PDA

View Full Version : LG Cinema LW650S 3D LED-LCD : Reviews - Εντυπώσεις - ΣχόλιαΣελίδες : [1] 2

craven
30-05-2011, 10:38
Απο το Σάββατο είμαι πλέον κάτοχος της παραπάνω τηλεόρασης προς αντικατάσταση της αγαπημένης μου Sony 52Ζ5500. Δεν είχα σκοπό την αγορά αλλά λίγο το ότι μπήκα στο media markt λίγο ότι μου έκαναν καλή τιμή λόγω μετρητών και παζαριών (ούτε ξέρω τι με έπιασε και τα έκανα) βρέθηκα ξαφνικά με την εν λόγω τηλεόραση.

Καταρχήν έρχεται μαζί με 2 ταινίες (εγώ ο απαισιότατος και step up 3d), ένα κινητό optimus 2x διπύρηνο (αν και νομίζω σταματάει αυτή η προσφορά), 2 ζευγάρια μαύρα γυαλιά παθητικά εύκαμπτα και χαμηλής ποιότητας με ένα χαμηλής ποιότητας film (όχι πλαστικό... film.. μεμβράνη πως το λένε, λεπτότερη και χειρότερης ποιότητας απ των village) + ένα κουτί με άλλα 7 χρωματιστά γυαλιά, αυτή την φορά ακριβώς σαν του village (ολόϊδια.. με μια μικρή διαφορά που θα πω παρακάτω). Τα μεν πρώτα είναι ακόμα πιο ελαφριά απ του village και ίσως κάθονται καλύτερα στα μάτια αλλά όπως είπα η ποιότητα δεν.. τα μεν σκληρά είναι τα κλασσικά reald γυαλιά του village με χειρότερη εφαρμογή αλλά καλύτερο film (καμιά διαφορά βέβαια στην εικόνα.. απλά αν σου λερωθούν τα πρώτα αστα να πάνε δεν καθαρίζουν με τίποτα). Τα γυαλιά του village κάνουν ΜΙΑ ΧΑΡΑ και με αυτά έβλεπα χθες όλη μέρα (είχα κρατήσει 2 ζευγάρια) η διαφορά είναι ότι αν γυρίσεις το κεφάλι σου εντελώς πλάγια (πάνω απο 45 μοίρες) βλέπεις κάποια αλοίωση χρωμάτων και λίγο crosstalk που δεν συμβαίνει το ίδιο με τα σκληρά γυαλιά που δίνει η LG και ας μοιάζουν ίδια.
H τηλεόραση είναι στην ουσία φτιαγμένη για τοίχο καθώς σχεδόν όλες οι είσοδοι στην πίσω μεριά βλέπουν προς τα κάτω, ενώ ακόμα και το scart, τα component κτλ ΔΕΝ υπάρχουν αλλά μπαίνουν με αντάπτορα σε μικρές θύρες ή mini jack αντίστοιχα (μέσα στην συσκευασία), ενώ και η ίδια η βάση βγαίνει μαζί με την πλάτη της στην tv για να μείνει η τηλεόραση εντελώς flat πίσω και εντελώς λεπτή.

Σύνδεσα πάνω nova pvr hd, ps3, htpc.
Στο nova pvr hd, τα hd κανάλια όπως είναι αναμενόμενο είναι άψογα (παρόλο το χαμηλό bitrate της nova) και μετά απο λίγες ρυθμίσεις στην εικόνα (στην αρχή έφτιαξα δικές μου, μετά απλά πείραξα λίγο την ρύθμιση "κανονικό" να την φέρω στα νερά μου) έγινε ακόμα καλύτερη. Η εικόνα απ την άλλη στα sd κανάλια ήταν μετριότατη και μάλλον λίγο χειρότερη απ της sony. Σε γενικές γραμμές η sony σε 2d όπως ήταν αναμενόμενο είναι σίγουρα λίγο καλύτερη σε sd και το ίδιο καλή (ίσως να είναι ελάχιστα καλύτερη η sony αλλά δεν μπορώ να το κρίνω σίγουρα απο μνήμης) σε HD.

Η μετατροπή απο 2d σε 3d κυμαίνεται απο συμπαθητική μέχρι εντυπωσιακή (πάντα με την παραδοχή ότι μιλάμε για 2d πηγή) ανάλογα πάντα την πηγή αλλά δεν κατάλαβα ακριβώς το ποιό είναι το κριτήριο. Στην αρχή που είδα το discovery hd showcase σε ψευδο3d και ήταν αρκετά εντυπωσιακό ενώ μετά είδα τα mega, ant1 και ήταν μέτριο πίστεψα πως χρειάζεται hd για να παίξει καλά. Δεν ισχύει αυτό όμως καθώς σε άλλα hd κανάλια το αποτέλεσμα ήταν χειρότερο απο κανάλια που έπαιζαν ταινίες του 50.. φυσικά παίζει ρόλο το πόσο στατική είναι η εικόνα ή όχι κτλ. Ικανοποιητικότατο πάντως αποτέλεσμα και είχε φάση να βλέπεις ψευδο3d τον τελικό champions league απο ERTHD.

Μετά ασχολήθηκα λίγο με το content. Με εντυπωσίασε το content που είχε (αν και όχι τόσο η ευχρηστία του). Να τονίσω εδώ ότι με το που την άνοιξα και πήγα να μπώ στο content, με ενημέρωση πως υπήρχε καινούριο firmware που απ όσο πρόλαβα να δώ, ενεργοποίησε τον browser και το 3d στο youtube (δεν ξέρω τι άλλο ακόμα.. πιθανόν και κάτι στο usb) ενώ απ την άλλη απενεργοποίησε το dlna (έτσι νομίζω γιατί δεν το βρήκα) ενώ έβαλε στην θέση του την υποστήριξη για plex (www.plexapp.com) για streaming, με ωραίο interface αλλά και υποστήριξη plugins του plex κατευθείαν στην tv!! δεν κατάφερα να εγκαταστήσω σωστά το plex στο htpc (δεν το πάλεψα και πολύ μιας και δεν θα βλέπω με την tv αλλά κατευθείαν με το htpc) αλλά το ότι είχε να δεις content απο σειρές του ABC, CBS, MTV, FOX και 10δες άλλα ήταν εντυπωσιακό!!.. Εντυπωσιακά ήταν και οι εφαρμογές για το youtube (όχι τόσο εύχρηστη αλλά παίζει άψογα με φανταστική ποιότητα τα videos.. μάλλον διαλέγει by default 1080p) και παίζει και τα 3d του youtube (side by side.. άλλα καλά και άλλα κουραστικά). Υπήρχαν εφαρμογές για internet radio με όλους τους Ελληνικούς σταθμούς κτλ, για "radio" σύμφωνα με τα γούστα σου ή το mood σου (random playlists δηλαδή), εφαρμογή με αμέτρητα full live conserts σε καλή ποιότητα video ανάλογα με το genre κτλ, facebook, twitter, dailymotion, picasa, παιχνίδια και πολλές άλλες. Φυσικά μπορούσες να κατεβάσεις δικές σου απο ένα app store της LG που απ ότι κατάλαβα σκοπεύει να βάλει και εφαρμογές επι πληρωμή.
Ο browser είναι καλός (δεν δοκίμασα flash sites κτλ.. ένα in.gr άνοιξα) αλλά χωρίς πληκτρολόγιο δεν είναι για πολλά πολλά (forums κτλ)
Γενικά το content του είναι εντυπωσιακό (φαντάζομαι όμως έτσι θα είναι όλες οι tv πλέον)
Στο htpc με ρύθμιση full scan έπαιξε πλήρη οθόνη αμέσως και πανέμορφα και όλα μια χαρά με την ποιότητα των videos όπως και με την sony. Δεν δοκίμασα 3d απο το htpc γιατί δεν είχα (κατέβασα ένα side by side hd video να το δοκιμάσω σήμερα) αλλά έτσι κιαλλιος blu ray (αν και έχει το htpc) θα βλέπω με το ps3.
Με το ps3 το δήλωσα στις smartlink συσκευές και αμέσως μπορούσα να χρησιμοποιήσω το remote για remote του ps3.
Σέταρα σε λίγα sec το ps3 να βγάζει και 720p 3d και 1080p 3d και έβαλα το step up 3d. Πολύ εντυπωσιακό 3d (δεν έχει προβολικό 3d η ταινία ιδιαίτερα εκτός απο 1-2 σημεία στα πρώτα 30 λεπτά που είδα) με το 3d να είναι πολύ καλής ποιότητας και απ τα 2 μέτρα που βλέπω να μην βλέπω τα γνωστά ψεγάδια με τις γραμμές (ίσως στα γράμματα το κατάλαβα 1-2 φορές ότι πρέπει να υπάρχει κάτι τέτοιο). Καμιά ιδιαίτερη μείωση στην ποιότητα δηλαδή στα 2 μέτρα. Ξεκούραστο εντελώς 3d με ανεπαίσθητη μείωση στην φωτεινότητα σε σχέση με το active, χωρίς ίχνος flicker και χωρίς crosstalk (δεν μπόρεσα να δω καθόλου παρά μόνο με τον τρόπο που έγραψα με τα village γυαλιά σε άλλη ταινία). Ξαναλέω πολύ εντυπωσιακό 3d, καθαρό, φωτεινό και όμορφο :).
Πήγα στα seven και νοίκιασα άλλες 2 ταινίες, το resident evil (που είχα διαβάσει ότι δεν έχει καλό 3d) και το piranhas 3d (που διάβασα ότι έχει καλούτσικο 3d).. την δεύτερη δεν θα την δω ποτέ καθώς μου έβαλαν λάθος ταινία αλλά την πρώτη την έβαλα και παρόλα τα reviews σχετικά με το 3d μπορώ να πω πως ήταν εντυπωσιακή σε πολλά σημεία με φοβερό βάθος ενώ είχε και ωραίες σκηνές με προβολικό 3d. H ποιότητα εικόνας εδώ ακόμα καλύτερη.. άψογη.

Γενικά πρόκειται για μια τηλεόραση με καλό (όχι κορυφαίο) 2d, πολύ καλό και ξεκούραστο 3d (πολύ καλύτερο απο τις active που έχω δει) και που με λίγο καλιμπράρισμα πετυχαίνεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα εικόνας. Καλό content, καλές δυνατότητες (ξέχασα να πώ πως έχει και sattelite tuner αν και εμένα δεν με ενδιέφερε αυτό καθώς έχω το nova pvr), καλά επίπεδα μαύρου (για lcd πάντα) και καλό χρωματικό εύρος.

JL_?
30-05-2011, 14:42
Καλοθέατη και απροβλημάτιστη !!! :ernaehrung004:

Βασίλης Α.
30-05-2011, 15:00
Καλες θεασεις! Την εχω παραγγειλει και εγω εδω και μια εβδομαδα αλλα ακομα περιμενω την lg hellas να τη στειλει στο καταστημα που την αγορασα (avoutlet). Γενικα σε ολα τα site την εχουν κατοπιν παραγγελιας δυστυχως.

craven
30-05-2011, 15:05
Να σαι καλά! :)

Μερικές τελευταίες διευκρινήσεις:
Να τονίσω πως η θέαση στην passive 55άρα είναι καλή απ τα 2 ως τα 2,5 μέτρα (παραπάνω φυσικά δεν πειράζει απλά το λέω για τους γνωστούς λόγους που ισχύουν σε όλες τις tv) ενώ αντίθετα απ το 1,5 μέτρο και κάτω πλέον οι γραμμές γίνονται αρκετά εμφανείς ενώ στο μισό μέτρο πλέον δεν μπορείς να παρακολουθήσεις καν 3d (δεν έχω δοκιμάσει σε active τόσο κοντά) καθώς πλέον αρχίζεις και τα βλέπεις διπλά :).
Το βάθος 3d ρυθμίζεται από 0 ως 20 με default το 10. Στο 20 εννοείται ότι το 3d effect είναι πολύ μεγαλύτερο (και γίνεται πιο εντυπωσιακό ειδικά στην μετατροπή 2d->3d) αλλά στην πράξη δεν αξίζει καθώς αρχίζει και γίνεται κουραστικό. Το άφησα στο 10 όπου ισχύουν όσα έγραψα πιο πάνω. Το περίεργο είναι ότι μπορείς να το ρυθμίσεις μόνο αφού έχεις ενεργοποιήσει το 3d μεν (τότε βγάζει τις επιλογές εκτός αν έχεις harmony όπως εγώ :P) αλλά δεν σε αφήνει να αλλάξεις το βάθος όταν παίζει στερεοσκοπικό 3d παρά μόνο στην μετατροπή. Δηλαδή κάποιος με το κανονικό τηλεκοντρόλ θα πρέπει να πάει σε μια 2d πηγή, να πατήσει μετατροπή, να αλλάξει τις τιμές, να βγάλει την μετατροπή και μετά να βάλει πχ το blu ray (όπου όντως θα έχει αλλάξει το βάθος)... κοινώς bug :) Όποιος την πάρει πάντως ας το αφήσει στην default τιμή!
45 μοίρες εννοούσα πάνω από 30 μοίρες (διαγώνια δηλαδή προς το κάθετο) ήμουν υπερβολικός :) Επίσης στο dlna εννοούσα ότι πρόλαβα να το δω και να αναγνωρίσει το pc μου αλλά μετά το update δεν μπόρεσα να ξαναβρώ αυτή την λειτουργία οπότε μάλλον αντικαταστάθηκε από το plex :/

Περιμένω πλέον εκείνο το περίφημο firmware του Ιουνίου με τα περίφημα 1080p ανά μάτι αν και κρατάω μικρό καλάθι για λόγους που έχω γράψει ότι δεν θεωρώ ότι γίνεται (αν και ξαναλέω η tv μου φαίνεται μια χαρά στα 2 μέτρα σε ποιότητα στο 3d). Όπως λένε αν εσένα σου φαίνεται οκ.. τι το ψάχνεις? το γεγονός ότι είδα μιάμιση ταινία 3d χωρίς να ζαλιστώ αρκεί ;) Αν συνδύαζε και την ποιότητα της sony στα 2d (ειδικά στα sd) θα ήταν super.
Αυτά τα ολίγα!

strikal
04-06-2011, 16:46
θελω και εγω να αποκτησω την 42lw650s...

τα παραπανω με βοηθησαν οσων αφορα σε καποιες αποριες που ειχα...

θα ηθελα ομως να ρωτησω καποιες λεπτομερειες για τον ενσωματωμενο δορυφορικο δεκτη που εχει η τηλεοραση:

1. Ποια η ποιοτητα του ενσωματωμενου δορυφορικου δεκτη;;;
2. μπορουμε να λαμβανουμε ελευθερα SD και HD δορυφορικα καναλια;;;
3. υποστηριζει Diseqc;;; αν ναι ποιο;;; 1.0, 1.1, .... μπορει να παιξει και motor
για την κινηση του δορυφορικου πιατου;;;
4. μπορουμε μεσω της CI να βαλουμε module ετσι ωστε να εχουμε και κωδικοποιημενα δορυφορικα καναλια;;;;

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημήτρης Ιωάννου
05-06-2011, 00:38
Εγώ με την σειρά μου, θέλω να ρωτήσω αν έχει στις επιλογές εικόνας ,την ρύθμιση: Just Scan

Επειδή την έχουν οι περισσότερες lg ,θέλω να βεβαιωθώ και γι αυτήν.

Ευχαριστώ και καλοθέατη !!!:grinning-smiley-043

craven
05-06-2011, 19:50
Αν και έχω nova pvr hd οπότε δεν με ενδιέφερε ποτέ να δω απο την tv αλλά επειδή με πρίζωσες το σύνδεσα χθες το βράδυ πρόχειρα για 10 λεπτά...
Αφού επέλεξα να βρεί μόνο τα FTA (και όχι και τα συνδρομητικά μαζί όπως είχε επιλογή) στον Hotbird έχουμε και λέμε...:

1,2. Τα καλά sd (πχ rai 2 κτλ) ήταν καλύτερα και απ τα nova hd χωρίς υπερβολή οπότε μια χαρά... αλλά δεν μπόρεσα να δοκιμάσω αν και πως πιάνει τα HD καθώς βρήκα μόνο 2 (το ένα τεστ) και το ένα έλεγε data only και το άλλο no signal οπότε δεν ξέρω AN και πως πιάνει τα HD (επίσης δεν βρήκα και 3d FTA)
3. Στις επιλογές έχει για diseqc A,B,C,D δείχνοντας εικόνα ενός με 4 εισόδους και 1 έξοδο, επιλογή γiα tone burst με εικόνα ενός με 2 εισόδους 1 έξοδο, επιλογή για 22khz tone (ενεργοποιείτε ανάλογα τον τυπο lnb) και τις κλασσικές επιλογές για ισχύ στο lnb, τύπο lnb αλλά και την επιλογή "αυτόματο σύστημα" που αφορά moter (αφού δείχνει ένα motοr συνδεδεμένο στο πιάτο με την λέξη motοr απο πανω) που δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις αν έχεις επιλέξει disecq φυσικά..
Στα κανάλια φυσικά έχεις όλες τις κλασσικές επιλογές απο το quick menu να αλλάζεις υπότιτλους, ήχο κτλ (όπως αυτό το έχεις και στα videos ή στο plex ή σε dlna κτλ)
4. Αν και δεν έχω CI κάρτα να δοκιμάσω η απάντηση είναι κατά 99,999% ναί καθώς και στις επιλογές έχει "Πληροφορίες CI" αλλά και στα συνδρομητικά που έβαλα να ψάξει απο περιέργεια μετά είδα το μήνυμα όταν διάλεγες ένα ότι δεν υπάρχει κατάλληλη κάρτα CI για την αποκωδικοποίηση (δεν θυμάμαι ακριβώς το μήνυμα) ...

Αυτά!

Δημήτρη, για το just scan το έγραψα και στο πρώτο ποστ (λάθος αφού το ανέφερα full scan αντί just scan ή "Μόνο σανάρισμα" όπως είναι η επιλογή).
Οι επιλογές είναι 16:9, Μόνο σκανάρισμα, κανονική, πλήρες πλάτος, 4:3,14:9,Cinema zoom 1

menipus
10-06-2011, 00:01
craven επειδή και εγώ ψήνομαι για την αγορά της εν λογω τηλεόρασης θέλω να σε ρωτήσω σε 2D έχει χτυπητή διαφορά με την SONY EX720; εάν μπορούσες να βαθμολογήσεις 0-10 τι βαθμό θα έβαζες στην μια και τι στην άλλη;

tiniakos
11-06-2011, 10:24
Καλά άλλος δεν την έχει πάρει αυτήν την tv?
κρίμα και βλέπω ενδιαφέρον από πολλούς για την αγορά της.

goudzos
11-06-2011, 15:06
Πριν απο λίγες ώρες μου ήρθε και εμένα στο σπίτι η LW650S 47΄. Είμαι στο ψάξιμο ακόμα ωστόσο μέχρι στιγμής με έχει "χαλάσει" οτι στα περισσότερα MKV που έχω βάλει δεν έχω ήχο ενώ σε ένα φίλο μου που έχει την SAMSUNG C 6000 όλα τα MKV που του έχω δώσει έχουν κανονικά ήχο.
Στα δορυφορικά έχει Diseqc.
Μια 3d ταινια που είχα κατεβάσει full sbs δεν μου την παίζει.
Δύο άλλες half sbs τις παίζει αλλά η μία δεν έχει ήχο.
Δεν μπορώ να δω 3d από ps3. Φίλε craven τι ρυθμίσεις έκανες?

Michalis3
11-06-2011, 16:29
Ο ενσωματωμένος media player στις LG δεν υποστηρίζει DTS ήχο, οπότε είτε αποφεύγεις να βρίσκεις ταινίες με DTS είτε χρησιμοποιείς κάποιο πρόγραμμα για τον μετατρέψεις σε AC3.

goudzos
11-06-2011, 22:25
Ευτυχώς έχω WD media player και με την οπτική ίνα έδωσα ήχο στον ενισχυτή. Το PS 3 επαιξε τις 3d ταινίες που έβαλα μετά απο κάποια ρύθμιση που του έκανα. Η τηλεόραση έχει φοβερή εικόνα αλλά με ξενέρωσε που δεν υποστηρίζει DTS ήχο. Τι να κάνω που ήθελα να πάρω την samsung d8000 αλλά δεν μου άρεσε πολύ το ενεργό 3d.

craven
13-06-2011, 12:42
Φίλε μου δεν χρησιμοποιώ τον ενσωματομένο player για να δω αλλά έχω htpc.. επίσης έστησα το plex το οποίο υποστηρίζει καθαρά απο περιέργεια και είδα ότι τα περισσότερα τα παίζει μια χαρά με αυτό (και subs και ήχο και τα sbs μια χαρά).

ps για να κάνω σύγκριση με την ex720 στο 2d όπως ζητήθηκε θα ήταν δύσκολο καθώς θα έπρεπε να έχω την ex720 :P Άμεση σύγκριση είχα κάνει με την 52z5500 της sony όπως γράφω στο πρώτο ποστ όπου σε αρκετά σημεία μου φαινόταν η sony καλύτερη.. (βέβαια και η sony ήταν κορυφαίο μοντέλο όταν την πήρα αλλά και δεν είχα τελειώσει με τις ρυθμίσεις της LG με τις οποίες όταν τελείωσα η εικόνα βελτιώθηκε κατα ΠΟΛΥ... btw τις ρυθμίσεις του fullhd τις βρήκα απλά χάλια :))

craven
13-06-2011, 20:58
Οι δικές μου ρυθμίσεις σε περίπτωση που κάνουν σε κανέναν (έχω πειράξει την ρύθμιση "κανονική (χρήστης)):

Φωτισμός: 50
Αντίθεση: 90
Φωτεινότητα: 45
Οξύτητα: 60
Χρώμα: 60
Απόχρωση: 0
Θερ. Χρώματος: W25

Προηγμένος Έλεγχος:
Δυναμική Αντίθεση: Χαμηλό (ή off αν σας δημιουργεί κάποιο θέμα)
Δυναμικό Χρώμα: Υψηλό
Clear White, Μείωση Θορύβου, Υψηλή ανάλυση, Μείωση θορύβου MPEG, Eye Care: Απενεργοποιημένο
Χρώμα εμφάνισης: 0
Gamma: Μέσο
Στάθμη Μαύρου: Χαμηλό
Real Cinema: Ενεργοποιημένο
Χρωματική κλίμακα: ευρή

Το tru motion το έχω με το χέρι σε De-Judder 5 και De-Blur 5
και το Led τοπική μείωση φωτεινότητας στο "χαμηλό"

Αυτά πάντα με τα δικά μου γούστα :)
Υπόψην ότι τα παραπάνω τα έχω κυρίως για θέαση σε nova και για το htpc.. ενώ για το tuner της επειδή δεν το χρησιμοποιώ καν δεν ξέρω αν κάνουν (ειδικά στα αναλογικά που σίγουρα θα θέλουν άλλες ρυθμίσεις)..

papasouzakias
14-06-2011, 11:32
Και εγώ στη δική μου LG μοντέλο LH 5000 οι ρυθμίσεις που είχε από το εργοστάσιο δεν ήταν ικανοποιητικές π.χ ήταν ενεργοποιημένα τα eyecare και η εξοικονόμηση ρεύματος με αποτέλεσμα η εικόνα να είναι σκοτεινή. Πρέπει να αφιερώσεις κάποιες μέρες στη ρύθμιση των τιμών ώστε να έρθει η εικόνα σε καλό επίπεδο. Και πολλές από τις ρυθμίσεις που υπάρχουν στο διαδίκτυο δεν τις είχα βρει ικανοποιητικές.

craven
14-06-2011, 22:46
Ναι ξέχασα να το πω πως η εξοικονόμηση ρεύματος που είναι ενεργοποιημένη εξ αρχής καλό είναι να απενεργοποιηθεί καθώς χαλάει κατά πολύ την εικόνα ;)

Το κακό είναι πως άντε ένας χρήστης που την ψάχνει την δουλειά θα τα φτιάξει.. ένας άνθρωπος που δεν το κατέχει και απλά αγοράζει μια tv για το σπίτι του τι θα κάνει? μετά όταν θα πάει σε ένα άλλο σπίτι και δει εικόνα κατά πολύ καλύτερη απ της δικής του (ενώ στην πράξη η δική του tv μπορεί να βγάλει αντάξια ή καλύτερη) τι θα πει? θεωρώ αρκετά χαζό το "καλιμπράρισμα" απ το εργοστάσιο στις περισσότερες εταιρίες (στην sony ήταν σχετικά νορμαλ αλλά στην lg είναι χάλια μαύρα)

Navigator
20-06-2011, 15:41
...Καλησπέρα κι απο μένα και καλώς σας βρήκα!
Εχω την εν λόγω tv και αντιμετωπίζω το εξης προβλημα...
Συνεχές buffering στις 1080p mkv ταινίες που προσπαθώ να κανω stream μεσω wired επικοινωνιας . μιλάμε ασφαλώς για 1000αρι δικτυο , και server ενα pc με χαρακτηριστικά (intel cor2Duo 3.00Ghz, 4gb Ram, Windows7 64bit)
Να παραθέσω πως οι 720p και χαμηλοτερης ποιοτητας ταινίες παίζουν απροβληματιστα! Χρησιμοποιησα το NeroPremium της συσκευασιας καθώς και το plex χωρίς δυστυχώς αποτελεσμα! Λιγο καλύτερο streaming με το plex.
Τα λοιπα mezzmo και Servio που τεσταρα κατεληξαν σε αποτυχία!
Υποψιαζομαι πως φταιει το transcoding λογω επεξεργαστη, μα μετα απο επικοινωνια μου με την lg δεν μου το επιβεβαιωσαν. Χρησιμοποιώ το τελευταιο firmware της tv. Πριν προβώ σε διαδικασια αναβαθμισης υπολογιστη(περαιτερω εξοδα), υπαρχει καποια ιδέα?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

giaxias
20-06-2011, 22:20
τοση ωρα διαβαζω και ξαναδιαβαζω ολα οσα γραφεις και ζηλευω...αλλα δεν καταλαβαινω!εγω μαλλον εχω καποιο προβλημα? μολις αγορασα την lw5500 παραπλησιο μοντελο με την lw650.ego 3d akomh den mporesa na dω καθως οπως μου λεει η lg για τις ταινιες της odeon θα πρεπει να περιμενουμε καποιο update, για τις υπολοιπες δε, εγω και παλι δε μπορεσα να δω(αναφερομαι στο καθαροαιμο 3δ και οχι στη μετατροπη).στην οθονη εμφανιζεται η διπλη εικονα με τις μπλε-κοκκινα περιγραμματα αλλα 3δ τιποτα!εχω το 3d bd670.mporeite na me kataτοπισετε?εχω νοικιασει μεχρι στιγμης το ταξιδι στο κεντρο της γης,το πιρανχας, και ενα με animation αλλα τιποτα!!!μονο τη μετατροπη μου κανει!επισης ο browser απενεργοποιημενος προς στιγμην!ξερετε κατι?εσεις δεν εχετε προβληματα τετοιου ειδους?αυτο το demo της lg poy paizei sta katasthmata μηπως ξερει κανει που μπορω να το κατεβασω μπας και δω λιγο 3ακι να μου φυγει το μερακι?

JL_?
21-06-2011, 00:17
Μήπως τα BluRay που έχεις νοικιάσει είναι με το παλιό, ανάγλυφο 3D που μπορεί να το δει κανείς σε οποιαδήποτε τηλεόραση με μπλε-κόκκινα γυαλιά;

Η "διπλή" εικόνα στα στερεοσκοπικά 3D BluRay, δεν εμφανίζει μπλε-κόκκινα περιγράμματα...

craven
21-06-2011, 16:42
Έχω την εντύπωση πως ή έχεις κάποια περίεργη ρύθμιση στον player σου (αν δίνει τέτοια επιλογή για μετατροπή σε red/cyan) ή αυτό που νοίκιασες δεν ήταν στερεοσκοπικό 3d αλλά red/cyan (πάντως το πιράνχα αν και ΑΘΛΙΟ 3D, ήταν στερεοσκοπικό) Δες στο εξώφυλλο του dvd αν αναφέρει 3d για red - cyan ή όχι.. (συνήθως αυτές που είναι για μπλέ - κόκκινα γυαλιά τα δίνουν μαζί μέσα στην θήκη)
Όταν βάζεις την ταινία η τηλεόραση σε ενημερώνει αυτόματα με popup πως έχει μπει υλικό 3d, να φορέσεις τα γυαλιά σου και λοιπές μπούρδες?
Το ότι μιλάς πάντως για μπλέ - κόκκινα περιγράμματα σημαίνει πολύ απλά ότι βλέπεις ΛΑΘΟΣ υλικό (δεν φταίει η tv δηλαδή)

Ο browser για να είναι απενεργοποιημένος σημαίνει πως δεν έχεις κάνει update. Απ τις ρυθμίσεις πας στην τελευταία επιλογή (δεν θυμάμαι τίτλο απ έξω) και κάνεις αναβάθμιση (εφόσον την έχεις συνδέσει στο internet)

corfu
08-07-2011, 10:54
επειδη σκέφτομαι για την συγκεκριμενη TV, στις 55 ιντσες Θελω να ρωτήσω, αν κατεβάσω ενα 3D video στο pc μου, θα το παιζει η TV σαν 3D απο καποιον media player? η πρεπει απαραίτητα το 3D για να παίξει να ειναι απο blueray δισκο και 3D player?

galimana
08-07-2011, 12:26
Παιδιά καλημέρα! Παράγγειλα κι εγώ την LW650S την 42άρα όμως! Μπορείτε να μου πείτε τι έχει το box? Εννοώ αν έχει 3D γυαλιά και πόσα, αν έχει κάποιο demo? Ευχαριστώ πολύ! :)

goudzos
08-07-2011, 16:29
επειδη σκέφτομαι για την συγκεκριμενη TV, στις 55 ιντσες Θελω να ρωτήσω, αν κατεβάσω ενα 3D video στο pc μου, θα το παιζει η TV σαν 3D απο καποιον media player? η πρεπει απαραίτητα το 3D για να παίξει να ειναι απο blueray δισκο και 3D player?


Εγώ έχω κατεβάσει πολλά 3D side by side (sbs) και μου τα έχει παίξει όλα με τον media player της TV εκτός απο 1-2 που είχανε ανάλυση μεγαλύτερη απο 1920χ1080 και βέβαια πρέπει ο ήχος να μην είναι dts γιατί θα τα βλέπεις χωρίς ήχο. Η λύση είναι η μετατροπή σε ac3 με το xvid4psp.

goudzos
08-07-2011, 16:33
Παιδιά καλημέρα! Παράγγειλα κι εγώ την LW650S την 42άρα όμως! Μπορείτε να μου πείτε τι έχει το box? Εννοώ αν έχει 3D γυαλιά και πόσα, αν έχει κάποιο demo? Ευχαριστώ πολύ! :)


Εγώ που πήρα την 47΄ μέσα είχε 17 ζευγάρια γυαλιά (μάλλον έτυχε γιατί είχα διαβάσει οτι δίνει 12) και δύο ταινίες το step up 3d και το Εγώ ο Απαισιότατος που έχει μέσα δύο δισκάκια ένα με την 3d έκδοση και ένα με την 2d.

acaliptos
08-07-2011, 16:55
...και βέβαια πρέπει ο ήχος να μην είναι dts γιατί θα τα βλέπεις χωρίς ήχο. Η λύση είναι η μετατροπή σε ac3 με το xvid4psp.

Στην tv υπάρχει optical out ετσι ώστε να ακούς το dts απο ραδιοενισχυτή.. Σωστά?
Το έχει δοκιμάσει κάνεις?
Ψήνομαι για την 47άρα αλλα μόλις διαβασα ότι η lg θα βγάλει την dm50d monitor τηλεόραση(?) περιμένω για να συγκρίνω...μιας και 50 ίντσες ειναι η μέγιστη διάσταση που μπορώ να βάλώ.

goudzos
08-07-2011, 17:09
Στην tv υπάρχει optical out ετσι ώστε να ακούς το dts απο ραδιοενισχυτή.. Σωστά?
Το έχει δοκιμάσει κάνεις?
Ψήνομαι για την 47άρα αλλα μόλις διαβασα ότι η lg θα βγάλει την dm50d monitor τηλεόραση(?) περιμένω για να συγκρίνω...μιας και 50 ίντσες ειναι η μέγιστη διάσταση που μπορώ να βάλώ.

Δοκίμασα τώρα να πάρω τον dts ήχο από την optical out της TV (από mkv αρχείο) αλλά τίποτα. Τον ήχο τον ακούω απο την optical out του Western Digital Media Player).

acaliptos
08-07-2011, 17:32
Άρα μόνο με media player για dts.
Thanks goudzos.

goudzos
08-07-2011, 18:55
Πάντως ο media player της TV είναι πολύ καλός παίζει ότι του έχω βάλει μέχρι στιγμής και το dts αν δεν έχεις media player ξεχωριστό γίνεται ac3 με το xvid4psp σε πέντε λεπτά.

georgered7
09-07-2011, 19:08
παιδια καλησπερα και απο εμενα ..ειμαι και εγω κατοχος της lg lw650s 42αρα ..βασικα ηθελα να ρωτησω κατι ..στο 3d ανεφερε καποιος φιλοςε παραπανω οτι το εβαλε και στο mega ant1 και το εμφανιζε σαν 3d εγω που το δοκιμασα αυτο που ειδα ειναι οτι αλλου εδειχνε το σημα αλλου τα κεφαλια δηλαδη τιποτα ..επισης στο 3d παιρνει καποιες ρυθμισεις ?γιατι δεν βρισκω κατι και μου φαινεται λιγο περιεργη η εικονα δεν ξερω αν εγω κανω καποιο λαθος αλλα μια μου δειχνει 3d και μια οχι .ισως κανω εγω λαθος αλλα δεν νομιζω ..

galimana
10-07-2011, 11:30
Εγώ που πήρα την 47΄ μέσα είχε 17 ζευγάρια γυαλιά (μάλλον έτυχε γιατί είχα διαβάσει οτι δίνει 12) και δύο ταινίες το step up 3d και το Εγώ ο Απαισιότατος που έχει μέσα δύο δισκάκια ένα με την 3d έκδοση και ένα με την 2d.

Σε ευχαριστώ πολύ! Την περιμένω την επόμενη εβδομάδα! :)

ioannisz
12-07-2011, 09:28
με το pvr τι γινεται ρε παιδες λειτουργει?

goudzos
12-07-2011, 12:26
με το pvr τι γινεται ρε παιδες λειτουργει?

Εγώ δεν το έχω δοκιμάσει.

ioannisz
12-07-2011, 18:21
βασικα η ερωτηση ειναι εαν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα στην τηλεοραση.

δηλαδη να γραφω σε usb σκληρο τα ψηφιακά κανάλια.

georgered7
15-07-2011, 14:56
παιδια μια ερωτηση να κανω και εγω ..αν γραψω ταινια 3D σε Memory Stick και το βαλω στο usb της τηλεορασης ..θα το παιξει σε 3d η δεν γινεται?

galimana
21-07-2011, 18:35
georgered7 ναι θα το παίξει! :) Θα ήθελα να δείτε κάτι όποιος μπορεί για να μου πει αν είναι έτσι......λοιπόν εγώ έχω συνδέσει και την δορυφορική πάνω! Το πρόβλημα που είδα είναι ότι αφού την έβαλα να βρει αναλογικά, ψηφιακά και δορυφορικά κανάλια, ένα πρωί μου έχασε τα αναλογικά και ψηφιακά! Ε λέω θα την βάλω να βρει μόνο τα αναλογικά και ψηφιακά! Έλα όμως που μετά μου έχασε τα δορυφορικά! Μετά την έβαλα να μου βρει τα δορυφορικά! Ε μου έχασε τα αναλογικά και ψηφιακά! Πρέπει να την βάλω να ψάξει και τα αναλογικά-ψηφιακά και τα δορυφορικά για να είναι οκ! Πιστεύω δεν θα έπρεπε να γινόταν αυτό! Το κάνει και σε εσάς ή υπάρχει κάποιο θέμα με την δικιά μου; Ευχαριστώ πολύ!

georgered7
21-07-2011, 19:41
georgered7 ναι θα το παίξει! :) Θα ήθελα να δείτε κάτι όποιος μπορεί για να μου πει αν είναι έτσι......λοιπόν εγώ έχω συνδέσει και την δορυφορική πάνω! Το πρόβλημα που είδα είναι ότι αφού την έβαλα να βρει αναλογικά, ψηφιακά και δορυφορικά κανάλια, ένα πρωί μου έχασε τα αναλογικά και ψηφιακά! Ε λέω θα την βάλω να βρει μόνο τα αναλογικά και ψηφιακά! Έλα όμως που μετά μου έχασε τα δορυφορικά! Μετά την έβαλα να μου βρει τα δορυφορικά! Ε μου έχασε τα αναλογικά και ψηφιακά! Πρέπει να την βάλω να ψάξει και τα αναλογικά-ψηφιακά και τα δορυφορικά για να είναι οκ! Πιστεύω δεν θα έπρεπε να γινόταν αυτό! Το κάνει και σε εσάς ή υπάρχει κάποιο θέμα με την δικιά μου; Ευχαριστώ πολύ!
ευχαριστω για την απαντηση..οσον αφορα αυτο που λες εσυ κοιτα ..εχω nova δεν ξερω αν ειναι το ιδιο αλλα δεν μου εχει κανει τιποτα να μου χασει τα καναλια ..αλλα αν μπεις στο μενου της τηλεορασης πηγαινε εκει που εχει την ταξινομηση των καναλιων και βαλτα εκει που θελεις εσυ μηπως και αλλαξει κατι ..δεν ξερω να σου πω πολλα και εγω λιγα γνωριζω σιγουρα παντως δεν φταιει η τηλεοραση ..

galimana
21-07-2011, 19:54
georgered7 από την στιγμή που έχεις nova δεν έχεις πρόβλημα γιατί τα κανάλια είναι αποθηκευμένα στον δέκτη σου! Εγώ έχω μόνο τα free από hotbird και από τον ενσωματομένο δέκτη της TV! :) Δεν με πολυνοιάζει να πω την αλήθεια απλά δεν βρίσκω τον λόγο να δουλεύει έτσι η TV! :)

goudzos
22-07-2011, 12:04
georgered7 ναι θα το παίξει! :) Θα ήθελα να δείτε κάτι όποιος μπορεί για να μου πει αν είναι έτσι......λοιπόν εγώ έχω συνδέσει και την δορυφορική πάνω! Το πρόβλημα που είδα είναι ότι αφού την έβαλα να βρει αναλογικά, ψηφιακά και δορυφορικά κανάλια, ένα πρωί μου έχασε τα αναλογικά και ψηφιακά! Ε λέω θα την βάλω να βρει μόνο τα αναλογικά και ψηφιακά! Έλα όμως που μετά μου έχασε τα δορυφορικά! Μετά την έβαλα να μου βρει τα δορυφορικά! Ε μου έχασε τα αναλογικά και ψηφιακά! Πρέπει να την βάλω να ψάξει και τα αναλογικά-ψηφιακά και τα δορυφορικά για να είναι οκ! Πιστεύω δεν θα έπρεπε να γινόταν αυτό! Το κάνει και σε εσάς ή υπάρχει κάποιο θέμα με την δικιά μου; Ευχαριστώ πολύ!

Το έκανε και σε εμένα αυτό. Δεν κάνει ξεχωριστή αναζήτηση. Αν θυμάμαι είχα βάλει τα Ελληνικά κανάλια και όταν πήγα να βάλω τα δορυφορικά μου χάθηκαν τα Ελληνικά. Επίσης αν θυμάμαι μπήκα μια φορά στο μενού του αυτόματου συντονισμού και χωρίς να πατήσω να μου κάνει συντονισμό αυτό μου έχασε όλα τα κανάλια. Απο τότε αποφεύγω να μπω εκεί.

galimana
22-07-2011, 19:34
Εντάξει.....πήρα την LG και τους το είπα! Θα το αναφέρουν στα κεντρικά γιατί δεν έχουν κάποια πληροφορία τώρα και θα μου τηλεφωνήσουν είπαν! Αν έχω νεότερα θα σας ενημερώσω!

georgered7
23-07-2011, 00:37
αν καποιος εχει δοκιμασει με stick να δει ταινια 3δ στην τηλεοραση ας μου πει καποιος ..γιατι εκτοσ του οτι δεν κανει τιποτα αλλα κολλαει και η ταινια κανει κψιματα καθε 2 δευτερα περιπου ..χρειαζεται να κανω κατι αλλο η να μετατρεψω τν ταινια απο avi σε κατι αλλο?ευχαριστω..

galimana
24-07-2011, 16:08
georgegred7 δεν γνωρίζω τι videakia έχεις αλλά εγώ όσα έχω δοκιμάσει από το stick έχουν παίξει μια χαρά! Συγκεκριμένα από http://www.biohemmet.se/3dtrailers.php όσα έχω κατεβάσει έχουν παίξει μια χαρά! Από usb stick!

georgered7
24-07-2011, 17:13
georgegred7 δεν γνωρίζω τι videakia έχεις αλλά εγώ όσα έχω δοκιμάσει από το stick έχουν παίξει μια χαρά! Συγκεκριμένα από http://www.biohemmet.se/3dtrailers.php όσα έχω κατεβάσει έχουν παίξει μια χαρά! Από usb stick!
βασικα κατεβασα το clash of the titans.avi και δεν το εδειχνε 3d.και τωρα κατεβαζω το x men μα δω μηπως εφταιγε το προηγουμενο ..απο torrents κατεβαζω ..αλλα αυτο που ειδα επισης ειναι οτι επαιζε την ταινια και καθε ενα δευτερολεπτο εκανε ενα κοψιμο για ενα δεκατο φαντασου ..αλλα 3d δεν ηταν παντως δεν εβγαινε με τιποτα ..τι να πω!!

galimana
24-07-2011, 17:26
Τι να σου πω! Δεν ρίχνεις ένα τηλ στην LG;

georgered7
24-07-2011, 17:37
Τι να σου πω! Δεν ρίχνεις ένα τηλ στην LG;
θα κοιταξω να δω και αυτη την ταινια που κατεβαζω αν παιζει και θα τους παρω ,,ισως να θελει να ειναι μορφη mkv.οπως αυτη που κατεβαζω και ισως γιαυτο και να μην παιζει δεν ξερω αν ειναι αυτος ο λογος αλλα λεω μπας και ..επισης μηπως ξερεις να μου πεις και πως μπορω να περασω τους υποτιτλους στην ταινια ωστε στο στικακι να ειναι κομπλε?υπαρχει καποιο προγραμμα ?

galimana
24-07-2011, 19:19
αν έχεις τους .srt υπότιτλους, κατέβασε το 3DSubtitler (είναι free) και κάνε τους convert για 3D. Πρόσεχε μόνο οι ρυθμίσεις που θα του βάλεις να συμβαδίζουν με το video!

georgered7
24-07-2011, 19:34
αν έχεις τους .srt υπότιτλους, κατέβασε το 3DSubtitler (είναι free) και κάνε τους convert για 3D. Πρόσεχε μόνο οι ρυθμίσεις που θα του βάλεις να συμβαδίζουν με το video!
οκ αγορι μου ευχαριστω..αν ειναι κατι αλο θα σου πω..

-Γιώργος-
27-07-2011, 20:28
Ένα review της 42άρας από το αγγλικό φόρουμ:

http://www.avforums.com/review/LG-42LW650T-3D-LED-LCD-TV-Review.html


Το Expert Mode είναι σούπερ out of the box :2thumb22sup:

georgered7
30-07-2011, 13:09
αν έχεις τους .srt υπότιτλους, κατέβασε το 3DSubtitler (είναι free) και κάνε τους convert για 3D. Πρόσεχε μόνο οι ρυθμίσεις που θα του βάλεις να συμβαδίζουν με το video!
καλησπερα και παλι ..αυτο που ελεγες για τα καναλια οτι δεν κανει αποθηκευση βρηκες ακρη?το δοκιμασα χθες και περασα τα αναλογικα και εγω ..δηλαδη εκει που εχω το μεγκα ..πχ. στο νουμερο 5 το ψηφιακο εβαλα και απο πισω το αναλογικο και τα εκανα και στα υπολοιπα ..την επομενη μερα δεν υπηρχαν καν ..δεν τα κραταει ..και κατι αλλο ..το trumotion το εχεις ενεργο?για σε μενα μου τρεμει η εικονα οταν το εχω αλλα το παρατηρω και οταν το εχω κλειστο ..ελπιζω να μην ειναι απο θεμα τηλεορασης να εχει καποιο προβλημα αλλα ορισμενες φορες το κανει πολυ εντονα και το εχω δει και σε παιχνιδια στο ps3 αλλα και σε ταινιες..τι να πω!!

samniotis
30-07-2011, 21:13
σε μένα ο υπάλληλος της lg στο service μου είπε (για την 4500) ότι το true motion σε τηλεοπτικό πρέπει να είναι κλειστό και ότι είναι μόνο για br και media players

galimana
31-07-2011, 17:39
Το πρόβλημα μου ήταν ότι αν είχα αποθηκευμένα τα αναλογικά και έψαχνα μόνο για δορυφορικά τότε έχανε τα αναλογικά και το αντίστροφο! Έπρεπε να την βάζω να ψάχνει και τα 2! Από την LG μου είπανε ότι έτσι είναι, δεν είναι πρόβλημα και αν θέλω μπορώ να βάλω τα δορυφορικά και μετά χειροκίνητα τα αναλογικά-ψηφιακά! Έχω αλλάξει την σειρά των καναλιών και δεν έχω πρόβλημα! Τα έχει αποθηκεύσει με τη σειρά που θέλω εγώ! Το true motion αν θυμάμαι καλά είναι ενεργοποιημένο στο χαμηλό!

the_blade
31-07-2011, 18:37
παιδιά καλησπέρα ενδιαφέρομαι και εγώ για μια passive 3d LG.

η συγκεκριμένη πως τα πάει με το input Lag? ξέρει κανείς?

έχει είσοδο DVI ή μόνο vga?

-Γιώργος-
31-07-2011, 18:47
παιδιά καλησπέρα ενδιαφέρομαι και εγώ για μια passive 3d LG.

η συγκεκριμένη πως τα πάει με το input Lag? ξέρει κανείς?

έχει είσοδο DVI ή μόνο vga?


Είσοδο DVI δεν έχει καμιά τηλεόραση πλέον, αλλά με ένα adaptor DVI-HDMI και ένα HDMI καλώδιο ή με ένα καλώδιο από DVI σε HDMI είσαι οκ.

georgered7
02-08-2011, 15:14
αν γνωριζει και καποιος αλλος να μου πει γιατι εγω την πατησα με την τηλεοραση και μου ειπαν θα ερθουν να την παρουν γιατι φταιει ο επεξεργαστης .για το trumotion μιλαω..εβαλα ταινια blueray το πηγα αναλυση τερμα και σε αρκετες σκηνες ετρεμε η εικονα και οταν το ειχα απενεργοποιημενο παλι το εκανα αλλα οχι τοσο πολυ ..το εχει δει κανεις αλλος αυτο?κριμα και ηταν κατι που δεν ηθελα να ανοιξουν την τηλεοραση..:furious3:

galimana
02-08-2011, 18:31
georgered7 πέσμου τι θέλεις να κάνω και θα σου πω! Να βάλω μια ταινία HD και να παίξω με το truemotion; Αν ναι τι να παρατηρήσω; Αν τρεμοπαίζει η εικόνα;

georgered7
03-08-2011, 00:03
georgered7 πέσμου τι θέλεις να κάνω και θα σου πω! Να βάλω μια ταινία HD και να παίξω με το truemotion; Αν ναι τι να παρατηρήσω; Αν τρεμοπαίζει η εικόνα;
αν εχεις βαλε και στην αναλυση επελεξε υψηλη .αν και το βλεπω και χειροτερεψε.στα καναλια τα ψηφιακα ..αλλα κανε μια δοκιμη α μου πεις ..την πατησα ρε γαμωτο .:rifle:

Verde
07-08-2011, 12:42
Ο ενσωματωμένος media player στις LG δεν υποστηρίζει DTS ήχο, οπότε είτε αποφεύγεις να βρίσκεις ταινίες με DTS είτε χρησιμοποιείς κάποιο πρόγραμμα για τον μετατρέψεις σε AC3.
Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα.
Κατεβασα το avatar 3d sbs και δεν παιζει καθολου ηχο.
Ποιες ειναι οι λυσεις που υπαρχουν?
Περνει καποιο update ή καποιο application o player της tv???
Ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος για να κανω μετατροπη τον ηχο???

Παντως για μενα ειναι epic fail τηλεοραση 2000 ευρω το 2011 να μην παιζει dts... τραγικη η lg!!!
οταν στη πουλανε υποσχονται οι "πωλητες" οτι κανει παπαδες... δυστυχως μετα ανακαλυπτεις οτι στερουνται ακομα και τα βασικα!!!

tiniakos
07-08-2011, 12:49
Epic fail που δεν πήρες μια panasonic vt30 στα ίδια λεφτά.

Yperion
07-08-2011, 13:26
καλησπερα και παλι ..αυτο που ελεγες για τα καναλια οτι δεν κανει αποθηκευση βρηκες ακρη?το δοκιμασα χθες και περασα τα αναλογικα και εγω ..δηλαδη εκει που εχω το μεγκα ..πχ. στο νουμερο 5 το ψηφιακο εβαλα και απο πισω το αναλογικο και τα εκανα και στα υπολοιπα ..την επομενη μερα δεν υπηρχαν καν ..δεν τα κραταει ..και κατι αλλο ..το trumotion το εχεις ενεργο?για σε μενα μου τρεμει η εικονα οταν το εχω αλλα το παρατηρω και οταν το εχω κλειστο ..ελπιζω να μην ειναι απο θεμα τηλεορασης να εχει καποιο προβλημα αλλα ορισμενες φορες το κανει πολυ εντονα και το εχω δει και σε παιχνιδια στο ps3 αλλα και σε ταινιες..τι να πω!!

Game mode δεν εχει η τηλεοραση?

Μεγαλο λαθος να παιζεις παιχνιδια με ανοιχτο το trumotion , αυξανει το lag και τα τεχνουργηματα απο την επεξεργασια.

Οσο για τα προβληματα στην κινηση τα εχουμε πει απο περυσι και προπερσυ για τo trumotion και απο οτι φαινεται ακομη δεν εχουν καταφερει να το κανουν να δουλευει χωρις bugs.

Verde
07-08-2011, 13:54
Epic fail που δεν πήρες μια panasonic vt30 στα ίδια λεφτά.
Αν δεν κανω λαθος εδω ειναι το νημα της LG... κι οχι της Panasonic...

Υπαρχει λοιπον καποιος να μου απαντησει επι των ερωτηματων που εθεσα κι οχι να το παιξει εξυπνος??

Το ερωτημα ειναι ξεκαθαρο
Πως ακουει καποιος DTS στην LG 650s ή πως μετατρεπει ευκολα μια ταινια mkv με DTS σε αλλο format??

Και να ειναι epic fail της κατασκευαστριας εταιρειας που ενα τοσο εξελιγμενο και ακριβο μοντελο οπως η 650S δεν παιζει τον πιο διαδεδομενο ηχο της αγορας... μιλαμε οι τυποι στην LG ειναι τουλαχιστον ανικανοι ή το κανανε επιτηδες!!!

Yperion
07-08-2011, 14:08
Καμια τηλεοραση της LG δεν παιζει ηχο DTS.

Αν το ειχες ψαξει λιγο πριν την αγορα θα το ηξερες αυτο. Εχει αναφερθει τουλαχιστον 500 φορες.

Για το προγραμμα κοιτα εδω...

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=69887
http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=39071

tiniakos
07-08-2011, 14:14
δεν κάνω τον έξυπνο απλά σε αυτά τα χρήματα δεν παίζει αντίπαλος για την vt30.
Επί του θέματος μόνο οι media player της samsung παίζουν αξιοπρεπώς.

-Γιώργος-
07-08-2011, 15:18
Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα.
Κατεβασα το avatar 3d sbs και δεν παιζει καθολου ηχο.
Ποιες ειναι οι λυσεις που υπαρχουν?
Περνει καποιο update ή καποιο application o player της tv???
Ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος για να κανω μετατροπη τον ηχο???

Παντως για μενα ειναι epic fail τηλεοραση 2000 ευρω το 2011 να μην παιζει dts... τραγικη η lg!!!
οταν στη πουλανε υποσχονται οι "πωλητες" οτι κανει παπαδες... δυστυχως μετα ανακαλυπτεις οτι στερουνται ακομα και τα βασικα!!!

Για μετατροπή DTS σε AC3 μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό το προγραμματάκι που είναι αρκετά εύχρηστο http://www.videohelp.com/tools/XviD4PSP

Πάντως προσωπικά την αποκωδικοποίηση DTS από την USB θύρα δεν θα την έβαζα στα "βασικά" χαρακτηριστικά μια τηλεόρασης. Φυσικά υπάρχει και το υποκειμενικό κομμάτι στο τι θέλει ο καθένας από την τηλεόραση του.

Verde
07-08-2011, 22:43
Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας, προσπαθω να βγάλω μια άκρη αν και ξενερωσα...

Γιώργο σορυ αλλά όταν μιλάμε για το κορυφαίο audio format που υποστηρίζεται απο ολες τις ταινίες κι όχι για καμμιά υποπεριπτωση και για tv σχεδόν 2000 ευρώ μιλάμε για αποτυχία.
Αν ο player δεν μπορει να παίξει τα βασικά απο ένα στικακι ή ένα σκληρό δίσκο τότε τι τις θέλουν όλες αυτές τις θύρες??:Banane0:

goudzos
08-08-2011, 09:13
Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας, προσπαθω να βγάλω μια άκρη αν και ξενερωσα...

Γιώργο σορυ αλλά όταν μιλάμε για το κορυφαίο audio format που υποστηρίζεται απο ολες τις ταινίες κι όχι για καμμιά υποπεριπτωση και για tv σχεδόν 2000 ευρώ μιλάμε για αποτυχία.
Αν ο player δεν μπορει να παίξει τα βασικά απο ένα στικακι ή ένα σκληρό δίσκο τότε τι τις θέλουν όλες αυτές τις θύρες??:Banane0:
Και εγώ όταν την αγόρασα και έβαλα mkv ξενέρωσα. Μετά βρήκα το xvid4psp (Βίντεο πως δουλεύει http://hobbyfreetime.info/kb.php?a=52) έκανα τον ήχο ac3 και μετά τον έβαλα στο mkv με το mkvmerge.

data
08-08-2011, 12:59
Υπάρχει πάντα η λύση του εξωτερικού media player.
http://www.avclub.gr/forum/forumdisplay.php?f=135

-Γιώργος-
08-08-2011, 15:37
Και εγώ όταν την αγόρασα και έβαλα mkv ξενέρωσα. Μετά βρήκα το xvid4psp (Βίντεο πως δουλεύει http://hobbyfreetime.info/kb.php?a=52) έκανα τον ήχο ac3 και μετά τον έβαλα στο mkv με το mkvmerge.

Δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία με τα mkv (έχω δει 5-6 μέσω USB σε τηλεόραση που δεν παίζει dts), αλλά στην περίπτωση μου μόνο η μετατροπή του ήχου από το xvid4psp έφτανε χωρίς να χρησιμοποιήσω ποτέ το mkvmerge.

georgered7
19-08-2011, 00:07
[QUOTE=georgered7;1056184014]παιδια καλησπερα ..ποιος ειναι απο αθηνα να ερθω να δω λιγο την τηλεοραση του αν θελει βεβαια γιατι απο την lg δεν βγαζω καμια ακρη και τσακωθηκαμε ..αν μπορει καποιος βεβαια να βοηθησει..ευχαριστω.απλα να μου φυγει η απορια και να δω αν σε καποιον απο εσας παιζει το ιδιο με μενα .η τελικα οντως εχω προβλημα..

ThugKing
20-08-2011, 12:59
Παιδιά,ρωτήθηκε κ προηγουμένως....
Διαθέτει PVR ή όχι ???

goudzos
21-08-2011, 19:34
Εδώ και μια εβδομάδα βλέπω ποδόσφαιρο απο Abu Dhabi sports και Digitalb σε High Definition και η εικόνα είναι απίστευτη!

georgered7
28-08-2011, 22:33
λιγη βοηθεια ζηταω ρε παιδια !!οχι δανεικα..:em04special_8:

panagiotis_Gr
29-08-2011, 11:38
ρε παιδια εχω καταμπερδευτει...εκει που ειμαι ετοιμος να την τσιμπησω βλεπω αναφορες οτι η τηλεοραση(σε πληρη διαφωνια με το review του fullhd.gr που αναφερει κατω απο 50ms input lag) εχει πανω απο 100ms input lag και ξενερωνω απιστευτα γιατι τη θελω για 3d gaming...για active δε το συζητω οποτε μενει μονο η philips 7606 αλλα για την οποια δε βλεπω και πολλες αναφορες σε ολο το διαδικτυο (εκτος του fullhd.gr)...οποτε τι κανουμε...μενουμε με 32αρα 9603, παιρνουμε την 7606 ή χτυπαμε 650s και προσευχομαστε για firmware update...oeo????

slotkiller
11-09-2011, 12:12
Μετα απο πολυ ερευνα αγορας μαλλον καταληγω στην 47LW650S. Το ερωτημα μου ειναι αν θα πρεπει να περιμενω λιγο (1 μηνα το πολυ) μεχρι να βγει η 980s που λογικα θα ριξει την τιμη της 650 κατω απ τα 1450...
Εσεις που παρακολουθειτε περισσοτερο την αγορα τι με συμβουλευετε? Λογικο δεν ειναι να πεσει 100-200Ε μολις βγει η 980?

Beavis
22-09-2011, 13:07
κανοντας μια βολτα στην Media Markt και συγκρινοντας διαφορα μοντελα μαλλον καταληγω εδω
καλες και οι samsung και οι Sony αλλα active 3D ουτε για αστειο δεν τις συνιστω
Εγω τουλαχιστον δεν μπορω να δω πανω απο 5 λεπτα χωρις ζαλαδα,αρα ειναι εντελως αχρηστο
Γιατι κακα τα ψεματα αν θελω να παρω τηλεοραση μονο με βαση την 2D αποδοση δεν χρειαζεται να παρω νεα μοντελα και να δωσω παραπανω χρηματα

aligator
22-09-2011, 15:16
Καλησπέρα παιδιά,


Πλέον μετά από πολύ σκέψη είμαι κάτοχος μιας LG 55lw650s. Η απόσταση θέασης είναι περίπου 6 μέτρα. Ας περάσω τώρα στις ερωτήσεις μου και τις πρώτες μου απορίες που έχουν να κάνουν κυρίως με τη 3D απεικόνιση.


Η πηγές που θα χρησιμοποιώ για 3D απεικόνιση είναι PlayStation 3 & western digital live player.
1.Πρέπει να κάνω κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση στο PS3 για να βλέπω τρισδιάστατα
Ποιες είναι οι βέλτιστες ρυθμίσεις για 3D απεικόνιση
Τι είναι οι διαφορετικές επιλογές που υπάρχουν στο 3D (side by side, top & bottom, checker board, frame sequential). Να υποθέσω ότι ειδικά όταν παίζω blu ray από το ps3 η τηλεόραση ανιχνεύει μόνη της και μπαίνει στο ανάλογο mode χωρίς να χρειαστεί να κάνω εγώ κάτι.
Υπάρχουν 3D mkv και αν ναι μπορώ να τα αναπαράγω στο WD Live.Πάμε τώρα στη 2D εικόνα


Έχει καταφέρει κάποιος από εδώ βέλτιστες ρυθμίσεις, αν και γενικά στο standard για αναλογικό σήμα και στο cinema για ταινία είμαι καλά, αλλά έχω όρεξη για πειραματισμούς.


Ήχος


Θα ήθελα όλες οι περιφερειακές συσκευές που συνδέω μέσω hdmi με την τηλεόραση να δίνουν τον ήχο στο home cinema, το οποίο δυστυχώς δεν είναι av και δεν είναι σύγχρονο δηλαδή το έχω μόνο για τον ήχο. Θα μπορούσα λοιπόν να συνδέσω το optical out έτσι ώστε να έχω τον ήχο από όλες τις εξωτερικές πηγές (χωρίς να αλλάζω καλώδια κάθε φορά) ; Αυτό θα επιφέρει κάποιο περιορισμό όσο αφορά τον ήχο ή απλά θα τον κάνει pass through.


Tέλος πάμε στον ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη.


Τον έχει δουλέψει κάποιος με κλειδωμένα κανάλια ; Να έχει δηλαδή κάποια συνδρομή με κάρτα και να την έχει φορέσει επάνω.


Αυτά τα ολίγα. Σε λίγες μέρες θα σας πω πλήρως την άποψη μου καθώς όσο περίεργο και να σας φαίνεται δεν έχω καταφέρει ακόμα να πειραματιστώ.

Beavis
22-09-2011, 15:20
καλοριζικη
αναμενουμε εντυπωσεις
ποσο την πηρες και απο που?

aligator
22-09-2011, 15:31
καλοριζικη
αναμενουμε εντυπωσεις
ποσο την πηρες και απο που?

Audioshow 1845

paplomatothiki
22-09-2011, 15:39
Παιδιά καλησπέρα ! Δεν ξέρω εάν έχει ερωτηθεί στο θέμα που συζητάμε , αλλά μήπως γνωρίζει κανείς αν η LG θα βγάλει κάποια αναβάθμιση firmware ώστε επιτέλους να παίζει κι αυτή ήχο dts ? Τόσο δύσκολο τους είναι πια ώστε ν'αφήνουν τη Samsung να έχει αυτό το πλεονέκτημα ???

Beavis
22-09-2011, 16:00
Παιδιά καλησπέρα ! Δεν ξέρω εάν έχει ερωτηθεί στο θέμα που συζητάμε , αλλά μήπως γνωρίζει κανείς αν η LG θα βγάλει κάποια αναβάθμιση firmware ώστε επιτέλους να παίζει κι αυτή ήχο dts ? Τόσο δύσκολο τους είναι πια ώστε ν'αφήνουν τη Samsung να έχει αυτό το πλεονέκτημα ???

μπορει να το διαβασα και εδω δεν θυμαμαι
προσφατα αγορασε τα δικαιωματα για DTS και πολυ συντομα θα το δουμε και αυτο

paplomatothiki
22-09-2011, 18:58
μπορει να το διαβασα και εδω δεν θυμαμαι
προσφατα αγορασε τα δικαιωματα για DTS και πολυ συντομα θα το δουμε και αυτο

ΘΕΝΞ !!! ( αγγλιστί :ευχαριστώ) :a0210:

Aris1983
24-09-2011, 11:59
Εχω καποιες απορειες και εγω πριν κανω την αγορα της συγκεκριμενης ΤV! Οσες συσκευες μου ( PS3, HTPC) εχουν HDMI περναν πρωτα απο τον ενισχυτη AV (ONKYO TX-SR605) και μετα πανε στην TV, θα εχω προβλημα με την 3D εικονα? Επεισης το PS3 παιζει οντως 3D Bluray? Το pc μπορει να παιξει και αυτο 3D-mkv με τον καταλληλο player-codec ή πρεπει να εχω και καρτα γραφικων που να παιζει 3D οπως οι τελευταιες τις Nvidia? Sorry για τις πολλες ερωτησεις, μακαρι καποιος να εχει δοκιμασει και να μιυ δωσει καποιες απαντησεις, ευχαριστω!

ChrisV.
24-09-2011, 13:48
Εχω καποιες απορειες και εγω πριν κανω την αγορα της συγκεκριμενης ΤV! Οσες συσκευες μου ( PS3, HTPC) εχουν HDMI περναν πρωτα απο τον ενισχυτη AV (ONKYO TX-SR605) και μετα πανε στην TV, θα εχω προβλημα με την 3D εικονα? Επεισης το PS3 παιζει οντως 3D Bluray? Το pc μπορει να παιξει και αυτο 3D-mkv με τον καταλληλο player-codec ή πρεπει να εχω και καρτα γραφικων που να παιζει 3D οπως οι τελευταιες τις Nvidia? Sorry για τις πολλες ερωτησεις, μακαρι καποιος να εχει δοκιμασει και να μιυ δωσει καποιες απαντησεις, ευχαριστω!
Ο ενισχυτης σου δεν υποστηριζει 3d οποτε αν πας το hdmi στον ενισχυτη και απο κει στην tv δε θα δεις 3d. Οποτε στελνεις την εικονα κατευθειαν στην tv με το hdmi, και με οπτικη (παλι απο το ps3) στον onkyo για να εχεις ηχο.
Ναι το ps3 παιζει κανονικα 3d αρκει να του εχεις κανει update προσφατα.
Μην ξεχασεις μολις συνδεσεις το ps3 με την tv σου, να πας στις ρυθμισεις του ps3 (Display settings --> Video output settings)και εκει που επιλεγεις το καλωδιο hdmi για εξοδο της εικονας να το βαλεις στο automatic και θα βρει μονο του οτι η tv σου ειναι 3d και θα σε βαλει να επιλεξεις τις ιντσες. Αλλιως δε θα παιξει καθολου 3d.
Tο ιδιο θα κανεις και για τον ηχο. Θα πας να επιλεξεις στην εξοδο την optical (Sound settings--> Audio output settings)και μετα θα βαλεις και στο on το audio multi-output ωστε να εχεις και ηχο στην tv.
Το μονο αρνητικο ειναι πως δε θα εχεις ηχο hd πλεον, αλλα απλο dts και dolby digital.
Για το htpc ας σου πει καποιος που εχει και γνωριζει-bye-

Aris1983
25-09-2011, 09:18
Ωραια, οποτε ηχο PCM δεν θα εχουμε! Δηλαδη καλητερα να αλλαξουμε και ενα ενισχυτη. Ευχαριστω!

Aris1983
01-10-2011, 11:40
Εχτες μου ηρθε η LW650s 42αρα, ειδα αρκετη ωρα και πειραματηστικα με διαφορα. Το 3D απο bluray ειναι καταπληκτικο, εχω δει απο ολες τις εταιριες 3D αλλα μπορω να πω οτι η Lg ειναι ενα βημα πιο μπροστα με το passive! Η μετατροπη 2D-3D ειναι μετρια στα καναλια της Digia, σε mkv-HD κατι ελεγε αλλα και παλι καμια σχεση με το 3D bluyray, οπως πολυ καλα ηταν και τα SBS, λιγο κατωτερα απο 3D-BD. Ειδα 2 ταινιες 3D (Resident Evil Afterlife 3D, Rio 3D) χωρις κανενα προβλημα και ειμουν κοντα στην ΤV για να νιωθω καλητερα τα αντικειμενα που βγαινουν εκτος (1,5-2,0 μετρα), τελικα οσο πιο μεγαλη την εχεις, τοσο καλητερα νιωθεις, με την 42αρα μαλλον εκανα λαθος επιλογη, καλητερα να ειχα παρει 55αρα. Μια απορια εχω, αν μοιρασω εικονα-ηχο με ενα HDMI splitter σε ΤV και ενισχυτη A/V θα εχω καποιο προβλημα στον συνχρονισμο?

Aris1983
01-10-2011, 14:54
Μολις δοκιμασα την ΤV με τον δορυφορικο δεκτη τον δικο της και μαλιστα με Diseq 4.1 (4 δορυφοροι) μια χαρα παιζει, και ΗD και HD-3D καναλια, ολα κομπλε! Βλεπω ενα προμο καναλι απο Αstra που παιζει συνεχεια 3D και εχω παθει πλακα!

guscoum
01-10-2011, 16:12
θελω να πιστευο οτι η lw650s ειναι μια πολη καλη 3d tv! ξερω , κανεις απο εσας εχει κανει το νεο firmware update που η lg λεει οτι κατεργη το motion plus settings και σου δινη full hd 3d αντι για 540i ανα ματι σου δινη 1080p ανα ματι δηλαδη πλεον δεν υπαρχη λογο να ζηλευουμε τo active 3d. αν εδω και καιρο ψαχνομαι μεξατη panasonic 50st30 και 47lw650s και ειδα οτι της lg το 3d ειναι πολη πιο real deep σε σχεση με την panasonic αλλα να πω επισης οτι το demo ηταν απο πηγη blu-ray (no 3d) με 3d απο την ιδια την tv. αν και μετα απο 10 λεπτα ομολογο οτι ειχα λιγο πονοκεφαλο. anyway ακουω τα δικα σας σχολια.:singer:

JL_?
01-10-2011, 16:27
δινη full hd 3d αντι για 540i ανα ματι σου δινη 1080p ανα ματι δηλαδη πλεον δεν υπαρχη λογο να ζηλευουμε τo active 3d.

Aυτό το firmware, θα κάνει το 540p σε κάτι που θα προσπαθεί να μοιάσει με 1080i, αλλά και πάλι 540p θα παραμένει στην ουσία.

Δεν γίνεται να δείξει 1080p σε 3D το συγκεκριμένο πάνελ...

Aris1983
01-10-2011, 17:07
Παντως εγω που βλεπω απο πολυ κοντα μια χαρα ειναι ακομα και στο δορυφορικο 3D! Εμενα αλλο με χαλασε τωρα, ο player δεν παιζει ηχο στις περισσοτερες ταινιες, αμα το φτιαξει αυτο σε κανα update η LG θα ειμαστε μια χαρα, γιατι ποιος καθεται να κανει μετατροπες!

guscoum
01-10-2011, 19:46
εγω παντος το μονο που θα πω οσο αναφορα το update της lg
για δειτε λιγο αυτο:

http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1313938337

και μετα τα λεμε αλλα ασκετο απο αυτο για θεμα game ειναι καλη γιατι ακουο για κατι νουμερα πολη μεγαλα σε lag input 100,150 ??? τι πεζη με αυτο ξερει κανεις.?

JL_?
01-10-2011, 20:44
E, εντάξει, άμα "συνδυάζει 1080i από κάθε μάτι και δίνει 1080p", με την ίδια μαρκετινίστικη ανοησία, οι active 3D συνδυάζουν 1080p από κάθε μάτι και δίνουν 2160i... :flipout:

guscoum
01-10-2011, 21:28
α καλα εγω δεν ειπα δικη μου γνωμη απλα τη λεει η εταιρια επισημα. δεν μου ειπε κανεις εντηποσης λεει να την παρω για pc games , xbox 360 , 3d movies η να παω σε κατι αλλο. ευχαριστω.

czoun
02-10-2011, 10:17
α καλα εγω δεν ειπα δικη μου γνωμη απλα τη λεει η εταιρια επισημα. δεν μου ειπε κανεις εντηποσης λεει να την παρω για pc games , xbox 360 , 3d movies η να παω σε κατι αλλο. ευχαριστω.


Τα θέματα στην κατηγορία αυτή αφορούν αποκλειστικά και μόνο τα μοντέλα που αναγράφονται στο τίτλο του θέματος και φέρουν τον χαρακτηρισμό 'Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια', ως εκ τούτου το παρόν θέμα αφορά την D7000.

Για έρευνα αγοράς, συγκρίσεις μεταξύ μοντέλων κ.λ.π., παρακαλώ να ανοίγετε νήμα με τις απορίες σας στη κατηγορία Αγορά νέας τηλεόρασης (http://avclub.gr/forum/forumdisplay.php?f=130) , έτσι θα υπάρχουν σ ένα νήμα οι απόψεις που σας ενδιαφέρουν και δεν θα χρειάζεται κάποιος να σας απαντάει σε διάφορα νήματα που έχουν εκδηλωθεί απορίες σας ;)

Όπως σου έγραψα και στο νήμα της D7000 άνοιξε ένα νήμα στην 'Αγορά νέας τηλεόρασης' με τις απαιτήσεις και τις απορίες σου για τα μοντέλα που σε ενδιαφέρουν ;)

guscoum
02-10-2011, 10:56
ευχαριστω

acaliptos
03-10-2011, 01:56
Η LW650S εχει καλύτερη 2D εικόνα σε σχέση με την 5500?
Τα 200hz , πού κάνουν πράκτικα την διαφορα?(αν υπάρχει διαφορά)

dxlgr
13-10-2011, 15:35
Καλησπέρα παιδιά,

έχω την 42LH5000 και επειδή μου παρουσίασε ένα καμένο pixel ήρθαν και την πήραν σήμερα. Αν δεν υπάρχει panel για να μου αλλάξουν στο service, και αφού δεν υπάρχει η τηλεόραση σε καινούρια, επειδή έχει καταργηθεί το μοντέλο, θα μου επιστρέψουν τα χρήματα μου και το σκέφτομαι για την LW650S....

Τι λέτε αξίζει ?

goudzos
13-10-2011, 15:52
Εγώ είμαι ευχαριστημένος με την LW650S.
(Βλέπω MKV και δορυφορική TV).

Aris1983
16-10-2011, 18:16
Mια χαρα μου φενεται παντως σε κανα δυο παιχνιδια που εβαλα απο το PC και επαιξα για δοκιμη. Τωρα για να λεμε την αληθεια η TV ειναι καλη, αλλα σιγουρα χρειαζεται ρυθμισεις, μιας και οι αρχικες εμενα δεν με ικανοποιησαν.

Giannis1965
23-10-2011, 21:42
Επειδή περιμένω την LG 55LW650S από βδομάδα έχει στη συσκευασία το WI-FI USB adapter AN-WF100 ή συνδέεται μόνο με ETHERNET στο INTERNET;

Aris1983
24-10-2011, 22:39
Η δικια μου 42αρα δεν ειχε το Wifi μεσα, μονο 7 γυαλακια!

acaliptos
01-11-2011, 11:15
Έχει δοκιμάσει κανείς να ενεργοποιήσει τα THX settings?
Στο avforums.com αναφέρουν για βελτίωση της εικόνας.
Θέλει κάποιο remote all in one και προσοχή μην αλλάξεις κάτι που δεν πρέπει.
http://www.avforums.com/forums/15579394-post408.html

music_lover
09-11-2011, 22:21
Την είδα σήμερα,ενθουσιάστηκα με την εικόνα της,έπαιζε blue-ray την παιδική ταινία rio,για μένα άριστη επιλογή.

babis1983
11-11-2011, 11:33
Ρε παιδια πως ρυθμιζω το plex κανω ανιχνευση συσκευης και δεν βρισκει τιποτα

babis1983
12-11-2011, 17:21
Παντως εμενα dts παιζει κανονικα η τηλεοραση...

Giannis1965
14-11-2011, 00:02
Παιδιά
τη βοήθεια σας.Παρέλαβα το Σάββατο την 55αρα αλλά η εικόνα της είναι χάλια.Τα χρώματα άτονα χωρίς ζωντάνια η αντίθεση απαράδεκτη το μαύρο ανοικτό γκρι φωτεινότητα μηδέν.Καμιά βοήθεια με τις ρυθμίσεις;Την είχα δει σε μαγαζί να παίζει και με είχε εντυπωσιάσει.

czoun
16-11-2011, 12:16
Περί ρυθμίσεων μέσων απεικόνισης.... (http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/87724-LG-42LW4500-%CF%81%CF%85%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B5%CE%B9%C F%82?p=1056275705&viewfull=1#post1056275705)

Giannis1965
16-11-2011, 22:11
EEEEEEEEE????????????

george365
17-11-2011, 10:20
Παιδιά
τη βοήθεια σας.Παρέλαβα το Σάββατο την 55αρα αλλά η εικόνα της είναι χάλια.Τα χρώματα άτονα χωρίς ζωντάνια η αντίθεση απαράδεκτη το μαύρο ανοικτό γκρι φωτεινότητα μηδέν.Καμιά βοήθεια με τις ρυθμίσεις;Την είχα δει σε μαγαζί να παίζει και με είχε εντυπωσιάσει.Και γω το ιδιο επαθα με την LW5500 και την εδωσα πισω την αλλη μερα ειχα κανει απειρες ρυθμισεις αλλα τιποτα

dimitris78
17-11-2011, 13:08
Και γω το ιδιο επαθα με την LW5500 και την εδωσα πισω την αλλη μερα ειχα κανει απειρες ρυθμισεις αλλα τιποτα

Την αντικατέστησες με νέα LW5500?

Giannis1965
17-11-2011, 20:43
Τελικά κατάφερα να την καλιμπράρω απενεργοποιώντας τον αισθητήρα και την εξοικονόμηση ενέργειας.Τώρα παίζει καλά.Σε σήμα HD είναι πολύ καλή σε σήμα αναλογικό έχει θέμα αλλά αυτό το έχουν σχεδόν όλες οι LCD.
Η δικιά μου έχει ένα bug.Όταν μπω στο Internet βγαίνοντας δε βλέπει τον αποκωδικοποιητή της NOVA στη θύρα HDMI και βγάζει μήνυμα ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑ.Πρέπει να την κλείσω και να την ανοίξω ξανά ώστε να τη δει.

craven
19-11-2011, 13:03
Να βάλω τις δικές μου ρυθμίσεις μήπως βολέψουν κανέναν... πρόκειται για ρυθμίσεις με μίξη απο προτεινόμενες μαζί με δικές μου προτιμήσεις:

Εξοικονόμηση ενέργειας: Off
Λειτουργία Εικόνας: isf Expert1
Φωτισμός: 55
Αντίθεση: 100
Φωτεινότητα: 50
Η Ευκρίνεια: 75
V Ευκρίνεια: 75
Χρώμα: 65
Απόχρωση: 0

Διαχείριση Ειδικού
----------------
Δυναμική αντίθεση: Μέσο
Μείωση Θορύβου: Απενεργοποιημένο
Μείωση Θορύβου MPEG: Απενεργοποιημένο
Υψηλή Ανάλυση: Ενεργοποιημένο
Στάθμη Μαύρου: Χαμηλό
Real Cinema: Ενεργοποιημένο
Χρωματική κλίμακα: Ευρύ
Βελτίωση εικόνας: Υψηλό
Φίλτρο χρώματος: Απενεργοποιημένο
Θερ. χρώμ.: Μέσο
Gamma: 2.2
Μέθοδος: Σημείο 10 IRE
Σχέδιο: Εξωτερικό
IRE: 100
Φωτεινότητα: 130
Κόκκινο: 0
Πράσινο: 0
Μπλέ: 0

TruMotion: Χρήστης
De-Judder: 0
De-Blur: 5

Led τοπ. μείωσης φωτειν.: Χαμηλό

Υπόψην ότι τα παραπάνω τα έχω για Nova, ps3, htpc (εκεί έχω το tru motion απενεργοποιημένο) προφανώς ισχύουν και για digea αλλά σίγουρα θα θέλουν αλλαγές (πχ για την διόρθωση θορύβου κτλ) για αναλογικό τηλεοπτικό σήμα.

Yperion
19-11-2011, 13:52
Την είδα σήμερα,ενθουσιάστηκα με την εικόνα της,έπαιζε blue-ray την παιδική ταινία rio,για μένα άριστη επιλογή.

Την είδες σε ένα κατάστημα (άρα 10,000 watt φώτα από πάνω) και έπαιζε και κινούμενα σχέδια που είναι ότι πιο εύκολο για μια τηλεόραση.

Υπό τις συνθήκες αυτές δεν βγαίνει συμπέρασμα.

Προσπάθησε να την δεις σε σχετικά σκοτεινό χώρο (ώστε να πλησιάζει οικιακές συνθήκες) και με πιο δύσκολο υλικό.


Τελικά κατάφερα να την καλιμπράρω απενεργοποιώντας τον αισθητήρα και την εξοικονόμηση ενέργειας.Τώρα παίζει καλά.Σε σήμα HD είναι πολύ καλή σε σήμα αναλογικό έχει θέμα αλλά αυτό το έχουν σχεδόν όλες οι LCD.
Η δικιά μου έχει ένα bug.Όταν μπω στο Internet βγαίνοντας δε βλέπει τον αποκωδικοποιητή της NOVA στη θύρα HDMI και βγάζει μήνυμα ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑ.Πρέπει να την κλείσω και να την ανοίξω ξανά ώστε να τη δει.

Κλείνε τον PACE πριν μπεις και άνοιγε τον αμέσως μετά.

Giannis1965
20-11-2011, 19:33
Πρόσεξα ότι όταν περνάνε γράμματα στο κάτω μέρος της οθόνης από δεξιά προς αριστερά είναι θολά μέχρι να φτάσουν περίπου τη μέση της οθόνης και μετά καθαρίζουν.Είναι πρόβλημα της τηλεόρασης ή με κάποια ρύθμιση στο motion θα λυθεί;

music_lover
21-11-2011, 13:06
Κρίμα πάντως για την αδυναμία της LG να βάλει τις τηλεοράσεις της να παίζουν ήχο DTS από το usb,την συγκεκριμένη την είχα βάλει στο μάτι αλλά τώρα το σκέφτομαι..(αν και έχω και το ps3 που παίζει mkv με dts).

Michalis3
21-11-2011, 14:11
...αν και έχω και το ps3 που παίζει mkv με dts

:huh2: Κάποιο λάθος κάνεις, το PS3 δεν παίζει .mkv...

Yperion
21-11-2011, 16:05
Πρόσεξα ότι όταν περνάνε γράμματα στο κάτω μέρος της οθόνης από δεξιά προς αριστερά είναι θολά μέχρι να φτάσουν περίπου τη μέση της οθόνης και μετά καθαρίζουν.Είναι πρόβλημα της τηλεόρασης ή με κάποια ρύθμιση στο motion θα λυθεί;

Είναι αδυναμία αρκετών τηλεοράσεων με motion interpolation (όπως το trumotion) , αργεί μέχρι να ανιχνεύσει ο επεξεργαστής την κινούμενη εικόνα και να την "καθαρίσει".

Γενικά πάντως τα Ελληνικά κανάλια έχουν διάφορες ατέλειες οπότε δεν αξίζει να ασχολείσαι με παρόμοια προβλήματα.

Giannis1965
21-11-2011, 16:59
Είναι κάτι που μπορεί να λυθεί με κάποιο firmware update ή είναι θέμα hardware;

music_lover
21-11-2011, 19:17
:huh2: Κάποιο λάθος κάνεις, το PS3 δεν παίζει .mkv...

Παίζεi με την χρήση του ps3 media server και σύνδεση pc με ps3 με καλώδιο ethernet χωρίς την ανάγκη ύπαρξης router. Οπότε το πρόβλημα της LG να μην παίζει DTS το λύσαμε ;)

Με το lag πως πάει? Έχει το ίδιο πρόβλημα με τις lw4500 και lw5500?

Michalis3
21-11-2011, 21:55
Άλλο streaming ή μέσω υπολογιστή και άλλο παίζει από usb, εγώ το δεύτερο κατάλαβα και γενικά αυτό εννοεί κάποιος όταν λέει πως υποστηρίζει κάποιο συγκεκριμένο format εικόνας η συσκευή του. Για το lag μην ανησυχείς, κάτω από 30 ms σύμφωνα με το FullHd.gr (http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-37-34/in-depth-review/8455-lg-55lw650s-review.html) .

music_lover
23-11-2011, 21:22
Αν το ps3 ειναι jailbroken παιζει και μονο του μεσω του Showtime, ενος ειδικου για το ps3 media player. Τελος παντων, δεν με απασχολει και πολυ να παιζει η tv mkv, με μερικα ευρω παιρνεις εναν media player και καθαρισες. Το θεμα ειναι η καλυτερη δυνατη ποιοτητα εικονας.

Giannis1965
24-11-2011, 21:40
Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με Halo;Σε μένα υπάρχει (όχι πολύ έντονο) αλλά υπάρχει.Επίσης το 3D έχει πολύ έντονο Crosstalk.Να καλέσω το service ή μπορώ με κάποιο τρόπο να τα ρυθμίσω;

gorillaz_gr
25-11-2011, 15:43
Τελικά κατάφερα να την καλιμπράρω απενεργοποιώντας τον αισθητήρα και την εξοικονόμηση ενέργειας.Τώρα παίζει καλά.Σε σήμα HD είναι πολύ καλή σε σήμα αναλογικό έχει θέμα αλλά αυτό το έχουν σχεδόν όλες οι LCD.
Η δικιά μου έχει ένα bug.Όταν μπω στο Internet βγαίνοντας δε βλέπει τον αποκωδικοποιητή της NOVA στη θύρα HDMI και βγάζει μήνυμα ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑ.Πρέπει να την κλείσω και να την ανοίξω ξανά ώστε να τη δει.

έχεις ενεργοποιήσει το "ετικέτα εισαγωγής" για δες το λίγο μήπως και διορθώσει κάτι:

Προσθήκη ετικέτας εισαγωγής
Προσθέστε μια ετικέτα σε μια πηγή εισόδου, ώστε
να μπορείτε να αναγνωρίσετε εύκολα τις συνδεδε-
μένες συσκευές σε κάθε πηγή εισόδου.
1 Πατήστε το κουμπί INPUT (ΕΙΣΟΔΟΣ), για να
μεταβείτε στις πηγές εισόδου.
2 Πατήστε το πράσινο κουμπί.
3 Πατήστε τα κουμπιά πλοήγησης, για να μετα-
βείτε σε μια πηγή εισόδου.
4 Πατήστε τα κουμπιά πλοήγησης, για να μετα-
βείτε σε μια ετικέτα εισαγωγής.
5 Όταν ολοκληρώσετε τη διαδικασία, πατήστε το
κουμπί EXIT (ΕΞΟΔΟΣ).
Για να επιστρέψετε στο προηγούμενο μενού,
πατήστε το κουμπί BACK (ΠΙΣΩ).

Στα έκανα επικόλληση από το εγχειρίδιο (σελ 42). Το γράφω γιατί έχει το θεματάκι της η LG με τις εισόδους HDMI αν δεν τις ρυθμίσεις σωστά. (fail)

Yperion
25-11-2011, 15:59
Είναι κάτι που μπορεί να λυθεί με κάποιο firmware update ή είναι θέμα hardware;

Ενδεχομένως να βελτιωθεί με κάποιο firmware αλλά μην περιμένεις και να γίνει τέλεια η κίνηση εφόσον αφορά πρόβλημα του καναλιού.

Ακόμη και οι LG πλάσμα που είναι πιο καλές από τις LG LED σε κίνηση έχουν παρόμοια θέματα.

Giannis1965
25-11-2011, 18:16
Στην είσοδο HDMI της NOVA έχω δώσει ετικέτα ΨΗΦ. ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗΣ αλλά τίποτα....
Σήμερα το πρωί μου κατέβασε update ver. 05.01.10.Ξέρει κανείς τι διορθώνει;

mel_R21
27-11-2011, 11:05
πωσ μπορω να δω side by side?δεν με αφηνει...<απορια φιλου>

stratisd
01-12-2011, 09:36
Exει γινει τιποτα με το θεμα firmware update και 1080i σε κάθε μάτι,
που υποσχόταν η LG;

stratisd
02-12-2011, 11:16
Tί γίνεται βρε παιδιά, οι κάτοχοι των LG εξαφανιστήκατε ή το μετανιώσατε και τις ξεφορτωθήκατε?
2 Ερωτήσεις έχουμε κάνει...ουδείς δέν φιλοτιμήθηκε να απαντήσει?

α) Τί παίζει με το υποσχόμενο - επερχόμενο firmware 1080i σε κάθε μάτι
β) Ποιος παίζει PS3 ή XBOX να μας γράψει 2-3 εντυπώσεις απο το lag που έχει αντιμετωπίσει, διότι στα διάφορα forums διίστανται οι απόψεις περί input lag, άλλοι μιλάνε για κάτω απο 50ms και άλλοι μιλάνε για 100ms, που με firmware update και μετονομασία του HDMI 1 σε PC πέφτει κατά πολύ, τελικά τι ισχύει;
Forza, GT5, PES, FIFA, NBA παίζουν; χα χα χα

Ελα για βοηθήστε με, γιατι 99% σε αυτήν έχω καταλήξει, αρκεί να με καλύπτει στο θέμα gaming.

craven
02-12-2011, 15:41
Μήπως γιατί κανείς δεν ξέρει να σου απαντήσει περί του firmware? αυτό το σκέφτηκες? :) Πως να ξέρουμε αν βγήκε το firmware για αυτό εφόσον η LG δεν ενημερώνει για το τι νέο περιέχει ή τι διορθώνει το κάθε firmware που βγάζει? Αν ρωτήσεις λοιπόν και εφόσον κανείς δεν ξέρει τότε το πιθανότερο είναι οι μισοί να σου πουν "ναι βγήκε γιατί εμένα μου φαίνεται καλύτερη η εικόνα στα 3d" και οι άλλοι μισοί "εμένα μου φαίνεται ίδια όπως πάντα".

PS3 έχω αλλά δεν είμαι hardcore player οπότε δεν έχω δοκιμάσει περί lag αλλά και εδώ μόνος σου το λες ότι οι γνώμες διαφέρουν ανά χρήστη οπότε αν δεν δεις μόνος σου τι άκρη ακριβώς περιμένεις να βγάλεις? :)

Για το νέο firmware τώρα, το έβαλα και εγώ αν και το ΣΚ θα κάτσω να το ψάξω να δω αν αλλάζει κατι... για την ώρα απλά το premium content άλλαξε (προστέθηκαν 2 apps ένα για μουσεία και ένα το redbull tv) αν και ίσως είναι τυχαίο το οτι έγινε ταυτόχρονα με το firmware και προστέθηκε ένα Help στο Home. Αναφορές λένε ότι βελτιώνει την αναπαραγωγή των 1080p Η264 απο dlna αλλά δεν ξέρω αν ισχύει καθώς βλέπω μέσο htpc. Το dts λένε δεν φτιάχτηκε (unofficial προφανώς ισχύει ότι ίσχυε). To pvr δεν ξέρω δεν έβαλα κάποιο σκληρο. Η εικόνα στην nova στα sd μου φάνηκε ίδια (επειδή είδα αναφορές βελτίωσης) αλλά δεν έχω κεραία να δοκιμάσω τα αναλογικά ή τα digea. To 3d content app (που είχαμε βάλει μερικοί διαλέγοντας με δεύτερο account Αγγλία) όντως σταμάτησε δυστυχώς να παίζει (προφανώς θα ισχύει για όσες εφαρμογές δεν ήταν για Ελλάδα και μπήκαν έτσι). Θέλω λοιπόν να δώ αν άλλαξε κάτι όσον αφορά το 3d (μέσα στο ΣΚ) κυρίως αλλά όπως είπα η άποψη θα είναι υποκειμενική καθώς η αγαπημένη μας LG βαριέται να γράψει ένα changelog στο site της.

ps. Κάτι που ξέχασα... γιατί καίγεσαι τόσο για το firmware για το 3d? η tv είναι άψογη σε 3d και δεν θα δεις καμιά ιδιαίτερη διαφορά στην ποιότητα στην ενδεδειγμένη απόσταση των 2-3 μέτρων. Είναι απόλαυση και δεν θα το μετανιώσεις. Για το 2d αλλάζουν όμως τα πράγματα καθώς εκεί είναι λίγο πίσω απο άλλες τηλεοράσεις ίδιας κατηγορίας τιμής (όπως και στο μαύρο φυσικά) οπότε αυτό που θα έπρεπε πραγματικά να σε απασχολεί δεν είναι η ανάλυση του 3d που δεν έχει κανένα θέμα αλλά το αν είσαι διατεθημένος να κάνεις μικρές υποχωρήσεις στο 2d και ίσως και στο μαύρο.

stratisd
02-12-2011, 16:41
Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση, βασικά την απορία μου με το 3D την έλυσα, πήγα σήμερα στο mediamarkt και την ξεψύριζα αρκετές ώρες, μέχρι και τηλεοπτικό σήμα της έβαλα και έκανα μετατροπή σε 3D, τίποτα το ιδιαίτερο βέβαια, αλλά ναί διαφορά στα 3,5 μέτρα απόστασης που έχω εγώ δέν βλέπεις, σε σχέση πάντα με το active της sony και samsung που χαζεψα εκεί, είναι όμως πολύ πιο ξεκούραστο και με κέρδισε :)

Ο μοναδικός μου φόβος είναι μήν είναι unplayable λόγω lag στο XBOX, μιας και ο λόγος που επέλεξα LED και όχι Plasma, είναι οι ώρες που κλείνω παίζοντας παιχνίδια και φοβάμαι το IR, που παρουσιάζουν όλες οι Plasma.
Tώρα όσον αφορά το lag και γενικότερα τις εντυπώσεις που έχει κάποιος απο την TV, σχετικά με το θέμα καλό θα είναι να της διατυπώσει εδώ για να ενημερωθούν και οι υπόλλοιποι.

Giannis1965
02-12-2011, 17:12
Πάντως εγώ δεν κατάφερα να την καλιμπράρω σωστά και έκαψα το λευκό προσπαθώντας μέσω αύξησης της αντίθεσης να βελτιώσω το μαύρο:elefant:.

Υ.Γ.Ο ελέφαντας είναι άσχετος με τα γραφόμενα αλλά έχει πλάκα!!!!!!

stratisd
02-12-2011, 17:44
Tι εννοείς εκαψες τι λευκό...πάπαλα η tv ?

JL_?
02-12-2011, 17:57
Eννοεί, ότι όπως ρύθμισε την τηλεόραση, μια εικόνα που θα έπρεπε να φαίνεται π.χ. έτσι:

http://www.lemis.com/grog/Photos/20080716/small/EV0-ufraw-batch.jpeg

έγινε έτσι:

http://www.lemis.com/grog/Photos/20080716/small/EV+1-histeq.jpeg

stratisd
02-12-2011, 19:04
Ε και αυτό δέν επανέρχεται με επαναφορά στις αρχικές ρυθμίσεις???
Αν είναι δυνατόν παίζοντας με το contrast και το brightness να καταστραφεί η TV, μάλλον κάτι αλλο παίζει και δέν κατάλαβα καλά.

JL_?
02-12-2011, 20:47
Bρε δεν χάλασε την τηλεόρασή του ο άνθρωπος... :flipout:

Απλά, δεν κατάφερε να τη ρυθμίσει όπως θα ήθελε...

stratisd
02-12-2011, 21:23
Eίπα και εγώ ... :smash:
Πάντως αύριο θα πάω πρωί πρωί να την ξαναδώ .... και μάλλον θα την φέρω σπίτι μαζί μου :music-smiley-005:

Ελπίζω να είναι playable το ΧΒΟΧ και να μήν κοπανιέμαι μετά και τη βγάλω στο σφυρί :7SFGSFG:

icy20
02-12-2011, 22:44
Ρε παιδια τι εννοειτε playable?Εγω οπου εχω παει και εχω δει τηλεορασεις απο 200 ευρω μεχρι 5000 ευρω σε καμμια δεν εχω καταφερει να μην μπορω να παιξω.Απλα η ποιοτητα μου φαινεται διαφορετικη απο τη μια στην αλλη...

stratisd
02-12-2011, 23:35
Κοίταξε να δείς, όταν πήρα την Samsung LE40B650, έλεγαν για 80-90ms input lag, πραγματικά με το που σύνδεσα το ps3 έπαθα ενα μικρό σόκ, ειδικά θυμάμαι στο Fifa09 που έπαιζα τότε, δέν μπορούσα να βρώ ρυθμό με τίποτα,
πάταγα Χ για πάσα και την έκανε 80ms μετά, αρκετός χρόνος όσον αφορά το gaming, βάζοντας όμως την tv σε Game Mode, ο χρόνος έπεσε στα 30ms.
Προσωπικά δέν καταλάβαινα πλέον καμία διαφορά στην απόκριση των παιχνιδιών, απο τότε έιχα μόνιμα το game mode στο ps3 και στο xbox και όλα έπαιζαν τέλεια.
Τώρα για την συγκεκριμένη tv άλλοι λένε κάτω απο 50ms (στη καλύτερη των περιπτώσεων) και άλλοι μιλάνε για 100ms (σχεδόν αδύνατον να παίξεις), ελπίζω οι δεύτεροι απλά να μήν έχουν ενεργοποιήσει το game mode στις ρυθμίσεις.
Πάντως μου κάνει εντύπωση που δέν πήρα ξεκάθαρη απάντηση, εδώ στο thread της LW650S, αλήθεια κανείς σας δέν τη χρησιμοποιεί για gaming, μήπως τελικά πάω σε λάθος επιλογή???

craven
03-12-2011, 00:58
Άχρηστη πληροφορία.. πάντως ένα πράγμα που όντως διορθώνει το firmware είναι ότι πλέον παίζει το android application για remote control αφού έπαιξε επιτέλους στο tablet μου (το ίδιο διάβασα ισχύει και για τα iphone-ipad). Βέβαια πάλι χρειάζεται να βγάλεις βάλεις το καλώδιο δικτύου αλλά... :)

stratisd
03-12-2011, 17:52
THN AΓΟΡΑΣΑ :Banane0::ADFADF1::ernaehrung004::worshippy::worsh ippy::worshippy: ΣΟΥΠΕΡ ΕΙΝΑΙ :award:
Παίζει τέλεια στο XBOX σε game mode, ούτε lag που γράφουν, ούτε τίποτα, προσωπικά δέν μπορώ να καταλάβω για ποιό πράγμα μιλούσαν :twoguns:

Εχω πάθει πλάκα με το 3D της, τώρα παλεύω με τις ρυθμίσεις, για να την φέρω με το μάτι στα μέτρα μου.

Ξέρει κανείς πώς κάνουμε search για καινούριο firmware???
Πήρα και το WiFi dongle, συνδέθηκε με την μία και έφτιαξα και το Facebook, αλλά για update δέν βλέπω τίποτα.
Τουλάχιστον πώς βλέπουμε τι version firmware έχει, ξέρετε???

ΚΑΙ ΞΑΝΑ :Banane0::Banane0:

JL_?
03-12-2011, 18:05
Μεγειά και καλοθέατη !!!

stratisd
03-12-2011, 18:50
Ευχαριστώ, για την ώρα δοκίμασα ΧΒΟΧ (ΝΒΑ 2k12, Forza 4, PES 2012), PS3 (Clash Titans BluRay 3D), mkv SBS, Divx, παίζει τα πάντα, εκτός DTS, πράγμα που λίγο με απασχολεί καθώς μετατρέπω τον ήχο σε ΑC3 πολύ εύκολα με το ΑudioConverter.
H εικόνα είναι πολύ καλή για 55", δέν βλέπω ούτε clouding, ούτε banding, τουλάχιστον στις 4-5 ώρες που την έχω σκίσει χα χα χα.
Φυσικά ΔΕΝ πρόκειται να ψάξω να βρώ κάτι απο δαύτα που να με ενοχλεί, αφού δέν το βλέπω με την 1η ματιά, γιατί να το ψιρίζω.
Αψογη είναι η TV και χρησιμοποίησα τις ρυθμίσεις του FullHD.gr και με ικανοποίησαν 100%, τώρα μένει να εφοδιαστούμε με Βluray 3D....
Αλήθεια UPDATE πώς κάνουμε στο firmware και πώς βλέπυμε την version του firmware ???? Ξέρει κανείς ????

stratisd
03-12-2011, 19:14
Oλα ΟΚ, το βρήκα απο το manual.

Επίσης δοκίμασα και το LG Remote που πέρασα στο HTC μου και περίεργος δούλεψε άψογα, βρε όλα τέλεια σου λέω .... και δέν το πιστεύω,
φτού μου φτού μου να μήν ματιαστώ.

john1978
04-12-2011, 17:33
Παιδια καλησπερα ειμαι και εγω ενας δυσαρεστημενος με το θεμα του input lag
Ειναι μεγαλο προβλημα για οσους παιζουν racing games δεν κρατιεται το αυτοκινητο με τιποτα!!!
Εχω κανει τα παντα!!! Game mode και rename input σε PC το προβλημα μειωνεται μα και παλι δεν μπορεις να παιξεις.
Το μονο που μπορει να γινει ειναι να συνδεθει η τηλεωραση με vga καλωδιο δεν υπαρχει καθολου μετα το προβλημα.
Η ποιοτητα της εικονας μιωνεται κατα πολυ αλλα δυστηχως δεν γινεται κατι αλλο.
θεορω οτι ειναι απαραδεκτο αυτο που εχει γινει και οτι θα επρεπαι να υπαρχει υποστηρηξη δεν δινεις τοσα λευτα για να εχεισ τετοια προβληματα.Το 60% που αγοραζουν μια τηλεοραση εχουν σκοπο να βαλουν μια παιχνιδομηχανη,μεγαλη ανευθηνοτητα!!!!!!!!!!!

stratisd
04-12-2011, 19:18
Eγώ πάλι φίλε μου είμαι 34 χρονών, παίζω απο τα 16 μου με amiga και έχουν περάσει ΟΛΕΣ οι παιχνιδομηχανές απο τα χέρια μου, λόγω επαγγέλματος, αλλά και hobby μαζί, lag που να με επηρρεάζει δέν έχω δεί στη συγκεκριμένη TV,
απο τη στιγμή που ενεργοποίησα το mode "ΠΑΙΧΝΙΔΙ" λειτουργεί άψογα, τόσο στο PS3 όσο και στο XBOX, αλλά και το WII που δοκίμασα.
Για racing που λές, χθές 1η μέρα που την πήρα παίζαμε 3 ώρες Forza Μοtorsport παρέα με ενα φίλο μου, που έχει και αυτός XBOX και Samsung LE37C650 και δέν διαμαρτυρήθηκε καθόλου για lag και τέτοια πράγματα,
ούτε κάν δηλαδή αναφερθήκαμε σε αυτό το θέμα.
Μήπως έχεις κάνει τίποτα με τις ρυθμίσεις σου? Ουσιαστικά πρέπει να ορίσεις το HDMI σαν "ΠΑΙΧΝΙΔΙ", την ρύθμιση εικόνας σαν "ΠΑΙΧΝΙΔΙ" και να κλείσεις όλα όσα έχει αυτόματα η TV (truemotion, ecomode, mpeg, φίλτρα κτλπ), όλα απενεργοποιημένα.

john1978
05-12-2011, 17:59
τα εχω κανει φιλε μου, οπως ειπα το προβλημα μιωνεται αλα δεν λυνεται.Την εχω συνδεσει με pc και το παιχνιδι που παιζω ειναι το shift 2 , δεν μαζευεται το αυτοκινητο με τιποτα!!!

Giannis1965
09-12-2011, 00:02
Μα δεν έχει 3D περιεχόμενο η LG όπως έχουν οι SAMSUNG και SONY στα APPS;

FABIAWRC
09-12-2011, 03:29
δηλαδη σε αλλο μονιτορ παιζει σωστα?δεν μπορει να εχει τοσο πολυ λαγκ!δηλαδη δεν μπορω να πιστεψω οτι πχ 80ms lag δεν μπορεις να στριψεις το αμαξι!!!

ενας φιλος πηρε την lw650s..μου ειπε να δουμε καμια ταινια 3d.εχω μερικες σε side by side αλλα με τους υποτιτλους srt τι κανουμε?εχετε κανει δοκιμες?θα τους παιξει σωστα το player της lg?

stratisd
09-12-2011, 07:54
Nαί φίλε fabiawrc, οι υπότιτλοι παίζουν κανονικά χωρίς να χρειάζονται καμία μετατροπή, αρκεί το .srt αρχείο να έχει το ίδιο όνομα με το .mkv
Την σύμπλεξη της εικόνας την κάνει η tv πατώντας το κουμπάκι 3D και επιλέγοντας side by side εικόνα.
Τώρα όσον αφορά το lag, εγώ με ρυθμίσεις "παιχνίδι" και στην εικόνα και στην έξοδο HDMI1, δέν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, ουσιαστικά δέν καταλαβαίνω διαφορά απο την παλιά μου Samsung LE40B650, που υποτίθετε οτι είχε 16-34 ms σε "game mode" που έπαιζα.
Είναι σχετικό θέμα το lag, ίσως σε online και FPS να είναι αισθητό, πάντως σε offline FIFA12, PES2012, NFS "the run", FORZA4, Gears of War3, NBA 2k12,Tekken6,Batman "Arkham City" και καμιά 10αριά παιχνίδια ακόμη δέν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.
Οσον αφορά το 3D, προσωπικά μου άρεσε περισσότερο απο οποιαδήποτε άλλη 55" που έχω δεί τους τελευταίους 2 μήνες που ψάχνω,
και ήταν ο κύριος λόγος που κατέληξα σε αυτήν.

atticus000
15-12-2011, 16:25
ρε παιδια ειχα αγορασει μια 55lw650s 3d γυαλια σας δωσανε εσας?

stratisd
15-12-2011, 18:37
7 ζευγάρια

atticus000
15-12-2011, 21:03
7 ζευγάρια
εμενα γιατι ειχε 5 αραγε ? το κουτι που ειχε μαζι ειχε μονο θεση για 5! εσενα πως ηταν ?

stratisd
15-12-2011, 21:50
Είχε ενα κουτί με 5 και ενα κουτί με 2 ζευγάρια.

babis1983
15-12-2011, 23:32
Λοιπον πριν κανα 2 μερες ειδα το AVATAR 3d μπορω να πω οτι ηταν μαγικο.....

Giannis1965
16-12-2011, 19:04
Λοιπον πριν κανα 2 μερες ειδα το AVATAR 3d μπορω να πω οτι ηταν μαγικο.....

Επειδή το ψάχνω να το δω πολύ καιρό που το πέτυχες;

anetos1
17-12-2011, 09:01
Input lag LG-LW650S standard and game mode http://www.youtube.com/watch?v=wFRImLRmguA Απο τις πιο γρυγορες!!!.,,Ολα τα αλλα ειναι παραμυθια του ανταγωνισμου!!!!

panakk87
17-12-2011, 15:27
Καλησπέρα παιδιά και καλως σας βρήκα !συγχαρητηρια για το φόρουμ :)

Είμαι απο χθες και γω κάτοχος της lw650s στις 42".. Τι να πω... Ποτε δεν είχα μια τόσο ακριβή τηλεοραση και μου φαίνεται εντυπωσιακή εκ πρώτης όψεως σε σχέση με μια 32 Samsung LCD δεν θυμάμαι μοντέλο .Προσωπικα μου φαίνεται πολυ καλή η εικόνα σε 2D και τηλεοπτικό σήμα έχει μια ομαλότητα στην κίνηση ..αυτο εξαιτίας του trumotion υποθέτω.Αυτες τις λίγες ώρες που δοκίμασα την tv έπαιξα FIFA 12 Xbox 360 :πολυ καθαρή εικόνα και ωραία χρώματα .όσο αφορά το lag που λέτε είναι αισθητό μόνο στα replay όπου δείχνει την μπάλα να κάνει καρέ ...Γιατι συμβαίνει αυτο? αν απενργοποιεισεις το trumotion είναι μια χαρα όλα, καθόλου lag,αλλα υπάρχει διαφορα στην κίνηση,έστω και μικρή, με το trumotion στο παιχνίδι κινείται πιο ομαλά, μόνο στο replay μας τα χαλάει λίγο,υποθέτω παρόμοια αποτελέσματα θα έχει και σε αλλα παιχνίδια ...Επίσης έπαιξα το transformer 3 κατεβασμένα σε 3d blu ray ,απο εξ. Σκληρο.πολυ ωραία και πάλι η εικόνα με το 3d όχι τόσο εντυπωσιακό όσο περίμενα όμως .ξερεις κανεις αν υπάρχει ρύθμιση για βάθος στο 3d? λίγο παραπάνω να είχε θα ήταν τέλεια για μένα .απο ότι είδα στις ρυθμισεις δεν έχει κάποια τέτοια επιλογή .Επίσης αναβαθμισα και το firmware σε 5.01.10 χωρίς να εχω ιδέα τι ακριβώς βελτιώνει.
Αυτά τα ολίγα προς το παρόν .θα εκτιμούσα τις οποίες απαντήσεις σας ..

atticus000
19-12-2011, 18:01
παιδια εχουμε τιποτα καλες ρυθμισεις για τα καναλια της digea γιατι μου παιζουν χαλια και θολα :/

Yperion
19-12-2011, 18:17
Input lag LG-LW650S standard and game mode Απο τις πιο γρυγορες!!!.,,Ολα τα αλλα ειναι παραμυθια του ανταγωνισμου!!!!

Πατώντας το joystick φαίνεται να αργεί αρκετά ο Ryu να κινηθεί.

To video που έβαλες με λίγα λόγια αποδεικνύει ότι υπάρχει lag και μάλιστα αρκετό.

stratisd
19-12-2011, 18:39
Oχι φίλε μου δέν έχει input lag, μπορεί να έχει 100 άλλες χαζομάρες αλλά input lag δέν αντιμετώπισα και πίστεψέ με έπαιξα πάρα πολλά παιχνίδια στις 5 ημέρες που την είχα στην κατοχή μου.

atticus000
19-12-2011, 18:41
Oχι φίλε μου δέν έχει input lag, μπορεί να έχει 100 άλλες χαζομάρες αλλά input lag δέν αντιμετώπισα και πίστεψέ με έπαιξα πάρα πολλά παιχνίδια στις 5 ημέρες που την είχα στην κατοχή μου.

εγω εχψ λιγο lag στο ps3 ,το fifa 12 εχει μικρο lag

stratisd
19-12-2011, 18:44
Βάλε το PS3 στο HDMI 1, ενεργοποίησε το game mode για το HDMI 1, κλείσε όλες της ηλεκτρονικές μαλ@%$#^ (Dynamic Contrast, Truemotion κτλπ.) μετονόμασε το HDMI 1 σε PC και ωωωωωώω θαύμα, δέν εχεις πλέον lag ;)

Yperion
19-12-2011, 18:53
Όποιος θέλει να μετρήσει το lag ας συνδέσει ένα laptop με HDMI και ας βάλει ένα χρονόμετρο να τρέχει.

http://www.youtube.com/watch?v=_ZMVN_ZGqLc

panakk87
20-12-2011, 14:00
Τελικά το trumotion ποτε είναι καλύτερο να το ενεργοποιούμε ?σε τηλεοπτικό σήμα και ταινιες ?και τι ρυμθισεις judder ,blur κάνουμε ?

stratisd
20-12-2011, 14:04
Μια ερώτηση να κάνω και εγώ βρε παιδιά, ποδόσφαιρο έχετε δεί στην συγκεκριμένη TV ???
Aς μου απαντήση κάποιος γιατι θα σκάσω, μόνο η δική μου εμφάνιζε σημάδια σαν βρώμες μόνιμα στην οθόνη, στο γρασίδι, όταν η κάμερα πηγαινοερχόταν στο ποδόσφαιρο???

Giopapa
20-12-2011, 15:46
Μετα απο διαβασμα του τοπικ για την 650s 3D θα παω να την τσιμπησω ημουν αναμεσα σε αυτη και την samsung UE40 D6530.

Yperion
20-12-2011, 18:40
Σε 40-42" το 3D είναι πρακτικά περιττό.

Δεν γεμίζει με τίποτα το οπτικό πεδίο εκτός και καθίσεις στο μισό μέτρο.

anetos1
21-12-2011, 07:06
Πατώντας το joystick φαίνεται να αργεί αρκετά ο Ryu να κινηθεί.

To video που έβαλες με λίγα λόγια αποδεικνύει ότι υπάρχει lag και μάλιστα αρκετό. Φιλε μου εισαι κατοχος της 650?.. δεν νομιζω .Μαλλον εχεις προβλημα με ολες τις τηλεωρασεις,,, εκτος της...Panasonic!!

anetos1
21-12-2011, 07:18
Μια ερώτηση να κάνω και εγώ βρε παιδιά, ποδόσφαιρο έχετε δεί στην συγκεκριμένη TV ???
Aς μου απαντήση κάποιος γιατι θα σκάσω, μόνο η δική μου εμφάνιζε σημάδια σαν βρώμες μόνιμα στην οθόνη, στο γρασίδι, όταν η κάμερα πηγαινοερχόταν στο ποδόσφαιρο??? Το ειχε και η δικια μου η 55 αρα ,πιο λιγο απο οτι λες στο ,,,γρασιδι,,, και με τις προσφατες ρυθμισεις που εκανα απλα δεν υπαρχουν..

stratisd
21-12-2011, 07:25
Tί ρυθμίσεις έκανες φίλε μου; Εγώ είχα βγάλει τα πάντα στο off και ακόμη φαινόταν, μέχρι και σε game mode την έβαλα, αλλά πάλι φαινόταν σαν βρώμες στην οθόνη, εσύ τι έβαλες?

anetos1
21-12-2011, 08:43
Εκανα ρυθμισεις που αφορουν τα Ελληνικα digea και μαζι με τα ελληνικα ευτιαξε και η ,,,βρωμα... που λεμε στο γραδιδι.Οπιος θελει ασ τισ δοκιμασει εμενα μες αυτες παιζει τελεια τα digea.,,,Εξοικονόμηση ενέργειας: Off
Λειτουργία Εικόνας: isf Expert1
Φωτισμός: 62
Αντίθεση: 73
Φωτεινότητα: 58
Η Ευκρίνεια: 91
V Ευκρίνεια: 91
Χρώμα: 54
Απόχρωση: 0

Διαχείριση Ειδικού
----------------
Δυναμική αντίθεση: Χαμηλό
Μείωση Θορύβου: Απενεργοποιημένο
Μείωση Θορύβου MPEG: Απενεργοποιημένο
Υψηλή Ανάλυση: Ενεργοποιημένο
Στάθμη Μαύρου: αυτοματο
Real Cinema: Απενεργοποιημένο
Χρωματική κλίμακα: στανταρ
Βελτίωση εικόνας: χαμηλο
Φίλτρο χρώματος: Απενεργοποιημένο
Θερ. χρώμ.: ψυχρο
Gamma: 2.4
Μέθοδος: Σημείο 10 IRE
Σχέδιο: Εξωτερικό
IRE: 90
Φωτεινότητα: 103
Κόκκινο: 0
Πράσινο: 0
Μπλέ: 0


TruMotion: χαμηλο
Led τοπ.μειωσης φωτ.Χαμηλο,,,,,,,,

stratisd
21-12-2011, 09:53
Moυ άρεσε τόσο πολύ ή TV και έσκασα που δέν μπορούσα να δώ ποδόσφαιρο, μέχρι που σκέφτομαι να ξαναδοκιμάσω την τύχη μου, με αυτές τις ρυθμίσεις σε κάποιο κατάστημα και με σήμα 720p ποδοσφαιρο Champion League, που κουβαλάω σε stick μαζί μου, το 3D της ήταν τέλειο πάντως.

Yperion
22-12-2011, 01:00
Φιλε μου εισαι κατοχος της 650?.. δεν νομιζω .Μαλλον εχεις προβλημα με ολες τις τηλεωρασεις,,, εκτος της...Panasonic!!

Κανε το τεστ που σου είπα και μέτρησε πόσο έχει lag. Βάλε μας και ένα video να το δούμε και έμεις.

Στην LW4500 μέλος που την έχει μέτρησε lag πάνω από 100 ms.

Mε βάση το video της 650 που πόσταρες κάπου εκεί πρεπε να είναι και η 650.

anetos1
22-12-2011, 13:47
http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1301662476 LG Cinema 3D LW650 review


On the other hand I didn’t notice Overdrive trailing (haloes around moving objects), which is a good thing. Input lag varies depending on the different circuits and if you want to lower input lag you should aim to deactivate the TruMotion system. Input lag was measured to 25-30 ms with the calibrated settings.

LG’s TruMotion circuit is designed to make fast moving images such as sport and action smoother. TruMotion is a fairly good system at that in my opinion but it also introduces a fair amount of artefacts in especially sports. I personally prefer to turn it off. But I know that some people prefer the smoother pictures so try yourself.

anetos1
22-12-2011, 14:18
Κανε το τεστ που σου είπα και μέτρησε πόσο έχει lag. Βάλε μας και ένα video να το δούμε και έμεις.

Στην LW4500 μέλος που την έχει μέτρησε lag πάνω από 100 ms.

Mε βάση το video της 650 που πόσταρες κάπου εκεί πρεπε να είναι και η 650.LG INFINIA 55LW650S [Review Το input lag σε ανάλογα επίπεδα με εκείνα της LW5500. Διατηρήθηκε χαμηλά [κάτω από 30 msec] ακόμα και στην προ-επιλογή [Cinema]. http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-37-34/in-depth-review/8455-lg-55lw650s-review.html Αυτοι που ξερουν και εχουν μετρησει την 650 και οχι την 4500 ενος φιλου σου το εχουν μετρησει στα 30 μλ ,,,,,αυτο το νιντεο που εβαλες καμια σχεση με το θεμα μας ειναι για μοννιτορ για downloding input ,,,οπως καμια σχεση δεν εχουν οι οδηγειες και καλα που μας εδωσες οτι ετσι μετραμε το ινπουτ λανγκ , για μετρα εσυ με τον τροπο που εγραψες και βαλτο να το δουμε,,

Yperion
22-12-2011, 17:11
Τον τιτλο του video που λεει Input lag μαλλον δεν τον είδες.

downloading input δεν ξέρω τι είναι , πρώτη φορά ακούω τέτοιον όρο. Ούτε στο google δεν υπάρχει. ίσως να είναι δική σου εφεύρεση.

Μια και ανέφερες κάποια review δες και αυτά...

As readers of Steve's LW550T review will know, it didn't score particularly well when it came to input lag, with a latency between 90-100 milliseconds.

http://www.avforums.com/review/LG-42LW650T-3D-LED-LCD-TV-Review.html

When you're using it for gaming, the TV has significant input lag, 99 ms or six whole frames behind a CRT monitor. That will leave gamers at a bit of a disadvantage.

http://www.digitalversus.com/tv-television/lg-47lw650s-p10766/test.html

High input lag damages gaming

http://www.techradar.com/reviews/audio-visual/televisions/plasma-and-lcd-tvs/lg-55lw650t-942855/review?artc_pg=5

Input lag іѕ one problem fοr whісh thеrе doesn't seem tο bе a solution. Oυr tests revealed аn average delay οf 114ms.

http://palacedeleon.com/review-lg-42lw550t.html

Αν στο μεταξύ έβγαλε νέο firmware η LG και έφτιαξε το πρόβλημα δεν το γνωρίζω.

sakisxt95
23-12-2011, 17:31
Φιλαρακια καλεσ γιορτες..ναχετε....εχω τημν LG650S εκανα η μαλον εγινε αναβαθμιση στο 5.1.10...Μην την κανετε διοτι μπλοκαρει τους υποτιτλους..εμενα ενω μου τους επαιζε τωρα δεν τους παιζει...τι κανουμε εχει κανεις τιποτα υποψιν..μια βοηθεια παρακαλο

panos56
23-12-2011, 19:37
Φιλαρακια καλεσ γιορτες..ναχετε....εχω τημν LG650S εκανα η μαλον εγινε αναβαθμιση στο 5.1.10...Μην την κανετε διοτι μπλοκαρει τους υποτιτλους..εμενα ενω μου τους επαιζε τωρα δεν τους παιζει...τι κανουμε εχει κανεις τιποτα υποψιν..μια βοηθεια παρακαλο

Ώστε αυτό φταίει λοιπόν και δεν μπορώ να δω υπότιτλους σε mkv ενώ όλοι λέτε ότι δεν έχει πρόβλημα;
Μόλις την πήρα στις 42 ίντσες την σύνδεσα στο δίκτυο και αυτόματα έκανε αναβάθμιση, συνεπώς δεν μπόρεσα να δω το προηγούμενο λογισμικό. Ελπίζω να το διορθώσουν.
Επίσης έχει αναφερθεί αλλά θέλω περισσότερες λεπτομέρειες από τους γνωρίζοντες. Στην αυτόματη αναζήτηση καναλιών σβήνει τα δορυφορικά όταν πάω να προσθέσω τα ψηφιακά και το αντίστροφο. Με ταυτόχρονη δορυφορική και ψηφιακή αναζήτηση γίνεται αλλά για έναν δορυφόρο επειδή ενώ έχω κινητό σύστημα, στον χώρο που έχω την τηλεόραση είναι το δεύτερο LNB χωρίς κίνηση.
Γνωρίζετε κανέναν τρόπο να προσθέσω άλλους δορυφόρους χωρίς να χάσω την ήδη υπάρχουσα εγκατάσταση; Μη μου πείτε με τον μη αυτόματο τρόπο γιατί η αναζήτηση γίνεται ανά συχνότητα και καταλαβαίνετε. (Αυτό το τελευταίο μου πρότεινε ο τεχνικός της LG)

sakisxt95
27-12-2011, 17:14
Χρονια πολλα φιλαρακια...μετα την αναβαθμιση που εκανε η lg LW650S ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ 5.1.10 ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ...ΤΟ ΕΙΧΑ ΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ...ΠΡΙΝ ΜΕΡΕΣ...παιρνω λοιπον τηλ την εξηπιρετηση πελατων τις LG και μου το λεν καταμουτρα μεταξυ αλλων οτι ναι με την αναβαθμιση προστατευουν τα πνευματικα δικαιοματα και μπλοκαραν υποτιτλουσ..υπαρχει λυση μου ειπαν αλλα δεν την λεμε διοτι δεν μπορουμε,,,,,

αυτο σαν ιστορικο...ε? οχι πηρα Τηλεοραση 1500 ευρω να μην μπορο να δο ταινιεσ ..ολοι απο ιντερνετ κατεβαζουν...εκανα λοιπον καποιεσ δοκιμεσ και να λοιπον
αν σονο τουσ υποτιτλουσ οχι unicode (dioti malon toys mplokaran) alla an toys sono pleon san UTF-8 ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η LG

επισησ υπαρχει και η λυση τησ μετατροπησ κ ενσοματοσησ σε ενα αρχειο .mkv σε ελαχιστα λεπτα το ποσ το βλεπετε εδο

http://wdtvblog.blogspot.com/2009/09/dts-ac3.html

απλα ακολουθιστε τισ οδιγιεσ
Μετατροπή DTS σε AC3 (Ο "εύκολος" τρόπος)
και οποιοδιποτε αρχειο ειτε ειναι .avi ειτε οτιδιποτε μετατρεπετε σε λιγα λεπτα σε .mkv με ενσοματομενουσ υποτιτλουσ


καλη τυχη
χρονια πολλα..
εγο το δοκιμασα ειτε με την μετονομασια των .str se UTF-8 ειτε μετατρεποντασ σε .mkv με ενσοματομεν υποτιτλουσ εγο βλεπο

panakk87
29-12-2011, 03:42
Γεια σας και χρόνια πολλά !

Με το lgappstv store τι γίνεται ?δεν διατίθεται ακόμα στα ελληνικά ?γιατι πηγαίνω στο εικονίδιο lg apps και δείχνει ότι φορτώνει αλλα τίποτα ..

Giannis1965
29-12-2011, 20:45
Γεια σας και χρόνια πολλά !

Με το lgappstv store τι γίνεται ?δεν διατίθεται ακόμα στα ελληνικά ?γιατι πηγαίνω στο εικονίδιο lg apps και δείχνει ότι φορτώνει αλλα τίποτα ..
Αν δήλωσες χώρα Ελλάδα τότε έχασες :happynewyearblue:

leonidas21
29-12-2011, 22:55
Καλησπέρα σας . Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την lg 47lw650s και θα ήθελα τη βοήθειά σας.
Προσπαθώ να συνδέσω στις θύρες usb ένα usb wi-fi adapter (d-link dwa-140) ή ένα wlan 54mbps usb dongle , και ή στο ένα ή στο άλλο μου γράφει στη τηλεόραση ότι <δεν είναι δυνατή η υποστήριξη συσκευής usb> . Τι μπορεί να φταίει::::::: Πώσ μπορώ να έχω ασύρματο ίντερνετ στη τηλεόραση :::
Αν βάλω κάποιο σκληρό δίσκο σε μία από τις δύο θύρες το διαβάζει κανονικά .

panos56
30-12-2011, 12:57
Καλησπέρα σας . Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την lg 47lw650s και θα ήθελα τη βοήθειά σας.
Προσπαθώ να συνδέσω στις θύρες usb ένα usb wi-fi adapter (d-link dwa-140) ή ένα wlan 54mbps usb dongle , και ή στο ένα ή στο άλλο μου γράφει στη τηλεόραση ότι <δεν είναι δυνατή η υποστήριξη συσκευής usb> . Τι μπορεί να φταίει::::::: Πώσ μπορώ να έχω ασύρματο ίντερνετ στη τηλεόραση :::
Αν βάλω κάποιο σκληρό δίσκο σε μία από τις δύο θύρες το διαβάζει κανονικά .

Μόνο αν πάρεις το wifi dongle της lg. Εμένα έτσι μου είπανε και έτσι έκανα. 30€.

panakk87
30-12-2011, 21:40
Αν δήλωσες χώρα Ελλάδα τότε έχασες :happynewyearblue:

Δεν γίνεται να αλλάξω τη χώρα ?

papyraki
02-01-2012, 18:16
Δεν γίνεται να αλλάξω τη χώρα ?

Ρυθμίσεις -> επιλογη=> ρυθμιση smart share.

papyraki
02-01-2012, 18:18
Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά.

Υπάρχει τρόπος να ενεργόποιήσω το side by side 3d σε απλό περιεχόμενο? θέλω να παίξω wii με δύο αίκτες σε ολόληρη την οθόνη

themis_kart
05-01-2012, 11:22
Καλημέρα σας νέος και εγώ στην παρέα μιας και επιτέλους θα πάρω την πρώτη μου καλή τηλεόραση,έτσι σας βρήκα να δω τι καλό παίζει στην αγορά. Εδώ και κανα 2 εβδομάδες που έχω βγει στο κυνήγι έχω καταλήξει στην συγκεκριμένη τηλεόραση την LG. Θα ήθελα να μάθω αν αξίζει τελικά την αγορά της μιας και θα την συνδιάσω με Home Cinema της LG. Επίσης ένα μεγάλο προβλημα ειναι ότι τα καταστήματα δεν έχουν stock έστω και αυτή με τα 1000 ζορια την βρήκα σε ένα μαγαζί. Απλά πριν σκάσω τα λεφτά θέλω ένα τελευταίο σχόλιο για να πάω.

Σας ευχαριστώ πολύ και Χρόνια πολλά.

dxlgr
05-01-2012, 11:27
Καλημέρα παιδιά, και καλή χρονιά.

Ψάχνω κι εγώ τη συγκεκριμένη τηλεόραση από πέρυσι, αλλά είναι συνεχώς σε έλλειψη. Πήρα τηλέφωνο σήμερα στην LG, και μου είπανε ότι έχει βγει αντικαταστάτης της 650s, η 570s.

Όμως εγώ ήξερα ότι η 570s είναι αντικαταστάτης της LW5500, στα 100Hz, με δορυφορικό δέκτη, και όχι της 650s που είναι στα 200Hz.

Ξέρει κανείς κάτι σχετικά ?

wave1975
05-01-2012, 12:01
Η 570s με το λίγο ψάξιμο που έκανα, βγήκε στην ευρωπαϊκή αγορά μαζί με την 650. Περίεργα μας τα λέει εδώ η LG. Το ίδιο μου είπανε και για την για την 5500! Άντε ψάξε τώρα..
Στο φόρουμ εδώ δεν υπάρχουν αναφορές στο 570. Και γενικώς όμως και στα ευρωπαϊκά φορουμς...
Περίεργο.. Γιατί είνια, μεταξύ άλλων ΚΑΙ όμορφη τηλεόραση.
Η διαφορά στο truemotion με την 850 ΙΣΩΣ είνια αμελητέα, καθόσον απ ότι φαίνεται το truemotion είναι μάλλον παπάρα.. το δικό μου στην Sl (100HZ) το έχω εκτός... το ίδιο προτείνουν για την 850... που στερείται και design..
Θα με ενδιέφεραν αναφορές για την διαδικτυακότητα (καλό; :)) τους, καθώς και την εικόνα σε 2D που φαίνεται ότι πάσχει η 650

themis_kart
07-01-2012, 19:33
Καλησπέρα σε όλους τελικά την πήρα σήμερα, έχω ένα θέμα όμως νοίκιασα ένα blu-ray 3D απο το vinteoclub το έβαλα στον player και όταν πατάω play to 3D μου βγάζει μύνημα ότι χρειάζετε να γινει enable το 3D στην τηλεοραση και στον player.
Το έχω κάνει στο player στο menu του.
Home Cinema blueray player (http://www.multirama.gr/products/product?pid=0628302&catid=060600)
Συνδεση ειναι με HDMI Belkin HDMI (http://www.multirama.gr/products/product?pid=0654510&catid=030804)

Τι παίζει ρε παιδιά μου αρέσει πήρα 2 DVD και τσάμπα τα λεφτά πρέπει να τα επιστρέψω αύριο

panos56
10-01-2012, 16:45
Πείτε μου βρε παιδιά γιατί θα τρελαθώ. Έχει δει κανείς από εσάς στην συγκεκριμένη τηλεόραση ταινία mkv σε 3d με υπότιτλους;
Εννοώ με τον player της τηλεόρασης και όχι κάποιον άλλο εξωτερικό.
Έχω εφαρμόσει όλους τους τρόπους που αναφέρονται στο ίντερνετ, βλέπω την ταινία στον υπολογιστή με τους υπότιτλους σε κάθε πλευρά και μόλις πάω στην τηλεόραση σε 3d πάνε μισοί δεξιά και μισοί αριστερά στα άκρα. Κατεβάζω αρχείο με 3d υπότιτλους (δηλ με κάποια απόσταση από την αρχή) και βλέπω τους υπότιτλους πάλι στα άκρα και διπλούς. Ότι προσαρμογές έκανα, τίποτα.
Πήρα και το bd670 της lg μήπως φταίει το dts, πάλι τίποτα. Μάλιστα σε ενσωμάτωση υπότιτλων με το mkvmerge το bd670 μου λέει άγνωστης μορφής φορμά εικόνας και δεν παίζει την ταινία καθόλου ενώ η τηλεόραση την παίζει πάλι με πρόβλημα στους υπότιτλους.
Εάν σε κάποιον από εσάς έπαιξαν κανονικά να συνεχίσω τις προσπάθειες αλλοιώς να κοιτάξω για media player.

nikos--m
10-01-2012, 19:33
Καλησπερα και απο εμενα και καλος σας βρηκα.
Εχω και εγω την την 55 lw650ς και συναντησα το προβλημα με της 3d φοτο δεν μου διαβαζη τα αρχεια mpo.
μηπως γνωριζη η εχει ασχολιθη καπιος με αυτο το θεμα θα του ημουν υποχρεως.
Σας ευχαριστω εκτον προτερων

jpcupra
10-01-2012, 20:13
Πείτε μου βρε παιδιά γιατί θα τρελαθώ. Έχει δει κανείς από εσάς στην συγκεκριμένη τηλεόραση ταινία mkv σε 3d με υπότιτλους;
Εννοώ με τον player της τηλεόρασης και όχι κάποιον άλλο εξωτερικό.
Έχω εφαρμόσει όλους τους τρόπους που αναφέρονται στο ίντερνετ, βλέπω την ταινία στον υπολογιστή με τους υπότιτλους σε κάθε πλευρά και μόλις πάω στην τηλεόραση σε 3d πάνε μισοί δεξιά και μισοί αριστερά στα άκρα. Κατεβάζω αρχείο με 3d υπότιτλους (δηλ με κάποια απόσταση από την αρχή) και βλέπω τους υπότιτλους πάλι στα άκρα και διπλούς. Ότι προσαρμογές έκανα, τίποτα.
Πήρα και το bd670 της lg μήπως φταίει το dts, πάλι τίποτα. Μάλιστα σε ενσωμάτωση υπότιτλων με το mkvmerge το bd670 μου λέει άγνωστης μορφής φορμά εικόνας και δεν παίζει την ταινία καθόλου ενώ η τηλεόραση την παίζει πάλι με πρόβλημα στους υπότιτλους.
Εάν σε κάποιον από εσάς έπαιξαν κανονικά να συνεχίσω τις προσπάθειες αλλοιώς να κοιτάξω για media player.

δοκιμασες με 3d subtitle?

panos56
10-01-2012, 20:56
δοκιμασες με 3d subtitle?

Ναι και με το 3d subtitler και με το srt23dass

skorpios
12-01-2012, 13:52
Ναι και με το 3d subtitler και με το srt23dass

Πάνο φιλε με απασχολει και εμενα αυτο 3d & υπότιτλοι στην 4500 εδω και καιρο ,πηρα και lg 3d player ( bd670)
παιζω σχεδον τα παντα εκτος απο 3δ υποτιτλους ,εχω δοκιμασει και Mux kai 3d subtitler T I Π Ο Τ Α !
FIRMWARE sto bd670 player to τελευταιο ,το ιδιο και στην tv

Οποιος φιλος μπορει να βοηθησει στο συγκεκριμενο....

lion206
13-01-2012, 22:17
καλησπέρα. Νομίζω ότι για την ώρα παίζει μόνο με ενσωματωμένους τους 3d υπότιτλους
σύμφωνα με τον παρακάτω οδηγό (σε μένα λειτυργουν κανονικά) είναι ίσως λίγο μπελαλίδικο όμως αξίζει πιστεύω τον κόπο

How to make 3d Subtitle to work on all equipments ( 3d TV, PC, ...)
Step 1:
Use 3D Subtitler
Create 3d subtitle *.sup file
Duration ~ 5 minutes (depends cpu)

Step 2:
USE Tsmuxer
Transform movie *.mkv to *.ts
Duration ~ 15 minutes (depends cpu)

Step 3:
USE RipBot264
Transform movie *.ts to *.mkv again
Now in option use "Permanent subtitle" and use *.sup file from first step.
CQ = 18 (Best quality)
Duration ~ 4 hours (depends cpu)

The final result is 1 file movie .mkv with 3d permanent subtitle who works on every equipment.

skorpios
16-01-2012, 09:27
καλησπέρα. Νομίζω ότι για την ώρα παίζει μόνο με ενσωματωμένους τους 3d υπότιτλους
σύμφωνα με τον παρακάτω οδηγό (σε μένα λειτυργουν κανονικά) είναι ίσως λίγο μπελαλίδικο όμως αξίζει πιστεύω τον κόπο

How to make 3d Subtitle to work on all equipments ( 3d TV, PC, ...)
Step 1:
Use 3D Subtitler
Create 3d subtitle *.sup file
Duration ~ 5 minutes (depends cpu)

Step 2:
USE Tsmuxer
Transform movie *.mkv to *.ts
Duration ~ 15 minutes (depends cpu)

Step 3:
USE RipBot264
Transform movie *.ts to *.mkv again
Now in option use "Permanent subtitle" and use *.sup file from first step.
CQ = 18 (Best quality)
Duration ~ 4 hours (depends cpu)

The final result is 1 file movie .mkv with 3d permanent subtitle who works on every equipment.

@Lion206 να εισαι καλά φιλε μου ! ,μετα απο 3 μηνες δοκιμών η μοναδική λύση που δουλεψε ΑΨΟΓΑ ήταν η παραπάνω και μάλιστα σε 2 ταινίες 3D SBS βεβαια για ενα αρχειο mkv 8GB 3d ( the strumfs )χρειάστηκαν 7 ωρες περιπου σε 2core intel 2,93 Ghz & 4gb DDR ,αλλα χαλάλι του !

panos56
19-01-2012, 18:41
καλησπέρα. Νομίζω ότι για την ώρα παίζει μόνο με ενσωματωμένους τους 3d υπότιτλους
σύμφωνα με τον παρακάτω οδηγό (σε μένα λειτυργουν κανονικά) είναι ίσως λίγο μπελαλίδικο όμως αξίζει πιστεύω τον κόπο ...Κι από μένα να είσαι καλά φίλε μου! Επιτέλους είδα σωστά.
Βέβαια επειδή έχω αργό υπολογιστή (pentium), ξόδεψα αρκετές ώρες (το avatar που ήταν 20GB έκανε 54 ώρες) αλλά τουλάχιστον πέτυχε. Τώρα θα ψάξω για κάτι πιό γρήγορο μέχρι ή να γίνει κάτι από την LG με καμμιά αναβάθμιση ή να πάω σε εξωτερικό media player.

lagman
22-01-2012, 12:48
Καλησπέρα, πήρε ένας φίλος την συγκεκριμένη 42αρα και θέλουμε να δούμε ασυμπίεστο 3d bd(iso η m2ts) από τον υπολογιστή μέσω ethernet.
1. Η κάρτα δικτύου που έχει η τηλεόραση πιάνει μέχρι 100Mbps ; Φαντάζομαι δε χρειάζεται παραπάνω
2. Το nero media home που ήταν μαζί δε μου γεμίζει το μάτι τι πρόγραμμα προτείνεται για dlna media server από το pc ;
3. Γίνεται να δούμε ασυμπίεστη εικόνα 3d μέσω ethernet;

toniparos
28-01-2012, 14:59
Θα ήθελα την άποψή σας αδέλφια για το μοντέλο αυτό σε 47'' που έχει μία σχετικά αρκετά καλή τιμή από ότι στο παρελθόν. Ερωτήσεις= Είναι καλό το 3D? Είναι εξίσου καλό σε σχέση με samsung, sony κλπ που χρησιμοποιούν ενεργητικά γυαλιά? Οι ταινίες σε mkv με ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΥΣ υποτίτλους τρέχουν κανονικά, διαβάζονται, ή υπάρχει πρόβλημα? Επίσης το apps store της LG, έχει τίποτα ιδιαίτερο, σοβαρό να παρέχει στους πελάτες του? Επειδή δεν έχω δει για αυτό κάτι συγκεκριμένο να γράφεται. Και τέλος επειδή αυτή η τηλεόραση πουλιέται με 7 ζευγάρια γυαλιά, αυτά τα γυαλιά λένε τίποτα, παρακαλουθείς το τρισδιάστατο καλά, ή πρέπει να αγοράσεις τα ακριβά γυαλιά της για να έχεις και σοβαρά αποτελέσματα? Αυτές είναι οι ερωτήσεις που έχω σαν σοβαρή απορία για απάντηση, και θα παρακαλούσα να λάβαινα τις απαντήσεις των φίλων που έχουν αυτό το μοντέλο ασχέτου ιντσών.... Ευχαριστώ!

apkor
29-01-2012, 00:58
Έχω το το μικρό της αδερφάκι την LW 570S 55'.
1. Το 3d είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και κυρίως ξεκούραστο. Χωρίς τους πονοκεφάλους που μου προκαλούσε το active 3d.
2. Για τις ταινίες mkv, δεν μπορώ να σε βοηθήσω καθώς απο την αρχή πήρα ένα WD player που τα παίζει όλα.
3. Apps store? τι είναι αυτό?..... Αστειεύομαι... δεν έχω ασχοληθεί.
4. Τα γυαιά είναι άψογα. Δεν θα χρειαστείς τίποτε άλλο. Κάποιοι φίλοι μάλιστα πήραν και τα γυαλιά των Village και ισχυρίζονται ότι κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους. Εγώ έχω παραμείνει στα 7 της συσκευασίας.

leonkoum
29-01-2012, 09:11
Σαν τηλεοραση-απο ποιοτητα εικονας- στο BR πως τα παει?

lagman
29-01-2012, 19:29
Θεωρώ πως δεν αξίζει τα λευτά της πανάκριβη τηλεόραση και έχει πρόβλημα με την αναπαραγωγή αρχειων σε αναγκάζουν να πάρεις media player.

panakk87
29-01-2012, 22:28
Θεωρώ πως δεν αξίζει τα λευτά της πανάκριβη τηλεόραση και έχει πρόβλημα με την αναπαραγωγή αρχειων σε αναγκάζουν να πάρεις media player.


Έχεις βρει κάποια άλλη φθηνότερη με τα ίδια specs ?
ποια τηλεόραση δεν έχει πρόβλημα με αναπαραγωγή ?

panakk87
29-01-2012, 22:33
Εμένα πάντως τους υποτιτλους τους βλέπει οπότε του καπνίσει ( τις περνάω σε σκληρό σε ένα φάκελο με ίδιο όνομα ταινίας φακέλου και υπό τίτλων )

Άλλο είναι το κουλο που μου τύχει κάνει 3 φορές ...
Ενώ παίζει η ταινία κομπλε σε κάποια φάση προσ το τελοσ σταματάει και αρχίζει απτην αρχή χωρίς λόγο και επίσης δεν μπορώ να προχωρήσω μέχρι το 2x με αφήνει .εχει συμβεί και σε άλλον ?

toniparos
30-01-2012, 16:50
Εμένα πάντως τους υποτιτλους τους βλέπει οπότε του καπνίσει ( τις περνάω σε σκληρό σε ένα φάκελο με ίδιο όνομα ταινίας φακέλου και υπό τίτλων )

Άλλο είναι το κουλο που μου τύχει κάνει 3 φορές ...
Ενώ παίζει η ταινία κομπλε σε κάποια φάση προσ το τελοσ σταματάει και αρχίζει απτην αρχή χωρίς λόγο και επίσης δεν μπορώ να προχωρήσω μέχρι το 2x με αφήνει .εχει συμβεί και σε άλλον ?


Εάν είναι ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΙ οι υπότιτλοι σου δημιουργούν κάποιο πρόβλημα ή αυτό συμβαίνει μόνο αν είναι ξεχωριστό το αρχείο υποτίτλων?

panakk87
30-01-2012, 17:26
Εάν είναι ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΙ οι υπότιτλοι σου δημιουργούν κάποιο πρόβλημα ή αυτό συμβαίνει μόνο αν είναι ξεχωριστό το αρχείο υποτίτλων?


Στις 2 από τις 3 ταινίες ήταν ενσωματωμενοι οι υποτιτλοι.Στην 3η ήταν ξεχωριστά .

toniparos
05-02-2012, 10:14
Τελικά ως καινούριος κάτοχος της εν λόγω τηλεόρασης θα προτιμήσω να τιμήσω το συγκεκριμένο thread για ερωτήσεις, απορίες και απαντήσεις. Ως πρώτη εντύπωση μιας και την παρέλαβα πριν λίγες ώρες έχω να πω ότι το 3D της είναι πολύ εντυπωσιακό και δυνατό, πολύ περισσότερο μάλιστα από ότι εγώ περίμενα. Τελικά ψηφίζω ΥΠΕΡ της παθητικές τρισδιάστατης τηλεόρασης και με διαφορά μάλιστα. Η συσκευασία είχε 7 όμορφα χρωματιστά γυαλιά, ενώ κάτι που δεν ξέρω γιατί περνάει στα ψιλά και δεν διαφημίζεται, είναι η εγγύση που σου δίνει η LG για 2 χρόνια NO PIXEL, που σημαίνει ότι και ένα πίξελ να σου χαλάσει σου αντικαθιστά την τηλεόραση.....

Οι πρώτες μου απορίες έχουν να κάνουν με τεχνικής φύσεως θέματα. Εγκατέστησα έναν σκληρό δίσκο 1ΤΒ όπου έχω περασμένες ταινίες κυρίως 3D. Τις μισές τις διαβάζει και τις τρέχει κανονικά, ένα 30% μου λέει δεν μπορεί να αναγνωρίσει το αρχείο, και σε ένα 20% μου λέει ότι ναι μεν σου τρέχω το αρχείο αλλά δεν αναγνωρίζω τον ήχο..... Για τον ήχο διάβασα πιο πάνω μήπως έχει να κάνει με DTS ή ac3 ή κάτι άλλο ίσως. Αλλά γιατί να μην διαβάζει κάποια αρχεία τα οποία ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ MKV.... Σημειωτέον ότι αν φυσικά συνδέσω τον σκληρό δίσκο στον υπολογιστή μου και τρέξω από εκεί μετά το αρχείο θα δω κανονικά την ταινία στην τηλεόραση (έχω συνδέσει και το pc με την tv μέσω hdmi), αλλά θα πρέπει να ακούω ήχο από τον υπολογιστή, όχι από την τηλεόραση. Αυτό δεν ξέρω αν μπορεί αν διορθωθεί με τα ακριβά καλώδια hdmi 1.4. Αλλά δεν αγοράζω για 3 μέτρα 45ευρώ ένα τέτοιο καλώδιο αν δεν είμαι σίγουρος.... Υπάρχει λύση να παίξει ο σκληρός δίσκος κατευθείαν από την τηλεόραση χωρίς να χρειάζεται να μεσολαβήσει ο υπολογιστής? Μπορώ να διορθώσω ή να αλλάξω κάτι στο αρχείο του σκληρού δίσκου ώστε να "διαβάζεται" από τον player της LG?

Τέλος άλλη μία πρώιμη απορία μου είναι ότι σε ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ 3D κανάλια που κατεβάζω και βλέπω από διάφορους δορυφόρους, η τηλεόραση ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ του αριστερού-δεξί να ενώσω και να δω, παρά μόνο την επιλογή από 2D σε 3D... Που σημαίνει ότι εξακολουθώ να βλέπω ΔΙΠΛΗ εικόνα στην τηλεόραση, όχι μία ενωμένη..... Μπορώ με κάποιον τρόπο να ενεργοποιήσω την επιλογή της ένωσης σε κάποια ρύθμιση όταν δεν είναι εξ'ορισμού δυνατό αυτό?

Θα χαρώ να ακούσω τις σκέψεις σας και εδώ θα είμαι και εγώ πλέον πια.... Καλή συνέχεια αδέλφια....

toniparos
12-02-2012, 17:59
!!!! Και καλά τόσοι κάτοχοι της εν λόγω LG, και δεν έχουν απορίες? Ή δεν ξέρουν τι κάνει αυτή η τηλεόραση και δεν τα έχουν ανηακαλύψει ακόμη???

strikal
15-02-2012, 00:07
Ποια χωρα θα μου προτεινατε να επιλεξω για το lg apps;;;
Γιατι δεν μπορω να κανω εγγραφη στο lg apps απο την τηλεοραση;;

με ενδιαφερει αν υπαρχει εφαρμογη που να παιζει στην τηλεοραση video streaming δηλαδη να δινω στην τηλεοραση μια διευθυνση που δειχνει καποιον αγωνα σε live streaming και να το βλεπω στην τηλεοραση

strikal
15-02-2012, 00:32
Τελικά ως καινούριος κάτοχος της εν λόγω τηλεόρασης θα προτιμήσω να τιμήσω το συγκεκριμένο thread για ερωτήσεις, απορίες και απαντήσεις. Ως πρώτη εντύπωση μιας και την παρέλαβα πριν λίγες ώρες έχω να πω ότι το 3D της είναι πολύ εντυπωσιακό και δυνατό, πολύ περισσότερο μάλιστα από ότι εγώ περίμενα. Τελικά ψηφίζω ΥΠΕΡ της παθητικές τρισδιάστατης τηλεόρασης και με διαφορά μάλιστα. Η συσκευασία είχε 7 όμορφα χρωματιστά γυαλιά, ενώ κάτι που δεν ξέρω γιατί περνάει στα ψιλά και δεν διαφημίζεται, είναι η εγγύση που σου δίνει η LG για 2 χρόνια NO PIXEL, που σημαίνει ότι και ένα πίξελ να σου χαλάσει σου αντικαθιστά την τηλεόραση.....

Οι πρώτες μου απορίες έχουν να κάνουν με τεχνικής φύσεως θέματα. Εγκατέστησα έναν σκληρό δίσκο 1ΤΒ όπου έχω περασμένες ταινίες κυρίως 3D. Τις μισές τις διαβάζει και τις τρέχει κανονικά, ένα 30% μου λέει δεν μπορεί να αναγνωρίσει το αρχείο, και σε ένα 20% μου λέει ότι ναι μεν σου τρέχω το αρχείο αλλά δεν αναγνωρίζω τον ήχο..... Για τον ήχο διάβασα πιο πάνω μήπως έχει να κάνει με DTS ή ac3 ή κάτι άλλο ίσως. Αλλά γιατί να μην διαβάζει κάποια αρχεία τα οποία ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ MKV.... Σημειωτέον ότι αν φυσικά συνδέσω τον σκληρό δίσκο στον υπολογιστή μου και τρέξω από εκεί μετά το αρχείο θα δω κανονικά την ταινία στην τηλεόραση (έχω συνδέσει και το pc με την tv μέσω hdmi), αλλά θα πρέπει να ακούω ήχο από τον υπολογιστή, όχι από την τηλεόραση. Αυτό δεν ξέρω αν μπορεί αν διορθωθεί με τα ακριβά καλώδια hdmi 1.4. Αλλά δεν αγοράζω για 3 μέτρα 45ευρώ ένα τέτοιο καλώδιο αν δεν είμαι σίγουρος.... Υπάρχει λύση να παίξει ο σκληρός δίσκος κατευθείαν από την τηλεόραση χωρίς να χρειάζεται να μεσολαβήσει ο υπολογιστής? Μπορώ να διορθώσω ή να αλλάξω κάτι στο αρχείο του σκληρού δίσκου ώστε να "διαβάζεται" από τον player της LG?

Τέλος άλλη μία πρώιμη απορία μου είναι ότι σε ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ 3D κανάλια που κατεβάζω και βλέπω από διάφορους δορυφόρους, η τηλεόραση ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ του αριστερού-δεξί να ενώσω και να δω, παρά μόνο την επιλογή από 2D σε 3D... Που σημαίνει ότι εξακολουθώ να βλέπω ΔΙΠΛΗ εικόνα στην τηλεόραση, όχι μία ενωμένη..... Μπορώ με κάποιον τρόπο να ενεργοποιήσω την επιλογή της ένωσης σε κάποια ρύθμιση όταν δεν είναι εξ'ορισμού δυνατό αυτό?

Θα χαρώ να ακούσω τις σκέψεις σας και εδώ θα είμαι και εγώ πλέον πια.... Καλή συνέχεια αδέλφια....

1. οσων αφορα οτι δεν σου βλεπει ολα τα αρχεια απο το δισκο δες το λεπτομερες ενχειριδιο απο το cd που σου εδωσαν με την τηλεοραση. Λεει οτι υποστηριζετε δισκος μεχρι καποιο μεγεθος και με καποιο αριθμο φακελων ή αρχειων. Επισης υποστηριζει mkv μεχρι την εκδοση 4.1
2. για τον ηχο αν ειναι DTS ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ πρεπει να το μετατρεψεις σε AC3. εγω χρησιμοποιω το XVID4PSP version: 5.10.260.0 (30.08.2011) και σε ολα τα αρχεια (ακομα και 3d ταινιες) τελεια μετατροπη σε λιγο χρονο με win7ultimate 64bit
3. αλλο το pc αλλο o media player της τηλεορασης. Αλλα αφου εχεις συνδεση το pc με hdmi με την τηλεοραση τοτε μπορεις να ακους τον ηχο στην τηλεοραση αν πας στις ρυθμισεις της καρτας ηχου επιλεξεις ο ηχος να πηγαινει στην εξοδο hdmi και οχι στα ηχεια του pc που ειναι προεπιλεγμενο.
4. Τελος οσων αφορα τα δορυφορικα εγω στο 3Dsat tv που βλεπω απο τον Eurobird 9E οταν παω στο καναλι παταω το πληκτρο 3D και επιλεγω το δευτερο εικονιδιο Side By Side (οπως βλεπεις στην εικονα πιο κατω) και το απολαμβανω 3D

http://i48.photobucket.com/albums/f233/strikal/20120215_002150.jpg

toniparos
19-02-2012, 10:53
Καλησπέρα αγαπητέ φίλε strikal! Χαίρομαι καταρχήνπου βρήκα έναν άνθρωπο να συζητήσω μαζί του για την συγκεκριμένη τηλεόραση! Καταρ΄χην σε ευχαριστώ πολύ για τις σημαντικές και υποβοηθητικές απαντήσεις σου. Καταρχήν στο ερώτημά σου 2 ποστ πιο πάνω, εγώ έκανα αρκετές δοκιμές και διαπίστωσα ότι το UK (Hνωμένο Βασίλειο) παρέχει τα πιο πολλά και ενδιαφέροντα applications. Έχει ένα θαυμάσιο cine trailer, bbc channels και πολλά άλλα καλούδια. Εγώ αυτό έχω κρατήσει και ασχολούμαι αρκετά με αυτά. Η απορία μου εδώ είναι η εξής. ΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ μπορώ να προσθέσω apps ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ? Παράδειγμα στην Ελλάδα έχει μία εφαρμογή με τα ραδιόφωνα. Ίσως η μόνη καλή που έχει το δικό μας.... Αλλά δεν υπάρχει στο αγγλικό, και δεν ξέρω αν υπάρχει και τρόπος για να την μετέφερα εκεί και να τα έχω όλα.....

Τώρα στο 3D των δορυφορικών καναλιών, εσύ πιάνεις π.χ. τον Astra 19.2 ή τον Eurobird 23.5? Εκεί υπάρχουν τρισδιάστατα κανάλια και αυτό που με κάνει να απορώ είναι ότι μου έχει ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ την δυνατότητα να πάω στο 2ο εικονίδιο Side By Side! Μου έχει μόνη ΕΝΕΡΓΗ επιλογή το 2D σε 3D.... Αν ήταν επιλεγμένα (ενεργά) τα άλλα εικονίδια δεν θα ρώταγα!!! Tώρα γιατί δεν τα δέχεται ή δεν τα διαβάζει ως 3D αυτά τα κανάλια η τηλεόραση δεν καταλαβαίνω....

Τώρα κάτι ακόμα που έχω απορία να βρω και το ψάχνω. Σε πολύ πρόσφατο δημοσίευμα της LG http://www.satleo.gr/cdn/component/content/article/1-satleo/4639--lg----smart-tv αναφέρει ότι οι υπηρεσίες της smart tv έχουν φτάσει τις 1,200 αριθμός παγκόσμιο ρεκόρ για κάθε εταιρία. Που βρίσκονται όμως αυτές? Πηγαίνοντας στα apps και διαλέγοντας στην κατηγορία ΟΛΑ μου δείχνει 80+ σελίδες οι οποίες έχουν περίπου 500 εφαρμογές. Οι 1200 που λέει ότι ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ πως τις βλέπουμε? Και επίσης το 3D ZONE που ακριβώς βρίσκεται και αυτό?

Δεν σε ζαλίζω με άλλα προς το παρών, ψάχνω και εγώ και εδώ θα τα πούμε και πάλι... Καλή συνέχεια....

toniparos
19-02-2012, 11:05
Ποια χωρα θα μου προτεινατε να επιλεξω για το lg apps;;;
Γιατι δεν μπορω να κανω εγγραφη στο lg apps απο την τηλεοραση;;

με ενδιαφερει αν υπαρχει εφαρμογη που να παιζει στην τηλεοραση video streaming δηλαδη να δινω στην τηλεοραση μια διευθυνση που δειχνει καποιον αγωνα σε live streaming και να το βλεπω στην τηλεοραση


Εγγραφή κάνεις κανονικά χρησιμοποιώντας λατινικούς χαρακτήρες! Για κάθε χώρα αν αλλάζεις χώρα θέλει ξεχωριστή εγγραφή έχω προσέξει! Δεν δέχεται την ίδια. Εγώ έχω γραφτεί με χώρα την Αγγλία και όταν διαλέγω Ελλάδα πρέπει να κάνω εγγραφή με άλλα στοιχεία....

Επίσης μέσω του remote motion control, αν πας και γράψεις στον explorer ένα link από εδώ για παράδειγμα = http://www.firstrowsports.eu/ δεν θα στο τρέξει? Πιστέυω ότι δε θα έχεις κανένα πρόβλημα... Έχεις εσύ μάλιστα και κάποιο άλλο site που να δείχνει live streaming αγώνων?

strikal
19-02-2012, 21:14
Εγγραφή κάνεις κανονικά χρησιμοποιώντας λατινικούς χαρακτήρες! Για κάθε χώρα αν αλλάζεις χώρα θέλει ξεχωριστή εγγραφή έχω προσέξει! Δεν δέχεται την ίδια. Εγώ έχω γραφτεί με χώρα την Αγγλία και όταν διαλέγω Ελλάδα πρέπει να κάνω εγγραφή με άλλα στοιχεία....

Επίσης μέσω του remote motion control, αν πας και γράψεις στον explorer ένα link από εδώ για παράδειγμα = http://www.firstrowsports.eu/ δεν θα στο τρέξει? Πιστέυω ότι δε θα έχεις κανένα πρόβλημα... Έχεις εσύ μάλιστα και κάποιο άλλο site που να δείχνει live streaming αγώνων?

ok θα το δοκιμασω. εγω ξερω και το http://www.livegoal.tk

strikal
19-02-2012, 21:21
Καλησπέρα αγαπητέ φίλε strikal! Χαίρομαι καταρχήνπου βρήκα έναν άνθρωπο να συζητήσω μαζί του για την συγκεκριμένη τηλεόραση! Καταρ΄χην σε ευχαριστώ πολύ για τις σημαντικές και υποβοηθητικές απαντήσεις σου. Καταρχήν στο ερώτημά σου 2 ποστ πιο πάνω, εγώ έκανα αρκετές δοκιμές και διαπίστωσα ότι το UK (Hνωμένο Βασίλειο) παρέχει τα πιο πολλά και ενδιαφέροντα applications. Έχει ένα θαυμάσιο cine trailer, bbc channels και πολλά άλλα καλούδια. Εγώ αυτό έχω κρατήσει και ασχολούμαι αρκετά με αυτά. Η απορία μου εδώ είναι η εξής. ΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ μπορώ να προσθέσω apps ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ? Παράδειγμα στην Ελλάδα έχει μία εφαρμογή με τα ραδιόφωνα. Ίσως η μόνη καλή που έχει το δικό μας.... Αλλά δεν υπάρχει στο αγγλικό, και δεν ξέρω αν υπάρχει και τρόπος για να την μετέφερα εκεί και να τα έχω όλα.....

Τώρα στο 3D των δορυφορικών καναλιών, εσύ πιάνεις π.χ. τον Astra 19.2 ή τον Eurobird 23.5? Εκεί υπάρχουν τρισδιάστατα κανάλια και αυτό που με κάνει να απορώ είναι ότι μου έχει ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ την δυνατότητα να πάω στο 2ο εικονίδιο Side By Side! Μου έχει μόνη ΕΝΕΡΓΗ επιλογή το 2D σε 3D.... Αν ήταν επιλεγμένα (ενεργά) τα άλλα εικονίδια δεν θα ρώταγα!!! Tώρα γιατί δεν τα δέχεται ή δεν τα διαβάζει ως 3D αυτά τα κανάλια η τηλεόραση δεν καταλαβαίνω....

Τώρα κάτι ακόμα που έχω απορία να βρω και το ψάχνω. Σε πολύ πρόσφατο δημοσίευμα της LG http://www.satleo.gr/cdn/component/content/article/1-satleo/4639--lg----smart-tv αναφέρει ότι οι υπηρεσίες της smart tv έχουν φτάσει τις 1,200 αριθμός παγκόσμιο ρεκόρ για κάθε εταιρία. Που βρίσκονται όμως αυτές? Πηγαίνοντας στα apps και διαλέγοντας στην κατηγορία ΟΛΑ μου δείχνει 80+ σελίδες οι οποίες έχουν περίπου 500 εφαρμογές. Οι 1200 που λέει ότι ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ πως τις βλέπουμε? Και επίσης το 3D ZONE που ακριβώς βρίσκεται και αυτό?

Δεν σε ζαλίζω με άλλα προς το παρών, ψάχνω και εγώ και εδώ θα τα πούμε και πάλι... Καλή συνέχεια....

και εγω στην Αγγλια κατεληξα... Πιστευω δεν μπορεις να εχεις ελληνικη εφαρμογη ενω εχεις επιλεξει χωρα Αγγλια. Αρα η μονη λυση ειναι να αλλαζεις χωρα οταν θες την συγκεκριμενη εφαρμογη

εγω προς το παρον βλεπω κανονικα το 3D SAT TV οπως σου ειπα απο τον Eurobird 9E. Συντομα ομως θα προσθεσω και αλλους δορυφορους (μεσα σε αυτους και ο ASTRA) οποτε θα δω αν ισχυει και σε μενα αυτο που αναφερεις...

οσο για το τελευταιο δεν γνωριζω κατι

toniparos
19-02-2012, 22:10
Φίλε Strikal υπάρχει τρόπος όταν αλλάζεις χώρα να αποφεύγεις την σάρωση καναλιών που κάνει αυτόματα η τηλεόραση? Γιατί είναι πολύ...φρικτό και σπαστικό κάθε φορά να ανιχνεύει τα πάντα και να πρέπει να τα ταξινομείς μετά στη συνέχεια..... Πες μου μια μαγκιά να το αποφύγω αν γίνεται....

Επίσης πολύ καλό site και για live streaming είναι το = http://eutvstream.blogspot.com/

strikal
20-02-2012, 13:44
για τις εφαρμογες απλα αλλαζεις την χωρα απο τις ρυθμισεις του smart tv. αυτο δεν επηρεαζει τα καναλια. εγω εχω λιστα καναλιων ταξινομημενη με ψηφιακα - αναλογικα - δορυφορικα και αλλαζα την χωρα στο smart tv χωρις προβλημα.

home - ρυθμισεις - δικτυο - ρυθμιση smart tv - ρυθμιση χωρας - μη αυτοματα - επιλεγεις την χωρα

αλλαζω απο Ελλαδα σε Αγγλια και το αντιστροφο και δεν χανονται και οι ρυθμισεις των εφαρμογων και στις δυο χωρες

Επισης πηγα στο webtv του mega μηπως μπορω να βλεπω τις σειρες αλλα δεν παιζουν λογω εκδοσης του flash player. μπορει να γινει κατι με αυτο ξερει κανενας;;;

toniparos
20-02-2012, 23:08
Προς το παρών δεν υποστηρίζεται δυστυχώς οτιδήποtε έχει σχέση με το flas player....

Παρεπιπτόντως ευχαριστώ για την ρύθμιση των χωρών που μου ανέφερες..... Πολύ καλύτερα τώρα!!!

strikal
21-02-2012, 16:12
οσων αφορα το streaming απο τα παραπανω site δεν βλεπω να τα παιζει λογω του flash player. για να λυθει αυτο τι πρεπει να κανει η lg;

να αναβαθμιση ή να προσθεσει το flash player με νεο firmware;;;

toniparos
21-02-2012, 17:11
Πιθανολογώ να τπ προσθέσει σε μελλοντική αναβάθμισή της....

toniparos
06-03-2012, 20:02
Xωρίς να ξέρω δυστυχώς την αιτία, μερικές φορές που πηγαίνω στα αποθηκευμένα μου downloads που έχω κατεβάσει από το appstore της lg κάποια είναι διεγραμμένα χωρίςλόγο και αιτία. Το αποτέλεσμα είναι να τα ξανακατεβάζω πάλι. Τα βλέπω αποθηκευμένα στα applications μου, μπορεί να είναι εκεί κάποιες μέρες, αλλά ξαφνικά ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ (!!!) θα ξανασβηστούν από μόνα τους και ξανά πάλι από την αρχή..... Τι θα μπορούσε να φταίει?

Εξακολουθώ επίσης να έχω πρόβλημα με τα 3D δορυφορικά κανάλια που βλέπω από τον δορυφορικό μου δέκτη. Αρνείται να δεχτεί ότι είναι 3d η εικόνα, και δεν μου ενεργοποιεί στο μενού την δυνατότητα αριστερού-δεξι, πάνω-κάτω κλπ. Και εδώ κάποια ιδέα?

strikal
08-03-2012, 20:23
σε ερωτηση γιατι δεν ειναι ενεργοποιημενη η λειτουργια pvr στην Ελλαδα η απαντηση της LG:

Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη για συγκεκρι μένα μοντέλα στις χώρες επιλογής όπως αναγράφει και στο manual. Στην Ελλάδα δεν υποστηρίζεται , βάσει πολιτικής της εταιρίας .
Δεν μπορούμε να σας απαντήσουμε κάτι περαιτέρω πάνω σε αυτό .

toniparos
08-03-2012, 22:44
σε ερωτηση γιατι δεν ειναι ενεργοποιημενη η λειτουργια pvr στην Ελλαδα η απαντηση της LG:

Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη για συγκεκρι μένα μοντέλα στις χώρες επιλογής όπως αναγράφει και στο manual. Στην Ελλάδα δεν υποστηρίζεται , βάσει πολιτικής της εταιρίας .
Δεν μπορούμε να σας απαντήσουμε κάτι περαιτέρω πάνω σε αυτό .

Δηλαδή στο Ελλαδιστάν όταν οι άλλοι θα ανακαλύπτουν τα διαστημόπλοια εμείς θα ανακαλύπτουμε τον τροχό.... Κλασσικές γραφειοκρατικές προϊστορικές πολιτικές της χώρας μας.... Εκεί που οι άλλοι λαοί κάνουν βήματα τεχνολογίας μπροστά, εδώ απαγορεύουν τις lg, samsung, sony κλπ. να δίνουν τέτοια "προνόμια" στου πολίτες της Ελλάδας..... Και το γράφω γιατί το ίδιο είχα διαβάσει σε άλλο ποστ και για άλλες εταιρίες... Άλλωστε καταλαβαίνεις από το πόσο...γρήγορα κινούνται κάποιοι πολυθρονάτοι χοντροκοιλάδες όταν βλέπεις τι αποφάσεις παίρνουν για την ψηφιακή τηλεόραση, τις άδειες των καναλιών και άλλα... Στις Κυκλάδες π.χ. 5 χρόνια μετά την πρώτη ψηφιακή εκπομπή στην Πάρνηθα υπολογίζουν να φέρουν το σήμα στην Ερμούπολη.... Και λίγα λέω.... Έτσι για παράδειγμα, για να δούμε τι άτομα έχουμε που αποφασίζουν για την ποιότητα ζωής μας σε κάθε τομέα....

strikal
09-03-2012, 02:09
ΕΡΩΤΗΣΗ: θελω να μου πειτε αν γνωριζετε ποιες μοντουλες cam ειναι συμβατες με την τηλεοραση για να τοποθετησω συνδρομητικη καρτα και να βλεπω κωδικοποιημενα δορυφορικα καναλια?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: θα πρέπει να ελέγξετε τις κάρτες αυτές εάν είναι συμβατές με τηλεόραση και ειδικότερα με το μοντέλο αυτό . Η υποδοχή CI αυτή τη λειτουργία επιτελεί στην τηλεοραση σας .

Αυτη την απαντηση την ηξερα και εγω πριν ρωτησω την lg!!! Eχω αδικο... Δεν επρεπε να μου πουν κατι παραπανω...


Επικοινωνια με την εξυπηρετηση πελατων Μέσω online chat (https://wws.lg.com/gr/support/contact/support-message.jsp#)

Μιλήστε ζωντανά με έναν εκπρόσωπο του τμήματος υποστήριξης της LG
Δευτέρα - Κυριακή, 09:00 - 20:00

Georgesod
14-03-2012, 03:32
Σε κάποια μαγαζιά έχει σκάσει η lw659s (ή έτσι λένε :angel:) Έχει κανείς άποψη; Επίσης μια ερώτηση για αυτούς που χρησιμοποιούν pc μέσω hdmi. 3d περιεχόμενο παίζει με όλους τους player π.χ. kmplayer ή mpc χωρίς κάποια άλλη ρύθμιση; (ατι 5870 έχω για gpu). Thanks

strikal
14-03-2012, 04:31
εχω θεσει καποια ερωτηματα σχετικα με τις ρυθμισεις του δορυφορικου δεκτη της lw650s στο φορουμ

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/93310-%CE%92%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%BF%C E%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1-LNB-Disecq-motor?p=1056393511#post1056393511

δειτε το πεστε μου την γμωμη σας ή μπορει οι απαντησεις να σας βοηθησουν και εσας σχετικα...

strikal
14-03-2012, 04:53
Σε κάποια μαγαζιά έχει σκάσει η lw659s (ή έτσι λένε :angel:) Έχει κανείς άποψη; Επίσης μια ερώτηση για αυτούς που χρησιμοποιούν pc μέσω hdmi. 3d περιεχόμενο παίζει με όλους τους player π.χ. kmplayer ή mpc χωρίς κάποια άλλη ρύθμιση; (ατι 5870 έχω για gpu). Thanks

φιλε μου γινεται... παιζω την ταινια Resident.Evil.Afterlife.3D απο τον υπολογιστη με Media Player Classic

εχω επιλεξει η τηλεοραση να ειναι προεκταση της οθονης του υπολογιστη, οποτε στελνω το παραθυρο του mpc στην τηλεοραση...

http://i48.photobucket.com/albums/f233/strikal/20120314_043212.jpg


παταω στο mpc την επιλογη πληρης οθονη

http://i48.photobucket.com/albums/f233/strikal/20120314_043256.jpg


βλεπεις την ταινια που παιζει side by side (αριστερα - δεξια) οποτε το μονο που μενει να κανω ειναι να επιλεξω την καταληλη ρυθμιση για το 3D

http://i48.photobucket.com/albums/f233/strikal/20120314_043320.jpg


και φοραω τα γυαλια και βλεπω την ταινια

http://i48.photobucket.com/albums/f233/strikal/20120314_043351.jpg

Georgesod
14-03-2012, 16:00
Ευχαριστώ φίλε

toniparos
18-03-2012, 22:19
Σε κάποια μαγαζιά έχει σκάσει η lw659s (ή έτσι λένε :angel:) Έχει κανείς άποψη; Επίσης μια ερώτηση για αυτούς που χρησιμοποιούν pc μέσω hdmi. 3d περιεχόμενο παίζει με όλους τους player π.χ. kmplayer ή mpc χωρίς κάποια άλλη ρύθμιση; (ατι 5870 έχω για gpu). Thanks

Nαι φίλε Γιώργο! Εγώ που το έχω έτσι συνδέσει βλέπω τα πάντα με οποιονδήποτε στην κυριολεξία Player φανταστείς... Αν θέλεις να πάμε σε αναλυτικές διαφορές θα έλεγα ότι ο kmplayer βγάζει πολύ πιο δυνατό ήχο σε ταινίες 5.1. Από θέμα υπότιτλων ή 3d τιανιών, παίζουν όλοι μια χαρά.....

toniparos
18-03-2012, 22:22
Παρατηρώ πάντως ότι για να παίξει ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ 3D, πρέπει να τα δει μόνο μέσω της ίδιας της τηλεόρασης. Αυτό είναι ένα μείον δυστυχώς.... Δορυφορικοί δέκτες που συνδέονται στην τηλεόραση, δεν αναγνωρίζονται τα 3d κανάλια τους και δεν τα ενώνει η τηλεόραση. Ανενεργή στην ουσία η επιλογή ένωσης..... Αν κανείς θέλει να δει ελεύθερα 3d κανάλια από δορυφόρους βάζει το καλώδιο του πιάτου κατευθιείαν στην τηλεόραση και τα βλέπει, αλλά αν θέλει να δει τρισδιαστατα μέσω δορυφορικού δέκτη δεν μπορεί....

kblachos
20-03-2012, 11:01
Δεν νοείται αυτό, κάτι δεν πρέπει να κάνεις σωστά.......

panos56
21-03-2012, 08:03
Nαι φίλε Γιώργο! Εγώ που το έχω έτσι συνδέσει βλέπω τα πάντα με οποιονδήποτε στην κυριολεξία Player φανταστείς... Αν θέλεις να πάμε σε αναλυτικές διαφορές θα έλεγα ότι ο kmplayer βγάζει πολύ πιο δυνατό ήχο σε ταινίες 5.1. Από θέμα υπότιτλων ή 3d τιανιών, παίζουν όλοι μια χαρά.....

Μπορείς να πεις τις ρυθμίσεις που έχεις γιατί τους υπότιτλους τους βλέπω δεξιά και αριστερά κομμένους; Έχω vlc και mpc players αλλά και κατά καιρούς έβαλα και άλλους με το ίδιο αποτέλεσμα άρα κάτι δεν κάνω σωστά στη ρύθμιση του λάπτοπ με την τηλεόραση.

loufjohn
22-03-2012, 10:49
Και εγω το ιδιο προβλημα εχω απο το PC με τους υποτιτλους. Τι κανεις και τους βλεπεις σωστα;

goudzos
24-03-2012, 08:53
Εγώ με έναν Humax που δίνει το abu dhabi sports βλέπω κανονικά 3d. Η αλήθεια είναι ότι όταν το προτοέβαλα δεν μου έδινε την επιλογή για 3d στον Humax, ενώ με τον ΚΑΟΝ που είχα επίσης και έβλεπα digitalb το 3d το έπαιζε κανονικά. Μετά απο λίγες μέρες χωρίς να πειράξω τίποτα άρχισε και ο Humax να μου παίζει τα 3d κανάλια.

toniparos
27-03-2012, 16:24
Σήμερα μου ήρθε μετά από 2 μήνες παραγγελία το Motion Magic Remote. Προσπαθώ να καταλάβω πως συνδέεται και μου φαίνονται κινέζικα τα πράγματα. Στο manual λέει να βρω που έχει η τηλεόραση αυτή μία ταινία βέλκρο από πίσω ώστε εκεί να βάλω το βέλκρο. Που ακριβώς κάνω τι δηλαδή??? Η πίσω πλευρά της τηελόρασής μου δεν έχει ταινίες, ή θέσεις για να βάλω κάποιο βέλκρο. Άσε που στην συσκευασία υπήρχε το κοντρόλ το dongle που συνδέεται στην usb, καλώδια, βιβλία, cd, αυτά.....
Συνδέω στην usb το dongle που λογικά παίζει τον ρόλο του αισθητήρα φαντάζομαι αλλά δεν κάνει τίποτα το κοντρόλ. Παρόλο που ανάβει ένα μπλε φωτάκι μπροστά το μόνο πλήκτρο που δουλεύει είναι το on/off, κανένα άλλο.
Κάποιος από εσάς που έχει συνδέσει το magic motion να μου πει καμιά ιδέα παρακαλώ???

africana750
03-04-2012, 16:14
παιδια εχω την 42lw650s εδω και ενα μηνα και σημερα που πηγα να καθαρισω με το πανακι την οθονη ειδα οτι κουνιεται προς τα πισω η οθονη στην δεξια και αριστερη ακρη.
πανω κατω ειναι κολητη με το πλαισιο και δεν κουνιεται.
αυτο ειναι προβλημα?

strikal
05-04-2012, 15:53
Δορυφορικη ληψη με την lw650s

πιατο της νοβα με δορυφορους
http://i48.photobucket.com/albums/f233/strikal/novapiato.jpg

πιατο televes 1m με twin lnb για τον EUROBIRD 9E (lw650s-ote tv), ο δεκτης του οτε δεν κατεβαζει το 3dsat tv
http://i48.photobucket.com/albums/f233/strikal/20120315_181623-1.jpg
καταρχην παμε Ρυθμισεις - ρυθμιση δορυφορικης DTV
http://i48.photobucket.com/albums/f233/strikal/taftotites.jpg

πατωντας προσθηκη προσθετουμε ταυτοτητες δορυφορων (αναλογα με την συνδεσμολογια που θα επιλεξουμε) ενω πατωντας διαγραφη αφαιρουμε οποιες ειχαμε δημιουργησει

Εγω θα παρουσιασω την συνδεσμολογια με diseqc 4 θεσεων για στοχευση σε 4 δορυφορους με την χρηση 4 lnb

HOTBIRD 13E
http://i48.photobucket.com/albums/f233/strikal/taftotita1.jpg

ASTRA 19,2E
http://i48.photobucket.com/albums/f233/strikal/taftotita2.jpg

ASTRA 23,5E
http://i48.photobucket.com/albums/f233/strikal/taftotita3.jpg

EUROBIRD 9E
http://i48.photobucket.com/albums/f233/strikal/taftotita4.jpg

αφου τελειωσουμε με τις ρυθμισεις παμε στον αυτοματο συντονισμο επιλεγουμε κεραια + δορυφορικη και κανουμε αναζητηση. Αν θελουμε τσεκαρουμε την επιλογη μονο FTA για να αποφυγουμε καποια συνδρομητικα καναλια και την επιλογη αναζητηση δικτυων για να κατεβασουμε καναλια απο δορυφορικες συχνοτητες που δεν εχουμε στην τηλεοραση

Προσοχη: Αν επιλεξουμε αυτοματο συντονισμο χανονται οι ρυθμισεις ολων των καναλιων (αναλογικων - ψηφιακων - δορυφορικων) γιατι γινεται αναζητηση για ολα απο την αρχη.
αν θελουμε να το αποφυγουμε αυτο τοτε επιλεγουμε μη αυτοματο συντονισμο παμε στην καρτελα Δορυφoρικη DTV επιλεγουμε την ταυτοτητα του δορυφορου που θελουμε και στην επιλογη αναμεταδοτης
επιλεγουμε χρηστης
http://i48.photobucket.com/albums/f233/strikal/user.jpg

πατωντας ΟΚ στην παρακατω καρτελα μπορουμε να εισαγουμε δορυφορικες συχνοτητες και να προσθετουμε δορυφορικα καναλια με την επιλογη ενημερωση
http://i48.photobucket.com/albums/f233/strikal/userfrequency.jpg

strikal
05-04-2012, 15:54
Εκτος απο τα δορυφορικα καναλια (SD + HD) που θα επιλιεξετε, θα σας προτεινω να στοχευσετε στους αντιστοιχους δορυφορους ετσι ωστε να βλεπετε ΕΛΕΥΘΕΡΑ 3D καναλια αξιοποιωντας ετσι αυτη την δυνατοτητα της τηλεορασης

eurobird 9E ------> 3D SAT TV
http://i48.photobucket.com/albums/f233/strikal/3dsattv.jpg

astra 19.2E ------> ASTRA 3D DEMO / SKY 3D GERMANY
http://i48.photobucket.com/albums/f233/strikal/Astra-3d-demo.jpg
http://i48.photobucket.com/albums/f233/strikal/sky3d.jpg

astra 23.5E ------> BRAVA 3D / HIGH TV 3D
http://i48.photobucket.com/albums/f233/strikal/brava3d.jpg
http://i48.photobucket.com/albums/f233/strikal/hightv3d.jpg

alexator
05-04-2012, 17:03
Παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος αν γίνεται να παίξει ο player της τηλεόρασης υποτίτλους για 3d ταινία μορφής .sup? Το ρωτάω γιατί το avatar που έχω ενσωματώσει στην ταινία του υπότιτλους δεν τους εμφανίζει. Επίσης μέσω του pc δεν παίζει καλά αλλά μεσω του player της τηλεόρασης παίζει τέλεια. Υπάρχει κάποια λύση για την περίτπωση μου?

ioannis2005gr
19-06-2012, 19:53
Να βάλω τις δικές μου ρυθμίσεις μήπως βολέψουν κανέναν... πρόκειται για ρυθμίσεις με μίξη απο προτεινόμενες μαζί με δικές μου προτιμήσεις:

Εξοικονόμηση ενέργειας: Off
Λειτουργία Εικόνας: isf Expert1
Φωτισμός: 55
Αντίθεση: 100
Φωτεινότητα: 50
Η Ευκρίνεια: 75
V Ευκρίνεια: 75
Χρώμα: 65
Απόχρωση: 0

Διαχείριση Ειδικού
----------------
Δυναμική αντίθεση: Μέσο
Μείωση Θορύβου: Απενεργοποιημένο
Μείωση Θορύβου MPEG: Απενεργοποιημένο
Υψηλή Ανάλυση: Ενεργοποιημένο
Στάθμη Μαύρου: Χαμηλό
Real Cinema: Ενεργοποιημένο
Χρωματική κλίμακα: Ευρύ
Βελτίωση εικόνας: Υψηλό
Φίλτρο χρώματος: Απενεργοποιημένο
Θερ. χρώμ.: Μέσο
Gamma: 2.2
Μέθοδος: Σημείο 10 IRE
Σχέδιο: Εξωτερικό
IRE: 100
Φωτεινότητα: 130
Κόκκινο: 0
Πράσινο: 0
Μπλέ: 0

TruMotion: Χρήστης
De-Judder: 0
De-Blur: 5

Led τοπ. μείωσης φωτειν.: Χαμηλό

Υπόψην ότι τα παραπάνω τα έχω για Nova, ps3, htpc (εκεί έχω το tru motion απενεργοποιημένο) προφανώς ισχύουν και για digea αλλά σίγουρα θα θέλουν αλλαγές (πχ για την διόρθωση θορύβου κτλ) για αναλογικό τηλεοπτικό σήμα.

Δοκίμασε κανείς αυτές τις ρυθμίσεις? Υπάρχει κάποια άλλη πληρέστερη λύση? Είδα και εκείνη του fullhd.gr όμως έχει κανείς πειραματιστεί για να πετύχει κάτι καλύτερο?

bersekeros
24-06-2012, 18:36
ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ

(η 1η επιλογή για σχετικά θερμή εικόνα, η 2η για ψυχρή και η 3η για στικάκι)

Εναλλακτικά και αναλόγως των προσωπικών γούστων θέασης,μπορείτε να απενεργοποιήσετε τελείως το Trumotion διότι το αποτέλεσμα είναι υπερ-ρεαλιστικό (soap opera effect-σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους όχι),
π.χ. πολύ αληθινή εικόνα σαν να βρίσκεσαι δίπλα στη σκηνή αλλά εναντίον της κινηματογραφικής αισθητικής.Εξοικονόμηση ενέργειας: Off
Λειτουργία Εικόνας: isf Expert1
Φωτισμός: 100
Αντίθεση: 100
Φωτεινότητα: 58
Η Ευκρίνεια: 90
V Ευκρίνεια: 90
Χρώμα: 77
Απόχρωση: 0

Διαχείριση Ειδικού
----------------
Δυναμική αντίθεση: Χαμηλό
Μείωση Θορύβου: Απενεργοποιημένο
Μείωση Θορύβου MPEG: Απενεργοποιημένο
Υψηλή Ανάλυση: Ενεργοποιημένο
Στάθμη Μαύρου: Χαμηλό
Real Cinema: Ενεργοποιημένο
Χρωματική κλίμακα: Ευρύ
Βελτίωση εικόνας: Χαμηλό
Φίλτρο χρώματος: Απενεργοποιημένο
Θερ. χρώμ.: Μέσο
Gamma: 2.4
Μέθοδος: Σημείο 10 IRE
Σχέδιο: Εξωτερικό
IRE: 100
Φωτεινότητα: 130
Κόκκινο: 0
Πράσινο: 0
Μπλέ: 0

TruMotion: Χρήστης
De-Judder: 0
De-Blur: 5

Led τοπ. μείωσης φωτειν.: Χαμηλό
Εξοικονόμηση ενέργειας: Off
Λειτουργία Εικόνας: isf Expert2
Φωτισμός: 100
Αντίθεση: 100
Φωτεινότητα: 58
Η Ευκρίνεια: 91
V Ευκρίνεια: 91
Χρώμα: 75
Απόχρωση: 0

Διαχείριση Ειδικού
----------------
Δυναμική αντίθεση: Μέσο
Μείωση Θορύβου: Υψηλό
Μείωση Θορύβου MPEG: Υψηλό
Υψηλή Ανάλυση: Ενεργοποιημένο
Στάθμη Μαύρου: Χαμηλό
Real Cinema: Ενεργοποιημένο
Χρωματική κλίμακα: Ευρύ
Βελτίωση εικόνας: Χαμηλό
Φίλτρο χρώματος: Απενεργοποιημένο
Θερ. χρώμ.: Ψυχρό
Gamma: 2.4
Μέθοδος: Σημείο 10 IRE
Σχέδιο: Εξωτερικό
IRE: 100
Φωτεινότητα: 130
Κόκκινο: 0
Πράσινο: 0
Μπλέ: 0

TruMotion: Χρήστης
De-Judder: 0
De-Blur: 5

Led τοπ. μείωσης φωτειν.: Χαμηλό
Ρύθμιση Βίντεο από στικάκι

Λειτουργία Εικόνας:Κανονική (Χρήστης)

Φωτισμός:100
Αντίθεση:100
Φωτεινότητα:65
Οξύτητα:65
Χρώμα:77
Απόχρωση:0
Θερ.χρώμ.:0

Προηγμένος Έλεγχος
-------------------

Δυναμική Αντίθεση:Υψηλό
Δυναμικό Χρώμα:Χαμηλό
Clear White:Χαμηλό
Χρώμα εμφάνισης:0
Μείωση Θορύβου:Χαμηλό
Υψηλή Ανάλυση:Ενεργοποιημένο
Μείωση θορύβου MPEG:Υψηλό
Gamma:Μέσο
Στάθμη μαύρου:χαμηλό
Eye Care:Απενεργοποιημένο
Χρωματική κλίμακα:Ευρή

TrueMotion :Απενεργοποιημένο
LEDτοπ.μείωσης φωτειν.:Υψηλό

bersekeros
24-06-2012, 23:30
Για τις παραπάνω επιλογές isf 1 και isf 2 καταλήγω σε Trumotion
ως εξής:

TruMotion: Χρήστης
De-Judder: 10
De-Blur: 2

Νομίζω ότι συνδιάζει την καλύτερη εικόνα για τα περισσότερα γούστα , άλλα το κυριότερο είναι ότι εξαφανίζονται και τα όποια ελάχιστα artifacts!!!!

czoun
25-06-2012, 08:22
Περί ρυθμίσεων μέσων απεικόνισης...... http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/87724-LG-42LW4500-%CF%81%CF%85%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B5%CE%B9%C F%82?p=1056275705&viewfull=1#post1056275705 ...δώρον-άδωρον η αντιγραφή.

craven
25-06-2012, 11:03
Φίλε Ιωάννη.. απο τότε που είχα γράψει αυτές τις ρυθμίσεις έχω κάνει πολλές αλλαγές οπότε αφού και εγώ τις έκανα ακόμα καλύτερες είμαι σίγουρος πως θα βρεις πολύ καλύτερες απο άλλους χρήστες :) Αν χρειαστεί ξαναβάζω τις ρυθμίσεις που έχω αυτή την στιγμή (όταν φυσικά βρεθώ σπίτι) αν και μετά απο τόσο καιρό με αυτή την τηλεόραση όλοι λίγο πολύ θα έχουν βρει τις "ιδανικές" ρυθμίσεις.

ioannis2005gr
25-06-2012, 20:41
Λοιπόν,
φίλε craven δώσε και τις δικές σου ρυθμίσεις για να τσεκάρει ο καθένας μας για το που βρίσκεται σε θέμα βελτιώσεων των ρυθμίσεων.


ΥΓ:Δεν κατάλαβα τί εννοεί ο czoun.

czoun
26-06-2012, 09:40
......

ΥΓ:Δεν κατάλαβα τί εννοεί ο czoun.

Αν κάνεις τον κόπο και διαβάσεις τα διαδοχικά link που υπάρχουν μέσα στο post θα καταλάβεις.

bersekeros
26-06-2012, 20:39
Εκτός από τις παραπάνω ρυθμίσεις που έβαλα και ανταποκρίνονται στα δικά μου γούστα στη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,

(αφότου ξεκίνησα να ρυθμίζω σε βάθος και ασφαλώς αρχικά συγκρίνοντας προτάσεις άλλων φίλων που έχουν ποστάρει εδώ μέσα για τη συγκεκριμένη επαναλαμβάνω τηλεόραση - και μου φάνηκαν πολύ χρήσιμες για να αρχίσω από κάπου ) ,

οι φίλοι που είναι κάτοχοι της συγκεκριμένης τηλεόρασης και κινητού με Android να τσεκάρουν οπωσδήποτε τις εφαρμογές LG Remote και YouTube Remote που είναι πολύ πολύ καλές και χρηστικές.

strikal
27-06-2012, 18:11
το lg remote και το YouTube Remote δουλευει εξαιρετικα... Ειναι αποτελεσμα συνεργασιας της LW650S 3D με το samsung galaxy sii με android ICS

kanias
28-09-2012, 20:29
Καλησπέρα και απο εμένα
Είμαι κάτοχος μιας 42lw650s -zc
Σήμερα βγήκε νέα αναβάθμιση(06.01.04) και το καλό είναι οτι μετά την αναβάθμιση παίζει και αρχεία (video) με DTS ηχο.:SFGSFGSF:

strikal
29-09-2012, 13:25
πολυ ευχαριστο νεο... να ενεργοποιηθει και το pvr παρακαλω :)

strikal
29-09-2012, 18:11
πολυ ευχαριστο νεο... να ενεργοποιηθει και το pvr παρακαλω :)


μαλλον τσαμπα χαρηκα... εβαλα μια ταινια με τα παρακατω χαρακτηριστικα και μου εβγαζε μηνυμα " ο ηχος δεν υποστηριζεται"

General
Unique ID : 185002774929912647492171523736576620102 (0x8B2E3D07FE670E29AC0216BE4FC27646)
Complete name : N:\men.in.black.3.2012.1080p.bluray.3D.h-sbs.dts.x264-publichd.mkv
Format : Matroska
Format version : Version 2
File size : 11.6 GiB
Duration : 1h 45mn
Overall bit rate : 15.7 Mbps
Encoded date : UTC 2012-09-08 09:59:20
Writing application : mkvmerge v5.8.0 ('No Sleep / Pillow') built on Sep 2 2012 15:37:04
Writing library : libebml v1.2.3 + libmatroska v1.3.0

Video
ID : 1
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : High@L4.1
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 2 frames
Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC
Duration : 1h 45mn
Bit rate : 13.9 Mbps
Width : 1 920 pixels
Height : 1 040 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate : 23.976 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.290
Stream size : 10.3 GiB (88%)
Writing library : x264 core
Language : English
Default : Yes
Forced : No
Color primaries : BT.709-5, BT.1361, IEC 61966-2-4, SMPTE RP177
Transfer characteristics : BT.709-5, BT.1361
Matrix coefficients : BT.709-5, BT.1361, IEC 61966-2-4 709, SMPTE RP177

Audio
ID : 2
Format : DTS
Format/Info : Digital Theater Systems
Codec ID : A_DTS
Duration : 1h 45mn
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 1 510 Kbps
Channel(s) : 6 channels
Channel positions : Front: L C R, Side: L R, LFE
Sampling rate : 48.0 KHz
Bit depth : 16 bits
Compression mode : Lossy
Stream size : 1.12 GiB (10%)
Language : English
Default : Yes
Forced : No

strikal
29-09-2012, 18:15
Καλησπέρα και απο εμένα
Είμαι κάτοχος μιας 42lw650s -zc
Σήμερα βγήκε νέα αναβάθμιση(06.01.04) και το καλό είναι οτι μετά την αναβάθμιση παίζει και αρχεία (video) με DTS ηχο.:SFGSFGSF:

εισαι σιγουρος για αυτο;;; εμενα οπως βλεπεις στο μηνυμα, με τον καινουργιο firmware δεν φαινεται να υποστηριζει DTS
μπορεις να δωσεις τα χαρακτηριστικα του video που σου επαιξε ηχο DTS;;;

toniparos
06-08-2013, 20:46
Ενώ στον δορυφορικό μου δέκτη τα κανάλια που υποστηρ;iζουν το HbbTv μου το εμφανίζει με ένα εικονίδιο, με ποιον τρόπο θα το δω στην τηλεόραση? Χρησιμοποιώ κάποιο πλήκτρο του τηλεκοντρόλ ή το ψάχνω μέσω του τηλεκοντρόλ του δέκτη? Και η πλάκα είναι ότι κατά λάθος η σύζυγος κάποια στιγμή το έβγαλε αλλά χωρίς να θυμάται με ποιες κινήσεις..... Μια φορά δεν την είχα απόκοντα και να.....!!!