Βγήκε το Halo 3! Διαβάστε Review

17 June 2006
386
Athens
Τσεκάρετε επίσης gamespot , 1up, teamxbox .

Και μια λεπτομέρεια , Ευρώπη βγαίνει την Τετάρτη και Αμερική αύριο .

Τα reviews βγήκαν εχθές στις 22.00 λόγω απαγόρευσης της Microsoft να μην κυκλοφορήσει τπτ πιο νωρίς -bye-
 

greg

AVClub Enthusiast
18 June 2006
926
Γλυφαδα
Δεν τρελλαθηκα κιολας παντως εγω..Για μενα (προσωπικα) πολυς ντορος για το τπτ. Βεβαια ειναι θεμα γουστου. Εγω προτιμω το COD4 χιλιες φορες περισσοτερο και παιζω αυτο to Beta στο live. To Η3 το εβαλα κανα 2ωρο, γραφικα δεν εχει ασχημα αλλα μου κανει μια απο τα ιδια με το 2 που δεν ητανε ουτε κι αυτο του γουστου μου.
 

bros400pgm

AVClub Enthusiast
Ερώτηση: GOW ή H3 ;

Tασο παρε και τα δυο.
Το gow παρα πολυ καλο σε campaing mode και Multiplayer.
To Ηalo3 ειναι αρκετα καλο σε multiplayer (ηταν το πρωτο αξιολογο και καταπληκτικο multi), αλλα σε campaing οι γνωμες διιστανται. It's up to you καθαρα
 

greg

AVClub Enthusiast
18 June 2006
926
Γλυφαδα
Για γραφικα σιγουρα GOW, για gameplay ισως halo 3.

Εαν και δεν εχω παιξει παραπανω απο 2 ωρες το Η3 θα ελεγα καλυτερο το GOW και απο γραφικα αλλα και γιατι μαρεσει το γεγονος οτι μπορεις να παιξεις ολο το single player game σε coop mode..που ειναι ολο το χαρτι.

Σε επιπεδο multiplayer σαφως και ειναι πολυ καλυτερο το H3 και εχει και φανατικο fan base. Αλλα και παλι λεω, το COD4 τα εχει και τα 2 για πλακα..
 

stavros kamoulakos

Senior Member
17 June 2006
580
Athens,peristeri
Το παιχνιδι απεσπασε τελειες βαθμολογιες απο παντου και σιγουρα μιλαμε για την καλυτερη κυκλοφορια μεχρι αυτη τη στιγμη στο ΧΒΟΧ 360 BELIEVE Σπυρο!!!



GamePro : 100
GameSpy :100
EuroGamer :100
Games Radar : 100
1UP :100
Pro-G : 100
Computer and Video Games :100
Team Xbox : 97
Worth Playing :96
IGN : 95
GamerNode : 95
GameSpot : 95
Gamer 2.0 : 88
 

oranje

AVClub Enthusiast
28 February 2007
901
Σε χθεσινο ρεπορταζ του CNN ελεγε οτι οι προπαραγγελειες ειχαν φτασει τα 1.500.000 κομματια.Το οτι εφτασε να γινει εκτενες ρεπορταζ στο συγκεκριμενο καναλι, εμενα τουλαχιστον μου δειχνει οτι η MIcrosoft, με το προμοταρισμα που του κανει,προσπαθει ωστε να "κρατησει" τα πρωτεια στο home entertaining-gaming.
Αλλωστε το H3 θα σπρωξει και το 360 (αναφερθηκε και αυτο στο ρεπορταζ)
 

Νικόλ

AVClub Addicted Member
19 June 2006
2,237
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Μας ήρθε σήμερα το πρωί στο κατάστημα κι όλοι οι υπάλληλοι μ' αυτό ασχολούνται.... είναι απίστευτο παιχνίδι!!!!!!! Όποιος είναι κάτοχος X-BOX 360 πρέπει να το αγοράσει οπωσδήποτε... κι όποιος δεν είναι, να πάει να αγοράσει την κονσόλα γιατί δεν επιτρέπεται να χάσει αυτό το παιχνίδι!!!!!! :award:
 

johnyosfp

Established Member
19 June 2006
286
To GEARS OF WAR είναι καλύτερο γιατί την ανάπτυξη του είχε αναλάβει η EPIC έχωντας την Debug console πολύ νωρίτερα απ' ότι η Bungie που είχε ξεκινήσει την παραγωγή του Halo 3 αμέσως μετά την κυκλοφορία του Halo 2.
Άλλωστε σε αρκετά επίπεδα φαίνεται πως τα γραφικά του Halo 3 δεν είναι next Gen. Μιλάω για τα επίπεδα και τα σκηνικά ειδικά στις αρχικές πίστες, έχωντας παίξει το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού σε ειδικό event στο εξωτερικό.

Είναι όμως καταπληκτικό όσον αφορά το Multiplayer, παίζεις με τις ώρες!


Σε PC δεν θα βγεί, τουλάχιστον για έναν χρόνο ακόμη.
Θα βγεί όμως το Gears τον Δεκέμβρη!!!!

Το πιο αξιόπιστο review, θα το βρείτε εδώ
 
Last edited:

stavros kamoulakos

Senior Member
17 June 2006
580
Athens,peristeri
Εγω αυτο που ξερω να πω ειναι οτι απο την τριτη πιστα και μετα γινετε της π@#@ας...αφηνει οτιδηποτε εχει κυκλοφορησει μεχρι στιγμης στο 360 αρκετα πισω!!!
 

johnyosfp

Established Member
19 June 2006
286
κοίταξε, δεν αντιλέγω ότι από άποψη του πεδίου μάχης είναι αρκετά καλό,

βολές από παντού, ελεύθεροι σκοπευτές, επίθεσεις από έδαφος, αέρα και στεριά
οκ,

όμως από θέμα "στησίματος" και σκηνικών, δεν πλησιάζει καν το Gears Of War το οποίο χρησιμοποιεί μια πιο εξελιγμένη μηχανή γραφικών την οποία ανέπτυξε η Epic προσωπικά για αυτό το παιχνίδι.

Το Halo 3,χρησιμοποιεί την ίδια μηχανή με το Halo 2, μια ρετουσαρισμένη έκδοση της δηλαδή που επιτρέπει απεικόνιση σε υψηλή ευκρίνεια, καλογιαλυσμένα εφέ στα διαστημόπλοια και πληθώρα αντιπάλων στην πίστα.


Είναι νομίζω θέμα γούστου, το Halo 3 είναι πιο παραδοσιακό FPS :rifle: από το Gears, σε τεχνικούς τομείς υστερεί.
 
17 June 2006
386
Athens
Το Halo 3 δεν θα μπορούσε να έχει τα γραφικά του Gears . Είναι τελείως διαφορετικής φιλοσοφίας οι πίστες του και ο σχεδιασμός τους. Μια πίστα του Halo είναι το μισό Gears σε έκταση.

Το Halo όμως πραγματικά ξεχωρίζει στα εξής :

1) gameplay .
2) Ήχος .
3) Story .
4) Online community και απίστευτη υποστήριξη απο Bungie. Μπείτε στο www.bungie.net και θα καταλάβετε .
5) Map editor .
6) Δυνατότητα να σώζεις files και screenshots με τα παιχνίδια που μόλις έπαιξες και να τα κάνεις edit, να τα στείλεις σε φίλους ,να τα ανεβάσεις στο site της Bungie .
7) Επιλογή Theatre όπου βλέπεις όλα τα saved files σαν να παρακολουθείς ταινία. Με Play, pause, ff ,rewind, take screenshot και το πιο βασικό με πλήρη ελευθερία κίνησης της κάμερας .
8) Multi . Δεν χρειάζεται να πω τίποτα για το Multi .

ΥΓ. Όλα αυτά τα λέει ένας απο τους μεγαλύτερους υποστηρικτες του Gears με 3-4 ώρες σχεδόν κάθε μέρα στο Live απο τον Νοέμβριο . (SP r0n1n, πρώην SP Nightelf GR ) -bye-
 

greg

AVClub Enthusiast
18 June 2006
926
Γλυφαδα
Εγω παντως που το επαιξα χτες , δεν με ενθουσιασε.
Ενω με το GOW ειχα κολλησει για βδομαδες, με το HALO3 (οπως και με τα αλλα 2) δεν...
Μια απο τα ιδια..ο λογος για μενα που εχει αποκτησει legandary status το Halo και εχει τοσο ενεργο fan base ειναι για το multipayer κομματι του παιχνιδιου οπου πραγματικα γινεται χαμος. Αυτος ειναι και ο λογος που εχει γινει παιχνιδι που απο μονο του πουλαει κονσολες. Λιγο αυτο, λιγο το οτι η M$ χρεαιζεται εναν μπροσταρη για το marketing, το παιχνιδι εχει αποκτησει αυτο το ρευμα.

Απο κει και περα ειναι καθαρα θεμα γουστου. Αμα σου αρεσουνε τα sci-fi shooters θα τρελλαθεις, αμα δεν, θα ψαχτεις για κατι αλλο. Εγω δεν γουσταρα ουτε τα 2 προηγουμενα, ειναι λογικο οτι θα ψαχτω σε κατι αλλο, οπως το COD4 για παραδειγμα.

Παρολο που ειναι πολυ πιο δυσκολο να παιξεις FPS με joystick με το GOW ας πουμε κολλησα και το τελειωσαμε σε Co-op mode μεσα σε 3 μερες ενω με αυτο δεν βλεπω να ασχολουμε. Οσο για το cod4, ειναι λογικο οτι μολις βγει στο PC προτιμησω την ευχρηστια του ποντικιου με το πληκτρολογιο παρα το joystick.

Στο δικο μου το μυαλο, οι κονσολες ειναι περισσοτερο για αθλητικα παιχνιδια που παιζονται καλυτερα με το joystick.