NEW SONY KDL 32 V2500

CENTRAL

AVClub Addicted Member
30 June 2006
1,816
ATHENS
Έχοντας πλέον αποφασίσει να ανεβάσω το budget για αγορά 32άρας LCD στα 1500 ευρώ περίπου, εντόπισα στη Γερμανία τη ΝΕΑ σειρά των SONY BRAVIA με κωδικό 2500 πλέον αντί του 2000 της τρέχουσας σειράς.

Κυριότερος λόγος για μένα η προσθήκη πλέον 2ης εισόδου HDMI μιας και θεωρώ ότι σύντομα ούτε οι δύο δε θα μας φτάνουν, πόσο μάλλον η μία της τρέχουσας σειράς...

Βέβαια για τη νέα σειρά στην Ελληνική αγορά δεν έχει ακουστεί ψύθιρος μιας και εν όψει Χριστουγεννιάτικων θα μας "ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ" όλα τα ληγμένα πάλι ενώ η Ευρώπη θα ψωνίζει τα "φρέσκα"...

Τι να λέμε κουράστηκα από το δούλεμα ρε παιδιά, ειλικρινά!!!

Αν κάποιος έχει κάποια ενημέρωση για την κυκλοφορία της νέας σειράς στη χώρα μας ας μας ενημερώσει please...
 

Yperion

AVClub Fanatic
21 June 2006
43,515
BVR (Beyond Visual Range)
Εγω θα σου ελεγα να δεις την 32S2500 η οποια ειναι συμφωνα με τα χαρακτηριστικα που εχω δει ειναι ακριβως η ιδια τηλεοραση (εχει πλεον και το live color creation που δεν εχει τωρα η S2000) σε χαμηλωτερη τιμη.
 

CENTRAL

AVClub Addicted Member
30 June 2006
1,816
ATHENS
Χά, χά, χά...

εγώ πάντως μίλησα με την εδώ αντιπροσωπεία και με διαβεβαίωσαν πως το τρέχον μοντέλο (η KDL 32 V2000) θα κυκλοφορεί μέχρι το μάρτιο λέει!!!

Καλά, ναί πές μας και τι χρώμα θες να την πάρουμε τη 2000...

Rivers thanx...

Είμαι stand by, η απόφαση είναι δεδομένη, απλά περιμένω να σκάσει μύτη στα ράφια...
 

matrix

Established Member
18 June 2006
169
Επειδη εθειξες το θεμα ευρωπη-ελλαδα να σου πω οτι μοντελα που υπαρχουν στην ευρωπη εδω και 2-4-6 μηνες και τα ειδα και μου αρεσαν, δεν μπορω να τα βρω πουθενα στην ελλαδα μετα απο τοσο καιρο. Παραδειγματα;

*SAMSUNG LE40M73BD 1799euro Γαλλια, απο Σεπτεμβριο2006 υπαρχει εκει
real 100Hz , 1 τιουνερ αναλογικο, 1 τιουνερ ψηφιακο, card slot, usb για flash memory,
2 hdmi κλπ.

Εδω; - Τι ειναι αυτο; Δεν υπαρχει.

*LG 37LC2D απο τον Απριλιο! Εδω; Τι ειναι αυτο;

Καλα οι αντιπροσωποι δεν τις φερνουν. Οι παραεισαγωγεις τι κανουν; Μπορουν να πατησουν κατω τους αντιπροσωπους αλλα προφανως η αγορα στην Ελλαδα ειναι τοσο μκρη στην κατηγορια των lcd-plasma που δεν εχουν λογο και αυτοι. (Αν και στα mediamarkt εβλεπα να φευγουν οι LG32lc2 (προσφορα) δυο δυο στα καροτσια και 10 κοματια ανα τεταρτο της ωρας την ημερα των εγκαινιων και την επομενη)
 
Last edited:

shadowf

Senior Member
Τηλεφωνησα στην LG και τους ρωτησα αν θα φερουν μεσα στους επομενους 2-3 μηνες τηλεοραση με αναλυση 1920*1080 σε 37 και 42 ιντσες βεβαια δεν διανοηθηκα να προχωρησω περισσοτερο σε τεχνικα στοιχεια, η απαντηση τους ηταν δεν ξερουμε... δεν εχουμε τετοια πληροφορηση ακομα.... αφηστε μας τα στοιχεια σας να επικοινωνησουμε εμεις.

Οσο για την Samsung οταν ρωτησα για τν Μ91 τι κοστος εχει καπου μεσα στο Σεπτεμβριο ειχα παρει επειδη την ειδα σαν διαφημηση σε ενα περιοδικο του χωρου, η απαντηση ηταν δεν ξερουμε τιμη οσο για την διαφιμηση την εβαλε μονο του το περιοδικο και δεν εχουμε καμμια σχεση ξερετε τα περιοδικα το κανουν αυτο.....

Μετα απο αυτα φιλε matrix περιμενεις οι αντιπροσωπειες να φερουν και αλλα μοντελα περα απο αυτα που βλεπεις στα ραφια που για να τα αλλαξουν πρεπει να φυγει και το τελευταιο καμματι για να ερθει το νεο μοντελο μετα απο 4-5 μηνες που στην ευρωπη θα ειναι πια <παλιο> και θα συζητανε το επομενο;

Οσο για το after sales ειναι μια μαυρη ιστορια που δεν εχει τελειωμο σχεδον απο ολες της εταιρειες εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων και πρεπει να ανοιχτει αλλο thread για αυτο.
 
Last edited:

CENTRAL

AVClub Addicted Member
30 June 2006
1,816
ATHENS
Αν έτσι το θέλουν πάντως, έτσι θα το έχουν...

Ψάχνω ήδη για Γερμανικό site και αν ικανοποιηθώ θα παραγγείλω από Γερμανία!

Για πείτε μου ρε παιδιά, αν όλοι κάναμε κάτι ανάλογο αντί να ψωνίζουμε τη σαβούρα, πώς θα αντιδρούσαν???
 

matrix

Established Member
18 June 2006
169
Δυστυχως ο Ελληνας παντου και παντα ψωνιζει την σαβουρα. Οσο ακριβη μαλιστα και αν ειναι. Η πιο απλη και μαζικη αποδειξη; Λαικες αγορες. Πολλες φορες θα μπορουσε να φτιαξει καταστασεις με την σταση του, αλλα δεν το εκανε ποτε. Να γιατι οι Ευρωπαικες χωρες ειναι τοσο μπροστα στο θεμα της ποιοτητας της αγορας, σε ενημερωση και τιμες.
Και εγω παντως σκεφτομαι την λυση παραγγελιας απο εξω και οποιος το εχει κανει ας μας πει εντυπωσεις, αν η αποστολη στην Ελλαδα ειναι συνηθως εφικτη ή οχι και τα σχετικα...

(φιλε shadow δεν ελπιζω απο τους αντιπροσωπους πολλα χρονια τωρα, γι αυτο εθιξα τον μονο τροπο που ειναι οι παραεισαγωγες)
 

shadowf

Senior Member
Στης περιπτωσεις παραεισαγωγων δεν ξερω κατα ποσο σε καλυπτει η εγγυηση στην αντιπροσωπεια η μονο σε αυτον που εκανε την εισαγωγη.

Παλιοτερα ειχαν ακουστει κατι περιεργα οπως η αντιπροσωπεια δεν ευθυνεται για συσκευες που δεν εχει εισαγει η ιδια, ψαξτε το λιγο πριν κανετε καποια αγορα να μην βρεθειτε μπροστα σε απροοπτα η να στελνετε της συσκευες στο εξωτερικο στο ιντερνετικο μαγαζι που της αγορασατε.
 

georgede

AVClub Enthusiast
29 June 2006
995
Re: Απάντηση: NEW SONY KDL 32 V2500

Παλιοτερα ειχαν ακουστει κατι περιεργα οπως η αντιπροσωπεια δεν ευθυνεται για συσκευες που δεν εχει εισαγει η ιδια, ψαξτε το λιγο πριν κανετε καποια αγορα να μην βρεθειτε μπροστα σε απροοπτα η να στελνετε της συσκευες στο εξωτερικο στο ιντερνετικο μαγαζι που της αγορασατε.


Λόγο Ευρωπαϊκής Ένωσης πιστεύω ότι δεν ισχύει αυτό το περί συνόρων πλέων… :grandpa: