συνεντευση Προεδρου ΕΡΤ

  • Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

    Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2024 την Κυριακή 07 Απριλίου και ώρα 14.00

    Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

Larry

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
20,840
επιση τωρα τελευταια με της συνεντευσεις τα παμε πολυ καλα διαβαστε τι δηλωσε ο προεδρος της υποχρεωτικοσυνδρομητικης κρατικης τηλεορασης

... δεν έχει εξοπλιστεί η Ψηφιακή της ΕΡΤ με μηχανήματα εκπομπής 16:9 ούτε και πρόκειται να εκπέμψει στο άμεσο μέλλον στο φορμά αυτό και ότι δεν έχει γίνει καμία πρόβλεψη για μετάδοση υψηλής ευκρίνειας.

τα σχολια δικα σας

αρε Μανα αντι να με μαθεις Πολωνικα εστω Ρουμανικα........προτιμησε τα Αγγλικα και τα Γαλλικα τα καρακλειδωμενα.....
 

supacoopa

AVClub Addicted Member
19 June 2006
2,411
Athens
Μιλαμε για τον ανθρωπο που διοικει το καναλι που μετεδιδε το μουντιαλ σε κατι σαν 14.5:9 ετσι...?
 

Kosh

Μέλος Σωματείου
7 September 2006
90,491
Εκεί ψηλά.....
γιατι το λες αυτο οι λαμπροι τεχνικοι προισταμενοι απλα θελανε να λανσαρουνε ενα καινουριο φορματ στην αγορα ΑΜΕΣΩΣ να τους θαψετε !!
 

Nikos D

Senior Member
17 June 2006
444
Άσε τους άκουγα χθες και έβαλα τα γέλια...

Βγήκε και δήλωσε ότι "δεν πατάγαμε καλά στα πόδια μας όταν μας ανατέθηκε το έργο της ψηφιακής πλατφόρμας της ΕΡΤ, γιατί δεν ξέραμε καν τι ήταν. Τώρα, ένα χρόνο μετά βαδίζουμε σταθερά" !!!

Είδες ενημέρωμένοι που είναι? Θέλουν σεμινάρια φαίνεται...

Ρε δεν ανοίγουμε μια συμβουλευτική να γίνουμε πλούσιοι ? Κανένα δόντι στη κυβέρνηση έχετε?
 

komhst

Banned
23 August 2006
3,243
Νέα Σμύρνη
Απάντηση: Re: συνεντευση Προεδρου ΕΡΤ

Μιλαμε για τον ανθρωπο που διοικει το καναλι που μετεδιδε το μουντιαλ σε κατι σαν 14.5:9 ετσι...?

Kαι όμως το ανρθώπινο οπτικό πεδίο είναι 15:10 Κανείς δεν ξέρει για ποιό λόγο διάλεξαν οι κατασκευαστές το 16:9 Οπότε καταλαβαίνεις ότι το 14.5:9 είναι πιο κοντά στο πραγματικό 15:10 παρά στο άσχετο 16:9. Αρα είχε δίκιο ο άνθρωπος. ;)
 

viagras

AVClub Addicted Member
20 June 2006
1,759
Εμιγγράντε
Τι περιμένατε από άνθρωπο, ο οποίος παλιότερα, σε ερώτηση σχετικά με το HDTV απάντησε ότι "δεν αξίζει για λίγο περισσότερο βάθος πεδίου να ξοδιαστούν ένα σωρό λεφτά".

Η νεοελληνική έκφραση "φρικάρισα" δεν περιγράφει ούτε το 1/1000 απο αυτό που ένιωσα.
Βέβαια, εκείνες τις μέρες ήταν που είχα διαβάσει ότι τα HDTV μηχανήματα που είχαν αγοραστεί λόγω Ολυμπιακών και προκειμένου να ικανοποιήσουν την αμερικανική και ιαπωνική αγορά, σάπιζαν στις αποθήκες της ΕΡΤ χωρίς να υπάρχει καμιά ιδέα για το τι θα τά κάνουν!!!
Επίσης την ίδια εποχή είδα την πρώτη στατιστική για αγορά τηλεοράσεων 16:9 στην Ελλάδα, οπότε και κατάλαβα ότι τέτοιες τηλεοράσεις δεν έχουν μόνο οι "πλούσιοι" και οι "τρελαμένοι" όπως λέγανε πολύ παλιότερα.
Οπότε καταλαβαίνετε το μέγεθος της φρίκης μου...

ΥΓ Τους έχει ξεπεράσει η εποχή μας και αυτοί, πεισματικά, στέκουν εκεί καμαρώνοντας την αυτοκρατορική πορφύρα που τους δάνεισαν:grandpa: