Παιδιά υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσω ΟΤΕ TV στην Κύπρο?
Τι ζητάνε στον ΟΤΕ, διεύθυνση στην Ελλάδα, τραπεζικό λογαριασμό στην Ελλάδα?
Παιδιά υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσω ΟΤΕ TV στην Κύπρο?
Τι ζητάνε στον ΟΤΕ, διεύθυνση στην Ελλάδα, τραπεζικό λογαριασμό στην Ελλάδα?
ΓΙΩΡΓΟΣ!
AFAIK, δ/νση εγκατάστασης (όπου θα στέλνουν και το λογαριασμό), και τίποτα άλλο. Για δορυφορικό πάντα μιλάμε.
Για το τεχνικό κομμάτι, αν δηλαδή βλέπεις το δορυφόρο κτλ. θα σου απαντήσουν οι άλλοι... αν και νομίζω ότι θα είσαι ΟΚ γιατί είσαι κοντά.
Με ένα τηλέφωνο εκεί λογικά θα σε βοηθήσουν.
Απο το footprint του 9Ε, χρειαζεσαι 90cm πιατο, βαλε το φπα, με 1m πιατο δε θα εχεις κανενα προβλημα (το οποιο και προφανως θα αγορασεις τοπικα). Για την συνδεση, βρισκεις καποιον συγγενη για την διευθυνση με την ταυτοτητα, το ΑΦΜ και (νομιζω) εναν προσφατο λογαριασμο οτε (αν θελεις 3play) και δηλωνεις τροπο πληρωμης καρτα την οποια χειριζεσαι εσυ με e-banking.
Λογικά 3play δε θα χρειάζεται, αφού θα είναι στην Κύπρο.
@OP: Αυτό που απάντησα αφορά δορυφορικό OTE TV για μη συνδρομητές. Τώρα, αν έχεις και συγγενείς/φίλους στους οποίους μπορείς κάθε μήνα να πληρώνεις το αντίτιμο (καθώς θα έρχεται στο λογαριασμό τους), ακόμα καλύτερα...
Βασικά εγώ μονο τον δεκτη θέλω τα υπόλοιπα θα τα βρω εδώ στην Κύπρο.
Έχω αρκετούς φίλους στην Ελλάδα αλλα θα προτιμούσα να μην τους ενοχλήσω.
ΓΙΩΡΓΟΣ!
Πρέπει να έρχεται κάπου εδώ ο λογαριασμός.
http://photolavranos.blogspot.com
Όταν πεθάνω θέλω να πάω στο γατοπαράδεισο...
Nikon D7000, Tamron 17-50 f2.8, Nissin 622DiII
Δειύθυνση δεν είναι πρόβλημα όπως είπα έχω πολλούς φίλους Ελλάδα, ο λογαριασμός προτιμώ όμως να είναι στο όνομα μου, γίνετε?
ΓΙΩΡΓΟΣ!
Έχεις μια διεύθυνση να μπορείς να τους παίρνεις?
http://photolavranos.blogspot.com
Όταν πεθάνω θέλω να πάω στο γατοπαράδεισο...
Nikon D7000, Tamron 17-50 f2.8, Nissin 622DiII
Παιδιά είχα κάνει παλιά συνδρομή στην Nova, Είχα δώσει διεύθυνση ενός συγγενή στην Ελλάδα αλλα η συνδρομή ήταν στο όνομα μου όπως και η πιστωτική κάρτα.
Ισχύει το ίδιο και στον ΟΤΕ η ζητάν κάτι άλλο?
ΓΙΩΡΓΟΣ!
Αυτή τη στιγμή διαβάζουν την κατηγορία 1 χρήστες. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Bookmarks