Buzz noise Panasonic p42st50

Pantaleon

New member
3 June 2012
3
Γεια&χαρα σε όλους!εδω και μια εβδομάδα έχω αγοράσει τη p42st50.στο σύνολο δεν έχει δουλέψει πάνω απο 8 ώρες.απο εικονα είμαι πολυ ικανοποιημένος!αυτο όμως που δεν μου αρεσε καθόλου απο τη πρώτη στιγμή που την άνοιξα ήταν ένας εκνευριστικος θόρυβος ο οποιοσ ερχεται απο το πανω μεροσ του πανελ στην αριστερη πλευρα και ειναι σαν "μπιζζζζζζζζζζ" ο οποίος αυξάνεται με τη φωτεινοτητα της εικόνας.για να καταλάβετε στα 2 μέτρα αποσταση και με την ένταση του ηχου στο 5 είναι ανυποφορος!Είναι φυσιολογικος αυτός ο θόρυβος;έτσι είναι όλες η plasma?Η tv είναι αγοράσμενη απο κωτσοβολο& έβαλα και την επέκταση εγγύησης.αν δεν είναι φυσιολογικό θα μου την αλλάξουν;Τι προτείνετε να κάνω;
Σας ευχαριστώ!
 

vas_papavas

Supreme Member
21 December 2010
8,849
καλησπέρα και καλώς ήλθες. λογικά ο θόρυβος προέρχεται από το τροφοδοτικό. δεν είναι όλες οι πλάσμα έτσι και εν γένει ειναι λίγο λαχείο που θα πέσεις. αν σε ενοχλεί στην καθημερινή θέαση σου και με τον ήχο σε φυσιολογικά επίπεδα τότε ειναι φρόνιμο να ζητήσεις αντικατάσταση της τηλεόρασης.
 

JL_?

AVClub Fanatic
19 September 2008
15,415
Terra
Δοκίμασε λίγο να παίξεις και με την απόσταση και γωνία της τηλεόρασης σε σχέση με τον πίσω τοίχο, ειδικά αν αυτός είναι γυμνός... ;)
 

Pantaleon

New member
3 June 2012
3
Δοκίμασε λίγο να παίξεις και με την απόσταση και γωνία της τηλεόρασης σε σχέση με τον πίσω τοίχο, ειδικά αν αυτός είναι γυμνός... ;)

Δύσκολο λίγο γιατι τωρα είναι στον τοίχο αλλα όντως οταν την πρώτο άνοιξα και την είχα στη βαση της δεν ήταν τόσο έντονος!αυριο θα επικοινωνήσω με τη Panasonic μηπως το αναγνωρίζει ως πρόβλημα για αυτο το μοντελο&μετα με τους τεχνικούς του κωτσοβολου!ευχαριστω για τις απαντήσεις σας!
 

Pantaleon

New member
3 June 2012
3
Ενημερωτικα για οσουσ εχουν η θα αποκτησουν το ιδιο μοντελο.....Ήρθαν χθες οι τεχνικοί της Panasonic εντόπισαν τον θόρυβο ο οποίος προερχόταν απο το πίσω μέρος&πανω αριστερά όπως την βλέπεις απο πίσω.(δε θυμάμαι πωσ λεγεται)&είπαν πως άμα θέλω να πάω να την αλλάξω.ετσι λοιπον&εκανα αλλα ο θόρυβος υπηρχε&στην άλλη αλλα μειωμενος.επισης είπαν δεν είναι προβλημα&πως αν θέλω μπορούν να το φτιάξουν ρίχνοντας κάποιο ειδικό σπρέι.εγω θα κοιτάξω να το συνηθισω αλλιώς θα τους καλέσω!