Search results

 1. P

  Προτάσεις για τηλεόραση μέχρι 500 περίπου ευρώ...

  Καλημέρα, Ένας φίλος ψάχνει τηλεόραση μέχρι 500 ευρώ. Διάσταση 50-55 ίντσες. Τι αξιόλογες επιλογές υπάρχουν σε αυτά τα χρήματα;
 2. P

  Επίγεια Ψηφιακή TV: Νέα & Εξελίξεις

  Αυτή είναι ξεχωριστή από αυτό που κατέθεσαν όλοι μαζί; Γιατί εδικά το μέγκα;
 3. P

  Φακοί Nikon

  Re: Αναζήτηση φακού για Nikon Τι να σου πω. Μου φαίνεται λίγο θολός. Αλλά πρέπει να δοκιμάσω πρώτα μέρα μεσημέρι, με πολύ φως για να έχω πιο κλειστά διαφράγματα.
 4. P

  Φακοί Nikon

  Re: Αναζήτηση φακού για Nikon Δεν έχω νίκον (ακόμα; ) φακό. Έχω τον Sigma 17-50mm f/2.8 EX DC OS HSM που θες να αγοράσεις. Από αυτό σου έστειλα μερικές φωτογραφίες με PM. Έχω και τον 18-35 της σίγμα (είναι καλός, νομίζω καλύτερος από τον 17-50).
 5. P

  Φακοί Nikon

  Re: Αναζήτηση φακού για Nikon Κάτι λίγο, νομίζω ναι. Θα σου ανεβάσω μερικές πρόχειρες φωτογραφίες (raw) από τον δρόμο έξω από το σπίτι, να πάρεις μια ιδέα.
 6. P

  Φακοί Nikon

  Re: Αναζήτηση φακού για Nikon Άσχετο, αλλά: (για τον σίγμα 17-50) 1) Ο φακός αφήνει μεγάλη σκιά αν χρησιμοποιηθεί το ενσωματωμένο φλας της 7200. Άσχετο με το αν χρειάζεται το φλας. Ακόμα και αν βγει το σκίαστρο του φακού, 2) Δεν παρατήρησα θέματα εστίασης. 3) Οι γωνίες λίγο σκοτεινές είναι.
 7. P

  Tο Καφενείο των Μαστόρων.

  Μου αρέσει που ασχολούνται με την εγκατάσταση, και τους την λες και από πάνω. Άκου χασοδίκης ο άνθρωπος. :flipout:
 8. P

  Tι παραλάβαμε σήμερα..

  Μμμμμ ωραία κουτάκια μπος!! Μεγειες.
 9. P

  Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

  Re: Αγορές από το εξωτερικό Οκ, κατάλαβα. Μόνο με ενδοκοινοτικές συναλλαγές. Ευχαριστώ.
 10. P

  Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

  Re: Αγορές από το εξωτερικό Μήπως ξέρει κανείς τι συμβαίνει με αγορές με τιμολόγιο από amazon.de; Στις αγορές μου μέχρι τώρα, δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ το invoice που δίνει στα έξοδα. Είναι στα γερμανικά, και χρεώνει κανονικά 23% ΦΠΑ, και αναφέρει και ελληνικό ΑΦΜ (με συνεργάτες την KPMG)...
 11. P

  Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

  Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές Αυτό το ξέρω ακόμα και εγώ. Αυτά που έχουν τέτοια απόληξη: (Στην φωτογραφία είναι το max)
 12. P

  Τι παραγγείλαμε σήμερα

  Re: Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα Το είχα παραλάβει, αλλά το τσίμπησε συγγενής. Και τελικά έμεινα χωρίς dremel. :bigcry:
 13. P

  Φακοί Nikon

  Re: Αναζήτηση φακού για Nikon Και εγώ αγόρασα τον σίγμα 17-50 για την 7200, αλλά δυστυχώς δεν θα έχω δοκιμή πριν το τέλος του μήνα (που θα πάω ταξιδάκι Σλοβενία νομίζω).
 14. P

  Τι παραγγείλαμε σήμερα

  :bigcry::bigcry::bigcry: Νήμα τι παραγγείλαμε και φάγαμε άκυρο, έχει; Το dremel 8200-20 (αυτό με τις μπαταρίες στα 2Ah), το έκανε EOL η εδώ αντιπροσωπία. Δεν το φέρνει. Μου ακύρωσαν την παραγγελία.
 15. P

  32αρα με καλο μαυρο;

  Δεν έχεις καταλάβει τι έχει συμβεί, ε; Εδώ παίρνεις σειρά 7000 σε σάμσουνγκ και είναι για τα σκουπίδια. Έχουν πέσει οι τιμές, και η ποιότητα είναι δευτερεύον πλέον. Οι δε 32 ίντσες (και οι 40) έχουν απαξιωθεί εντελώς. Κοινώς θα αγοράσεις νέα, και στην καλύτερη περίπτωση να δείχνει σαν και αυτή...
 16. P

  32αρα με καλο μαυρο;

  Α, δεν ψάχνεις τηλεόραση 32άρα; :flipout: [Δεν θα βρεις αυτό που ψάχνεις, δυστυχώς.]
 17. P

  32αρα με καλο μαυρο;

  Η υπογραφή δεν έχει μια οριζόντια γραμμούλα που την χωρίζει από το μήνυμα;
 18. P

  32αρα με καλο μαυρο;

  Εγώ που το πάτησα κιόλας να δω την 32άρα έκδοση της 910; Που νόμιζα ότι βγήκε 32άρα και το έχασα... (Δεν ήταν σε υπογραφή, ήταν μέσα στο μήνυμα.)
 19. P

  Προτάσεις αγοράς νέου ή αναβάθμιση εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

  Re: Βοήθεια για αγορά φωτογραφικής μηχανής Μεγειές!!!! Τον 17-50 αγόρασα και εγώ πρόσφατα, αν και ακόμα δεν έχω βγάλω ούτε μια φωτογραφία. Καλό είναι να τους βάλεις και φίλτρα τώρα που είναι φρέσκοι, για να γλιτώσεις το καθάρισμα.
 20. P

  Philips BDP-9600 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

  Άσχετο, αλλά και το δικό μου (σάμσουνγκ) bluray player επίσης παρέδωσε πνεύμα (εδώ και ένα χρόνο). Ανοιγοκλείνει συνέχεια μόνο του.