Welcome to the AVClub.
Page 333 of 334 FirstFirst ... 233323329330331332333334 LastLast
Results 3,321 to 3,330 of 3336

Thread: Cosmote TV GO

  1. #3321
    Supreme Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Γιαννιτσά
    Posts
    5,741

    Απάντηση: Cosmote TV GO

    Καλή Χρονιά !
    Ευχαριστώ για την απάντηση .
    Έχω δυο tablet ,το ένα είναι lenovo και το άλλο mls .
    Το έβαλα στην αρχή το Cosmote TV GO στο lenovo "έπαιξε".
    Μετά για πολύ καιρό το έβαλα στο mls και έπαιζε για πολύ καιρό .Τώρα μπαίνω στην εφαρμογή ,άλλά όταν πάω να παίξω κάποιο κανάλι ,βγάζει το κυκλάκι ότι πάει να συνδεθεί στο κανάλι και σταματάει εκεί .
    Σαν δεύτερη συσκευή έχω βάλει pc (όπου στην αρχή δεν μπορούσα να μπω) και τελευταία laptop .Κάποια στιγμή μετά από format έπαιζε στο laptop , αλλά μετά από λίγες μέρες μετά από ενημέρωση των win 10 ,σταμάτησε να παίζει και εκεί .
    Έχω και εγώ σταθερό,κινητό και tv στο ΟΤΕ και προσπαθώ να μπω από το wifi του σπιτιού μου .
    Κάτοπτρα:Neco 1.55x1.70m (κινητό 85.2° E - 45° W) , Tecatel 1.10x1,20m & 1.00x1,10m & 0.90x1,00m, Vizyon 1.05x1,15m, SAB 0.85x0,95m
    Δέκτες : 2x Dr.HD F15 , Technomate TM-7102, Clark Tech 4100 & 5000(soft Dr.HD F16) , Amiko Allien 2 ,Vantage HD 8000TS & 7100, Lyngbox LB1 , Humax 5400Z κ.α
    TV: Samsung UE50H6400 3D , LG 49ub830v 4k 3D
    Ραδιοενισχυτές :Onkyo TX-S608 3D 7:2 , Marantz NR1403 3D 5:1 , ηχεία : Klipsch & Harman Kardon
    Media players : PopCorn A-400 & Xtreamer SideWinder3
    LNB'S:Inverto Black Ultra 0.2,MTI AP8-T2NRC 0.1, DigiSat DX-2100 0.2 ,Sharp BS1R9EL100A,Sharp BS1R8EL200A, Inverto Multiconnect 0.2, Megasat Multifeed 0.1dB, Fracarro twin-quad, Smart Titanium 0.1 ,Golden Interstar 0,2 κ.α
    DiSEqC: EMP-CENTAURI 16/1 PCP-W3 και 10/1 :Θέσεις 45°e,42°e,39°e,28.2 °,26°e,23.5°e,19.2°e,16°e,13°e,10°-9°e,7°e,5°e,0.8°w,4°-5°w,7°w,12.5°w,30°w
    Cam: Diablo 2, irdeto blue & μωβ

  2. #3322
    Senior Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    UK
    Posts
    649

    Απάντηση: Cosmote TV GO

    Καλή χρονιά σε όλη την παρέα. Σίγουρα έχει απαντηθεί στο παρελθόν αλλά οι σελίδες είναι πολλές. Σε δίκτυο Forhnet πως μπορώ να δω ΟΤΕ TV go ?

  3. #3323
    Senior Member
    Join Date
    May 2017
    Posts
    440

    Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

    Quote Originally Posted by greekgreek View Post
    Καλή Χρονιά !
    Ευχαριστώ για την απάντηση .
    Έχω δυο tablet ,το ένα είναι lenovo και το άλλο mls .
    Το έβαλα στην αρχή το Cosmote TV GO στο lenovo "έπαιξε".
    Μετά για πολύ καιρό το έβαλα στο mls και έπαιζε για πολύ καιρό .Τώρα μπαίνω στην εφαρμογή ,άλλά όταν πάω να παίξω κάποιο κανάλι ,βγάζει το κυκλάκι ότι πάει να συνδεθεί στο κανάλι και σταματάει εκεί .
    Σαν δεύτερη συσκευή έχω βάλει pc (όπου στην αρχή δεν μπορούσα να μπω) και τελευταία laptop .Κάποια στιγμή μετά από format έπαιζε στο laptop , αλλά μετά από λίγες μέρες μετά από ενημέρωση των win 10 ,σταμάτησε να παίζει και εκεί .
    Έχω και εγώ σταθερό,κινητό και tv στο ΟΤΕ και προσπαθώ να μπω από το wifi του σπιτιού μου .
    Πραγματικά περίεργο...σίγουρα δεν έχει πρόβλημα στην αναγνώριση του wifi αφού έπαιξε....κολλάει η εφαρμογή...μάλλον..δοκίμασες να την απεγκαταστήσεις;

  4. #3324
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2017
    Posts
    2

    Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

    Quote Originally Posted by yianniskyr View Post
    Καλή χρονιά σε όλη την παρέα. Σίγουρα έχει απαντηθεί στο παρελθόν αλλά οι σελίδες είναι πολλές. Σε δίκτυο Forhnet πως μπορώ να δω ΟΤΕ TV go ?
    Δεν έχει σημασία το δίκτυο αρκεί η συσκευή σου να έχει κάρτα sim COSMOTE για να μπορεί να σταλεί sms ταυτοποίησης.

  5. #3325
    Supreme Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Γιαννιτσά
    Posts
    5,741

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

    Quote Originally Posted by MIKU View Post
    Πραγματικά περίεργο...σίγουρα δεν έχει πρόβλημα στην αναγνώριση του wifi αφού έπαιξε....κολλάει η εφαρμογή...μάλλον..δοκίμασες να την απεγκαταστήσεις;
    Καλή Χρονιά !
    Έκανα και επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις ,πιο πριν την απεγκατέστησα και την ξανά έκανα εγκατάσταση , πάλι δεν παίζει .
    Κάτοπτρα:Neco 1.55x1.70m (κινητό 85.2° E - 45° W) , Tecatel 1.10x1,20m & 1.00x1,10m & 0.90x1,00m, Vizyon 1.05x1,15m, SAB 0.85x0,95m
    Δέκτες : 2x Dr.HD F15 , Technomate TM-7102, Clark Tech 4100 & 5000(soft Dr.HD F16) , Amiko Allien 2 ,Vantage HD 8000TS & 7100, Lyngbox LB1 , Humax 5400Z κ.α
    TV: Samsung UE50H6400 3D , LG 49ub830v 4k 3D
    Ραδιοενισχυτές :Onkyo TX-S608 3D 7:2 , Marantz NR1403 3D 5:1 , ηχεία : Klipsch & Harman Kardon
    Media players : PopCorn A-400 & Xtreamer SideWinder3
    LNB'S:Inverto Black Ultra 0.2,MTI AP8-T2NRC 0.1, DigiSat DX-2100 0.2 ,Sharp BS1R9EL100A,Sharp BS1R8EL200A, Inverto Multiconnect 0.2, Megasat Multifeed 0.1dB, Fracarro twin-quad, Smart Titanium 0.1 ,Golden Interstar 0,2 κ.α
    DiSEqC: EMP-CENTAURI 16/1 PCP-W3 και 10/1 :Θέσεις 45°e,42°e,39°e,28.2 °,26°e,23.5°e,19.2°e,16°e,13°e,10°-9°e,7°e,5°e,0.8°w,4°-5°w,7°w,12.5°w,30°w
    Cam: Diablo 2, irdeto blue & μωβ

  6. #3326
    Established Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    216

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

    Quote Originally Posted by greekgreek View Post
    Καλή Χρονιά !
    Έκανα και επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις ,πιο πριν την απεγκατέστησα και την ξανά έκανα εγκατάσταση , πάλι δεν παίζει .
    Χρόνια πολλά φίλε μου, το laptop το έχεις συνδεδεμένο με εξωτερική οθόνη μήπως!!!

    Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  7. #3327

    Re: Cosmote TV GO

    Καλησπέρα και καλή χρονιά. τελικά με τις root συσκευές έχει γίνει κάτι? αγόρασα οθόνη αυτοκινήτου του με android κατέβασα την εφαρμογή αλλά δε μου ανοίγει με το μήνυμα που βγάζει για τις rooted συσκευές. μπορώ να κάνω κάτι?

  8. #3328
    AVClub Enthusiast
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    1,081

    Re: Cosmote TV GO

    Το cosmote tvgo δουλεύει σε windows intel compute stick; Ρωτάω γιατί συμφορουμιτες παλιότερα λέγανε ότι παίζει από desktop.

  9. #3329
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    567

    Απάντηση: Cosmote TV GO

    Με frog παιζει κανονικα ή θελει whats up? Επισης παιζει ρολο αν σε δικαρτο η θεση της σιμ ειναι στην θεση 1 ή θεση 2?

  10. #3330
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    35

    Re: Cosmote TV GO

    Γειά σας έχετε να προτείνετε κάποιο tablet με 10 ίντσες που θα παίζει χωρίς πρόβλημα το cosmote tv go? Τώρα έχω Samsung galaxy tab 10.1 το οποίο όμως είναι παλιό και έχει πάρει την τελευταία αναβάθμιση μόνο σε 4.2.2 και δυστυχώς στο playstore μου βγάζει ότι η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με το tablet. Υπάρχει κανένας τρόπος... να το κάνω να δουλέψει το παλιό tablet? Από καινούριο πρέπει αν έχω καταλάβει να είναι και 4g για να στέλνει το μήνυμα της επιβεβαίωσης. Τι προτείνετε μέχρι 400 ευρώ το πολύ πολύ! Τα κινέζικα 10ινστα παίζουν την εφαρμογή;

    Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

 

 
Page 333 of 334 FirstFirst ... 233323329330331332333334 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (2 members and 1 guests)

  1. Teo010,
  2. christos_k

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to top