www.modelclub.gr - H Ελληνική Μοντελιστική Κοινότητα
θα χασει τα μαλλια του και το συνεταιρακι σου....και αντε μετα να τα βγαλεις περα...
οι υποτιτλοι, αναλογα την ταινια παιζουν απο 0-255 digital και μπορει να ειναι αποιαδηποτε αποχρωση....
το 91% του λευκου που το ειδες ?
ο ορισμος του ασχετου εισαι....
θα το βαλω στην υπογραφη μου μπας και γλιτωσει κοσμος...![]()
Άντε να πω και γω το δικο μου: μετα απο χίλιες ώρες με τον 1070 το φως ακόμα είναι πολυ!
Η εικόνα απολαυστικοτατη και το rainbow όσο και αν το φοβόμουν δεν το έχω δει ακόμη (σε σχέση με την κατσαρόλα του μπαμπη που μου είχε κάνει πολυ αίσθηση). Και δεν το συνηθισα, απλα δεν το είδα ποτε.
3d, δεν ήρθαν τα γυαλιά ακόμη για να σας πω.
Έχω δει καμμια 10αρια προβολείς, δεν έχω μετρήσει ποτε κανέναν, δεν έχω ιδέα απο διαβαθμισεις.
Στο ΜΌΝΟ σημείο που υστερεί με τον προκάτοχό του (Sony pearl) είναι στην κίνηση.
Σε μερικές μέρες θα δοκιμάσω και με software interpolation και θα σας πω...
Anha vos astolok!
πως φαινεται οτι γερασες....
υγ. που τον θυμηθηκες βρε..!!!!
πολυ σωστα Κωστα....
αυτο εχει να κανει με την ποιοτητα του φιλτρου και την αποσταση του απο τον φακο....
το φιλτρο περαν του οτι ριχνει την φωτεινοτητα χανετε και μεγαλο μερος του ansi contrast που βγαζει ο προβολεας ...
αυτο που ειδατε ηταν αισθητα περισσοτερο η απουσια του ansi contrast παρα της φωτεινοτητας.....
....φυσικα παιζει ρολο και τι gamma επαιζε ο προβολεας....εαν ειχατε χαμηλο gamma π.χ.2.4... ειναι λογικο με ιδιο gamma και το φιλτρο να τα κανει ολα πιο μουντα.
Last edited by kostas kefalas; 07-06-2013 at 23:42.
Πολύ σημαντική πληροφορία φίλε. Πίστευα οτι με τοσες ώρες προβολή οτι θα είχαμε χάσει πολύ φωτεινότητα (αλήθεια σε πόσες ίντσες προβάλεις; - εγώ ετοιμάζω κάδρο περίπου 136 ίντσες και αυτό που έγραψες με καθησυχάζει!)
Σκέφτομαι και εγώ να αρχίσω να μελετάω τα 2 προγράμματα που προσφέρουν ομαλή κίνηση στο προσεχές μέλλον....
Αν εννοεις το κλασικο σκριπτακι και το svp, να το κανεις αμεσα, μονο κερδος θα εχεις. Το κλασικο σκριπτ (με λιγο μανουρα setup, αν θες 30 καρε σε περιπτωση που σε ενοχλει η βιντειλα των 60 καρε) ή το svp ευκολο στο setup με κινηση νερο, λιγοτερα τεχνουργηματα απο το κλασικο script, αλλα για τα 60 καρε υπολογισε παραπανω επεξεργαστικη ισχυ. Οτι κι αν διαλεξεις απο θεμα γουστου, καντο αμεσα. Στις πολλες ιντσες το judder κουραζει. Θα χαιρεσαι κινηση.
Αυτή τη στιγμή διαβάζουν την κατηγορία 1 χρήστες. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Bookmarks