2 Νέα iPod Games!

  • Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

    Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2024 την Κυριακή 07 Απριλίου και ώρα 14.00

    Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

Mihalis S.

Supreme Member
19 June 2006
3,497
Δύο καινούργια παιχνίδια για τα iPod 5ης γενιάς κυκλοφόρησαν σήμερα στο iTunes Store. Sudoku και Royal Solitaire, φαντάζομαι κανένα από τα δύο δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Το Sudoku είναι το διάσημο ιαπωνέζικο παιχνίδι με τους αριθμούς και το Solitaire ένα παιχνίδι με τράπουλα και δέκα διαφορετικά πεδία. Οσοι είναι φίλοι των games, σπεύσατε.
 

andreas73

Established Member
21 December 2006
130
Αθήνα
Εγώ έχω κατεβάσει τα Mahjong, PAC-MAN,Tetris και Vortex και είναι απίστευτα! Ειδικά ο ήχος στο Mahjong και τα γραφικά στο Vortex είναι φοβερά!
 

Mihalis S.

Supreme Member
19 June 2006
3,497
Κι εγώ είχα κατεβάσει Mahjong, Pac-Mac & Tetris αλλά όπως τα κατέβασα, έτσι και έμειναν. Δεν τα έχω παίξει σχεδόν ποτέ αφού δεν υπάρχει χρόνος.:p

Πάντως από γραφικά και ήχο σκίζουν. Και το gameplay μέσω click wheel φαινόταν απροβλημάτιστο.
 

dragon

New member
1 October 2006
39
Το pac-man και γενικά τα παιχνίδια από το iTunes Store παίζουν στο iPod nano???
 

giorgos333

New member
4 January 2008
36
Egw katevasa 20 games sinolika alla oxi apo to itunes.Einai spasmena kai free,Paizoun ola kai exoun poli kala grafika.Ta pio wraia einai to vortex,zuma,The sims pool,The sims bowlling,Sudoku,Music Quiz (new) kai to LOST.
Pros enimerwsi spasmeno (crack game) exei bgei kai to doom gia ipod video