

Παντως αν καταφερεις και φερεις τους "υποτιτλους" της 16/9 ταινια στο υψος των ματιων που καθεσαι θα εισαι 3 χαρες !

Δυσκολο , αλλα δες το !

AFam
11-01-2007, 13:58
http://www.infocus.com/service/sp5700/sp5700.asp?site_lang=1&site_region=3&

η επίσημη σελίδα υποστήριξης του 5700.

pambs
20-01-2007, 15:55
Το υψος ταβανιου ειναι 280εκ αλλα επειδη θα μπει σε γυψοσανιδα, μπορει να μπει σε υψος 250εκ. Το συνολικο υψος της οθονης ειναι 175εκ συμπεριλαμβανομενου του masking το οποιο εχει υψος 30εκ

Στο καναπε που θα χρησιμοποιω το υψος το ματιων μου βρισκεται στα 110εκ.

Δηλαδη εαν τοποθετησω την οθονη σε υψος 260εκ οι υποτιτλοι θα βρισκονται περιπου στο 1μ

Υπ. Παντα μιλαω για καθαρη οθονη -10εκ σιδερου

Τι λετε ολα καλα μεχρι εδω?

pambs
21-01-2007, 22:09
Ακυρο το πιο πανω

Λογω καποιων προβληματων πρεπει η οθονη να τοποθετηθει σε υψος 260εκ(βαση). Το μπορτερ θα αρχιζει στα 250 και θα τελειωνει στα 220εκ και ο προβολεας θα τοποθετηθει σε υψος 220εκ. Τι λετε τωρα ολα μια χαρα??? Βοηθηστε λιγο!!!