Το "οικογενειακο" δηλαδη - τετοιο εχουμε με 3€/μην
Το "οικογενειακο" δηλαδη - τετοιο εχουμε με 3€/μην
Ευχαριστώ για την ενημέρωση! Το γεγονός ότι το πρόβλημα υπάρχει -τελικά- και στο Eurosport μου δείχνει ότι κάτι άλλο φταίει. Μόλις απενεργοποίησα το DHCP και έβαλα καρφωτή IP τα live κανάλια έπαιξαν κανονικά. Μόλις προσπάθησα μετά από 5 ώρες να δω πάλι είχα το ίδιο θέμα. Άλλαξα πάλι IP αλλά δεν έπαιξαν.... Μυστήριο λέμε :)
"We're all puppets, I just happen to be a puppet who can see the strings". -Dr. Manhattan
Η digea εχει καλυτερη εικονα απο την ott στο live, και το xiaomi mi box3 καλυτερη απο το ΚΑΟΝ
Μια ερώτηση παρακαλώ για χρήση από ηλικιωμένους που έχουν συνηθίσει να πατάνε CH+/CH- στο τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης για να πηγαίνουν κατά σειρά ΕΡΤ1, μετά ΕΡΤ2 κοκ.
Δουλεύει το CH+/CH- στην εφαρμογή για smart tv π.χ. στο Συντονίσου ή στο Live TV ή στα Κανάλια;
Την περίοδο της καραντίνας είχα ενεργοποιήσει τα mini πακέτα που έτρεχε προσφορά για ένα μήνα με 0,01 ευρώ πλήρωνοντας τα άμεσα με καρτα και τα απενεργοποίησα πριν λήξει ο μήνας και σταμάτησαν από τότε να εμφανίζονται στην εφαρμογή.
Σημερα είπα να κατεβάσω στο mibox που έχω την εφαρμογή για να δω πως δουλεύει η εφαρμογή και διαπίστωσα ότι ακόμα μπορώ να δω τα κανάλια που είχαν εκείνα τα πακέτα του Απριλίου .
Πώς γκενεν αυτό;
Όλους αυτούς τους μήνες δεν υπήρχε καμία χρέωση πουθενά αλλά αυτά δουλεύουν ακόμα.
Να παίξω τζόκερ ή να αρχίσω να κλαίω μη σκάσει καμία λυπητερή από το πουθενά;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτή τη στιγμή διαβάζουν την κατηγορία 8 χρήστες. (0 μέλη και 8 επισκέπτες)
Bookmarks