Novabox+ Pace 865 HD PVR

ilise

Supreme Member
3 August 2006
3,270
Re: Απάντηση: Novabox+ Pace 865 HD PVR

Εγω παλι τους τα ειπα οσον αφορα το θεμα της αναβαθμισης. Τιποτα συγκεκριμενο αοριστολογιες του τυπου θα ειναι συντομα κοντα σας. Βγαλτε τα συμπερασματα σας.
Τα ιδια μου εκανε και μενα ξαφνικα σταματησε να κατεβαζει ταινιες στο on demand. Τους εγραψα στην εξυπηρετηση και μου ειπαν οτι εστειλαν σηματα στο δεκτη (καρτα) και θα ξεκινησει να κατεβαζει εντοσ 5-7 ημερων εκτος κι αν κανω λενε συνεχεια εγγραφες οποτε ισως δεν θα κατεβασει οτι πρεπει να κατεβασει γιατι λεει χρησιμοποιει το ιδιο tuner. Πηγα να τον πω ανθρωπε μου γι αυτο εχει δυο tuners αλλα δεν το συνεχισα. Κανονικα επρεπε να τον ρωτησω τι ηταν αυτο που εκανε το δεκτη να μην κατεβαζει και χρειαζονταν σηματα εκπομπης για να συνεχισει να κατεβαζει? Παρεπιπτοντως μεσα στο δευτερο 24ωρο κατεβασε ηδη εκει που ηταν αδειο για μερες το νεο GOT E3.
Εαν συνεχισει να μην κατεβαζει και σε εασς ξερετε τι να κανετε.
 

cmoustakas

Supreme Member
5 June 2011
5,363
Αθήνα
Πας σε ένα από τα εξουσιοδοτημένα σέρβις να στον αντικαταστήσουν αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
 

lak100

AVClub Enthusiast
26 December 2008
855
Μου είπαν από εξυπηρέτηση πελατών να πάω τον δέκτη για έλεγχο και αν δέκτη το κατάστημα να μου δώσει αλλιώς θα μου στείλουν αυτοί

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

lak100

AVClub Enthusiast
26 December 2008
855
μου εδωσαν αλλο δεκτη μαλλον ανακατασκευη διοτι ηταν χωρις χειρηστηριο και ανταπτορα ρευματος
 

kostikos

Supreme Member
14 February 2012
3,960
Hi. It used to be common practice that fw and card updates were pumped through 11823H (tp 55). Keep in mind that this applies strictly on Nova's STB's. /BR
 

ilise

Supreme Member
3 August 2006
3,270
Κανενα νεο για την χαμενη στο διαστημα αναβαθμιση? Βγαλαμε και τον Αυγουστο. Δεν θα ξαναπαρω τηλ να μου κανουν τα νευρα κροσια οταν ακουσω το γνωστο ' Συντομα κοντα σας"
 

spyhap

Established Member
21 November 2014
250
Πειραιας
εγω χτες μιλησα με την υποστηριξη γιατι εφερα τον "εξοχικο" 831 και τον εβαλα βασικο να μην χανω τα benefits της διαδικτυακης συνδεσης και ρωτησα και μου ειπαν δεν εχουν ακομη καμια ενημερωση επι του θεματος.....
 

sakels

Supreme Member
27 May 2010
4,332
το θεμα παει παραπερα γιατι δεν δινουν νεο pvr δεκτη. πισωγυρσμα εδω και 2 χρονια...
 

simosthe

Senior Member
17 June 2014
356
Ναι αλλά έχω δύο συνδεδεμένους μέσω multiview και περιμένουμε εδώ και χρόνο πλεον μπορούμε να πούμε, το update. Ένας λόγος που είχα ανανέωσει ήταν λόγο multiview +HBO(GOT) . Δεν θα δουν χαρά οι δέκτες.
 

kostikos

Supreme Member
14 February 2012
3,960
Ενα update οταν φερνει καλά, ειναι καλοδεχουμενο. Ωστόσο, ξανα, θα ελεγα να διαβασουμε αυτο για τον 865. Το update θα εφερνε μονο το ιντερνετικό on demand και κατα πάσα πιθανότητα θα χαλουσε πολλά άλλα. Η αποψη μου ειναι, πως ο 865 ειναι καλύτερα ως εχει, παρά με ενα βαρύ και προβληματικό λειτουργικό. Τα παράπονα μας (μου) θα ηταν καλυτερα να διοχετευτουν ως προς τη καθυστερηση για εναν νεο PVR.
 

simosthe

Senior Member
17 June 2014
356
Ενα update οταν φερνει καλά, ειναι καλοδεχουμενο. Ωστόσο, ξανα, θα ελεγα να διαβασουμε αυτο για τον 865. Το update θα εφερνε μονο το ιντερνετικό on demand και κατα πάσα πιθανότητα θα χαλουσε πολλά άλλα. Η αποψη μου ειναι, πως ο 865 ειναι καλύτερα ως εχει, παρά με ενα βαρύ και προβληματικό λειτουργικό. Τα παράπονα μας θα ηταν καλυτερα να διοχετευτουν ως προς τη καθυστερηση για εναν νεο PVR.
Και γιατί να μην έχουμε πρόσβαση στο on demand μέσω διαδικτύου οι κάτοχοι του 865 και γιατί να φέρει οποιαδήποτε προβλήματα; Εκτός και αν μας τους αλλάξουν δωρεάν. Βέβαια ακόμα λείπουν πολλά όπως μια υπηρεσία cath up. Το πρόβλημα για μένα προέρχεται στο ότι η εταιρεία αυτή την στιγμή είναι μετέωρη λόγο έλλειψη χρηματοδότησης και γι'αυτό μένουν πίσω σε τέτοια θέματα (πχ νέους pvr). Στην τελική ας μας ενημερώσουν ότι ο δέκτης δεν θα πάρει το update να ξέρουμε και να μην ελπίζουμε .
 

sakels

Supreme Member
27 May 2010
4,332
απο τοτε που γραφτηκε εκεινο το ποστ θα εχουν βγει 2-3 αναβαθμισεις. παντως τα παραπανα για τον 831 φαινεται να εχουν σταματησει. αρα δεν ξερω αυτο που λες κατα ποσο εχει νοημα.
 

kostikos

Supreme Member
14 February 2012
3,960
Ο 831 ειναι το ιδιο βαρυς και προβληματικός, τουλαχιστον ετσι φαινεται εμενα που χειρίζομαι και τις 2 εκδοσεις (τον 831 σε multiview με τον 865 και αλλον ενα 831 στο εξοχικό). Το ό,τι θα χαλάσει πραγματα ειναι δεδομένο αν κοιτάξουμε την ιστορία του 831 και πόσο καιρό πηρε να βελτιωθεί (αν δεχτουμε πως τωρα ειναι οκ ο 831). Με δεδομένο πως ο 865 εχει προ πολλού περασει το end of life του, η υποστηριξη θα ειναι ελάχιστη. Αν προσθεσουμε τη δεδομένη αναγκη για νεο δεκτη και τα οικονομικά της εταιριας, ειναι μονο λογικό ο 865 να μείνει με ενα όποιο ειναι το update που θα βγαλουν. Και ξανά, όλο αυτό μόνο για το on demand.

Edit: και για να μη παρεξηγηθώ, και εγω θα ηθελα ενα νεο interface, το on demand κτλ, αλλα βαζω την ταχύτητα και σταθερότητα πρωτα.
 

simosthe

Senior Member
17 June 2014
356
Γιατί είχε ποτέ υποστήριξη ο δέκτης και δεν θα έχει μετά; Πόσα update έχουν γίνει από τότε που κυκλοφόρησε 3 -4 το πολύ. Δεν είναι λογική αυτή . Πρέπει συνεχώς να προσφέρουν νέες υπηρεσίες σε όλους . Για μένα το on demand,cath up κλπ δεν μπορείς να το στερείς από τον pvr δέκτη σου τον οποίο τον χρεωνες και βαρβάτα. Δεν είναι θέμα δέκτη αλλά η οικονομική κατάσταση της εταιρείας που έχει πάει όλα τα πρότζεκτ πίσω . Και μην μου πεις έχει μέσω δορυφόρου γιατί άλλο κλάμα εκει .
 
Last edited:

sakels

Supreme Member
27 May 2010
4,332
Το θέμα είναι ότι κάποιοι πλήρωσαν 150 ευρώ και αυτοί που δεν δωσαν τίποτα έχουν το νέο on demand