PDA

View Full Version : Acer Iconia W510



Γιώργος Κυριακαράκος
15-04-2013, 21:15
Έψαχνα καιρό να πάρω κάποιον καινούργιο φορητό υπολογιστή. Τελικά όπως τα έφεραν τα πράγματα έπεσε στα χέρια μου το Acer Iconia W510.
Tablet με windows 8 που έχει και αποσπόμενο πληκτρολόγιο που περιλαμβάνει δεύτερη μπαταρία και μια κανονική θύρα usb.
Την προηγούμενη εβδομάδα έλειπα ταξίδι και ήταν σούπερ ευκαιρία να το δοκιμάσω.
Είναι μαζί με το πληκτρολόγιο μόλις 1.26 κιλά, ενώ σαν ταμπλέτα 570 γραμμάρια - σούπερ λοιπόν για να το κουβαλάς.
Επίσης ερωτεύτηκα την μπαταρία του. Όταν είναι συνδεδεμένο με το πληκτρολόγιο (2 μπαταρίες) διαφημίζονται κάπου 18 ώρες αυτονομίας. Δεν πέφτουν ιδιαίτερα έξω όταν το χρησιμοποιείς για δουλειές γραφείου ή καμιά ταινία. Πας 2-3 ημέρες επαγγελματικό ταξίδι και δεν κουβαλάς καν φορτιστή.
Τα windows 8 πάνε σφαίρα, μπουτάρουν πιο γρήγορα από το desktop μου (με 4πύρηνο, ssd και 4 GB ram) σε λιγότερα από 20 δευτερόλεπτα με το Hybrid boot ενεργοποιημένο.
Επίσης όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που δεν μου άρεσαν από το office 2013, είναι εκείνα που το κάνουν πλήρως λειτουργικό στην οθόνη των 10 ιντσών με touch.
Να πω την αλήθεια πίστευα πως οι 12 ίντσες είναι μάλλον οι ιδανικές για έναν φορητό υπολογιστή με ελάχιστες τις 11 - κυρίως λόγω του πληκτρολογίου. Ευτυχώς το συγκεκριμένο είναι αρκετά καλό και μπόρεσα να πληκτρολογίσω με τυφλό δεκάδες σελίδες στο word. Επίσης το μικρό μέγεθος μου επέτρεπε στο τραπεζάκι του αεροπλάνου να ακουμπίσω και καρπούς κάτω και να γράφω αρκετά γρήγορα και ξεκούραστα.
Σε review στο ίντερνετ είχα διαβάσει μη υποστήριξη directX, πράγμα που δεν είναι αλήθεια. Αυτό που είναι αλήθεια είναι οι άθλιοι driver που δίνει η acer για την κάρτα γραφικών. Ευτυχώς η HP έδωσε πιο καινούργια έκδοση για ένα δικό της αντίστοιχο και με λίγο πείραγμα στο inf και απενεργοποίηση της υπογραφής των driver τώρα είναι μια χαρά. Πριν δεν έτρεχε καν το google earth σε directX, τώρα είναι μια χαρά. Ο διπύρηνος Atom Z2760 για δουλειές γραφείου είναι σούπερ. Όσο αφορά τα γραφικά τρέχει το 3dmark06, αλλά τα αποτελέσματα είναι πολύ χαμηλά (κοντά στο 500).
Επίσης φόρτωσα απροβλημάτιστα το vmware 7 και μπορώ και φορτώνω άνετα εικονικό μηχάνημα με windows XP που έχει μέσα αρκετά στημένα λογισμικά για development (η έκδοση 9 βγάζει σφάλμα ότι δεν υποστηρίζεται ο επεξεργαστής). Τα ταμπλετοπαιχνιδάκια πάντως τα σηκώνει μια χαρά.
Πάντως το 80% του χρόνου το είχα με το πληκτρολόγιο και λίγο το χρησιμοποίησα σαν ταμπλέτα. Όμως ακόμη και έτσι το touch το συνηθίζεις πολύ γρήγορα. Το touchpad του πληκτρολογίου είναι πολύ στενό λόγω του μεγέθους της συσκευής και αν θες να κρατήσεις πατημένο το δεξί κουμπί πολύ εύκολα λόγω στενότητας το δάκτυλο ακουμπά πιο πάνω και πάει ο cursor όπου να είναι. Σκεφτόμουν να κάνο πατέντα και να καλύψω με ένα κομμάτι ταινία πάχους 3-4 χιλίοστών πάνω από εκεί που τελειώνουν τα πλήκτρα, αλλά μάλλον το συνηθίζω. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έβαζαν ένα pointing stick και να είχαν μόνο δύο κουμπιά από κάτω. Σε κάθε περίπτωση μέρα με την ημέρα χρησιμοποιώ όλο και λιγότερο το touchpad.
Αρνητικά χμμμ...μάλλον τα 64 GB αποθηκευτικού χώρου, η 1 μόνο usb που είναι και micro πάνω στην ταμπλέτα (έχει adaptor μέσα στο κουτί) - παίζει δεύτερη πλήρους μεγέθους όταν έχεις συνδεδεμένο το πληκτρολόγιο και η αδυναμία τρεξίματος σύγχρονων παιχνιδιών.
Η τιμή του νομίζω ότι είναι αρκετά τίμια, γιατί σου δίνει κανονικά windows που τρέχεις τα πάντα, παίζεις όποτε θες σαν ταμπλέτα, όποτε θες σαν netbook/laptop και η αυτονομία είναι πραγματικά απίστευτη. Σκέτη ταμπλέτα ακόμη και με windows 8 είναι ένα παιχνίδι...όμως λόγω του διαθέσιμου πληκτρολογίου το παίρνεις στα σοβαρά...


http://cdn.slashgear.com/wp-content/uploads/2012/10/acer_iconia_w510_1.jpeg

alextrela
16-04-2013, 07:05
Καλοριζικο.
Οπως τα αναφέρεις είναι πολύ καλή αυτονομία είτε σκέτο το tablet είτε μαζί με πληκτρολόγιο όπου ξεχνάς στην ουσία ποτέ το φορτίσεις τελευταία φορά.
Το είχα και εγώ για κανά 10ημερο,αλλά το έδωσα τελικά,διότι ήθελα πιο μεγάλες ιντσες,και δεν με βόλεψε πολύ.
Να προσεχείς το πίσω μέρος του tablet όπου είναι αρκετά ευαίσθητο σε μικρογρατζουνιες,συνιστω θήκη οπωσδήποτε,διότι στο δικό μου την 3τη-4τη μέρα τις αμιχες τις απέκτησα για πλάκα.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
16-04-2013, 09:35
μεγειές Γιώργο καλοδούλευτο. Θεωρώ πως μεγάλο ρόλο στην αυτονομία παίζει το ότι είναι 10.1

Αν ήταν 11.6 δεν θα ήταν ίδια τα πράγματα.

Είμαι στο ίδιο σκεπτικό με το δικό σου. Απλά δεν ξέρω τελικά κατά πόσο βολεύει να είναι αποσπώμενο το keyboard ή όχι.
Αν είναι να το χρησιμοποιείς όπως λες κατά 80% σαν λάπτοπ, γιατί να βγαίνει το πληκτρολόγιο; Μήπως τελικά είναι περιττό το να είναι αποσπώμενο;

Εξάλλου με windows δεν ξέρω αν τελικά έχει την χρήση της ταμπλέτας για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπάρχει πληθώρα εφορμογών όπως στο android που είναι αποκλειστικά tablet λειτουργικό. ή έχει;

Πάντως το θεωρώ κι εγώ λίγο το 10.1 δεδομένου ότι είναι και 16:9 . Αν ήταν π.χ. 4:3 θα ήταν σίγουρα πιό χορταστικό.

Κοίταζα προχτές το S7 της Acer που είναι ultrabook αλλά με 13.3 touch !! Πολλά τα λεφτά Αρη όμως...

tmjuju
16-04-2013, 09:50
Καλορίζικο!
Είμαι σίγουρος ότι θα το κρατήσεις πολύ περισσότερα χρόνια σε χρήση από ότι θα κρατούσες ένα android/iOS tablet!

Γιώργος Κυριακαράκος
17-04-2013, 21:11
μεγειές Γιώργο καλοδούλευτο. Θεωρώ πως μεγάλο ρόλο στην αυτονομία παίζει το ότι είναι 10.1

Αν ήταν 11.6 δεν θα ήταν ίδια τα πράγματα.

Είμαι στο ίδιο σκεπτικό με το δικό σου. Απλά δεν ξέρω τελικά κατά πόσο βολεύει να είναι αποσπώμενο το keyboard ή όχι.
Αν είναι να το χρησιμοποιείς όπως λες κατά 80% σαν λάπτοπ, γιατί να βγαίνει το πληκτρολόγιο; Μήπως τελικά είναι περιττό το να είναι αποσπώμενο;

Εξάλλου με windows δεν ξέρω αν τελικά έχει την χρήση της ταμπλέτας για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπάρχει πληθώρα εφορμογών όπως στο android που είναι αποκλειστικά tablet λειτουργικό. ή έχει;

Πάντως το θεωρώ κι εγώ λίγο το 10.1 δεδομένου ότι είναι και 16:9 . Αν ήταν π.χ. 4:3 θα ήταν σίγουρα πιό χορταστικό.

Κοίταζα προχτές το S7 της Acer που είναι ultrabook αλλά με 13.3 touch !! Πολλά τα λεφτά Αρη όμως...

Βασικά tablet τόσο καιρό δεν είχα πάρει γιατί εκεί που θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω χρησιμοποιούσα το κινητό. Πάντως αυτό που λες για την πληθώρα των εφαρμογών δεν μπορώ να πω ότι συμφωνώ. Γιατί και στο Android πόσες πια να χρησιμοποιείς;
1. Browser...επιτέλους έχεις όλους τους browser με όλα τα add-ons να δουλεύουν τέλεια (έχει μερικούς και στο store αν δεν θες desktop mode)
2. Pdf reader...μια χαρά και σε app υπάρχει από default
3. Skype...καλύτερα το desktop πάντως
4. Παιχνίδια...μπορεί να μην έχει χιλιάδες, αλλά έχει 100αδες και όλα τα κλασσικά
5. Πληκτρολόγιο...υποστηρίζει όλες τις γλώσσες
6. Multimedia...εφαρμογές και σε app και φυσικά desktop για να παίζεις πραγματικά τα πάντα
7. Εφαρμογές google...τρέχουν μόνο από τον browser αφού δεν υπάρχει υποστήριξη από την google
Χρησιμοποιείς τίποτε άλλο στο τάμπλετ συχνά? Εγώ τουλάχιστον όχι.
Από το κινητό πρωί και βράδυ πριν κοιμηθώ έμπαινα με το news and weather και έβλεπα ειδήσεις. Η ταμπλέτα ακόμη μου πέφτει βαριά για κάτι τέτοιο, αλλά προφανώς μπαίνω μέσω browser στο news.google.gr.
Α, και τέλος το βασικότερο...τρέχει πλήρες office με equation editor και endnote...Αυτό είναι επιστημονική φαντασία για άλλες πλατφόρμες.

Να πω ότι όσο περισσότερο το χρησιμοποιώ τόσο περισσότερο δεν χρησιμοποιώ το κλασσικό ποντίκι, αλλά το touchscreen. Τα windows 8 είναι πραγματικά ένα λειτουργικό ανάμεσα στους 2 κόσμους και νομίζω ότι τα καταφέρνει τελικά καλά, γιατί σου επιτρέπει να κάνεις ότι θες και με τους δύο τρόπους. Ακόμη και όταν το έχω σαν tablet περισσότερο στο desktop είμαι παρά σε κάποιο app για ταμπλέτα.
Πάντως νομίζω όσο περισσότερο παίζω μαζί του ότι στις 10 ίντσες δεν χρειάζεσαι κάτι καλύτερο από hardware... Το μέγεθος σε περιορίζει στο να τρέξεις κάτι που το hardware θα χωλαίνει...

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
18-04-2013, 10:13
Εχεις στριμάρει κανά 720p από κανά NAS ;

Γιώργος Κυριακαράκος
18-04-2013, 17:35
Δεν έχω NAS στο σπίτι. Το μόνο που μπορούσα να δοκιμάσω εύκολα ήταν μέσω media library του media player των windows 8 μεταξύ desktop και του tablet.
Matroska 1080p έπαιξε απροβλημάτιστα.

bassman2
26-04-2013, 08:52
άραγε ένα usb dac συνδεέται σε αυτό; λογικά από πλευράς λειτουργικού κομπλε μου φαίνεται. μία αλλη ερώτηση είναι αν παίζιε ταινίες 1080p ή flac /aiff αρχεία αλλά μέσω Nas και streaming

tmjuju
26-04-2013, 09:21
Φυσικά συνδέεται με usb audio interfaces / dacs
Και σίγουρα είναι υπέρ αρκετό για flac

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
26-04-2013, 14:43
Αραγε W510 vs XE500T1C (Samsung) τι θα έβγαινε; (από άποψη δυνατοτήτων μιλάω όχι την προφανή διαφορά στις ίντσες).

Τα έχουν συγκρίνει;

Γιώργος Κυριακαράκος
27-04-2013, 13:29
Τάσο το hardware από πλευράς επεξεργαστή/μνήμης/αποθηκευτικού χώρου είναι τα ίδια. Άρα έχουμε την μια ίντσα διαφορά στο μέγεθος της οθόνης. Αυτό που σίγουρα θα είναι καλύτερο είναι το touchpad και λογικά και η πληκτρολόγηση αφού τα πλήκτρα θα είναι ελαφρά μεγαλύτερα. Δεν νομίζω ότι θα έβγαινε ουσιαστικά κάποιο καλύτερο/χειρότερο, αλλά η απόφαση θα είχε να κάνει με το αν θες τη μία ίντσα που προσφέρει πιο άνετη χρήση, αλλά το κάνει μεγαλύτερο για χρήση στο δρόμο και του μειώνει και την αυτονομία.

Γιαννης Σπυρου
18-01-2014, 19:59
το απεκτησα (απο σποντα) κι εγω!
Δεν εχει ομως πληκτρολογιο, ειναι το απλο μοντελο (demo κομματι)... μπορω να το παρω ξεχωριστα , ποσο και απο που ?

Παιρνει windows 8.1 ?

Ηταν το μονο tablet που δεν ειχα δοκιμασε, και θελω να ριξω μια ματια , μιας κι εμενα μου αρεσουν τα metro Windows, πολυ περισσοτερο απο
Android....

alextrela
18-01-2014, 21:09
το απεκτησα (απο σποντα) κι εγω!
Δεν εχει ομως πληκτρολογιο, ειναι το απλο μοντελο (demo κομματι)... μπορω να το παρω ξεχωριστα , ποσο και απο που ?

Παιρνει windows 8.1 ?

Ηταν το μονο tablet που δεν ειχα δοκιμασε, και θελω να ριξω μια ματια , μιας κι εμενα μου αρεσουν τα metro Windows, πολυ περισσοτερο απο
Android....
Πληκτρολόγιο βρήκα εδω
http://www.amazon.de/Acer-Iconia-Keydock-Dockingstation-Tastatur/dp/B00BJKGNWE/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1390071875&sr=8-3&keywords=acer+iconia+w510
Ψάξε και σε κανα eBay μήπως το βρεις πιο φθηνα.
Τα 8.1 κατα 99.9% τα παίρνει,θα σου βγάλει ενημέρωση στο store για αναβαθμιση( να είσαι συνδεδεμένος συνέχεια στο ρεύμα εως ότου ολοκληρωθεί)

Γιαννης Σπυρου
18-01-2014, 21:11
Πανακριβο ειναι το ατιμο!

Ισως παω σε κανα απλο bluetooth γι αρχη.


Ξερει κανεις που απεθυνομαι , γιατι υπαρχει καποιο θεμα με την οθονη, εχει καποιο "καψιμο" στη κατω αριστερη γωνια .
Επειδη το πηρα σημερα, υπαρχει περιπτωση αμμεσης αντικαταστασης απο αντιπροσωπεια (ο πωλητης ειχε μονο 1 κομματι) ?

alextrela
18-01-2014, 21:17
http://www.acer.gr/ac/el/GR/content/support
Η αλλιως στο κατάστημα πώλησης και ζητά αντικατάσταση με αλλο(αν δεν εχει αμεσα ζητά να σου φέρει,αν εχεις την υπομονη να περιμένεις καποιο διαςτημα)
Αν επιτρεπεται ποςο το πήρατε,διοτι υπάρχει η προσφορα στη Vodafone το Samsung μαζί με το πληκτρολόγιο και Wacom digitazer.

Γιαννης Σπυρου
18-01-2014, 21:24
300 ευρω (μοντελο χωρις πληκτρολογιο) , μαζι με 2 χρονια επεκταση εγγυησης (συνολο 3 χρονια δηλ).
Καλη τιμη ειναι, απλα ηταν το τελευταιο κομματι, γι αυτο και "ξεπουλαγαν".

Μπορω να το παω κατ ευθειαν αντιπροσωπεια για γρηγοροτερη εξυπηρετηση ?

ΥΓ... ποια ειναι ακριβως η προσφορα της Voda (καποιο λινκ)?

alextrela
18-01-2014, 21:30
300 ευρω (μοντελο χωρις πληκτρολογιο) , μαζι με 2 χρονια επεκταση εγγυησης (συνολο 3 χρονια δηλ).
Καλη τιμη ειναι, απλα ηταν το τελευταιο κομματι, γι αυτο και "ξεπουλαγαν".

Μπορω να το παω κατ ευθειαν αντιπροσωπεια για γρηγοροτερη εξυπηρετηση ?

ΥΓ... ποια ειναι ακριβως η προσφορα της Voda (καποιο λινκ)?
Το είχα δώσει στο απο κατω νήμα ακριβώς απο το Acer(στα 399 ευρω έπαιζε εως χθες το μεσημέρι που το έβαλα που ήταν αμεσα διαθεςιμο-τωρα δεν το βγάζει πλέον-πάρε Vodafone αυριο να ρωτήσεις μήπως και το βρεις.

Όσον αφορα το Acer δεν γνωρίζω αν κάνουν άμεση αντικατάσταση-δύσκολο - σίγουρα κάποιες ημέρες,αλλα πάρε τηλ ή email και ρώτησε.

Γιαννης Σπυρου
18-01-2014, 21:31
ok... ευχαριστω!

Ειναι παντως αρκετα καλο, απο το λιγο που το ειδα και γρηγορο (τουλαχιστον σε απλες εφαρμογες) .

alextrela
18-01-2014, 21:38
ok... ευχαριστω!

Ειναι παντως αρκετα καλο, απο το λιγο που το ειδα και γρηγορο (τουλαχιστον σε απλες εφαρμογες) .
Στα specs ίδιο ειναι με το Samsung,είχα το αντίστοιχο περσινό 10αρι της Asus για κανα 10ημερο και μια χαρα παει για μια light προς μέση χρηση(σερφάρισμα,office,YouTube,ταινίες)
Το δικό του πληκτρολόγιο εχει και extra μπαταρια να ξέρεις συν extra USB θύρα για αυτο και τσιμπημενη η τιμη του.

Γιαννης Σπυρου
18-01-2014, 21:41
προσπαθω να κανω καποιες αναβαθμισεις τωρα, παιρνει ΠΟΛΥ ωρα...!
Ισως μετα απ αυτες να μου βγαλει και αυτη των win 8.1

alextrela
18-01-2014, 21:45
Υπομονη,θα πρεπει μετά τις πρώτες αναβάθμισεις σε drivers/windows update που θα ολοκληρώσεις και μετά να μπεις στο store διοτι απο εκει θα κανεις την αναβαθμιση αποκλειστικα στα 8.1

Γιαννης Σπυρου
18-01-2014, 22:46
οντως, εκανα ολα τα update, kai τωρα μου εβγαλε και το update για win 8.1 !
Αλλα παιρνει παλι πολυ ωρα , εχω και σχετικα αργη συνδεση.... περιμενω να δω και τα 8.1 λοιπον.

Ποιο ειναι το πιο ελαφρυ αντιβιοτικα για 8.1 ?



Το μονο αρντητικο μεχρι τωρα, ειναι οτι εχουν μειενι μονο 32GB ελευθερα.... μετα το νεο update θα δω ποσα θα μεινουν .

Cinemusic - Ανδρέας
18-01-2014, 23:04
Γιαννη αν δεν πας γυρεύοντας δεν χρειαζεσαι αντιβιοτικά.
Στο δικο μου ειμαι με το ενσωματωμένο των Windows εδω και δυο μήνες ( παρομοίως και στο σταθερό με seven εδω και ενα χρονο )

Γιαννης Σπυρου
18-01-2014, 23:19
εχουν τελικα τα 8.1 το defender ενσωματωμενο , οπως στα 7 ?

Μετα την αναβαθμιση, χρειαζεται να "σβησω" κατι για να κερδισω λιγο χωρο στο δισκο (ισως καποια temp απο τα update) ή τα σβηνει μονο του?

Cinemusic - Ανδρέας
18-01-2014, 23:38
Ναι υπάρχει και στα 8.1 απλως πρέπει να κανεις μια σάρωση για να ενεργοποιηθεί.
Αν θέλεις να κερδίσεις λίγο χώρο ίσως να έβγαζες το περιττά που προσθέτει η Acer .

Γιαννης Σπυρου
18-01-2014, 23:42
Σαρωση....απο το control panel το βρισκεις ή καπου αλλου ?

Cinemusic - Ανδρέας
19-01-2014, 00:33
Ναι απο εκεί στην ασφάλεια

Γιαννης Σπυρου
19-01-2014, 14:59
υπαρχει δοκιμασμενος τροπος να αλλαξουμε την default bing search engine σε google ston IE 11 ?
Οτι και να δοκιμασα δε δολευει ... σε win 8.1 .

el_el
04-02-2014, 00:43
το πήρα και γω σημερα ΑΠΟ "ΚΏΤΣΟ" στα 249, χωρις πληκτρολογιο, ντεμο κομματι, αλλα εχω προβλημα μoυ ζηταει administrator password το οποιο και δε ξερω!
Ειχε αλλο ενα user λογαριασμό αλλα με αυτον δε μπορω να χω administrator δικαιωματα....οποτε αχρηστευεται το μηχανημα αφου δε μπορω να εγκαταστήσω τιποτε!
Καμμια ιδεα?
καθε βοηθεια πολυτιμη!
Ευχαριστώ εκ των προτερων!

Στο bios μπαινω με vol- kai Power

Cinemusic - Ανδρέας
04-02-2014, 01:37
Δηλαδή δεν μπορείς να μπεις στα Windows και σου ζητά κωδικό;
Αν είναι έτσι τότε θα πρέπει να κάνεις restore τα Windows και μετά να κάνεις νέο λογαριασμό.

el_el
04-02-2014, 03:02
στα windows μπαινω με το λογαριασμο που ειχε το acer σαν"" δευτερο user", ενα ασχετο ονομα χωρις κωδικο, προφανως demo, και οχι σαν administrator. Oταν αλλαζω user σε admin μου ζηταει κωδικο.
O ''demo'' λογαριασμος δεν εχει administrator rights ομως........και δε μπορω να εγκατστησω τιποτε!
Υπαρχει περίπτωση το μηχανημα να ειναι demo? και υπαρχει λυση η το παω πισω σουμπιτο???

Γιαννης Σπυρου
04-02-2014, 10:33
Εσυ το ειπες , demo κομματι πηρες. Οπως κι εγω, γι αυτο και η καλυτερη τιμη.
Αν δε σου ειπαν το κωδικο, παρτους τηλ. Ή πηγαινε απο κει να σου το κανουν restore , εγω αυτο εκανα επιτοπου οταν το πηρα.

alextrela
04-02-2014, 10:34
στα windows μπαινω με το λογαριασμο που ειχε το acer σαν"" δευτερο user", ενα ασχετο ονομα χωρις κωδικο, προφανως demo, και οχι σαν administrator. Oταν αλλαζω user σε admin μου ζηταει κωδικο.
O ''demo'' λογαριασμος δεν εχει administrator rights ομως........και δε μπορω να εγκατστησω τιποτε!
Υπαρχει περίπτωση το μηχανημα να ειναι demo? και υπαρχει λυση η το παω πισω σουμπιτο???

Αν δεν σε αφηνει να κανεις επαναφορα των windows λογω administration limitation γυρνα το πισω.

Γιαννης Σπυρου
04-02-2014, 10:46
Δεν υπαρχει λογος ανυσηχιας, μια επισκεψη θα σου λυσει το θεμα.

el_el
05-02-2014, 00:02
καταφερα να κανω επανεγκατασταση τα windows μετα απο αρκετο γκουγκλαρισμα και ολα καλα! Ευχαριστω πολυ

Γιαννης Σπυρου
05-02-2014, 11:39
καλο θα ηταν να πεις πως το καταφερες χωρις admin privs.... γιατι μπορει και καποιος αλλος να το χρειαστει.

kosmous
06-02-2014, 17:39
υπαρχει δοκιμασμενος τροπος να αλλαξουμε την default bing search engine σε google ston IE 11 ?
Οτι και να δοκιμασα δε δολευει ... σε win 8.1 .

Στην καρτέλα επιλογής μηχανής αναζήτησης επάνω δεξιά γράφει την χώρα , άλλαξέ την σε US και θα σου εμφανίσει και την google ώστε να την επιλέξεις .

Cinemusic - Ανδρέας
06-02-2014, 18:17
Όχι ότι χρησιμοποιώ τον ie αλλά σε εμένα ούτε αυτή μέθοδος δουλεψε

kosmous
06-02-2014, 18:32
Δοκίμασε UK . Εννοείται αλλάζεις την χώρα και ανανέωση της σελίδας ώστε να ξαναφορτώσει τις μηχανές αναζήτησης .

Γιαννης Σπυρου
06-02-2014, 20:29
τι χρησιμοποιεις σε metro ?
Εχει καποιον αλλο browser σε περιβαλλον tablet - metro ?


Όχι ότι χρησιμοποιώ τον ie αλλά σε εμένα ούτε αυτή μέθοδος δουλεψε

Cinemusic - Ανδρέας
06-02-2014, 21:14
Δοκίμασε UK . Εννοείται αλλάζεις την χώρα και ανανέωση της σελίδας ώστε να ξαναφορτώσει τις μηχανές αναζήτησης .
Μπάσα... Αλλά εντάξει δεν έγινε και τίποτα.



τι χρησιμοποιεις σε metro ?
Εχει καποιον αλλο browser σε περιβαλλον tablet - metro ?

Προς το παρόν δεν.νομίζω πως υπάρχει κάτι.
Εγώ χρησιμοποιώ στην κανονική του μορφή τον Firefox ( περιμένοντας κάποια στιγμή να βγει σε metro ) και αν χρειαστεί κάποιες φορές βγάζω την γραφίδα.

Cinemusic - Ανδρέας
07-02-2014, 21:22
Και εκει που το μελετουσα σημερα ο ff εβγαλε την πρωτη beta metro εκδοση.