Από τον υπολογιστή στο 3R το καλώδιο πρέπει να ναι όσο ποιοτικό είναι και από το 3R στο. Dac;;;;
αν εχεις ενα ''καλο'' κι ενα ''κακο'',βαλε το ''καλο'' πριν το 3Ρ.
όταν υπάρχει η ποιότητα,τότε μου αρέσει και η ποσότητα!
Διδάσκω αεί γηρασκόμενος.
Επιτέλους έφτασε η ώρα,αλλά δεν ξέρω τι ώρα είναι...
Το τρόλινγκ εστί φιλοσοφείν.
Πήρα μετ/νο πρόσφατα το 3R Black Star edition.
Σύνδεσα λοιπόν το 3R μεταξύ του iMac 27" με ένα απλό καλώδιο εκτυπωτή που είχα (έχω παραγγείλει ένα Wireworld Starlight 8) και του Audiolab M-DAC+ με Furutech GT2 1,2m που είχα μέχρι πρότινος μεταξύ iMac και DAC.
Αρχικά στην εναλλαγή με και χωρίς το 3R , με το Furutech μετά το 3R προς το DAC ο ήχος δεν μου άρεσε (πολύ flat).
Διαβάζοντας το ποστ έβαλα το απλό καλώδιο μετά το 3R προς το DAC και ο ήχος άλλαξε δραματικά.
Άντε να δούμε όταν θα έρθει το Wireworld τι συνδυασμό θα κάνουμε ;
δεν σ αρεσε και νομιζεις οτι φταιει το furutech?!
Σωστά το καλύτερο καλώδιο usb πάει πρώτα /
Απο υπολοιγιστή προς reclocker.
Το ιδανικό να έχεις ίδια και τα 2 usb cables.
Το νέο WIreworld Starlight8 με την νέα σχεδίαση έχει εκπληκτική απόδοση, αναμένουμε εντυπώσεις.
AudioSoulUltra fine audio products
www.south-sounds.com
Προσοχή η γνώμη και ο σχολιασμός μου είναι εντελώς προσωπική άποψη-εκτίμηση, ερευνήστε περαιτέρω και εν τω μέσω πολλών ακροάσεων...
Γιατί ένα καλό καλό καλώδιο να πηγαίνει πριν και όχι μετά;
Ένα απλό καλώδιο που ίσως να μην πληρεί της προδιαγραφές και είναι αθωράκιστο θα πρέπει να πηγαίνει πριν και αφού πάρει το σήμα το 3R και το καθαρίσει και το αναγεννήσει να πηγαίνει σε ένα ¨καλο¨ καλώδιο που δεν θα έχει τα κουσούρια του απλού έτσι ώστε να πάει όσο πιο καθαρό στη συσκευή.
Γνώμη μου.
Και γω έτσι θα το έκανα .
Υποτίθεται ότι το 3R αυτό κάνει.....σου παραδίδει καθαρό usb σήμα ,απαλλαγμένο από τα προβλήματα που είχε ,πριν φτάσει σε αυτο.
Πού κάνουμε λάθος?
Μιχαλης.
Αν μας κανετε να χασουμε τα ονειρα μας, θα σας κανουμε να χασετε τον υπνο σας.(Ισπανικη νεολαια)
Αυτή τη στιγμή διαβάζουν την κατηγορία 1 χρήστες. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Bookmarks