Search results

 • Αγαπητοί φίλοι

  Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2023

  Την Κυριακή, 19/2/2023 και ώρα 14:00 στο Μεζεδοπωλείο "Αρχοντικό"θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Avclub για το 2023.

  Το Μεζεδοπωλείο βρίσκεται στο Μπουρνάζι Λ. Κωνσταντινουπόλεως 94 Περιστέρι Τηλ.: 210 5743525

  Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

 1. D

  One Channel

  Ναι, το ONE Channel αλλάζοντας ιδιοκτησία, αποχώρησε από την Alter Ego, ωστόσο παραμένει ένα είδος συνεργασίας με το Mega σε επίπεδο μετάδοσης παλιών εκπομπών.
 2. D

  Streaming enigma2 σε Smart TV?

  Φίλοι, ήθελα να ρωτήσω αν είναι δυνατόν να κάνω streaming από τον δέκτη E2 που έχω στο σαλόνι σε smart TV στο υπνοδωμάτιο (κλειστού λογισμικού, εν προκειμένω Panasonic Viera). Ευχαριστώ.
 3. D

  Nova EON TV / EON+

  Δεν ξέρω αν είναι off-topic η ερώτηση, αλλά ήθελα να ρωτήσω αν η συσκευή λειτουργεί και σαν απλό box χωρίς ενεργή συνδρομή ΕΟΝ (για Netflix, Youtube κτλ).
 4. D

  Xiaomi Mi Box S

  Υπάρχει δυνατότητα να συνδέσουμε κάρτα τηλεόρασης επάνω σαν αυτές που μπορείς να βάλεις σε smartphone/tablet?
 5. D

  Υπάρχει κάποια καλή συσκευή Android TV με δέκτη DVB-T/Τ2;

  Βέβαια και το boxάκι της Wind έχει αυτά που ζητάς, αλλά έχει αναφερθεί ότι μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις σε Android 9 δεν αποθηκεύει τα κανάλια, εκτός και αν βρεις κάποιο με Android 7.
 6. D

  Bron|Broen

  Μετά τους Δανούς και τους Σουηδούς... τους Αμερικάνους και τους Μεξικάνους... τους Άγγλους και τους Γάλλους... Έρχονται και οι Έλληνες με τους Τούρκους να ανακαλύψουν ένα πτώμα ακριβώς πάνω στα σύνορα! Πείτε ό,τι θέλετε, σαν την Sofia Helin (aka Saga Norén, Länskrim, Malmö) κανείς!!
 7. D

  Soundbar προτάσεις

  Βρήκα την Samsung HWQ700A (με upfiring spekaers παρακαλώ) σε εξαιρετική προσφορά στα 179 ευρώ από γνωστό κατάστημα ηλεκτρικών, οπότε νομίζω η επιλογή ήταν μονόδρομος! (διαθέσιμη και η Q600A στα 149 ευρώ!)
 8. D

  Soundbar προτάσεις

  Δεν υπάρχει χωροταξικό θέμα - αλίμονο, πόσο χώρο να πιάνει ένα μικρό sub. Απλά αναρωτιόμουν για την αποτελεσματικότητα της Q600 σε σχέση με την JBL, η οποία δεν έχει upfiring αλλά ουσιαστικά κα΄τι οπές που κατευθύνουν τον ήχο και προς τα πάνω.
 9. D

  Soundbar προτάσεις

  Να προσθέσω στην εξίσωση και την LG SN7CY με upfiring speakers αλλά χωρίς sub (όπως η JBL), καθώς επίσης και κάπoια TCL (8111 ή 9030) για τα οποία διάβασα καλές κριτικές κυρίως σε ξένα φόρουμ. Σε γενικές γραμμές να προτιμήσω λύση με upfiring speakers (LG/JBL) ή subwoofer (Samsung/TCL) για...
 10. D

  Soundbar προτάσεις

  Παιδιά, έχω φτιάξει ένα υποτυπώδες home cinema στη βεράντα και ψάχνομαι λίγο στο ηχητικό. Ψάχνω μία ηχομπάρα με (ψευδο)Atmos μέχρι τα 250-270 ευρώ (δεν έχει νόημα για παραπάνω) και είμαι μεταξύ της Samsung Q600 και της JBL Multibeam (μεταχειρισμένη). Ποια να προτιμήσω; Υπάρχουν εναλλακτικές...
 11. D

  Πρόβλημα λήψης στις 16°E

  To πιάτο κοιτάει προς αυτή την κεραία, με άλλα λόγια αυτή η κεραία βρίσκεται μεταξύ του πιάτου και της νοητής πορείας των δορυφόρων. Θα δοκιμάσω με "ταψί" μήπως καταφέρω τίποτα και με φύλλα μολύβδου. Σε διαφορετική περίπτωση θα δοκιμάσω και με μικρότερο πιάτο γιατί η μετακίνηση του συγκεκριμένου...
 12. D

  Πρόβλημα λήψης στις 16°E

  Τον τελευταίο καιρό, δεν θυμάμαι από πότε ακριβώς. Γι' αυτό υπέθεσα μήπως φταίει εκείνη η περίεργη κεραία που εντόπισα στη διπλανή ταράτσα.
 13. D

  Τηλεοπτικό τοπίο και λήψεις στην Κέρκυρα

  Πάλι κακοκαιρία χτες, πάλι κάτω ο πομπός στα 41. Σαν τη δεκαετία του '80 είμαστε που έπεφτε το κύκλωμα του ΟΤΕ και μέναμε χωρίς tv για μέρες!
 14. D

  ΕΡΤ NEWS SD

  Ναι, αλλά μιλάμε για επίγεια λήψη, άρα για τη δική μας χώρα, σωστά; Εκτός και αν δεν κατάλαβα τι θες να πεις.
 15. D

  Πρόβλημα λήψης στις 16°E

  Δοκιμή λήψης με νέα LNB και νέο Diseqc. Καμία αλλαγή! Θα δοκιμάσω και φύλλα μολύβδου σαν μονωτικά. Αν δεν δω αποτέλεσμα, πώς κινούμαι;
 16. D

  ΕΡΤ NEWS SD

  Είναι κρίμα πάντως κανάλια όπως το ΕΡΤ News και το ΕΡΤ Sports να μεταδίδονται μόνο δικτυακά και τη θέση τους να καταλαμβάνουν ελεύθερα δορυφορικά κανάλια που μπορείς να λάβεις είτε ως συνδρομητής σε κάποια υπηρεσία είτε με έναν απλό εξοπλισμό των 40-50 ευρώ (μαζί με χιλιάδες άλλα).
 17. D

  Τηλεοπτικό τοπίο και λήψεις στην Κέρκυρα

  Ναι, κάποια στιγμή το απόγευμα έφτιαξε.
 18. D

  Τηλεοπτικό τοπίο και λήψεις στην Κέρκυρα

  Είχε πέσει λόγω κακοκαιρίας, μετά από μια μέρα το έφτιαξαν και μετά από λίγο ξαναχάθηκε. Η συγκεκριμένη συχνότητα δεν δείχνει καθόλου σήμα.
 19. D

  Τηλεοπτικό τοπίο και λήψεις στην Κέρκυρα

  Στην Κέρκυρα εδώ και κάτι μέρες δεν παίζει η συχνότητα 41. ΕΡΤ ακούει;
 20. D

  Πρόβλημα λήψης στις 16°E

  Δυστυχώς και με νέο LNB το πρόβλημα παραμένει. Ψάχνοντας στις γύρω ταράτσες μήπως βρω καμιά αιτία παρεμβολής, εντόπισα αυτή την μικρή κεραία (κάτω από την VHF). Γνωρίζει κανείς ποια η χρησιμότητά της και μήπως μπορεί να είναι αυτή η πηγή των παρεμβολών;