[Επίσημο] Apple TV @2007

Mihalis S.

Supreme Member
19 June 2006
3,497
Από προχθές είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία από το applestore.gr στην τιμή των 251.20 ευρώ χωρίς το ΦΠΑ και τα μεταφορικά. Οσοι πιστοί λοιπόν, σπεύσατε.

Εγώ έχω ήδη παραγγείλει ένα και όταν έρθει με το καλό θα έχουμε την ευκαιρία να το δούμε όλοι μαζί.
 

Mihalis S.

Supreme Member
19 June 2006
3,497
Χμμμ.. Πληροφορίες θέλουν το AppleTV να βγαίνει προς Μάρτιο.

Από το ThinkSecret

"The first shipments of Apple TV to the company's retail stores have been pushed back to the beginning of March, Think Secret has learned.

The device will be available and promoted in the company's stores around that date, according to Apple's internal plans.

Apple first announced Apple TV at Macworld Expo/San Francisco and said that the new device would ship in February. The previous internal ship date was February 20, according to a source."

Είδομεν.
 

Mihalis S.

Supreme Member
19 June 2006
3,497
Φαίνεται πως η κυκλοφορία του Apple TV θα προχωρήσει κανονικά. Κάποιες φήμες ήθελαν την κυκλοφορία του Apple TV από τον Φεβρουάριο όπως είχε ανακοινωθεί να καθυστερήσει για τον Μάρτιο. Η Apple όμως φαίνεται να διαψεύδει τις φήμες επιβεβαιώνοντας πως θα κυκλοφορήσει κανονικά μέσα στον Φεβρουάριο όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.
 

Mihalis S.

Supreme Member
19 June 2006
3,497
Θα το δείς κι από κοντά φίλε σύντομα... θα το κάνουμε παρουσίαση όταν έρθει με το καλό.
 

Mihalis S.

Supreme Member
19 June 2006
3,497
Η ενημέρωση που είχα από τον αντιπρόσωπο σήμερα, ήταν πως το Apple TV θα βρίσκεται στα χέρια μου σε περίπου 15 ημέρες. Εεεεεεερχεται.....
 

Mihalis S.

Supreme Member
19 June 2006
3,497
Κάποιες φωτογραφίες από το αρχικό animation που θα βλέπουμε όταν ανοίγει το AppleTV έκαναν την εμφάνισή τους αλλά κατέβηκαν το ίδιο γρήγορα όπως ανέβηκαν. Η μόνη που διασώθηκε είναι αυτη:

appletvstartup.jpg


Από τις περιγραφές φαίνεται πως το UI δεν είναι μόνο όπως μας το έχει παρουσιάσει o Jobs. Αντε να δούμε.
 

Mihalis S.

Supreme Member
19 June 2006
3,497
Δυστηχώς τα νέα δεν είναι και τόσο ευχάριστα ως προς την ημερομηνία κυκλοφορίας του Apple TV. Στο αμερικανικό apple store η ημερομηνία κυκλοφορίας άλλαξε και από Φεβρουάριο, έγινε μέσα Μαρτίου. Οι λόγοι της καθυστέρησης δεν έχουν γίνει γνωστοί, απλά μια ξερή δήλωση στο πρακτορείο Reuters, πως η ολοκλήρωση της προετοιμασίας του Apple TV θα πάρει λίγο περισσότερο χρόνο απ' ότι υπολόγιζαν.

Υποθέτω ότι κάπου μέσα στον Μάρτιο θα το παραλάβουμε και εμείς, εκτός κι αν αλλάξει πάλι κάτι. Αντε βρε Apple, μας έσκασες!!:smash:
 

Θάνος Φούντας

AVClub Addicted Member
22 June 2006
1,878
Ελπίζω να μη βγαίνω off-topic αλλά έχω μια ερώτηση. Έχω διαβάσει αρκετά για το AppleTV αλλά ειλικρινά δεν έχω καταλάβει τί μπορεί να μου προσφέρει πέραν του να βλέπω στην TV μου τα κλιπάκια που αγοράζω από το iTunes.
Υπάρχει και κάτι άλλο που δεν το έχω πιάσει???
 

Gleon

Senior Member
2 March 2007
396
Πρόσφατα πάντως διάβασα ένα review στο αγγλικό mac world το οποίο καθιστούσε ουσιαστικά "άχρηστο" το Apple TV από τη στιγμή που δεν έχεις δυνατότητα αγοράς ταινιών από το iTunes Store.
 

Mihalis S.

Supreme Member
19 June 2006
3,497
Δεν υπάρχει κάτι νεότερο όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας του Apple TV.

Τα νέα έρχονται όμως από την Apple όσον αφορά τις τηλεοπτικές δυνατότητες που μπορεί να έχει στο άμεσο μέλλον το Apple TV. Φαίνεται πως η Apple ενδιαφέρεται για την εταιρία Miglia και την εξαγορά της ίσως με την προοπτική να προσθέσει DVR δυνατότητες στο Apple TV. Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο τότε θα πρέπει να προσθέσουμε στα σύν της συσκευής και τις DVR δυνατότητες που ουσιαστικά παροπλίζει το VCR. Να μην ξεχνάμε πως το Apple TV διαθέτει και μια θύρα USB όπου προφανώς συνδέοντας έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο, θα έχουμε απεριόριστες δυνατότητες εγγραφής.

Να συμπληρώσω πως στην τελευταία αναβάθμιση του Quicktime προστέθηκε η δυνατότητα εξαγωγής βίντεο σε φορμά για Apple TV, άρα μπορούμε να μετατρέψουμε οποιοδήποτε βίντεο μας σε 720p και να το στείλουμε στη TV.
 

Attachments

  • Picture 1.jpg
    Picture 1.jpg
    48.2 KB · Views: 5

Gleon

Senior Member
2 March 2007
396
Εννοείς με το QT Pro μάλλον ε;
Ερώτηση: Υπάρχει τρόπος να αναβαθμίσω σε Pro ηλεκτρονικά;
Και πως;
 

dimple

Established Member
8 October 2006
157
Πάτρα
Re: Απάντηση: Apple Tv pre-order

Φαίνεται πως η Apple ενδιαφέρεται για την εταιρία Miglia και την εξαγορά της ίσως με την προοπτική να προσθέσει DVR δυνατότητες στο Apple TV.

Μακάρι να ισχύει γιατί θεωρώ την Miglia από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο. Αν γίνει αυτό δεν θα υπάρχει σοβαρή δικαιολογία στο να MHN αγοράσει κάποιος το Apple TV.
 

Mihalis S.

Supreme Member
19 June 2006
3,497
Απάντηση: Re: Apple Tv pre-order

Εννοείς με το QT Pro μάλλον ε;
Ερώτηση: Υπάρχει τρόπος να αναβαθμίσω σε Pro ηλεκτρονικά;
Και πως;

Ναι για το Quicktime Pro μιλάω.

Υπάρχει. Μπορείς να πάς στο αμερικάνικο Apple Store και να κάνεις εγγραφή, βάζοντας οποιαδήποτε πραγματική αμερικανική διευθυνση βρείς και τα στοιχεία της πιστωτικής σου κάρτας. Ουτως ή άλλως δεν πρόκειται να σου αποσταλεί κάτι στην διευθυνση αλλά θα σου δωθεί ο serial number που θα ξεκλειδώσει το QT Pro.