Welcome to the AVClub.
Page 10 of 14 FirstFirst ... 67891011121314 LastLast
Results 91 to 100 of 133
  1. #91
    AVClub Addicted Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    2,349

    Απάντηση: Crypto Redi 210MP

    Δεν πιστεύω ότι βγήκε το AC3 για μείωση του ανταγωνισμού στις πωλήσεις έναντι των media player.
    Άλλωστε τα media player υποστηρίζουν και DTS και έχουν και άλλες λειτουργίες και υπηρεσίες που οι ψηφιακοί δέκτες - αυτή τη στιγμή - δεν μπορούν να πλησιάσουν.

    Κάτι μου θυμίζει από τα παλιά από την κατηγορία των media player. Τότε με το DTS και την περίφημη δυνατότητα να έχει downscale to 2 channel. Όποιος είχε πληρώσει δικαιώματα, είχε την πίτα και όποιος στη ζούλα το είχε περάσει....γρήγορα το έβγαλε εξαιτίας διαφόροων "πιέσεων".

    Μάλλον θα περάσουμε μια μεταβατική περίοδο όπου AC3 δεν θα έχουν οι περισσότεροι δέκτες μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να βγουν οι επόμενες εκδόσεις των συσκευών.
    Θα το γράψουμε άλλη μία φορά, όσοι πρόκειται να αγοράσουν δέκτη τώρα και τους ενδιαφέρει και το μέρος media player να διπλο-ελέγξχουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά στο κουτί να αναγράφουν για το AC3.

  2. #92
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    45

    Απάντηση: Crypto Redi 210MP

    Quote Originally Posted by tolias View Post
    Αφού έγινε η κουβέντα για τον 250 που κάποιος φίλος θα φέρει από Κύπρο, κοιτάξτε και αυτό. Δεν είναι ο ψηφιακός δέκτης Crypto Redi 250 mp. Είναι σκέτος media player. Χωρίς ψηφιακό δέκτη. Προσοχή στην κοντινή ονομασία για να μην υπάρξει μπέρδεμα. Απλά με 30 ευρώ παίρνεις και έναν φτηνό ψηφιακό δέκτη και με τα ίδια λεφτά (100 ευρώ) κάνεις καλύτερα την δουλεία σου.
    http://www.cryptoelectronics.gr/cata...partno=W002286
    http://www.bestprice.gr/item/2150311...-free-time-250

    Ναι αλλα με το να γεμισουμε μηχανακια το ραφι δεν ειναι και οτι καλυτερο. Αυτος ειναι ο σκοπος δεκτης και media player σε ενα που να παιζει οσο το δυνατον περισσοτερα αρχεια. Οσον αφορα τον 210 mp τον συστηνω ανεπιφυλακτα ως δεκτη, οχι ομως ως media player λογω ελλειψης ac3. Προσωπικα την πατησα και τον αγορασα γιατι οπως προαναφερθηκε παλια υποστηριζε ac3 ηχο. Και για να κλεισω επειδη ηθελα ενα μηχανημα που να με καλυπτει σε ολα,ηδη εκανα παραγγελια απο Κυπρο τον 250mp (2 κομματια).Τιμη 128 ευρω και τα δυο μαζι με τα μεταφορικα.

  3. #93
    AVClub Addicted Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    2,883

    Απάντηση: Crypto Redi 210MP

    Καλή τιμή για δύο κομμάτια. Βέβαια έχει μερικούς περιορισμούς το μηχάνημα και σαν δέκτης και σαν media player, αλλά είναι ένας καλός συνδυασμός και από τα καλά μηχανήματα της κατηγορίας. Δεν υπάρχει πια στην Ελλάδα, αλλά η τιμή αυτή είναι καλή για τα δύο κομμάτια, ακόμα και αν βρέθηκε εκτός Ελλάδας.

    Quote Originally Posted by lemon View Post
    Δεν πιστεύω ότι βγήκε το AC3 για μείωση του ανταγωνισμού στις πωλήσεις έναντι των media player.
    Άλλωστε τα media player υποστηρίζουν και DTS και έχουν και άλλες λειτουργίες και υπηρεσίες που οι ψηφιακοί δέκτες - αυτή τη στιγμή - δεν μπορούν να πλησιάσουν.

    Κάτι μου θυμίζει από τα παλιά από την κατηγορία των media player. Τότε με το DTS και την περίφημη δυνατότητα να έχει downscale to 2 channel. Όποιος είχε πληρώσει δικαιώματα, είχε την πίτα και όποιος στη ζούλα το είχε περάσει....γρήγορα το έβγαλε εξαιτίας διαφόροων "πιέσεων".

    Μάλλον θα περάσουμε μια μεταβατική περίοδο όπου AC3 δεν θα έχουν οι περισσότεροι δέκτες μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να βγουν οι επόμενες εκδόσεις των συσκευών.
    Θα το γράψουμε άλλη μία φορά, όσοι πρόκειται να αγοράσουν δέκτη τώρα και τους ενδιαφέρει και το μέρος media player να διπλο-ελέγξχουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά στο κουτί να αναγράφουν για το AC3.
    Και εγώ κάπου προς τα εκεί καταλήγω. Προς την πιθανότητα να προέκυψε κάποιο νομικό πρόβλημα ή θέμα δικαιωμάτων.
    Επίσης συμφωνώ ότι πρέπει να τσεκάρουμε την ύπαρξη του AC3. Για παράδειγμα ο 210AD και στις προδιαγραφές του στο site γράφει για υποστήριξη AC3, αλλά και πάνω στο κουτί του έχει μία κίτρινη στάμπα σαν σφραγίδα που γράφει DOLBY DIGITAL, που βέβαια είναι το AC3.
    Last edited by Serafeim Karakostas; 15-10-2012 at 00:10. Reason: Συνένωση μηνυμάτων

  4. #94
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Βραχατι κορινθιας
    Posts
    548

    Απάντηση: Crypto Redi 210MP

    Οταν λετε για τον 210 mp οτι δεν παιζει AC3 εννοειτε μεσω ενισχυτη για πολυκαναλο? (γιατι δεν εχω δοκιμασει) γιατι απο την τηλεοραση παιζει (εννοω πως κανει μετατροπή AC3 σε stereo).
    Εχω την αναβαθμιση 1/8/2011.
    Το προβλημα ειναι οτι οι υποτιτλοι ειναι πολυ μικροι.
    Χαζη ερωτηση μαλλον.. αλλα παιζει dts μεσω ενισχυτη?
    Επισης (το εχω ξανα πει) στην περιοχη μου, στη συχνοτητα 64 βγαινουν 2 τοπικα καναλια, αλλα (ενω με τον edision mini 2in1 και με τον CDVB-HD που εχω δοκιμασει, τα κατεβαζω), με τον Crypto Redi 210MP στην 64 δεν εχω καθολου σημα! (εννοειτε πως εχω ελεγξει και δεν φταιει η εγκατασταση) αλλα και ενας αλλος φιλος με Crypto στην περιοχη εχει το ιδιο προβλημα .
    Το ιδιο γινετε και με καποιες τηλεορασεις Samsung (δεν κατεβαζουν την 64) ενω σε LG που δοκιμασα κατεβαινουν κανονικα. Ισως το προβλημα να μην ειναι του δεκτη η της tv, αλλα να οφειλεται στους τηλεοπτικους σταθμους (64 TOP-SUPER)
    Krοpilack (kropi)


  5. #95
    AVClub Addicted Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    2,883

    Απάντηση: Crypto Redi 210MP

    Είναι τελευταίας παρτίδας ο 210 σου ή παλιότερης παρτίδας; Παλιά είχε AC3. Τώρα κάποιος φίλος είπε ότι δεν παίζει AC3. Και το συνδυάζουμε με το γεγονός ότι αυτό έγινε και στον 220 που πια δεν υποστηρίζει AC3 κάτι που επιβεβαίωσε και η Crypto για τον 220. Εμείς από αυτά που λένε οι φίλοι καταλαβαίνουμε και βγάζουμε συμπεράσματα.
    Παίζει AC3 σημαίνει ότι ακούγεται κατευθείαν από την τηλεόραση με απευθείας σύνδεση HDMI ή Scart. Αν δεν παίζει τότε δεν ακούγεται ήχος.
    Όταν δεν κατεβαίνει κανάλι σημαίνει κακή λήψη. Κάθε δέκτης έχει διαφορετική ευαισθησία. Εγώ ας πούμε έχω δει ότι ο Crypto 210 AD μου δεν πιάνει σχεδόν καθόλου την συχνότητα 63 στην Αθήνα. Ο XORO 7600μου συνήθως πιάνει με σπασίματα. Και ο F&U 2205 μου πότε πότε είχε σήμα που μπορούσες να την πιάσεις χωρίς σπασίματα. Μια μικρή διαφορά στην λήψη που σε εντελώς οριακό σήμα κάνει την διαφορά μεταξύ του πιάνω ή δεν πιάνω την συχνότητα.

  6. #96
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Βραχατι κορινθιας
    Posts
    548

    Απάντηση: Crypto Redi 210MP

    Δεν ξερω αν ειναι τελευταιας παρτιδας.. Στις πληροφοριες εγραφε Hadrware Crypto
    Software 210 MP 23/3/2011. Τωρα γραφει τα ιδια εκτος απο την ημερομηνια που ειναι 1/8/2011. Ακούω κατευθείαν από την τηλεόραση (AC3) με απευθείας σύνδεση Scart (dts oxι). Τον ειχα παρει περσι (35 ευρω + 3 μεταφορικα, αν θμαμαι καλα). Ειχε αλλη αναβαθμιση (που επαιζε και αυτη και ΑC3 και του περασα την 1/8/2011 μηπως διορθωθει το προβλημα με την 64.. το οποιο 1000% δεν ειναι θεμα κακης η οριακης ληψης. Ισως δεν δινουν καποια πληροφορια σηματος οι σταθμοι που ειναι στην 64, η ο Crypto Redi 210MP δεν ανιχνευει σωστα την πληροφορια σηματος που δινουν οι σταθμοι. Γιατι και ο edision mini 2in1 που κατεβαζει τη 64, ενω ολες τις αλλες συχνοτητες τις κατεβαζει αμεσως, στην 64 αργει λιγο αλλα την κατεβαζει και αυτη με ποιοτητα 90% οπως και τις αλλες.
    Krοpilack (kropi)


  7. #97
    AVClub Addicted Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    2,883

    Re: Crypto Redi 210MP

    Είναι παλιότερος ο δέκτης σου. Τότε είχε ακόμα AC3. Είναι αρκετά πιο πρόσφατης παρτίδας οι 210 που δεν παίζουν AC3, αν τελικά ισχύει αυτό. Και από ότι φαίνεται αυτό δεν είναι θέμα λογισμικού αλλά κάποιας επέμβασης στο hardware. Για τα κανάλια δεν ξέρω τι γίνεται. Ο δικός μου 210AD δεν μπορεί να πιάσει την συχνότητα 63 της Αθήνας, ενώ οι άλλοι δύο δέκτες μου την ψιλοπιάνουν. Αλλά τα Euronews και TV5 που τα πιάνουν όλοι οι δέκτες μου, οι άλλοι δύο τα πιάνουν με σπασίματα. Όμως ο 210AD τα παίζει χωρίς κανένα σπάσιμο. Καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει θέμα χαμηλής λήψης των καναλιών γιατί ο 210AD μου δεν θα τα έπιανε. Μάλλον υπάρχει θέμα ποιότητας του σήματος, το οποίο ο Crypto το χειρίζεται πιο αποτελεσματικά από τους άλλους δύο δέκτες μου. Δηλαδή πιάνει πιο δύσκολα από τους άλλους δύο, αλλά αν καταφέρει να πιάσει κλειδώνει καλύτερα από τους άλλους δύο. Αλλά αυτό δεν ξέρω αν ισχύει και στον 210 γιατί έχουν διαφορετικό demodulator για την λήψη των καναλιών. Μία από τις δύο διαφορές που έχουν. Οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω στον συγκεκριμένο τομέα.

  8. #98
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    45

    Απάντηση: Crypto Redi 210MP

    Ισως ετσι να εξηγειται το γεγονος οτι δεν ανεβαζει η crypto αναβαθμισεις στο επισημο site. Αφου για το ιδιο μηχανημα (210, 220) εχει αλλαξει το hw. Θα επρεπε να αναφερει οτι η αναβαθμιση ειναι για τα παλια που υποστηριζουν ac3 και οχι για τα καινουργια που δεν υποστηριζουν και θα εχανε πωλησεις. Ενω τωρα οσοι δεν ξερουν τη πατανε οπως τη πατησα κι εγω. Αν πατησετε στο skroutz καποια καταστηματα λενε οτι υποστηριζει και καποια οχι. Καποιοι εχουν αναρτησει το παλιο manual και καποιοι το καινουργιο.Μπαχαλο.

  9. #99
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    2

    Re: Crypto Redi 210MP

    Γεια σας παιδια....
    Επαναφερω το θεμα για τον συγκεκριμενο mpeg4 τον crypto 210mp τον οποιο τον ειχα αγορασει περσι απο το e-shop και εγω οπως και ενα αλλο παιδι.Το προβλημα που αντιμετωπιζω πραγματικα με εχει εξοργησει....
    Ηρθε η ωρα να τον βαλω στην τηλεοραση μου (μια samsung 40" μοντελο 07) και οταν τον συνδεο ειτε με σκαρτ ειτε με hdmi μου γραφει μυνημα στην οθονη οτι δεν υποστηρηζεται.......Ελεος λεω
    Τον εβαλα σε μια αλλη samsung που εχω στο δωματιο μοντελο του 10) και κανονικα μου βγαζει το μενου και ολα τα σχετικα
    Εχω και μια παλια bluesky τηλεοραση 15" που και εκει τον αναγνωριζει κανονικα.....περασα και το firmware του Αυγουστου αλλα παλι τιποτα....Κοιταξα και τις ρυθμησεις της τηλεορασης μπας και αλλα ολα ειναι κομπλε, τι να κανω????? Ακομα και την αναλυση αλλαξα οταν τον ειχα σε καποια απο τις 2 που μπορουσα να δω μενου μπας και ηταν πολυ μεγαλη η αναλυση για την τηλεοραση αλλα τζιφος....
    Καθε γνωμη-αποψη-βοηθεια δεκτη......1η φορα βλεπω ομως να μην ειναι συμβατος ο αποκωδικοποιητης με τηλεοραση

  10. #100
    AVClub Addicted Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    2,883

    Re: Crypto Redi 210MP

    Σίγουρα είναι θέμα ανάλυσης του δέκτη που δεν υποστηρίζει η τηλεόραση σου. Οι Samsung φαίνεται να έχουν ένα θέμα με λάθος αναλύσεις. Κοίτα εδώ που υπάρχει ανάλογο θέμα. Μηνύματα 52-57.
    http://www.avclub.gr/forum/showthrea...210AD-MP/page6

 

 
Page 10 of 14 FirstFirst ... 67891011121314 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to top