Search results

 1. John Locke

  Μαζική αγωγή στην Apple επειδή εξακολουθεί να παρακολουθεί τους χρήστες παρά τις διαβεβαιώσεις περί ιδιωτικότητας

  Το ότι όλες οι μεγάλες εταιρίες του χώρου, παρακολουθούν και κάνουν tracking τα πάντα, είναι γνωστό εδώ και αρκετά χρόνια. Το να νομίζει κανείς, ότι η Apple κάνει κάτι διαφορετικό από τους υπόλοιπους (Google, MS, κτλ), ίσως είναι πιθανό σε κάποιο άλλο φανταστικό παράλληλο σύμπαν.
 2. John Locke

  Westworld [ΗΒΟ]

  Ε μάλλον, αυτό το ξεκαθάρισμα δυστυχώς δεν θα το δούμε ποτέ...
 3. John Locke

  Westworld [ΗΒΟ]

  Το τέλος της 4ης είναι season finale, όχι series finale, γιατί προφανώς τότε δεν γνώριζαν ότι θα κοβόταν. Και είναι πραγματικά κρίμα, καθώς πέρασαν 8 ολόκληρα χρόνια από το 2016 (time flies όπως λένε), με αυτή τη μέθοδο της προβολής χρονιά-παρά-χρονιά, οπότε στο τέλος μένει μια πικρία, ότι...
 4. John Locke

  Westworld [ΗΒΟ]

  Βασικά η σειρά για μένα, έπρεπε να τελειώσει με την τρίτη σεζόν. Επίσης, αυτό το χοΰι που επέβαλαν, δηλαδή να βγαίνει σεζόν χρονιά-παρά-χρονιά, νομίζω εν τέλει δεν τους βγήκε σε καλό, καθώς, όπως ήταν αναμενόμενο, αρκετός κόσμος έχανε το ενδιαφέρον του, οπότε έπεφταν και τα ratings.
 5. John Locke

  Ποιά ταινία μόλις είδατε;

  Πολύ ωραία γυναίκα η Πατάκυ. Οι περισσότεροι πιστεύω την θυμόμαστε, από την σειρά fast & furious (νομίζω είχε παίξει σε 2-3). Για περισσότερο οφθαλμόλουτρο, προτείνω την αυστραλέζικη μίνι σειρά Tidelands
 6. John Locke

  Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

  Όπως σου είπα και νωρίτερα, γενικά το πιο σωστό είναι να ρυθμίζεις την ένταση στην TV σου (στο shield επιλογή: Fixed volume). Αν το shield σου ρυθμίζει την ένταση της TV (βλέπεις δηλαδή OSD ότι ανεβοκατεβάζεις την ένταση, σαν να χρησιμοποιείς το τηλεκοντρόλ της TV), τότε προφανώς έχεις...
 7. John Locke

  Βοήθεια για αντικατάσταση ενισχυτή .

  Δες και την καινούρια σειρά cinema της marantz. Είναι κάπως ακριβούτσικοι, αλλά αρκετά ποιοτικοί.
 8. John Locke

  Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

  1. Γενικά την ένταση του ήχου, δεν την ρυθμίζεις από το shield. Την ρυθμίζεις από την TV ή τον ραδιοενισχυτή AV ή ότι άλλο έχεις τελοσπάντων. 2. Ακόμα και στο sleep, το shield ουσιαστικά μένει ανοιχτό (με μια πολύ μικρή κατανάλωση ενέργειας), οπότε π.χ. μπορεί να βλέπεις ότι κάνει share. Ο...
 9. John Locke

  House of the Dragon [HBO Max]

  Transparent γκρίζο και θα έλεγα και με μικρό μαύρο περίγραμμα (ώστε να φαίνονται, ακόμα και σε περίπτωση γκρίζου φόντου).
 10. John Locke

  Νέοι Marantz AV FY '23

  Ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός, δυστυχώς είναι γεγονός. Το εαν έχει πειστεί ο κόσμος, μένει να φανεί στις πωλήσεις.
 11. John Locke

  Νέοι Marantz AV FY '23

  Μα αυτό ακριβώς είναι το θέμα. Αν δεν πείσουν τον κόσμο γενικά (και όχι ειδικά εμένα), προφανώς δεν θα κάνουν και τις αναμενόμενες πωλήσεις. Τόσο απλά.
 12. John Locke

  Samaritan

  Συμπαθητικό ταινιάκι, ότι πρέπει θα έλεγα, για να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου. Ψηφίζω καλή.
 13. John Locke

  Νέοι Marantz AV FY '23

  Βασικά το θέμα που (σωστά) έθιξες, είναι το κατά πόσο η αναβάθμιση (υλικών/τεχνολογίας/features) φέτος, είναι ικανή να δικαιολογήσει αυτή την αύξηση στις τιμές. Αν και δεν είμαι guru στους AVR, προσωπικά δεν έχω πειστεί πλήρως.
 14. John Locke

  Νέοι Marantz AV FY '23

  Απλά η marantz φαίνεται πως πλέον, απευθύνεται σε πιο χοντρό πορτοφόλι. Το ότι ανέβηκε πολύ η ποιότητα (σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια) είναι δεδομένο. Αλλά αντίστοιχα (ίσως και περισσότερο - και αυτό μάλλον τονίζει ο click) ανέβηκαν και οι τιμές.
 15. John Locke

  Ποιά ταινία μόλις είδατε;

  Ωραίο εργάκι και ωραία κορίτσια (το ξανθό ιδιαίτερα ήταν τούμπανο! :love:).
 16. John Locke

  Thor: Love and Thunder

  Βρε παιδιά, τι μπούρδα ήταν αυτή; Πως μπορεί ο άνθρωπος που μας έδωσε το εκπληκτικό Ragnarok πριν από 5 χρόνια, να γυρίσει αυτή την πατάτα; Δηλαδή έλεος πια!
 17. John Locke

  Νέοι Marantz AV FY '23

  Πολύ ακριβοί ρε γμτ! Το πιο low end μοντέλο βρίσκεται πάνω από το χιλιάρικο; Έλεος ρε marantz!
 18. John Locke

  Sega Mega Drive II Mini

  Τελικά έριξα προ-παραγγελία (από γαλλικό amazon), καθαρά για συλλεκτικούς και κυρίως συναισθηματικούς λόγους (ήταν η 1η 16μπιτη κονσόλα που είχα αποκτήσει, δώρο της μητέρας μου στα γενέθλια μου).
 19. John Locke

  Αντίο Μάρθα..(1939-2022)

  RIP και από εμένα. Από τις ομορφότερες γυναικίες παρουσίες της εποχής, ΙΜΗΟ στο δικό μου top-3, μαζί με Λάσκαρη & Χρονοπούλου.
 20. John Locke

  Ώρα για ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ σε δικαναλο ήχο!!!! ATC....?

  Γενικά σωστή παρατήρηση, για τα περισσότερα σπίτια. Πολλές φορές έχω δει μεγάλα ηχεία δαπέδου, σχεδόν κολλημένα στον πίσω τοίχο ή πολύ κοντά αριστερά-δεξιά με άλλα έπιπλα ή αντικείμενα. Και μετά ο κόσμος αναρωτιέται, γιατί δεν παίζουν σωστά...