Norah Jones - not too late

Μιχάλης Κορ.

Moderator
Staff member
18 June 2006
21,475
Πειραιάς
Το σάββατο που πέρασε, ήμουν βόλτα στο fnac του the mall κ χάζευα τους δίσκους...έπεσε η ματιά μου στον συγκεκριμένο κ με τιμή τα 6,99 ευρώ.

Καθώς μου αρέσει πάρα πολύ η φωνή της κοπέλας, τον αγόρασα χωρίς δισταγμό.

Τον άκουσα τις επόμενες ημέρες αρκετές φορές και μπορώ να πω με σιγουριά ότι, είναι ένας δίσκος που αξίζει να τον έχει κάποιος στην δισκοθήκη του.

Norah-Jones-Not-Too-Late-382501.jpg


Τον βάζεις στο cd player και τον ακούς ξανά κ ξανά, χωρίς να "αποφεύγεις" κάποιο κομμάτι του.

Όλα αξίζουν, ίσως για άλλους το ένα περισσότερο από το άλλο...εγώ ξεχωρίζω τα : the sun doesn't like you και wake me up.

Η ηχογράφηση είναι κ αυτή πολύ καλή, όπως κ τα άλλα άλμπουμ της, ενώ η φωνή της είναι για άλλη μια φορά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ !

Σε όποιον λοιπόν αρέσει το είδος, τότε ας σκεφτεί να αποκτήσει αυτόν τον δίσκο.

-bye-
 

Δημοκηδής

Μέλος Σωματείου
23 June 2006
9,970
Η Νόρα είναι διαμάντι ....

Παρότι ο δίσκος αυτός δεν στέκεται στα (δυσθεώρητα υψηλά) επίπεδα των δύο πρώτων, εγώ εκτίμησα το γεγονός ότι αντί να επαναλάβει την (σίγουρη) συνταγή (συμπεριλαμβάνοντας κάποιες εξαιρετικές διασκευές των στάνταρντς, ή άλλων λιγότερο γνωστών, πλην υπέροχων κομματιών), αυτή προτίμησε να δοκιμάσει τις δικές της δυνάμεις στην δημιουργία τραγουδιών ...

Δίσκος χαμηλών τόνων, εξαιρετικής αισθητικής και γούστου ... ωστόσο, εάν κάποιος δεν έχει τα δύο πρώτα, θα πρέπει να ξεκινήσει από αυτά ....
 

send

AVClub Fanatic
19 June 2006
30,947
Θεσσαλονίκη
Το κορυφαίο το είπε ένας ξάδερφός μου, είχε έρθει από το σπίτι και πέτυχε να σιγοπαίζει ο πρώτος δίσκος της (Come away with me): "ποια είναι αυτή που βαριέται να τραγουδήσει"? :flipout:

Εμένα πάντως μου αρέσει