Τα ίδια αποτελέσματα έχω και εγώ. Συμφωνώ το καλό πριν το 3R. Επ' ευκαιρία με το τροφοδοτικό τι παίζει;
Όταν βάζατε το απλό στην αρχή δεν είχε βελτίωση; Είχε μικρή βελτίωση ή χειροτέρευε;
Ρε Λάκη μου τι καλό σήμα να πάρει .
Υποτίθεται ότι το σήμα απο τη usb είναι κακό και αυτό το διορθώνει.
Δηλ το καλό καλώδιο βγάζει στην φορά όλο το κακό της usb ,ενώ το κακό το καμουφλαρει?
Ε να πάρουμε ένα κακό τότε, να γλιτώσουμε και τον παρά .
Κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει.
Και το λέω γιατί ,σε κάθε άλλη περίπτωση αν μου το λέγαν άλλοι, απλά θα χαμογελούσα.
Όταν όμως όλοι, μετά από δοκιμές, το διαπιστώσετε σημαίνει ότι ισχύει 100%.
Το γιατί ψάχνουμε.
Μιχαλης.
Αν μας κανετε να χασουμε τα ονειρα μας, θα σας κανουμε να χασετε τον υπνο σας.(Ισπανικη νεολαια)
όταν υπάρχει η ποιότητα,τότε μου αρέσει και η ποσότητα!
Διδάσκω αεί γηρασκόμενος.
Επιτέλους έφτασε η ώρα,αλλά δεν ξέρω τι ώρα είναι...
Το τρόλινγκ εστί φιλοσοφείν.
σαφως κι εχει βελτιωση,απλα οταν βαλεις το ''καλο'' καλωδιο στην αρχη,η βελτιωση ειναι μεγαλυτερη.
Να το πως αλλιως,στο περιπου,μη παρεξηγηθω.
Αν για παραδειγμα εχεις δυο καλωδια του κιλου,θα παρεις μια βελτιωση της ταξης του 10%.
Αν ομως βαλεις ενα ''καλο'' καλωδιο στην εισοδο του 3ρ,τοτε θα εχεις επιπλεον ενα 2-3% βελτιωση.
Αν το ''καλο'' το βαλεις στην εξοδο,τοτε η βελτιωση παραμενει στο αρχικο 10%.
Ολα αυτα μπακαλιστικα και οσον αφορα το δικο μου συστημα.
Υ.Γ αν προσθεσεις κι ενα καλο γραμμικο τροφοδοτικο,παιρνεις ενα εξτρα ακομα μπουστ.
δοκιμασμενα αν βαλεις 2 3R στη σειρα,εχεις μεγαλυτερη βελτιωση.
Το ιδιο συμβαινει και με το καλωδιο.
Κανει ενα κοντισιονινγκ στο σημα κατα τη μεταφορα στο 3R,που σημαινει οτι,το 3R παραλαμβανει λιγο καλυτερο σημα και δινει στην εξοδο του αυτη την εξτρα βελτιωση.
Μη με ρωτας περισσοτερα και γω με τις λιγες γνωσεις που εχω τα λεω και βασει της ακουστικης μου πειρας και διαισθησης.
Μπορει και να ειναι μπουρδες αυτα που συμπεραινω,αλλα βασει των δοκιμων,αυτα ειναι τα αποτελεσματα.
Go digital they said...
It is simple they said...
Μου αρέσει που βρίζετε τα αναλογικά ότι θέλουν ψάξιμο και μετά ψάχνεστε ποιο USB καλώδιο να βάλετε, που, ποιο ethernet...
Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο
και ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.
Αυτή τη στιγμή διαβάζουν την κατηγορία 1 χρήστες. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Bookmarks