Αγορά Τηλεόρασης 46''-47''

evaggelos

New member
5 January 2012
4
Καλημέρα

Ήμουν μεταξύ των Samsung 7000 και Philips 47PFL7606H και έψαχνα και έψαχνα τις διαφορές μέχρι που εμφανίστηκε η Toshiba.
Αλλά παρατήρησα πως η Toshiba 47YL863 είναι καλύτερη απο αποψη των παρακάτω:
1. Personal TV
Ο κάθε χρήστης (maximum 4 χρήστες) αναγνωρίζεται απο την οθόνη και με αυτόν τον τρόπο καθορίζονται οι προσωπικές ρυθμίσεις του ιδίου για την εικόνα, ένταση ήχου & λίστα αγαπημένων καναλιών.

2.
Έχει πάνελ PRO LED 32 και επιτυγχάνει τον τοπικό έλεγχο της φωτεινότητας (local dimming) 32 clusters λυχνιών LED, πετυχαίνοντας βέλτιστη αντίθεση, υψηλά επίπεδα μαύρου χρώματος & εντυπωσιακή φωτεινότητα συγκρητικά με τις SAMSUNG/PHILIPS που έχουν μεγαλύτερα cluster.

3.
Depth Control για προσωπική ρύθμιση του βάθους της 3D εικόνας παρεχόμενης από 2D. Αλγόριθμος μετατροπής υλικού 2D σε 3D. Έως 10 διαφορετικά επίπεδα.

4.
Auto Calibration
Πλήρως αυτοματοποιημένη λειτουργία βαθμονόμησης χρωμάτων για ποιότητα εικόνας επιπέδου κινηματογραφικού στούντιο.
(Με την χρήση ενός module)

5.
Ενσωματωμένο WiFi για ασύρματη δικτύωση σε τοπικό δίκτυο & πιστοποίηση DLNA. Συμβατότητα με Windows 7 που σου δείνει την δυνατότητα να ανοίξεις τα αρχεία σου (video, sound, images) απο το lan pc απευθείας.

Μπορεί κάποιος να μας πεί αν όλα αυτά είναι καλά και κατα πόσο αξίζουν? Απο γενικές ερωτήσεις σε τεχνικούς καταλαβαίνω πως η Toshiba 863 είναι πιο καινούργια απο την Samsung και οτι η Samsung έχει αρκετά προβλήματα μέχρι τώρα.

 

Yperion

AVClub Fanatic
21 June 2006
43,515
BVR (Beyond Visual Range)
Όταν βλέπεις τηλεόραση με πάνελ 47" θα πει οτι χρησιμοποιεί IPS της LG και τα συγκεκριμένα υστερούν πολύ σε μαύρο και αντίθεση.

Αν δεν βιάζεσαι μπορείς να περιμένεις τα νέα μοντέλα μέχρι τον Μάρτιο , αλλιώς δες και την Sony 46NX720 που για έμενα είναι καλύτερη από την D7000.

Επίσης μπορείς να πας σε πλάσμα όπως η Panasonic 50G30 που για εμένα είναι καλύτερη ακόμη και από τη ΝΧ720.
 
Last edited: