Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2020-2021

fotis246

AVClub Addicted Member
26 October 2012
2,059

Μπάλα σε όλα τα γήπεδα παίζει τη νέα σεζόν, η COSMOTE TV​


Το πιο πλούσιο αθλητικό θέαμα θα προσφέρει η COSMOTE TV στους συνδρομητές της, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Περισσότερες από 60 κορυφαίες διοργανώσεις σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, μηχανοκίνητα και άλλα δημοφιλή αθλήματα, θα προσφέρουν αμέτρητες συγκινήσεις, μέσα από ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει πάνω από 8.000 ώρες live μεταδόσεων.

Κριστιάνο Ρονάλντο, Μοχάμεντ Σαλάχ, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Λεμπρόν Τζέιμς, Στέφανος Τσιτσιπάς, Μαρία Σάκκαρη, Λιούις Χάμιλτον, Μαξ Φερστάπεν, Σεμπαστιάν Οζιέ, Έλφιν Έβανς, Φάμπιο Κουαρταραρό, Γιόχαν Ζάρκο είναι έτοιμοι για μεγάλες μάχες και η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT θα βρίσκεται σε κάθε γήπεδο και σε κάθε πίστα για να τις μεταδώσει.

Ποδόσφαιρο

Στις 11 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι αγώνες για το πρωτάθλημα της Super League Interwetten και 8 από τις 14 ομάδες θα παίζουν αποκλειστικά στο «γήπεδο» της COSMOTE TV. Όλοι οι εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ, του Απόλλωνα Σμύρνης, του Βόλου, του Ιωνικού, της Λαμίας, του ΟΦΗ, του Παναθηναϊκού και του Παναιτωλικού έρχονται για πρώτη φορά στα κανάλια COSMOTE SPORT.

Τα κανάλια COSMOTE SPORT «σκοράρουν» στα μεγαλύτερα γήπεδα της Ευρώπης, καλύπτοντας σε αποκλειστικότητα, όλο το UEFA Champions League, το UEFA Europa League, καθώς και τη νεοσύστατη διοργάνωση UEFA Europa Conference League. Σε επίπεδο εθνικών ομάδων, η COSMOTE TV θα προβάλλει τους αγώνες των UEFA European Qualifiers για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 και τα UEFA Nations League Finals.

Πλούσια δράση, με πληθώρα ζωντανών μεταδόσεων, έρχεται και στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου (Premier League, Lega Serie A, Liga Portugal, Russian Premier Liga, Scottish Premiership), καθώς και τα κύπελλα Αγγλίας (FA Cup), Ισπανίας (Copa del Rey) και τις κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις της Λατινικής Αμερικής (Copa Libertadores, Copa Sudamericana).

Μπάσκετ

Εντυπωσιακές ασίστ και καρφώματα περιμένουν τους φίλους του μπάσκετ στα κανάλια COSMOTE SPORT, τα οποία θα «αποκαλύπτουν» όσα συμβαίνουν στον φαντασμαγορικό κόσμο του ΝΒΑ, με πρωταγωνιστή τον φετινό πρωταθλητή Γιάννη Αντετοκούνμπο και άλλα κορυφαία ονόματα των αμερικανικών παρκέ. Στο πρόγραμμα μεταδόσεων ανήκουν, ακόμα, το WNBA και μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μπάσκετ (ACB Liga Endesa, VTB United League, Turkish Basketball Super League).

Μηχανοκίνητα & Τένις

Για τους λάτρεις της ταχύτητας, η COSMOTE TV έχει εξασφαλίσει τις καλύτερες θέσεις στις πίστες και τις ειδικές διαδρομές, όπου διεξάγονται οι μεγαλύτερες διοργανώσεις μηχανοκίνητου αθλητισμού (Formula 1, MotoGP, WRC, WRX), ενώ θα προβάλλει και τους αγώνες των Formula 2, Formula 3, Extreme-E, W Series, Red Bull Rookies Cup και Moto-E World Championship.

Η δράση θα συνεχιστεί με δυνατά σερβίς στα κορτ των καναλιών COSMOTE SPORT, στα οποία οι τηλεθεατές θα μεταφέρονται για να παρακολουθήσουν σπουδαία τουρνουά τένις (ΑΤP Finals, Next Gen ATP Finals, ATP Masters 1000, ΑΤP 500 & επιλεγμένα τουρνουά της σειράς ATP 250 και WTA), με τη συμμετοχή του Έλληνα «master» Στέφανου Τσιτσιπά, της Μαρίας Σάκκαρη και άλλων μεγάλων αθλητών της παγκόσμιας κατάταξης.

Άλλα σπορ

Οι «μάχες» στις πολεμικές τέχνες και η ανάδειξη του «απόλυτου πρωταθλητή» έχουν την έδρα τους στα κανάλια COSMOTE SPORT, τα οποία μεταδίδουν εκρηκτικούς αγώνες στα οκτάγωνα του UFC (Ultimate Fighting Championship), καθώς και επιλεγμένους αγώνες πυγμαχίας. Στο αθλητικό πρόγραμμα της COSMOTE TV ανήκουν επίσης κορυφαίες διοργανώσεις βόλεϊ (επιλεγμένοι αγώνες και τελικοί CEV Champions League και CEV Cup, CEV Challenge Cup) και χάντμπολ (Champions League, Bundesliga Handball).

 

fotis246

AVClub Addicted Member
26 October 2012
2,059

Ράλι Ακρόπολις: Η Τελετή Έναρξης Και Η Υπερειδική Διαδρομή Στο Σύνταγμα Σε Απευθείας Μετάδοση Από Την ΕΡΤ​


Το 1951, η ΕΛΠΑ διοργάνωσε για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα ράλι αυτοκινήτων που ξεκίνησε κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολη και εξελίχθηκε στον σκληρότερο ίσως αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι για 38 ολόκληρα χρόνια. Το 2021 το Ράλι Ακρόπολις, το «Ράλι των Θεών», επιστρέφει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και στην Ακρόπολη έπειτα από 8 χρόνια απουσίας.

Με 55 πληρώματα από 24 χώρες, με 3 από τις 15 ειδικές διαδρομές του αγώνα να έχουν ψηφιστεί στις καλύτερες 10 της ιστορίας του θεσμού, με 292 αγωνιστικά χιλιόμετρα από τα 1.285 συνολικά και 3 διαφορετικές Περιφέρειες να φιλοξενούν τον αγώνα, το Ράλι Ακρόπολις επέστρεψε για να μείνει.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του θα διεξαχθεί Σεπτέμβριο, όπως επίσης, για πρώτη φορά θα φιλοξενήσει υπερειδική διαδρομή στο κέντρο της Αθήνας.

Την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021, στην αφετηρία του Ράλι Ακρόπολις θα βρίσκεται και η ΕΡΤ. Μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2, στις 17:00, θα μεταφέρει τις εικόνες από την τελετή έναρξης, σε περιγραφή του Ηλία Παπαϊωάννου και ρεπορτάζ του Νίκου Γκομώλη.

Αμέσως μετά, στις 18:00, σε περιγραφή του Άγγελου Σταθακόπουλου θα μεταδοθεί και η υπερειδική διαδρομή των αγωνιστικών αυτοκινήτων που θα διεξαχθεί στην Πλατεία Συντάγματος.

 

fotis246

AVClub Addicted Member
26 October 2012
2,059
1) Τα προκριματικά αφρικανικής ζώνης για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 live στο κανάλι της FIFA στο YouTube σε αγγλική και γαλλική περιγραφή.


2) Τα προκριματικά ασιατικής ζώνης για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 live σε κανάλι της AFC στο YouTube σε αγγλική περιγραφή.

 

fotis246

AVClub Addicted Member
26 October 2012
2,059

Ελλάδα-Σουηδία, ζωντανά στο OPEN την Τετάρτη στις 21:45​

Η Εθνική Ελλάδας παίζει το τελευταίο της χαρτί για να μείνει ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης στο Μουντιάλ του Κατάρ κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο και όπως πάντα δίνει ραντεβού με τους Έλληνες φιλάθλους στο OPEN!


Το πρώτο παιχνίδι της Ελλάδας μπροστά στο κοινό της μετά από το ξέσπασμα της πανδημίας που έκλεισε τα γήπεδα για τους φιλάθλους, παίζει ζωντανά και αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση στο OPEN, την Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2021, στις 21:45.

Μετά από τις τρεις ισοπαλίες στα ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει ως τώρα, η Ελλάδα χρειάζεται απαραίτητα τη νίκη κόντρα στους έμπειρους και δυνατούς Σκανδιναβούς που έχουν μόνο νίκες μέχρι στιγμής, προκειμένου να μειώσει τη διαφορά από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου και να εξαντλήσει τις ελπίδες της για την υπέρβαση και την πρόκριση.

Απολαύστε στο OPEN τη μονομαχία της Εθνικής Ελλάδας, σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου, σε απευθείας σύνδεση με το ΟΑΚΑ.

Pre game show στις 21:00, με τη Χριστίνα Βραχάλη στο στούντιο του Open και τον Γιώργο Τσαντάκη με τον Πάνο Βόγλη στο ΟΑΚΑ. Μαζί τους ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004, Νίκος Νταμπίζας. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ακολουθεί post game show, με αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών και όλα τα γκολ της βραδιάς από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις!

Αυτή την Τετάρτη η Εθνική παίζει μπάλα στο OPEN, ζωντανά και αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση.


 

fotis246

AVClub Addicted Member
26 October 2012
2,059

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ, ΛΕΙΨΙΑ – ΜΠΑΓΕΡΝ, ΡΕΑΛ – ΘΕΛΤΑ, ΜΟΝΑΚΟ – ΜΑΡΣΕΪΓ ΚΑΙ Η ΠΑΡΙ ΤΟΥ ΜΕΣΙ ΣΤΑ NOVASPORTS​

Μην χάσετε συναρπαστικές αναμετρήσεις και σε Eredivisie, Jupiler Pro League, La Liga SmartBank, 2.Bundesliga και EFL Championship

Τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση και οι συνδρομητές Novasports θα απολαύσουν σπουδαίες αναμετρήσεις! Οι φίλοι της «στρογγυλής θεάς» από την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου έως και τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν συναρπαστικούς αγώνες από τα ισπανικά πρωταθλήματα της La Liga Santander και της La Liga SmartBank, από τα γερμανικά πρωταθλήματα της Bundesliga και της 2.Bundesliga, από το πρωτάθλημα της Ligue 1 Γαλλίας, της Eredivisie Ολλανδίας, της Jupiler Pro League Βελγίου από το πρωτάθλημα της Serie B Ιταλίας, της EFL Championship Αγγλίας και της Serie B Ιταλίας.

Λεβερκούζεν – Ντόρτμουντ (11/9, 16:30), Λειψία – Μπάγερν Μονάχου (11/9, 19:30) για την Bundesliga, Εσπανιόλ – Ατλέτικο Μαδρίτης (12/9, 15:00), Ρεάλ Μαδρίτης – Θέλτα (12/9, 22:00) για τη La Liga Santander και Λοριάν – Λιλ (10/9, 22:00), Μονακό – Μαρσέιγ (11/9, 22:00) Παρί Σεν Ζερμέν – Κλερμόν (11/9, 18:00) για τη Ligue 1, είναι οι αναμετρήσεις που δεσπόζουν ανάμεσα στις πανδαισία των 40 περίπου μεταδόσεων που θα απολαύσουν οι συνδρομητές Novasports.

 

fotis246

AVClub Addicted Member
26 October 2012
2,059

NOVASPORTS: ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ «MATCHDAY LIVE», «MONDAY FOOTBALL CLUB» ΜΕ ΝΤΕΜΗ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΚΑΙ «ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ»!​

Στη νέα εποχή Novasports με τα 9 αθλητικά κανάλια, τους 3.000 αγώνες και το πλούσιο premium αθλητικό περιεχόμενο, έρχονται να προστεθούν και οι νέες αθλητικές εκπομπές ποδοσφαίρου! Έτσι, από το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου οι φίλοι της «στρογγυλής θέας» θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις εκπομπές «Matchday Live» και «Monday Football Club» αλλά και την ανανεωμένη «Ώρα των Πρωταθλητών», με τη σφραγίδα της κορυφαίας δημοσιογραφικής ομάδας του Novasports, αλλά και με την παρουσία του Ντέμη Νικολαΐδη!

«Matchday
Live» με τον Αποστόλη Λάμπο

Η νέα εκπομπή με οικοδεσπότη τον Αποστόλη Λάμπο, κάνει…. σέντρα το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου και θα μεταδίδεται στο Novasports Prime κάθε Σάββατο στις 16:00 και θα ολοκληρώνεται στις 19:30. Live δράση από όλους τους αγώνες της Bundesliga Γερμανίας που διεξάγονται ταυτόχρονα στις 16:30 αλλά και από όλα τα παιχνίδια που γίνονται σε αυτό το διάστημα σε La Liga Ισπανίας, Ligue 1 Γαλλίας, EFL Championship Αγγλίας, Eredivisie Ολλανδίας και στο Ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Λεπτό προς λεπτό όλα τα γκολ, τα στιγμιότυπα των αγώνων, οι καλύτερες στιγμές, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και των προπονητών, αναρτήσεις των ομάδων στα social media, tweets, virals! Όλα ειναι Live, στο «Matchday Live» του Σαββάτου.

«Ώρα των Πρωταθλητών» με τη Λίλα Κουντουριώτη και τον Γιαννίκο Δούσκα

Σάββατο βράδυ και η ανανεωμένη και αγαπημένη εκπομπή των φιλάθλων, «Ώρα των Πρωταθλητών» με τη Λίλα Κουντουριώτη και τον Γιαννίκο Δούσκα ξεκινά στις 21:30 στο Novasports Prime. Το post game των αγώνων της ημέρας που προηγήθηκε, με στιγμιότυπα από όλα τα γήπεδα, αναλύσεις και επικοινωνία με τους φιλάθλους μέσα από τα social media του Novasports. Η Λίλα και ο Γιαννίκος ανανεώνουν το ραντεβού τους με τους φίλους της εκπομπής για την Κυριακή το απόγευμα στις 18:00 (με την αλλαγή της ώρας η εκπομπή θα ξεκινά στις 17:00) στο Novasports Prime και το Pre Game της αγωνιστικής ημέρας. Το βράδυ, μετά το τέλος του ματς η εκπομπή κλείνει με το Post game του αγώνα αλλά και όλα τα στιγμιότυπα από τα ευρωπαϊκά γήπεδα.

«Monday Football Club» με τον Γιάννη Πάγκο και τον Ντέμη Νικολαΐδη!

Η νέα εποχή θεάματος φέρνει από τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα, μία ολοκαίνουργια εκπομπή με… ευρωπαϊκό αέρα! O Ντέμης Νικολαΐδης και ο δημοσιογράφος των καναλιών Novasports Γιάννης Πάγκος, ετοιμάζουν εκπλήξεις για το κοινό που αγαπάει το ποδόσφαιρο: Καλεσμένοι που θα συμμετέχουν για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, expert ανάλυση των όσων είδαμε το Σαββατοκύριακο, ενότητες ψυχαγωγικού χαρακτήρα, διαγωνισμοί και... άλλα πολλά. Monday Football Club κάθε Δευτέρα στις 21:45 στο Novasports Prime!

Μείνετε συντονισμένοι στο Novasports για το πιο πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα!

Μόνο Novasports!

 

fotis246

AVClub Addicted Member
26 October 2012
2,059

Η COSMOTE TV ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ​

Αύριο ξεκινά το αγωνιστικό τετραήμερο του «Ράλλυ των Θεών» με την ειδική διαδρομή COSMOTE 5G ATHENS STAGE

Η μεγάλη στιγμή για την εκκίνηση του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις έφτασε και η COSMOTE TV είναι έτοιμη να μεταφέρει όλη τη δράση του αγωνιστικού τετραημέρου (9-12/9). Περισσότεροι από 50 τεχνικοί, πάνω από 10 κάμερες σε Σύνταγμα, Λαμία και σε άλλα σημεία της δράσης και 10 δημοσιογράφοι των καναλιών COSMOTE SPORT, θα προσφέρουν πλούσια τηλεοπτική κάλυψη, με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, παρασκήνιο και όλα τα τελευταία νέα.

Απόλυτος προορισμός για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι το ειδικό pop-up κανάλι, αφιερωμένο στο «Ράλλυ των Θεών», COSMOTE SPORT ACROPOLIS RALLY και η καθημερινή ζωντανή εκπομπή «Acropolis Rally Show» με τους Αντρέα Παλομπαρίνι και Γιάννη-Μάριο Παπαδόπουλο. Μαζί τους, οι ρεπόρτερ Βιδιάνος Ρούσσος και Κώστας Κατέβας.
Η εκκίνηση του ράλλυ θα δοθεί κάτω από την Ακρόπολη, την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου στις 17:30 και θα ακολουθήσει αμέσως μετά η ειδική διαδρομή COSMOTE 5G ATHENS STAGE, μήκους περίπου 1χλμ., η οποία είναι και η πρώτη που πραγματοποιείται στην καρδιά της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος.

Η COSMOTE TV θα είναι παρούσα καθ’ όλη τη διάρκεια του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, μεταδίδοντας ζωντανά και αποκλειστικά τον παλμό μέσα από τις 14 ειδικές διαδρομές, που θα διεξαχθούν Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή αντίστοιχα.

 
  • Like
Reactions: davinci

vdeverak

Established Member
6 September 2013
170
Ολυμπιακός: Πάει στη NOVA για τους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος

 

yiannisav

Senior Member
14 June 2019
315
Ακουγεται οτι σημερα θα ανακοινωθει διετης συμφωνια του ΠΑΟΚ με την NOVA. Ειδωμεν....
 

yiannisav

Senior Member
14 June 2019
315
Ειναι φημες που κυκλοφορουν στην πολη αυτην την ωρα. Για αυτο λεω ειδωμεν...οι φημες προφανεστατα δεν ειναι πηγες
 

fotis246

AVClub Addicted Member
26 October 2012
2,059
Ανανέωση με τον τηλεοπτικό χάρτη της σεζόν 2020-21.Αν βρείτε κάποιο λάθος ή βρείτε κάτι που έχω ξεχάσει να συμπληρώσω,παρακαλώ αναφέρετε το.


Ο χάρτης αυτός θα ανανεώνεται συνεχώς μόλις ανακοινώνεται κάποια νέα συμφωνία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του forum που με έχουν βοηθήσει ώστε να κρατάω ενημερωμένο συνέχεια το thread. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Digital TV Info και τον κ. Μποζιονέλο, που αποτελούν τις κύριες πηγές για τη σωστή συμπλήρωση του χάρτη.


* Όπου υπάρχει αστερίσκος, σημαίνει ότι δεν υπάρχει 100% επιβεβαίωση απόκτησης των δικαιωμάτων της διοργάνωσης που αντιστοιχεί στον αστερίσκο

- Έχω αφαιρέσει τα spoilers από κάθε τηλεοπτική πλατφόρμα, διότι δε λειτουργούν σωστά ακόμη.




Ενημέρωση (9/9/2021)





Nova ( Tα κανάλια Novasports είναι διαθέσιμα και μέσω των πακέτων Vodafone TV Sports (ως τις 15/10/2021) και WIND VISION Full Pack)

Ποδόσφαιρο





1. Superleague + μετάδοση εντός έδρας αγώνα της ομάδας της Superleague για τα πλέι-άουτ: Ολυμπιακός, Άρης, Αστέρας Τρίπολης (-2023), ΠΑΣ Γιάννινα, Ατρόμητος: Μετάδοση εντός έδρας αγώνων + μετάδοση εντός έδρας προκριματικών αγώνων στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις των ομάδων αυτών + μετάδοση επιλεγμένων φιλικών αγώνων των ομάδων αυτών (Τα δικαιώματα ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Βόλου, Λαμίας, Απόλλωνα Σμύρνης, ΟΦΗ, Παναιτωλικού, Ιωνικού τα έχει η COSMOTE TV, τα δικαιώματα του ΠΑΟΚ είναι ελεύθερα)
2. Primera Division (-2026): Μετάδοση όλων των αγώνων (όσοι αγώνες δε μεταδίδονται ζωντανά, υπάρχει μαγνητοσκοπημένη μετάδοση τους) (Ζώνες μετάδοσης: Παρασκευή 22:00, Σάββατο και Κυριακή 15:00, 17:15, 19:30, 22:00, Δευτέρα 22:00) + εβδομαδιαίο μαγκαζίνο με τα στιγμιότυπα όλης της αγωνιστικής
3. Bundesliga (-2025) + DFL-Supercup (Σούπερ Καπ Γερμανίας) (-2024): Μετάδοση όλων των αγώνων (όσοι αγώνες δε μεταδίδονται ζωντανά, υπάρχει μαγνητοσκοπημένη μετάδοση τους) (Ζώνες μετάδοσης: Παρασκευή 21:30, Σάββατο 16:30, Σάββατο 19:30, Κυριακή 16:30, Κυριακή 18:30, Κυριακή 20:30) + εβδομαδιαίο μαγκαζίνο με τα στιγμιότυπα όλης της αγωνιστικής + μετάδοση μπαράζ υποβιβασμού
4. Πρωτάθλημα Γαλλίας (-2024) + Trophee des Champions (Σούπερ Καπ Γαλλίας) (-2023): 6 αγώνες κάθε αγωνιστική (Zώνες μετάδοσης: Παρασκευή 22:00, Σάββατο 18:00, Σάββατο 22:00, Κυριακή 14:00, Κυριακή 18:00, Κυριακή 21:45) + εβδομαδιαίο μαγκαζίνο με τα στιγμιότυπα όλης της αγωνιστικής + μετάδοση μπαράζ υποβιβασμού
5. Πρωτάθλημα Ολλανδίας: 2 με 3 αγώνες κάθε αγωνιστική - μετάδοση των ματς των τριών μεγάλων (Άγιαξ, PSV Αϊντχόβεν Φέγενορντ) + εβδομαδιαίο μαγκαζίνο με τα στιγμιότυπα όλης της αγωνιστικής
6. Πρωτάθλημα Βελγίου: 2 με 3 αγώνες κάθε αγωνιστική (Με μετάδοση δύο αγώνων κάθε Παρασκευή στις 21:45 και κάθε Κυριακή στις 14:30 σταθερά) + εβδομαδιαίο μαγκαζίνο με τα στιγμιότυπα όλης της αγωνιστικής
7. Championship + Μετάδοση Πλέι-οφ ανόδου: 2 με 3 αγώνες κάθε αγωνιστική (Ζώνες μετάδοσης: Παρασκευή 21:45 ή 22:00, Σάββατο 14:30, Σάββατο 17:00 και Κυριακή 14:00 και σε μεσοβδόμαδες αγωνιστικές Τρίτη 21:45 και Τετάρτη 21:45) *Το πρόγραμμα μεταδόσεων εξαρτάται από τους ορισμούς των αγώνων, οπότε κάποιες αγωνιστικές αλλάζουν και οι ζώνες μετάδοσης -Στις μεσοβδόμαδες αγωνιστικές που πέφτουν πάνω στο Champions League μεταδίδεται ένας αγώνας + εβδομαδιαίο μαγκαζίνο με τα στιγμιότυπα όλης της αγωνιστικής *Tις μεσοβδόμαδες αγωνιστικές τη σεζόν 2021-22 δεν έχει μεταδοθεί κάποιος αγώνας ως τώρα
8. 2η Κατηγορία Ισπανίας + Μετάδοση Πλέι-οφ ανόδου (-2026): 2 με 3 αγώνες κάθε αγωνιστική (με μεταδόση δύο αγώνων κάθε Παρασκευή στις 22:00 και κάθε Δευτέρα στις 22:00 σταθερά) + εβδομαδιαίο μαγκαζίνο με τα στιγμιότυπα όλης της αγωνιστικής
9. 2η Κατηγορία Ιταλίας + Μετάδοση Πλέι-οφ ανόδου (-2024): 2 αγώνες κάθε αγωνιστική (Ζώνες μετάδοσης: Παρασκευή 21:30, Κυριακή 21:30)
10. Bundesliga 2 (-2025): 3 αγώνες κάθε αγωνιστική - 1 αγώνας κάθε ημέρα από Παρασκευή μέχρι Κυριακή (Ζώνες Μετάδοσης: Παρασκευή 19:30, Σάββατο 21:30, Κυριακή 14:30) + μετάδοση μπαράζ ανόδου με 1η Κατηγορία και υποβιβασμού με 3η Κατηγορία
11. MLS (Πρωτάθλημα ΗΠΑ): 2 αγώνες κάθε Σ/Κ + μετάδοση αγώνων μεσοβδόμαδα + εβδομαδιαίο μαγκαζίνο με τα στιγμιότυπα όλης της αγωνιστικής + Μετάδοση αγώνων Πλέιοφ + Μετάδοση MLS Cup (Μεγάλου Τελικού)
12. Κύπελλο Ιταλίας (-2024) + Supercoppa Italiana (Σούπερ Καπ Ιταλίας) (-2023) + εβδομαδιαίο μαγκαζίνο με τα στιγμιότυπα της κάθε φάσης
13. Κύπελλο Γερμανίας
14. Κύπελλο Γαλλίας
15. Κύπελλο Ολλανδίας + Σούπερ Καπ Ολλανδίας
16. Κύπελλο Βελγίου + Σούπερ Καπ Βελγίου
17. Carabao Cup (Λιγκ Καπ Αγγλίας) + εβδομαδιαίο μαγκαζίνο με τα στιγμιότυπα της κάθε φάσης
18. Supercopa de Espana (Σούπερ Καπ Ισπανίας)
19. Προκριματικά Euro 2024, Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 και Euro 2028: Μετάδοση της πλειοψηφίας των αγώνων (Όλοι οι αγώνες της εθνικής Ελλάδας σε μαγνητοσκοπημένη μετάδοση από τη Nova, οι αγώνες αυτοί θα μεταδίδονται live από ελεύθερο κανάλι) - Από τα πλέι-οφ πρόκρισης κάποιοι αγώνες μπορεί να μεταδοθούν και από ελεύθερο κανάλι παράλληλα + εβδομαδιαίο μαγκαζίνο με τα στιγμιότυπα όλης της αγωνιστικής
20. UEFA Nations League 2022/23, 2024/25, 2026/27: Μετάδοση της πλειοψηφίας των αγώνων (Όλοι οι αγώνες της εθνικής Ελλάδας σε μαγνητοσκοπημένη μετάδοση από τη Nova, οι αγώνες αυτοί θα μεταδίδονται live από ελεύθερο κανάλι) - Η τελική φάση της διοργάνωσης (με τη συμμετοχή 4 ομάδων από τη League A) μπορεί να μεταδοθεί παράλληλα και από ελεύθερο κανάλι + εβδομαδιαίο μαγκαζίνο με τα στιγμιότυπα όλης της αγωνιστικής
21. Μετάδοση φιλικών αγώνων προετοιμασίας των εθνικών ομάδων πριν από Euro 2024, Παγκόσμιο Κύπελλο 2026, Euro 2028 αλλά και μέσα στο διάστημα 2022-2028 σε κάθε παράθυρο εθνικών ομάδων (Όλοι οι αγώνες της εθνικής Ελλάδας σε μαγνητοσκοπημένη μετάδοση από τη Nova, οι αγώνες αυτοί θα μεταδίδονται live από ελεύθερο κανάλι)
22. Μετάδοση αγώνων (κυρίως ντέρμπι) από μικρές ηλικιακές κατηγορίες Superleague (από τις ομάδες των οποίων έχει τα δικαιώματα)
23. International Champions Cup: Καλοκαιρινά φιλικά τουρνουά ανά την υφήλιο με τη συμμετοχή των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων
24. Socca World Cup (mini ποδόσφαιρο): Μετάδοση αγώνων εθνικής Ελλάδας, των δύο ημιτελικών καθώς και του Τελικού
25. Βίκος Cola Elite Neon Cup: Ετήσια κάλυψη του τουρνουά επιπέδου under και όλων των ηλικιακών κατηγοριών του (κ-15, κ-13, κ-11)




Μπάσκετ





1. Euroleague (-2023): Αποκλειστική μετάδοση όλων των αγώνων
2. Eurocup (-2023): 4 με 8 ματς κάθε αγωνιστική
3. Ιταλικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ: 2 ματς κάθε αγωνιστική + Ιταλικό Supercoppa
4. Παγκόσμιο Κύπελλο 2023: Μετάδοση όλων των αγώνων, παράλληλη μετάδοση των αγώνων της Εθνικής Ελλάδας και άλλων σημαντικών αγώνων από ελεύθερο κανάλι
5. Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023: Μεταδόσεις αγώνων, παράλληλη μετάδοση των αγώνων της Εθνικής Ελλάδας από ελεύθερο κανάλι
6. ΠροΟλυμπιακό τουρνουά 2024 (Άνδρες και Γυναίκες): Παράλληλη μετάδοση των αγώνων της Εθνικής Ελλάδας από ελεύθερο κανάλι
7. Eurobasket 2025: Μετάδοση όλων των αγώνων, παράλληλη μετάδοση των αγώνων της Εθνικής Ελλάδας και άλλων σημαντικών αγώνων από ελεύθερο κανάλι
8. Προκριματικά Eurobasket 2025: Μεταδόσεις αγώνων, παράλληλη μετάδοση των αγώνων της Εθνικής Ελλάδας από ελεύθερο κανάλι





Τένις





1. Γουίμπλεντον (-2022): Αποκλειστική μετάδοση όλων των αγώνων
2. ATP Cup (-2022)
3. Davis Cup: Μεταδόσεις αγώνων από τα Finals
4. Αγώνες επίδειξης





Γκολφ






1. The Masters
2. PGA Championship
3. US Open (Ανδρών και Γυναικών)
4. The Open
5. Ryder Cup: Διεξάγεται κάθε δύο χρόνια μεταξύ δύο ομάδων, Ευρώπης και ΗΠΑ





Υπόλοιπα





1. Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών: Μεταδόσεις αγώνων
2. Volleyball Nations League Ανδρών και Γυναικών (επίπεδο Εθνικών Ομάδων): Μετάδοση αγώνων από τη φάση των Ομίλων καθώς και των Final-Four Ανδρών και Γυναικών
3. DTM: Μετάδοση των αγώνων από κάθε γκραν πρι
4. Τρίαθλο: Μετάδοση SLT Championship Series
5. Μαχητικά σκορ MMA: Ζωντανή μετάδοση διάφορων events
6. Ιστιοπλοΐα-Ράλι Αιγαίου: Στιγμιότυπα
7. Διεθνή μίτινγκ Στίβου και Μαραθώνιοι + Προβολή μαγκαζίνο με ειδήσεις
8. Στιγμιότυπα από Ράλι, Ιππασία, Χειμερινούς αγώνες Audi Quattro, Freesports (εναλλακτικά αθλήματα), Ιστιοπλοΐα, Kiteboard, Formula 1 Powerboat, Tour Auto Optic 2000, UIM-ABP Aquabike, Τρίαθλο, Καγιάκ, Ποδηλασία (Γύροι και Ορεινή Ποδηλασία), Μπιλιάρδο
9. Εκπομπές - Ανασκοπήσεις - Αγώνες από παλιότερες εποχές






COSMΟΤΕ ΤV

Ποδόσφαιρο





1. Superleague (-2023) + μετάδοση εντός έδρας αγώνα της ομάδας της Superleague για τα πλέι-άουτ: ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Βόλος, Λαμία, Απόλλων Σμύρνης, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Ιωνικός: Μετάδοση εντός έδρας αγώνων + μετάδοση εντός έδρας προκριματικών αγώνων στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις των ομάδων αυτών + μετάδοση επιλεγμένων φιλικών αγώνων των ομάδων αυτών (Τα δικαιώματα Ολυμπιακού, Άρη, Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα, Ατρομήτου τα έχει η NOVA, τα δικαιώματα του ΠΑΟΚ είναι ελεύθερα)
2. Champions League (-2024): Όλοι οι αγώνες από τη φάση των πλέι-οφ ως και τα ημιτελικά (με εκπομπή λεπτό προς λεπτό από πλέι-οφ ως φάση των Ομίλων), παράλληλη μετάδοση ενός αγώνα της Τετάρτης με το Mega TV (αγώνας πρώτης επιλογής) από τη φάση των πλέι-οφ ως και τα ημιτελικά. Παράληλη μετάδοση του Τελικού με το Mega TV και το YouTube κανάλι της COSMOTE TV + εβδομαδιαίο μαγκαζίνο με τα στιγμιότυπα όλης της αγωνιστικής + μετάδοση κληρώσεων από πλέι-οφ και έπειτα. (Ζώνες Μετάδοσης: Τρίτη και Τετάρτη 2 αγώνες στις 19:45, 6 αγώνες στις 22:00)
3. Europa League (-2024): Όλοι οι αγώνες αποκλειστικά από τη φάση των Ομίλων ως και τα ημιτελικά (με εκπομπή λεπτό προς λεπτό από τη φάση των Ομίλων ως τη φάση των προημιτελικών), παράλληλη μετάδοση του Τελικού με ελεύθερο κανάλι και το YouTube κανάλι της COSMOTE TV + εβδομαδιαίο μαγκαζίνο με τα στιγμιότυπα όλης της αγωνιστικής (Ζώνες Μετάδοσης: Πέμπτη: Μισοί αγώνες στις 19:45, μισοί αγώνες στις 22:00 με μετάδοση λίγων αγώνων στις 17:30)
4. Europa Conference League (-2024): Όλοι οι αγώνες αποκλειστικά από τη φάση των Ομίλων ως και τα ημιτελικά (με εκπομπή λεπτό προς λεπτό από τη φάση των Ομίλων ως τη φάση των προημιτελικών, παράλληλη μετάδοση του Τελικού με ελεύθερο κανάλι και το YouTube κανάλι της COSMOTE TV + εβδομαδιαίο μαγκαζίνο με τα στιγμιότυπα όλης της αγωνιστικής (Ζώνες Μετάδοσης: Πέμπτη: Μισοί αγώνες στις 19:45, μισοί αγώνες στις 22:00 με μετάδοση λίγων αγώνων στις 17:30)
5. Ευρωπαϊκό Super Cup (-2023): Παράλληλη μετάδοση του αγώνα με Mega TV
6. Premier League (-2022):Μετάδοση όλων των αγώνων (όσοι αγώνες δε μεταδίδονται ζωντανά, υπάρχει μαγνητοσκοπημένη μετάδοση τους) (Ζώνες μετάδοσης: Παρασκευή 22:00, Σάββατο 14:30, Σάββατο 17:00, Σάββατο 19:30, Κυριακή 16:00, Κυριακή 18:30, Δευτέρα 22:00) + εβδομαδιαίο μαγκαζίνο με τα στιγμιότυπα όλης της αγωνιστικής
7. Serie A (-2024): Μετάδοση όλων των αγώνων (όσοι αγώνες δε μεταδίδονται ζωντανά, υπάρχει μαγνητοσκοπημένη μετάδοση τους) (Ζώνες μετάδοσης: Παρασκευή 21:45, Σάββατο 16:00, Σάββατο 19:00, Σάββατο 21:45, Κυριακή 13:30, Κυριακή 16:00, Κυριακή 19:00, Κυριακή 21:45, Δευτέρα 21:45) + εβδομαδιαίο μαγκαζίνο με τα στιγμιότυπα όλης της αγωνιστικής
8. Πρωτάθλημα Πορτογαλίας (-2023): 5 αγώνες κάθε αγωνιστική - μετάδοση των ματς των τεσσάρων μεγάλων (Μπενφίκα, Πόρτο, Σπόρτινγκ, Μπράγκα) κάθε αγωνιστική (Ζώνες μετάδοσης: Παρασκευή ένα ματς μετά τις 21:00, Σάββατο και Κυριακή 20:00 και 22:30, Δευτέρα ένας ματς μετά τις 21:00) κάθε Δευτέρα η COSMOTE TV μεταδίδει στιγμιότυπα από όλους τους αγώνες της αγωνιστικής σε εκπομπή της
9. Πρωτάθλημα Σκωτίας: 1 με 2 αγώνες κάθε αγωνιστική (μετάδοση συνολικά 48 αγώνων σε ολόκληρη τη σεζόν, μεταδίδονται οι αγώνες που έχει επιλέξει το Sky Sports για μετάδοση) + εβδομαδιαίο μαγκαζίνο με τα στιγμιότυπα όλης της αγωνιστικής
10. Πρωτάθλημα Ρωσίας (-2022): 2 αγώνες κάθε αγωνιστική (μετάδοση των αγώνων για τους οποίους υπάρχει αγγλική περιγραφή στο premium YouTube κανάλι της Russian Premier Liga - οι υπόλοιποι αγώνες μεταδίδονται μέσω συνδρομής από το premium YouTube κανάλι της Russian Premier Liga σε ρωσική μετάδοση) - Μετάδοση ενός αγώνα κάθε Σάββατο ή Κυριακή στις 20:00
11. Κύπελλο Αγγλίας (FA Cup) (-2022): Μετάδοση αγώνων + εβδομαδιαίο μαγκαζίνο με τα στιγμιότυπα της κάθε φάσης
12. Κύπελλο Ισπανίας (Copa del Rey) (-2022)
13. Λιγκ Καπ Σκωτίας
14. Community Shield Αγγλίας (Σούπερ Καπ Αγγλίας)
15. Copa Libertadores: Μετάδοση αγώνων κάθε αγωνιστική εβδομάδα ως και τον Τελικό + εβδομαδιαίο μαγκαζίνο με τα στιγμιότυπα της κάθε φάσης
16. Copa Sudamericana: Μετάδοση αγώνων κάθε αγωνιστική εβδομάδα ως και τον Τελικό + εβδομαδιαίο μαγκαζίνο με τα στιγμιότυπα της κάθε φάσης
17. Ευρωπαϊκά Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022: Μετάδοση της πλειοψηφίας των αγώνων (Όλοι οι αγώνες της εθνικής Ελλάδας σε παράλληλη μετάδοση με το Open Beyond) - 2 αγώνες από τη φάση των Πλέι-οφ πρόκρισης (πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022) θα μεταδοθούν παράλληλα και από το Open Beyond, + εβδομαδιαίο μαγκαζίνο με τα στιγμιότυπα όλης της αγωνιστικής
18. UEFA Nations League 2020/21: Η τελική φάση της διοργάνωσης (με τη συμμετοχή 4 ομάδων από τη League A) θα μεταδοθεί παράλληλα και από το Open Beyond + μετάδοση πλέι-άουτ υποβιβασμού League C + εβδομαδιαίο μαγκαζίνο με τα στιγμιότυπα όλης της αγωνιστικής
19. Εθνική Ελλάδας Ποδοσφαίρου: Όλοι οι φιλικοί αγώνες της εθνικής στο διάστημα 2018-22 (σε παράλληλη μετάδοση με Open Beyond)
20. Μετάδοση φιλικών αγώνων προετοιμασίας των εθνικών ομάδων πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 αλλά και μέσα στο διάστημα 2018-2022 σε κάθε παράθυρο εθνικών ομάδων - Συνολικά 8 από αυτούς τους αγώνες (πριν από Euro 2020 και Παγκόσμιο Κύπελλο 2022) θα μεταδοθούν παράλληλα και από το Open Beyond
21. Εθνική Ελπίδων Ελλάδας: Μετάδοση εντός έδρας αγώνων
22. Εθνική Futsal (Ποδοσφαίρου Σάλας) Ελλάδας: Μετάδοση εντός έδρας αγώνων (για προκριματικά UEFA Futsal Euro 2022)
23. Εmirates Cup, Premier League Asia Trophy: Καλοκαιρινά φιλικά τουρνουά
24. UEFA Youth League (-2024): 1 αγώνες ανά εβδομάδα (όταν υπάρχει ελληνική ομάδα, μεταδίδει τον αγώνα της και όχι κάποιο ξένο ματς εκτός αν δεν υπάρχει διαθέσιμη μετάδοση αγώνα της ελληνικής ομάδας σε αναμέτρηση εκτός Ελλάδας, οπότε και μεταδίδεται κάποιο δυνατό διεθνές ματς) + μετάδοση Ημιτελικών και Τελικού
25. UEFA Women's Champions League (-2024): Μετάδοση Τελικού (Champions League Γυναικών) - o οποίος μεταδίδεται παράλληλα και από το YouTube κανάλι της COSMOTE TV *Όλοι οι αγώνες της σεζόν από τη φάση των Ομίλων και έπειτα θα μεταδίδονται live ως και το 2023 από το YouTube κανάλι του DAZN
26. UEFA Futsal Champions League (-2024): Μετάδοση Ημιτελικών και Τελικού (Champions League Ποδοσφαίρου Σάλας)
27. Μετάδοση αγώνων (κυρίως ντέρμπι) από μικρές ηλικιακές κατηγορίες Superleague (από τις ομάδες των οποίων έχει τα δικαιώματα)





Μπάσκετ





1. NBA: 350 live μεταδόσεις αγώνων όλη τη σεζόν σε καθημερινή βάση + Play-off + Play-In Tournament + WNBA + NBA Draft + NBA All Star Game + Global games + Christmas Day Games + MLK Day Games + live αγώνες από το NBA TV + τελετές Hall of Fame + εκπομπές (Μετάδοση αγώνων σε prime time ζώνη κάθε Σάββατο και Κυριακή)
2. WNBA: Πάνω από 18 live μεταδόσεις κάθε σεζόν μαζί με τους Τελικούς και μεταδόσεις αγώνων για τα play-off και του All-Star Game - Μετάδοση επιπλέον 12 αγώνων της κανονικής σεζόν μέσω του Twitter του WNBA
3. Liga ACB (Ισπανικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ): 2 αγώνες κάθε αγωνιστική κ' Copa del Rey + Ισπανικό Supercopa - Εβδομαδιαίο μαγκαζίνο με τα στιγμιότυπα όλης της αγωνιστικής
4. Τουρκικό Πρωτάθλημα + Τουρκικό Κύπελλο (μετάδοση των αγώνων από τα ημιτελικά ως και τον τελικό): 2 με 3 αγώνες κάθε αγωνιστική
5. VTB United League (Ρωσικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ με τη συμμετοχή μίας ομάδας επίσης από Καζακστάν, Λευκορωσία, Εσθονία και Πολωνία): 2 με 3 αγώνες κάθε αγωνιστική
6. NCAA: Κανονική σεζόν + March Madness + Final





Βόλεϊ





1. Champions League Ανδρών: 1 αγώνας ανά αγωνιστική εβδομάδα
2. Champions League Γυναικών: 1 αγώνας ανά αγωνιστική εβδομάδα
3. CEV Cup Ανδρών: Μετάδοση αγώνων από ημιτελική φάση και Τελικού
4. CEV Cup Γυναικών: Μετάδοση αγώνων από ημιτελική φάση και Τελικού
5. Challenge Cup Ανδρών: Μετάδοση Τελικών
6. Challenge Cup Γυναικών: Μετάδοση Τελικών
7. Εθνική Ομάδα Ανδρών: Μετάδοση εκτός έδρας προκριματικών ευρωπαϊκού πρωταθλήματος
8. Εθνική Ομάδα Γυναικών: Μετάδοση εκτός έδρας προκριματικών ευρωπαϊκού πρωταθλήματος





Τένις





1. ATP Masters 1000 (-2023)
2. ATP 500 (-2023)
3. ATP 250 (-2023): Κάλυψη των περισσότερων (από τα 32) τουρνουά - από κάποια τουρνουά μεταδίδεται μόνο η τελική φάση τους (από προημιτελικά ή ημιτελικά + ο Τελικός)
4. ATP Finals (-2023)
5. Next Generation ATP Finals (-2023)
6. WTA Tour: Mεταδόσεις τελικών φάσεων τουρνουά από διάφορες κατηγορίες (από WTA 1000 ,WTA 500 και WTA 250)
7. Αγώνες Μαρίας Σάκκαρη στο WTA Tour
8. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις Ανδρών και Γυναικών (-2021): Μετάδοση Ημιτελικών και Τελικών Ανδρών, Γυναικών και Διπλού
9. Εθνική Ελλάδος (-2021): Αγώνες στο πλαίσιο του Davis Cup
10. Mubadala World Tennis Championship
11. Billie Jean King Cup *: Μεταδόσεις αγώνων από τα Finals
12. Μετάδοση Lyttos Beach τουρνουά στο πλαίσιο του ITF World Tour (-2021): Διοργάνωση δευτέρου επιπέδου στο Τένις Γυναικών
13. ITF U-16 Junior’s European Cup





Μηχανοκίνητος Αθλητισμός






1. Formula 1 (-2021): Live όλες οι ελεύθερες δοκιμές, κατατακτήριες δοκιμές (+Sprint Qualifying όπου γίνεται) και ΌΛΟΙ οι αγώνες (χωρίς διαφημίσεις κατά τη διάρκεια των αγώνων) + εκπομπές με όλη τη δράση και ειδήσεις από το χώρο του αθλήματος. *Παράλληλη μετάδοση του ίδιου πακέτου μεταδόσεων με την ΕΡΤ, η οποία έχει τα δικαίωματα ως το 2021. Όλοι οι αγώνες μεταδίδονται και σε 4Κ από την COSMOTE TV
2. Moto GP, Moto 2, Moto 3 (-2023): Μετάδοση των αγώνων καθώς και των κατατακτήριων και ελεύθερων δοκιμών και των warm-ups. Live μετάδοση και των αγώνων Red Bull MotoGP Rookies Cup και Moto E. Στιγμιότυπα από Hawkers European Talent Cup (μαγνητοσκοπημένη μετάδοση αγώνων, Idemitsu Asia Talent Cup και FIM CEV Repsol μέσων εκπομπών όπως και μαγκαζίνο με τη δράση και τα στιγμιότυπα όλων των αγώνων και κατηγοριών.
3. WRC (-2022): Live μετάδοση τουλάχιστον 10 διαδρομών κάθε αγώνα (τουλάχιστον 150 live ώρες ολόκληρη τη σεζόν) + Μαγκαζίνο με τα στιγμιότυπα κάθε αγώνα
4. Ράλυ Ακρόπολις (-2022): Αποκλειστική μετάδοση και κάλυψη όλων των ειδικών διαδρομών του αγώνα
5. Formula 2 (-2021): Live όλοι οι αγώνες
6. Formula 3 (-2021): Live όλοι οι αγώνες
7. W Series (-2021): Live όλοι οι αγώνες
8. FIA World Rallycross Championship: Live οι αγώνες της τελευταίας ημέρας του αγωνιστικού διημέρου ή τριημέρου (Σάββατο ή Κυριακή)
9. Extreme E: Μετάδοση αγώνων, highlights και τριών ντοκιμαντέρ *Παράλληλα με Eurosport
10. Pure ETCR: Μετάδοση highlights *Οι αγώνες μεταδίδονται ζωντανά από το Eurosport
11. Ελληνικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας: Μετάδοση όλων των αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος σε μαγνητοσκόπηση + Στιγμιότυπα
12. Ελληνικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης: Μετάδοση όλων των αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος σε μαγνητοσκόπηση + Στιγμιότυπα
13. Ολυμπιακό Ράλι + Ανάβαση Κύμης + Ράλι Κρήτης + Ράλι Κεραυνός + Seajets SOAA Single: Στιγμιότυπα
14. Red Bull X-Fighters (Motocross)
15. Porsche Mobil 1 Supercup: Στιγμιότυπα
16. Race of Champions
17. Dirt Games: Στιγμιότυπα
18. Drone Champions League: Στιγμιότυπα
19. Ράλι Ντακάρ: Καθημερινή ανασκόπηση της δράσης
20. Ανάβαση Pikes Peak (Πολύωρη live μετάδοση ανάβασης στα Βραχώδη Όρη των ΗΠΑ)
21. Μετάδοση στιγμιοτύπων και από άλλα μηχανοκίνητα σπορ και πρωταθλήματα
22. Esports F1, MotoGP, WRC: Live και μαγνητοσκοπημένη μετάδοση αγώνων
23. Στιγμιότυπα Supercross + live αγώνες: Μετάδοση MONO από EDGEsport HD






Χάντμπολ





1. Τσάμπιονς Λιγκ (-2023): 1 αγώνας κάθε αγωνιστική
2. Γερμανικό Πρωτάθλημα και Κύπελλο + Μετάδοση Super Cup: 1 αγώνας κάθε αγωνιστική
3. ΑΕΚ: Μετάδοση εντός έδρας αγώνων στο πλαίσιο του EHF European League





Υπόλοιπα





1. Πυγμαχία: Μετάδοση των κορυφαίων παγκόσμιων αναμετρήσεων σε διάφορες Κατηγορίες Βαρών
2. Πυγμαχία: Μετάδοση ελληνικών επαγγελματικών αγώνων
3. UFC (Αγώνες που συνδυάζουν διάφορες μαχητικές τέχνες): Μετάδοση Fight Nights
4. World Athletics Continental Tour: Μετάδοση μίτινγκ Κατηγορίας Α στον Στίβο
5. ETTU Champions League Πινγκ Πονγκ: Μετάδοση Ημιτελικών και Τελικού
6. Μπιτς Σόκερ: Euro Beach Soccer League + Euro Winners Cup
7. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιππασίας
8. Ντοκιμαντέρ ESPN 30 for 30 (σχετικά με πρόσωπα και γεγονότα του παγκόσμιου αθλητισμού)
9. Στιγμιότυπα από ελληνικούς αγώνες Ιστιοπλοΐας
10. Στιγμιότυπα από παγκόσμιους αγώνες υδάτινων σπορ
11. Στιγμιότυπα από διάφορους αγώνες εναλλακτικών σπορ από όλο τον κόσμο
12. Στο Πλεχτό: Σατιρική εκπομπή για τον αθλητισμό, Game R1: Εκπομπή για τα videogames
13. Blast from the Past + The Immortals: Ανασκοπήσεις μεγάλων αγώνων, στιγμών και προσωπικοτήτων του παρελθόντος






Eurosport - διαθέσιμο μέσω Nova, Vodafone TV, WIND VISION αλλά και του Eurosport Player στο Internet





Ολυμπιακοί Αγώνες (δικαιώματα ως τους Θερινούς Ολυμπιακούς του 2024)





1. Χειμερικοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2022, Πεκίνο, Κίνα - Έχει ολόκληρο το πακέτο κάλυψης αθλημάτων (παράλληλη κάλυψη με ΕΡΤ)]
2. Θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, Παρίσι, Γαλλία - Έχει ολόκληρο το πακέτο κάλυψης αθλημάτων (παράλληλη κάλυψη με ΕΡΤ)]
3. Μεγάλα ιστορικά αφιερώματα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες





European Championships (Μη-αποκλειστικά δικαιώματα) - Παράλληλη κάλυψη τους μαζί με ΕΡΤ -





1. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου
2. Eυρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου (Πόλο, Κολόμβηση, Καταδύσεις, Συγχρονισμένη Κολύμβηση, Κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας)
3. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας
4. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας
5. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τριάθλου
6. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής
7. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γκολφ





Ποδόσφαιρο






1. Πρωτάθλημα Σουηδίας (-2026): Μετάδοση όλων των αγώνων μέσω Eurosport Player σε τοπική μετάδοση
2. Πρωτάθλημα Νορβηγίας (-2023): Μετάδοση όλων των αγώνων μέσω Eurosport Player σε τοπική μετάδοση
3. UEFA Champions League και UEFA Europa League: Μετάδοση κλήρωσεων από τη φάση των πλέι-οφ και έπειτα





Σνούκερ (-2026)





1. ΒορειοΙρλανδικό Open (10-17 Οκτωβρίου)
2. Αγγλικό Open (1-7 Νοεμβρίου)
3. Βρετανικό Πρωτάθλημα (23 Νοεμβρίου-5 Δεκεμβρίου)
4. Σκωτσέζικο Open (6-12 Δεκεμβρίου)
5. Παγκόσμιο Grand Prix (13-19 Δεκεμβρίου)
6. Cazoo Masters (9-16 Ιανουαρίου)
7. Snooker Shoot Out (20-23 Ιανουαρίου) - Διαφορετικού τύπου τουρνουά με αντίστροφη μέτρηση σε κάθε βολή -
8. Γερμανικό Masters (26-30 Ιανουαρίου)
9. Πρωτάθλημα Παικτών (7-13 Φεβρουαρίου)
10. European Masters (21-27 Φεβρουαρίου)
11. Ουαλικό Open (28 Φεβρουαρίου-6 Μαρτίου)
12. Κινέζικο Open (14-20 Μαρτίου)
13. Open Γιβραλτάρ (24-26 Μαρτίου)
14. Betfred Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (16 Απριλίου-2 Μαΐου)
15. Μετάδοση και άλλων μικρότερων πρωταθλημάτων





Τένις





1. Αυστραλιανό Open (-2031)
2. Ρολάν Γκαρός (-2026) + Μετάδοση Προκριματικών: Παράλληλη κάλυψη κύριας φάσης με ΕΡΤ *
3. Αμερικάνικο Open (-2022) + Μετάδοση Προκριματικών
4. ATP 250 - Αδελαΐδα (-2031)
5. Ultimate Tennis Showdown: Μετάδοση όλων των αγώνων
6. Μετάδοση και άλλων τουρνουά ATP 250 και αγώνων επιδείξεων
7. Μετάδοση τουρνουά WTA





Στίβος





1. Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου
2. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου
3. Διάφορα μίτινγκ και μαραθώνιοι διαφόρων κατηγοριών και αγώνων





Χειμερινά Αθλήματα (-2021 πλην Διάθλου, Πατινάζ Ταχύτητας και Καλλιτεχνικού Πατινάζ)





1. Αλπικό Σκι: Μετάδοση τουρνουά, Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων και Παγκοσμίων Κυπέλλων
2. Σκι Ανώμαλου Δρόμου: Μετάδοση τουρνουά, Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων και Παγκοσμίων Κυπέλλων
3. Βορινό Σύνθετο: Μετάδοση τουρνουά, Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων και Παγκοσμίων Κυπέλλων
4. Άλμα με Σκι: Μετάδοση τουρνουά, Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων και Παγκοσμίων Κυπέλλων
5. Ελεύθερο Σκι: Μετάδοση τουρνουά, Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων και Παγκοσμίων Κυπέλλων
6. Σνόουμπορντ: Μετάδοση τουρνουά, Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων και Παγκοσμίων Κυπέλλων
7. Δίαθλο (-2022): Μετάδοση τουρνουά, Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων, Παγκοσμίων Κυπέλλων και Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων
8. Πατινάζ Ταχύτητας (-2023): Μετάδοση τουρνουά, Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων, Παγκοσμίων Κυπέλλων και Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων
9. Καλλιτεχνικό Πατινάζ (-2023): Μετάδοση ISU Grand Prixs, Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων και Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων
10. Κέρλινγκ: Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
11. Λουτζ: Παγκόσμιο Κύπελλο
12. Free Ride World Tour: Αγώνες ελεύθερου σκι και σνόουμπορντ (Μετάδοση Στιγμιοτύπων)
13. Μετάδοση και άλλων αθλημάτων και διοργανώσεων (Πανεπιστημιάδα, κτλ.)





Μηχανοκίνητα Αθλήματα





1. 24 ώρες Λε Μαν (-2025)
2. WEC (-2025): Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής - Μετάδοση όλων των αγώνων καθώς και των κατατακτήριων δοκιμών
3. Michelin Le Mans Cup: Μετάδοση στιγμιοτύπων
4. Formula E: Μετάδοση αγώνων καθώς και αγώνων eSports
5. WTCR (-2025): Παγκόσμιο Κύπελλο Αυτοκινήτων Τουρισμού - Μετάδοση αγώνων καθώς και αγώνων eSports
6. PURE ETCR: Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων Τουρισμού *eTouring Car World Cup από το 2022 και έπειτα
7. Electric GT Championship: Ξεκινάει από το το 2023 και έπειτα
8. ERC (-2021): Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι - Προβολή στιγμιοτύπων + ανασκοπήσεων
9. Porsche Supercup: Ανασκοπήσεις αγώνων (Διεθνής υποστηρικτική σειρά αγώνων της F1 που διεξάγεται την ίδια ημέρα με διάφορα γκραν πρι της F1, οι οδηγοί οδηγούν Porsche 911 GT3) + μετάδοση κάποιων αγώνων ζωντανά ή σε μαγνητοσκόπηση
10. World Superbikes (-2025): Μοτοσυκλέτες
11. World Supersport (-2025): Μοτοσυκλέτες
12. World Supersport 300 (-2025): Μοτοσυκλέτες
13. British Superbikes (-2027): Μοτοσυκλέτες
14. British Supersport (-2027): Μοτοσυκλέτες
15. FIM Endurance World Championship (-2030): Μοτοσυκλέτες- Αγώνες Αντοχής
16. FIM Motocross World Championship (-2022): Μοτοσυκλέτες- Μετάδοση όλων των αγώνων επιπέδου MXGP και X2
17. FIM Speedway Grand Prix World Championship, Speedway of Nations, Speedway European Championship, Speedway u21 και Speedway Youth World Championship (-2031): Μοτοσυκλέτες
18. Extreme E (-2023): Ηλεκτρικά οχήματα off-road *Παράλληλα με COSMOTE TV
19. Freestyle Motocross: Νύχτα των Αλμάτων (Διάφορα events)
20. Ράλι Ντακάρ (Νότια Αμερική): Καθημερινές 30λεπτες ανασκοπήσεις της δράσης
21. Africa Eco Race (Βόρεια Αφρική): Καθημερινές 15λεπτες ανασκοπήσεις της δράσης
22. Eset V4 Cup: 15λεπτη ανασκόπηση της δράσης
23. Μετάδοση και άλλων μηχανοκίνητων αγώνων σε αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες





Ποδηλασία





1. Tour de France (-2025)
2. Giro d’Italia (-2025)
3. Vuelta a Espana (-2025)
4. Αγώνες Monuments (Milan-San Remo -2025, Tour of Flanders -2024, Paris-Roubaix - 2025, Liege - Bastogne - Liege - 2025, Il Lombardia -2025)
5. Μετάδοση κάθε μεγάλου αγώνα της UCI (-2021) μεταξύ αυτών: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Πίστας, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και Κύπελλο Cyclo-cross (Ανωμάλου δρόμου), Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Urban Cycling, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα BMX, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Mountain Bike, Nations Cup Ποδηλασίας Πίστας, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Urban Cycling,
6. Μετάδοση και άλλων Γύρων, Διαδρομών, Σπριντ, Κλασικών Αγώνων, Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, Αγώνων Πίστας, Αγώνων ανωμάλου δρόμου από όλο τον κόσμο (Μετάδοση πάνω από 35 αγώνων από το πρόγραμμα του UCI World Tour)
7. Tour of Britain, Women's Tour και Tour Series (-2025)
8. Flanders Classics (-2024): Μετάδοση και των 7 αγώνων + Amstel Gold Race
9. UCI Track Champions League (-2029)
10. Enduro World Series + EWS-E
11. BMX: Γαλλικό Εθνικό Πρωτάθλημα





Πινγκ Πονγκ





1. Παγκόσμιο Κύπελλο Ανδρών
2. Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών
3. Παγκόσμιο Κύπελλο Ομαδικού
4. Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ομαδικού
5. ITTF World Tour Grand Finals
6. ITTF World Tour Platinum Events: Μετάδοση διάφορων αγώνων
7. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
8. Ευρωπαϊκό Top-16: Ετήσιο τουρνουά με τη συμμετοχή των καλύτερων 16 Ευρωπαίων αθλητών σε Άνδρες και Γυναίκες
9. Μετάδοση διαφόρων ακόμη τουρνουά





Άλλα αθλήματα





1. Κολύμβηση: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25μ., Παραολυμπιακό Πρωτάθλημα
2. Κανόε-Καγιάκ: Live μετάδοση 5 Παγκοσμίων Κυπέλλων Κανόε-Σλάλομ και 2 Παγκοσμίων Κυπέλλων Κανόε-Σπριντ
3. Άρση Βαρών: Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα
4. Πάλη: Στιγμιότυπα από Παγκόσμια Πρωταθλήματα και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα
5. Τζούντο: Ζωντανές μεταδόσεις και στιγμιότυπα από τα Γκραν Σλαμς, Μάστερς και τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα μαζί με μηνιαία εκπομπή
6. Ιππασία: Μετάδοση Global Champions Tour, Global Champions League, Nations Cup Series και αγώνων από το FEI World Cup
7. Σκοποβολή: Στιγμιότυπα από Παγκόσμια Πρωταθλήματα, Παγκόσμια Κύπελλα, Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και Προοολυμπιακά Τουρνουά
8. Τοξοβολία: Μεταδόσεις και Στιγμιότυπα από Παγκόσμια Κύπελλα και Παγκόσμια Πρωταθλήματα
9. Ξιφασκία: Μεταδόσεις από τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα και στιγμιότυπα από τα Grand Prix Series
10. Μπάντμιντον: Στιγμιότυπα από τα Super Series
11. Σκουός: Ζωντανές μεταδόσεις και Στιγμιότυπα από τους αγώνες του World Tour
12. Σάμπο (-2022): Ζωντανές μεταδόσεις και στιγμιότυπα από Παγκόσμια Πρωταθλήματα, Παγκόσμια Κύπελλα, President's Cup.
13. Πανεπιστημιάδα (-2023): Μετάδοση FISU Θερινών Πανεπιστημιάδων Τσενγκντού 2021, Εκατερίνμπουργκ 2023 και FISU Χειμερινών Πανεπιστημιάδων Λουκέρνης 2021, Λέικ Πλάσιντ 2023
14. Ράγκμπι: Διάφοροι αγώνες
15. Ιστιοπλοΐα: Μετάδοση Vendee Globe + Μετάδοση The Ocean Race Europe και εβδομαδιαίων στιγμιοτύπων + στιγμιότυπα αγώνων yachting
16. Τρίαθλο Collins Cup (-2021) *Με δυνατότητα ανανέωσης για άλλα δύο χρόνια έπειτα: Μετάδοση ολόκληρου του αγώνα
17. Βελάκια: Στιγμιότυπα
18. Αναρρίχηση - Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (διεξάγεται κάθε 2 χρόνια): Live μεταδόσεις από τα 3 είδη αναρρίχησης που συμπεριλαμβάνει - Lead Climbing (Δυσκολία), Bouldering (Αναρρίχηση διαδρομής - φυσικής ή τεχνητής), Speed climbing (Ταχύτητα)
19. Cliff Diving (Βουτιά από βράχο): Στιγμιότυπα από τους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος
20. Teqball: Μετάδοση Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων και αγώνων από όλο τον κόσμο
21. Καλοκαιρινό Δίαθλο: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα
22. Γκολφ: PGA Tour (16 live ώρες μετάδοσης σε κάθε εβδομάδα διοργάνωσης - Πέμπτη με Κυριακή - μεταξύ αυτών THE PLAYERS Championship, Farmers Insurance Open, The Genesis Invitational, and the Arnold Palmer Invitational presented by Mastercard) + FedExCup Playoffs + Αγώνες επίδειξης
23. Σκάκι (-2021): Champions Chess Tour- Μετάδοση νοκ-άουτ γύρων μέσω Eurosport Player, μετάδοση στιγμιοτύπων από κάθε τουρνουά στο πλαίσιο του Tour
24. Drone Racing League με Next-Gen Drones: Τηλεοπτικά στιγμιότυπα διάρκειας μίας ώρας για κάθε αγώνες (αγώνες που γίνονται σε επαγγελματικό επίπεδο)
25. Πόκερ: WPT Alpha8, Partypoker Millions






ΕΡΤ

Ποδόσφαιρο





1. Superleague 2 * + μετάδοση εντός έδρας αγώνα της ομάδας της Superleague 2 για τα πλέι-άουτ: Τηλεοπτική μετάδοση δύο αγώνων κάθε Σ/Κ (Σάββατο και Κυριακή στις 14:45 αντίστοιχα) και ενός αγώνα κάθε Τετάρτη σε μεσοβδόμαδη αγωνιστική, όσοι αγώνες δε μεταδίδονται τηλεοπτικά, μεταδίδονται ζωντανά μέσω ERTFLIX. Επίσης ειδική εκπομπή με όλα τα στιγμιότυπα των αγώνων αλλά και εξτρά ζωντανές συνδέσεις. Μετάδοση όλων των αγώνων των πλέι-οφ - τα πλέι-άουτ είναι χωρίς μετάδοση. * Η ΕΡΤ έχει οψιόν ανανέωσης για τη σεζόν 2021-22
2. UEFA Euro Γυναικών (-2022): Μετάδοση τελικής διοργάνωσης
3. UEFA Euro u-19 (-2022): Μετάδοση τελικής διοργάνωσης *Aν δε μεταδοθεί από ΕΡΤ, μεταδίδεται μέσω football.eurovisionsports.tv/
4. UEFA Euro u-17 (-2022): Μετάδοση τελικής διοργάνωσης *Aν δε μεταδοθεί από ΕΡΤ, μεταδίδεται μέσω football.eurovisionsports.tv/
5. Κανάλια μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων: Μετάδοση μαγνητοσκοπημένων ειδήσεων, μαγκαζίνο και ειδήσεων από Liverpool TV, Manchester City TV, Bayern TV, Barca TV, Juventus TV, Inter TV, Roma TV, Ajax TV (μέσω ΕRTFLIX)
6. Ανασκόπηση ελληνικού ποδοσφαίρου με αφιέρωμα στις μεγάλες ομάδες που πέρασαν απ' αυτό διαχρονικά





Μπάσκετ





1. Α1 Μπάσκετ Ανδρών (-2022) + οψιόν για μία ακόμη χρονιά: Μετάδοση όλων των αγώνων, όσοι αγώνες δε μεταδίδονται μέσω τηλεόρασης, μεταδίδονται μέσω ERTFLIX *Αρκετά πιθανόν η ΕΡΤ να μην έχει τα δικαιώματα του Ολυμπιακού
2. Κύπελλο Ανδρών *: Μεταδόσεις προημιτελικών, ημιτελικών, Τελικού
3. Super Cup Ανδρών: Μεταδόσεις ημιτελικών, Τελικού
4. Eθνική Ελλάδας: Μεταδόσεις όλων των αγώνων του εθνικού συγκροτήματος σε Ευρωμπάσκετ 2022 (Άνδρες), αλλά και των διαφόρων τουρνουά όπου συμμετέχει και φιλικών αγώνων που δίνει
5. Ευρωμπάσκετ 2022: Κάλυψη όλων (της πλειοψηφίας δηλαδή) των αγώνων
6. Εθνική Ελλάδας: Κάλυψη τουρνουά νεαρότερων κατηγοριών της FIΒΑ με συμμετοχή της Εθνικής
7. Basketball Champions League *: Μετάδοση όλων των αγώνων των ελληνικών ομάδων + Μετάδοση όλων των αγώνων του Final-4
8. Α2 Μπάσκετ Ανδρών: Μεταδόσεις αγώνων
9. Μπάσκετ Γυναικών: Μεταδόσεις αγώνων Α1 Μπάσκετ + μετάδοση Final-Four Κυπέλλου + Μετάδοση Τελικών
10. Διηπειρωτικό Κύπελλο Μπάσκετ *
11. Τουρνουά Ακρόπολις: Με συμμετοχή Εθνικής Ελλάδας Ανδρών και άλλων τριών εθνικών ομάδων




Βόλεϊ





1. Α1 Βόλεϊ Ανδρών *: 1 αγώνας κάθε αγωνιστική τηλεοπτικά + Μετάδοση Πλέι-οφ (όχι όλοι οι αγώνες) + Τελικών, Όσοι αγώνες δε μεταδίδονται μέσω τηλεόρασης (ΕΡΤ + ΕRTFLIX), μεταδίδονται μέσω live παραγωγών σε κανάλια YouTube
2. Final-Four Κυπέλλου Ανδρών και Γυναικών *
3. Λιγκ Καπ Ανδρών *: Μετάδοση Τελικού + σημαντικών αγώνων στις προηγούμενες φάσεις
4. Volleyleague Γυναικών *: Μετάδοση αγώνων
5. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Βόλεϊ Ανδρών: Μεταδόσεις αγώνων Εθνικής Ελλάδας + Τελικού + σημαντικών αγώνων
6. Εθνική Ανδρών: Εντός έδρας προκριματικά Ευρωπαϊκού και Παγκοσμίου Πρωταθλήματος
7. Εθνική Γυναικών: Εντός έδρας προκριματικά Ευρωπαϊκού και Παγκοσμίου Πρωταθλήματος
8. Μπιτς Βόλεϊ: Μετάδοση τελικής φάσης Πανελλήνιου Πρωταθλήματος





Χάντμπολ





1. Handball Premier *: Μετάδοση ενός αγώνα κάθε αγωνιστική + Μετάδοση Πλέι-οφ (όχι όλοι οι αγώνες) + Τελικών
2. Α1 Χάντμπολ Γυναικών *: Μετάδοση Τελικών
3. Τελικοί Κυπέλλου Ανδρών και Γυναικών (+σημαντικών αγώνων σε προηγούμενες φάσεις) *
4. Εθνική Ανδρών και Εθνική Γυναικών: Μετάδοση εντός έδρας αγώνων (-2021)





Πόλο και Υγρός Στίβος





1. A1 Πόλο Ανδρών *: Μετάδοση ενός αγώνα ανά αγωνιστική - Δε μεταδίδεται αγώνας όλες τις αγωνιστικές + Μετάδοση Τελικών
2. A1 Πόλο Γυναικών *: Μετάδοση Τελικών + ντέρμπι της κανονικής διάρκειας και των πλέι-οφ.
3. Final-Four Κυπέλλου Ανδρών και Γυναικών * + Μετάδοση αγώνων πρωτύτερων φάσεων από ΚΟΕ TV
4. Champions League Ανδρών: Αγώνες του Ολυμπιακού * + Μετάδοση αγώνων του στο Final-8 σε περίπτωση που φθάσει ως εκεί (Αν φθάσει ο ΟΣΦΠ στο Final-8, τότε μεταδίδεται και ο Τελικός της διοργάνωσης άσχετα με το αν θα παίξει ή όχι ο Ολυμπιακός σε αυτόν)
5. Euro Cup Ανδρών: Μετάδοση εντός έδρας ημιτελικού και τελικού σε περίπτωση που συμμετέχει ελληνικός σύλλογος (π.χ. Βουλιαγμένη, κτλ.)
6. Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πόλο (-2022): Άνδρες και Γυναίκες
7. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο (-2024): Άνδρες και Γυναίκες
8. Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου (-2022): Κολύμβηση, Πόλο, Καταδύσεις, Συγχρονισμένη Κολύμβηση, Κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας
9. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου (-2024): Κολύμβηση, Πόλο, Καταδύσεις, Συγχρονισμένη Κολύμβηση, Κολύμβηση ανοιχτής πισίνας θάλασσας
10. Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης 25άρας πισίνασ (-2022)
11. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης 25άρας πισίνας (-2023)
12. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καταδύσεων (-2023)
13. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης (-2023)
14. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας (-2022)
15. Κολύμβηση: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών
16. Κωπηλασία: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών





Μηχανοκίνητος Αθλητισμός






1. Formula 1 (-2021): Live όλες οι ελεύθερες δοκιμές, κατατακτήριες δοκιμές (+Sprint Qualifying όπου γίνεται) και ΌΛΟΙ οι αγώνες (με διαφημίσεις κατά τη διάρκεια των αγώνων). -Οι ελεύθερες δοκιμές μεταδίδονται μέσω ERTFLIX *Παράλληλη μετάδοση του ίδιου πακέτου μεταδόσεων με την COSMOTE TV
2. Ράλι Ακρόπολις (-2021): Μετάδοση τελετής έναρξης, live μετάδοση της διαδρομής της Πέμπτης, μετάδοση απονομής καθώς και στιγμιότυπα αγώνα. *Η COSMOTE TV θα μεταδώσει αποκλειστικά live όλες τις διαδρομές του Ράλι Ακρόπολις





Τένις





1. Ρολάν Γκαρός *: Μετάδοση αγώνων από τηλεόραση και ERTFLIX, Παράλληλη κάλυψη με Eurosport





Στίβος





1. IAAF Diamond League (-2022)
2. Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου (-2023)
3. Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου (-2022)
4. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου (-2022): Παράλληλη κάλυψη με Eurosport
5. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου (-2023): Παράλληλη κάλυψη με Eurosport
6. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανώμαλο Δρόμου (-2023)
7. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εθνικών Ομάδων Super League (-2023)
8. Ευρωπαϊκά Πρωτάθλήματα μικρότερων ηλικιακών κατηγοριών (-2023)
9. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου - τόσο σε ανοιχτό όσο και σε κλειστό στίβο - (-2022) *Με δυνατότητα ανανέωσης για άλλα δύο χρόνια έπειτα
10. Διεθνή Μίτινγκ Στίβου που διεξάγονται στην Ελλάδα (-2022) *Με δυνατότητα ανανέωσης για άλλα δύο χρόνια έπειτα
11. Συμφωνία με ΣΕΓΑΣ για προβολή των επίσημων διοργανώσεων και γκαλά στίβου (-2022) *Με δυνατότητα ανανέωσης για άλλα δύο χρόνια έπειτα
12. Διεθνής Μαραθώνιος Αθήνας (-2022) *Με δυνατότητα ανανέωσης για άλλα δύο χρόνια έπειτα
13. Μετάδοση διάφορων εγχώριων μαραθώνιων αγώνων
14. Μαγκαζίνο Στίβου





Μεγάλες Διοργανώσεις





1. Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2022 (Πεκίνο, Κίνα) + Θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 (Παρίσι, Γαλλία) (παράλληλη κάλυψη με Eurosport)
2. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής 2022
3. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής 2022
4. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας 2022
5. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τριάθλου 2022
6. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γκολφ 2022
7. Καλλιτεχνικό Πατινάζ: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
8. Athens Equestrian Festival






Mega TV





1. Champions League (-2024): Μετάδοση ενός αγώνα (πρώτης επιλογής - παράλληλα με COSMOTE TV) κάθε Τετάρτη στις 22:00 από τα πλέι-οφ ως τα ημιτελικά. Μετάδοση Τελικού Champions League παράλληλα με COSMOTE TV. Μετάδοση highlights κάθε Τετάρτη + μετάδοση κληρώσεων από πλέι-οφ και έπειτα
2. Ευρωπαϊκό Super Cup (-2023): Παράλληλη μετάδοση του αγώνα με COSMOTE TV







Open Beyond





1. Εθνική Ελλάδας Ποδοσφαίρου: Όλοι οι αγώνες της εθνικής στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 (σε παράλληλη μετάδοση με COSMOTE TV)
2. Εθνική Ελλάδας Ποδοσφαίρου: Όλοι οι φιλικοί αγώνες της εθνικής στο διάστημα 2018-22 (σε παράλληλη μετάδοση με COSMOTE TV)
3. UEFA Nations League 2020/21: Μετάδοση τελικής φάσης της διοργάνωσης (με τη συμμετοχή 4 ομάδων από τη League A) - σε παράλληλη μετάδοση με COSMOTE TV
4. Πλέι-οφ (πρόκρισης) για Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Μετάδοση συνολικά 2 αγώνων (σε παράλληλη μετάδοση με COSMOTE TV)
5. Φιλικοί αγώνες προετοιμασίας εθνικών ομάδων: Μετάδοση συνολικά 8 φιλικών αγώνων είτε στο πλαίσιο της προετοιμασίας των εθνικών ομάδων πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 είτε σε κάποιο παράθυρο εθνικών ομάδων (στο διάστημα 2018-22) - σε παράλληλη μετάδοση με COSMOTE TV







ANT1





1. Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2022: Μετάδοση τουλάχιστον 32 αγώνων από ΑΝΤ1 ενώ οι υπόλοιποι αγώνες θα καλυφθούν από Μακεδονία TV και διαδυκτιακή πλατφόρμα ΑΝΤ1





Δικαιώματα που δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα + Διαγωνισμοί





1. Euro 2024 (ΕΡΤ)





Αθλητικές διοργανώσεις χωρίς μέχρι στιγμής τηλεοπτική στέγη

1. Europa League και Europa Conference League: Ελεύθερη μετάδοση τελικών περιόδου 2022-24
2. Euro 2024 και Κύπελλο Εθνών Αφρικής 2021 (θα διεξαχθεί Ιανουάριο-Φεβρουάριο του 2022), Παγκόσμιο Κύπελλο 2026, Euro 2028
3. FIBA Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2023, Eurobasket 2025, ΠροΟλυμπιακό Τουρνουά 2024: Δικαιώματα ελεύθερου καναλιού (το οποίο θα μεταδίδει τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας καθώς και άλλους σημαντικούς αγώνες, σε παράλληλη μετάδοση με τη Nova)
4. Nations League 2022/23, 2024/25, 2026/27, Ευρωπαϊκά Προκριματικά Euro 2024, Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 και Euro 2028 καθώς και φιλικών αγώνων: Δικαιώματα ελεύθερου καναλιού (το οποίο θα μεταδίδει τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας σε αποκλειστική live μετάδοση καθώς και άλλους σημαντικούς αγώνες σε παράλληλη μετάδοση με τη Nova)
5. Superleague: ΠΑΟΚ (εντός έδρας αγώνες)
6. Κύπελλο Ελλάδας
7. 2η Κατηγορία Γαλλίας
8. Πρωταθλήματα Αυστρίας, Ουκρανίας, Ελβετίας, Κύπρου, Τουρκίας, Δανίας
9. Πρωταθλήματα Αργεντινής, Βραζιλίας, Κύπελλο Βραζιλίας
10. Κύπελλα Πορτογαλίας, Σκωτίας, Ρωσίας, Τουρκίας, Λιγκ Απ + Σούπερ Καπ Πορτογαλίας
11. Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων + Βραβεύσεις βραβείων FIFA
12. UEFA Euro u-21 2023 και έπειτα
13. Εθνική Ελλάδας Γυναικών: Εντός έδρας αγώνες προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών
14. Αδριατική Λίγκα Μπάσκετ
15. Παγκόσμιο Κύπελλο Βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών
16. Παγκόσμιο Grand Champions Cup Βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών
17. Ιταλικό Πρωτάθλημα Βόλεϊ και Final-Four Coppa Italia (+Ιταλικό Supercopa) - Άνδρες και Γυναίκες -
18. Παγκόσμιο Πρωτάθλημα συλλόγων Βόλεϊ (Άνδρες-Γυναίκες)
19. Montreaux Volley Masters (Παγκόσμιο φιλικό Κύπελλο με εθνικές ομάδες Γυναικών Βόλεϊ)
20. Αγώνες Ολυμπιακού και Βουλιαγμένης στην Euroleague Γυναικών Πόλο (+τελική διοργάνωση)
21. FINA World League (Άνδρες και Γυναίκες)
22. Προκριματικά FINA World League-Εντός έδρας αγώνες Εθνικών Ανδρών και Γυναικών
23. Διοργανώσεις ΚΟΕ όπως το Θερινό Open Κολύμβησης
24. Κολύμβηση- FINA Swimming World Cup (Σειρά κολυμβητικών αγώνων) + Καταδύσεις- FINA Diving World Cup Series + Κολύμβηση- Mare Nοstrum (3 αγώνες τον Ιούνιο)
25. Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χάντμπολ Ανδρών
26. WTA Elite Trophy
27. NFL (Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο)
28. MLB (Αμερικάνικο Μπέιζμπολ)
29. NHL (Αμερικάνικο Χόκεϊ)
30. NCAA Football (Αμερικάνικο Football)
31. BIG3 (3*3 τουρνουά Μπάσκετ με βετεράνους παίκτες του NBA)
32. NASCAR
33. Live μετάδοση Indianapolis 500 για τα Indycar Series και Στιγμιότυπα Indycar Series
34. GT World Challenge Europe: Sprint Cup + Endurance Cup (Μηχανοκίνητος αθλητισμός)
35. Formula 1 Powerboat World Championship
36. MotoAmerica Superbikes
37. Ενόργανη Γυμναστική- FIG World Cup Series + Ρυθμική Γυμναστική- FIG World Challence Cup Series
38. Μπιτς Βόλεϊ: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα + World Tour (Άνδρες κ' Γυναίκες)
39. Μπιτς Σόκερ: Μουντιαλίτο Συλλόγων (Άνδρες)
40. Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βελάκιων + Premier League Βελάκιων (Darts)
41. Κύπελλο Ράγκμπι-Six Nations
42. NRL (Πρωτάθλημα Ράγκμπι Αυστραλίας)
43. Swix Ski Classics (Σκι Αντοχής-5 αγώνες)
44. Mosconi Cup - Ετήσια αναμέτρηση μεταξύ επίλεκτων ομάδων των ΗΠΑ και της Ευρώπης πάνω στο Αμερικάνικο Μπιλιάρδο (σε στυλ εθνικών ομάδων)
 
  • Like
Reactions: jimitsis

gr3g

New member
17 December 2014
11
Ανανέωση με τον τηλεοπτικό χάρτη της σεζόν 2020-21.Αν βρείτε κάποιο λάθος ή βρείτε κάτι που έχω ξεχάσει να συμπληρώσω,παρακαλώ αναφέρετε το.


Ο χάρτης αυτός θα ανανεώνεται συνεχώς μόλις ανακοινώνεται κάποια νέα συμφωνία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του forum που με έχουν βοηθήσει ώστε να κρατάω ενημερωμένο συνέχεια το thread. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Digital TV Info και τον κ. Μποζιονέλο, που αποτελούν τις κύριες πηγές για τη σωστή συμπλήρωση του χάρτη.


* Όπου υπάρχει αστερίσκος, σημαίνει ότι δεν υπάρχει 100% επιβεβαίωση απόκτησης των δικαιωμάτων της διοργάνωσης που αντιστοιχεί στον αστερίσκο

- Έχω αφαιρέσει τα spoilers από κάθε τηλεοπτική πλατφόρμα, διότι δε λειτουργούν σωστά ακόμη.




Ενημέρωση (9/9/2021)





Nova ( Tα κανάλια Novasports είναι διαθέσιμα και μέσω των πακέτων Vodafone TV Sports (ως τις 15/10/2021) και WIND VISION Full Pack)

Ποδόσφαιρο





1. Superleague + μετάδοση εντός έδρας αγώνα της ομάδας της Superleague για τα πλέι-άουτ: Ολυμπιακός, Άρης, Αστέρας Τρίπολης (-2023), ΠΑΣ Γιάννινα, Ατρόμητος: Μετάδοση εντός έδρας αγώνων + μετάδοση εντός έδρας προκριματικών αγώνων στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις των ομάδων αυτών + μετάδοση επιλεγμένων φιλικών αγώνων των ομάδων αυτών (Τα δικαιώματα ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Βόλου, Λαμίας, Απόλλωνα Σμύρνης, ΟΦΗ, Παναιτωλικού, Ιωνικού τα έχει η COSMOTE TV, τα δικαιώματα του ΠΑΟΚ είναι ελεύθερα)
2. Primera Division (-2026): Μετάδοση όλων των αγώνων (όσοι αγώνες δε μεταδίδονται ζωντανά, υπάρχει μαγνητοσκοπημένη μετάδοση τους) (Ζώνες μετάδοσης: Παρασκευή 22:00, Σάββατο και Κυριακή 15:00, 17:15, 19:30, 22:00, Δευτέρα 22:00) + εβδομαδιαίο μαγκαζίνο με τα στιγμιότυπα όλης της αγωνιστικής
3. Bundesliga (-2025) + DFL-Supercup (Σούπερ Καπ Γερμανίας) (-2024): Μετάδοση όλων των αγώνων (όσοι αγώνες δε μεταδίδονται ζωντανά, υπάρχει μαγνητοσκοπημένη μετάδοση τους) (Ζώνες μετάδοσης: Παρασκευή 21:30, Σάββατο 16:30, Σάββατο 19:30, Κυριακή 16:30, Κυριακή 18:30, Κυριακή 20:30) + εβδομαδιαίο μαγκαζίνο με τα στιγμιότυπα όλης της αγωνιστικής + μετάδοση μπαράζ υποβιβασμού
4. Πρωτάθλημα Γαλλίας (-2024) + Trophee des Champions (Σούπερ Καπ Γαλλίας) (-2023): 6 αγώνες κάθε αγωνιστική (Zώνες μετάδοσης: Παρασκευή 22:00, Σάββατο 18:00, Σάββατο 22:00, Κυριακή 14:00, Κυριακή 18:00, Κυριακή 21:45) + εβδομαδιαίο μαγκαζίνο με τα στιγμιότυπα όλης της αγωνιστικής + μετάδοση μπαράζ υποβιβασμού
5. Πρωτάθλημα Ολλανδίας: 2 με 3 αγώνες κάθε αγωνιστική - μετάδοση των ματς των τριών μεγάλων (Άγιαξ, PSV Αϊντχόβεν Φέγενορντ) + εβδομαδιαίο μαγκαζίνο με τα στιγμιότυπα όλης της αγωνιστικής
6. Πρωτάθλημα Βελγίου: 2 με 3 αγώνες κάθε αγωνιστική (Με μετάδοση δύο αγώνων κάθε Παρασκευή στις 21:45 και κάθε Κυριακή στις 14:30 σταθερά) + εβδομαδιαίο μαγκαζίνο με τα στιγμιότυπα όλης της αγωνιστικής
7. Championship + Μετάδοση Πλέι-οφ ανόδου: 2 με 3 αγώνες κάθε αγωνιστική (Ζώνες μετάδοσης: Παρασκευή 21:45 ή 22:00, Σάββατο 14:30, Σάββατο 17:00 και Κυριακή 14:00 και σε μεσοβδόμαδες αγωνιστικές Τρίτη 21:45 και Τετάρτη 21:45) *Το πρόγραμμα μεταδόσεων εξαρτάται από τους ορισμούς των αγώνων, οπότε κάποιες αγωνιστικές αλλάζουν και οι ζώνες μετάδοσης -Στις μεσοβδόμαδες αγωνιστικές που πέφτουν πάνω στο Champions League μεταδίδεται ένας αγώνας + εβδομαδιαίο μαγκαζίνο με τα στιγμιότυπα όλης της αγωνιστικής *Tις μεσοβδόμαδες αγωνιστικές τη σεζόν 2021-22 δεν έχει μεταδοθεί κάποιος αγώνας ως τώρα
8. 2η Κατηγορία Ισπανίας + Μετάδοση Πλέι-οφ ανόδου (-2026): 2 με 3 αγώνες κάθε αγωνιστική (με μεταδόση δύο αγώνων κάθε Παρασκευή στις 22:00 και κάθε Δευτέρα στις 22:00 σταθερά) + εβδομαδιαίο μαγκαζίνο με τα στιγμιότυπα όλης της αγωνιστικής
9. 2η Κατηγορία Ιταλίας + Μετάδοση Πλέι-οφ ανόδου (-2024): 2 αγώνες κάθε αγωνιστική (Ζώνες μετάδοσης: Παρασκευή 21:30, Κυριακή 21:30)
10. Bundesliga 2 (-2025): 3 αγώνες κάθε αγωνιστική - 1 αγώνας κάθε ημέρα από Παρασκευή μέχρι Κυριακή (Ζώνες Μετάδοσης: Παρασκευή 19:30, Σάββατο 21:30, Κυριακή 14:30) + μετάδοση μπαράζ ανόδου με 1η Κατηγορία και υποβιβασμού με 3η Κατηγορία
11. MLS (Πρωτάθλημα ΗΠΑ): 2 αγώνες κάθε Σ/Κ + μετάδοση αγώνων μεσοβδόμαδα + εβδομαδιαίο μαγκαζίνο με τα στιγμιότυπα όλης της αγωνιστικής + Μετάδοση αγώνων Πλέιοφ + Μετάδοση MLS Cup (Μεγάλου Τελικού)
12. Κύπελλο Ιταλίας (-2024) + Supercoppa Italiana (Σούπερ Καπ Ιταλίας) (-2023) + εβδομαδιαίο μαγκαζίνο με τα στιγμιότυπα της κάθε φάσης
13. Κύπελλο Γερμανίας
14. Κύπελλο Γαλλίας
15. Κύπελλο Ολλανδίας + Σούπερ Καπ Ολλανδίας
16. Κύπελλο Βελγίου + Σούπερ Καπ Βελγίου
17. Carabao Cup (Λιγκ Καπ Αγγλίας) + εβδομαδιαίο μαγκαζίνο με τα στιγμιότυπα της κάθε φάσης
18. Supercopa de Espana (Σούπερ Καπ Ισπανίας)
19. Προκριματικά Euro 2024, Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 και Euro 2028: Μετάδοση της πλειοψηφίας των αγώνων (Όλοι οι αγώνες της εθνικής Ελλάδας σε μαγνητοσκοπημένη μετάδοση από τη Nova, οι αγώνες αυτοί θα μεταδίδονται live από ελεύθερο κανάλι) - Από τα πλέι-οφ πρόκρισης κάποιοι αγώνες μπορεί να μεταδοθούν και από ελεύθερο κανάλι παράλληλα + εβδομαδιαίο μαγκαζίνο με τα στιγμιότυπα όλης της αγωνιστικής
20. UEFA Nations League 2022/23, 2024/25, 2026/27: Μετάδοση της πλειοψηφίας των αγώνων (Όλοι οι αγώνες της εθνικής Ελλάδας σε μαγνητοσκοπημένη μετάδοση από τη Nova, οι αγώνες αυτοί θα μεταδίδονται live από ελεύθερο κανάλι) - Η τελική φάση της διοργάνωσης (με τη συμμετοχή 4 ομάδων από τη League A) μπορεί να μεταδοθεί παράλληλα και από ελεύθερο κανάλι + εβδομαδιαίο μαγκαζίνο με τα στιγμιότυπα όλης της αγωνιστικής
21. Μετάδοση φιλικών αγώνων προετοιμασίας των εθνικών ομάδων πριν από Euro 2024, Παγκόσμιο Κύπελλο 2026, Euro 2028 αλλά και μέσα στο διάστημα 2022-2028 σε κάθε παράθυρο εθνικών ομάδων (Όλοι οι αγώνες της εθνικής Ελλάδας σε μαγνητοσκοπημένη μετάδοση από τη Nova, οι αγώνες αυτοί θα μεταδίδονται live από ελεύθερο κανάλι)
22. Μετάδοση αγώνων (κυρίως ντέρμπι) από μικρές ηλικιακές κατηγορίες Superleague (από τις ομάδες των οποίων έχει τα δικαιώματα)
23. International Champions Cup: Καλοκαιρινά φιλικά τουρνουά ανά την υφήλιο με τη συμμετοχή των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων
24. Socca World Cup (mini ποδόσφαιρο): Μετάδοση αγώνων εθνικής Ελλάδας, των δύο ημιτελικών καθώς και του Τελικού
25. Βίκος Cola Elite Neon Cup: Ετήσια κάλυψη του τουρνουά επιπέδου under και όλων των ηλικιακών κατηγοριών του (κ-15, κ-13, κ-11)




Μπάσκετ





1. Euroleague (-2023): Αποκλειστική μετάδοση όλων των αγώνων
2. Eurocup (-2023): 4 με 8 ματς κάθε αγωνιστική
3. Ιταλικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ: 2 ματς κάθε αγωνιστική + Ιταλικό Supercoppa
4. Παγκόσμιο Κύπελλο 2023: Μετάδοση όλων των αγώνων, παράλληλη μετάδοση των αγώνων της Εθνικής Ελλάδας και άλλων σημαντικών αγώνων από ελεύθερο κανάλι
5. Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023: Μεταδόσεις αγώνων, παράλληλη μετάδοση των αγώνων της Εθνικής Ελλάδας από ελεύθερο κανάλι
6. ΠροΟλυμπιακό τουρνουά 2024 (Άνδρες και Γυναίκες): Παράλληλη μετάδοση των αγώνων της Εθνικής Ελλάδας από ελεύθερο κανάλι
7. Eurobasket 2025: Μετάδοση όλων των αγώνων, παράλληλη μετάδοση των αγώνων της Εθνικής Ελλάδας και άλλων σημαντικών αγώνων από ελεύθερο κανάλι
8. Προκριματικά Eurobasket 2025: Μεταδόσεις αγώνων, παράλληλη μετάδοση των αγώνων της Εθνικής Ελλάδας από ελεύθερο κανάλι





Τένις





1. Γουίμπλεντον (-2022): Αποκλειστική μετάδοση όλων των αγώνων
2. ATP Cup (-2022)
3. Davis Cup: Μεταδόσεις αγώνων από τα Finals
4. Αγώνες επίδειξης





Γκολφ






1. The Masters
2. PGA Championship
3. US Open (Ανδρών και Γυναικών)
4. The Open
5. Ryder Cup: Διεξάγεται κάθε δύο χρόνια μεταξύ δύο ομάδων, Ευρώπης και ΗΠΑ





Υπόλοιπα





1. Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών: Μεταδόσεις αγώνων
2. Volleyball Nations League Ανδρών και Γυναικών (επίπεδο Εθνικών Ομάδων): Μετάδοση αγώνων από τη φάση των Ομίλων καθώς και των Final-Four Ανδρών και Γυναικών
3. DTM: Μετάδοση των αγώνων από κάθε γκραν πρι
4. Τρίαθλο: Μετάδοση SLT Championship Series
5. Μαχητικά σκορ MMA: Ζωντανή μετάδοση διάφορων events
6. Ιστιοπλοΐα-Ράλι Αιγαίου: Στιγμιότυπα
7. Διεθνή μίτινγκ Στίβου και Μαραθώνιοι + Προβολή μαγκαζίνο με ειδήσεις
8. Στιγμιότυπα από Ράλι, Ιππασία, Χειμερινούς αγώνες Audi Quattro, Freesports (εναλλακτικά αθλήματα), Ιστιοπλοΐα, Kiteboard, Formula 1 Powerboat, Tour Auto Optic 2000, UIM-ABP Aquabike, Τρίαθλο, Καγιάκ, Ποδηλασία (Γύροι και Ορεινή Ποδηλασία), Μπιλιάρδο
9. Εκπομπές - Ανασκοπήσεις - Αγώνες από παλιότερες εποχές






COSMΟΤΕ ΤV

Ποδόσφαιρο





1. Superleague (-2023) + μετάδοση εντός έδρας αγώνα της ομάδας της Superleague για τα πλέι-άουτ: ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Βόλος, Λαμία, Απόλλων Σμύρνης, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Ιωνικός: Μετάδοση εντός έδρας αγώνων + μετάδοση εντός έδρας προκριματικών αγώνων στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις των ομάδων αυτών + μετάδοση επιλεγμένων φιλικών αγώνων των ομάδων αυτών (Τα δικαιώματα Ολυμπιακού, Άρη, Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα, Ατρομήτου τα έχει η NOVA, τα δικαιώματα του ΠΑΟΚ είναι ελεύθερα)
2. Champions League (-2024): Όλοι οι αγώνες από τη φάση των πλέι-οφ ως και τα ημιτελικά (με εκπομπή λεπτό προς λεπτό από πλέι-οφ ως φάση των Ομίλων), παράλληλη μετάδοση ενός αγώνα της Τετάρτης με το Mega TV (αγώνας πρώτης επιλογής) από τη φάση των πλέι-οφ ως και τα ημιτελικά. Παράληλη μετάδοση του Τελικού με το Mega TV και το YouTube κανάλι της COSMOTE TV + εβδομαδιαίο μαγκαζίνο με τα στιγμιότυπα όλης της αγωνιστικής + μετάδοση κληρώσεων από πλέι-οφ και έπειτα. (Ζώνες Μετάδοσης: Τρίτη και Τετάρτη 2 αγώνες στις 19:45, 6 αγώνες στις 22:00)
3. Europa League (-2024): Όλοι οι αγώνες αποκλειστικά από τη φάση των Ομίλων ως και τα ημιτελικά (με εκπομπή λεπτό προς λεπτό από τη φάση των Ομίλων ως τη φάση των προημιτελικών), παράλληλη μετάδοση του Τελικού με ελεύθερο κανάλι και το YouTube κανάλι της COSMOTE TV + εβδομαδιαίο μαγκαζίνο με τα στιγμιότυπα όλης της αγωνιστικής (Ζώνες Μετάδοσης: Πέμπτη: Μισοί αγώνες στις 19:45, μισοί αγώνες στις 22:00 με μετάδοση λίγων αγώνων στις 17:30)
4. Europa Conference League (-2024): Όλοι οι αγώνες αποκλειστικά από τη φάση των Ομίλων ως και τα ημιτελικά (με εκπομπή λεπτό προς λεπτό από τη φάση των Ομίλων ως τη φάση των προημιτελικών, παράλληλη μετάδοση του Τελικού με ελεύθερο κανάλι και το YouTube κανάλι της COSMOTE TV + εβδομαδιαίο μαγκαζίνο με τα στιγμιότυπα όλης της αγωνιστικής (Ζώνες Μετάδοσης: Πέμπτη: Μισοί αγώνες στις 19:45, μισοί αγώνες στις 22:00 με μετάδοση λίγων αγώνων στις 17:30)
5. Ευρωπαϊκό Super Cup (-2023): Παράλληλη μετάδοση του αγώνα με Mega TV
6. Premier League (-2022):Μετάδοση όλων των αγώνων (όσοι αγώνες δε μεταδίδονται ζωντανά, υπάρχει μαγνητοσκοπημένη μετάδοση τους) (Ζώνες μετάδοσης: Παρασκευή 22:00, Σάββατο 14:30, Σάββατο 17:00, Σάββατο 19:30, Κυριακή 16:00, Κυριακή 18:30, Δευτέρα 22:00) + εβδομαδιαίο μαγκαζίνο με τα στιγμιότυπα όλης της αγωνιστικής
7. Serie A (-2024): Μετάδοση όλων των αγώνων (όσοι αγώνες δε μεταδίδονται ζωντανά, υπάρχει μαγνητοσκοπημένη μετάδοση τους) (Ζώνες μετάδοσης: Παρασκευή 21:45, Σάββατο 16:00, Σάββατο 19:00, Σάββατο 21:45, Κυριακή 13:30, Κυριακή 16:00, Κυριακή 19:00, Κυριακή 21:45, Δευτέρα 21:45) + εβδομαδιαίο μαγκαζίνο με τα στιγμιότυπα όλης της αγωνιστικής
8. Πρωτάθλημα Πορτογαλίας (-2023): 5 αγώνες κάθε αγωνιστική - μετάδοση των ματς των τεσσάρων μεγάλων (Μπενφίκα, Πόρτο, Σπόρτινγκ, Μπράγκα) κάθε αγωνιστική (Ζώνες μετάδοσης: Παρασκευή ένα ματς μετά τις 21:00, Σάββατο και Κυριακή 20:00 και 22:30, Δευτέρα ένας ματς μετά τις 21:00) κάθε Δευτέρα η COSMOTE TV μεταδίδει στιγμιότυπα από όλους τους αγώνες της αγωνιστικής σε εκπομπή της
9. Πρωτάθλημα Σκωτίας: 1 με 2 αγώνες κάθε αγωνιστική (μετάδοση συνολικά 48 αγώνων σε ολόκληρη τη σεζόν, μεταδίδονται οι αγώνες που έχει επιλέξει το Sky Sports για μετάδοση) + εβδομαδιαίο μαγκαζίνο με τα στιγμιότυπα όλης της αγωνιστικής
10. Πρωτάθλημα Ρωσίας (-2022): 2 αγώνες κάθε αγωνιστική (μετάδοση των αγώνων για τους οποίους υπάρχει αγγλική περιγραφή στο premium YouTube κανάλι της Russian Premier Liga - οι υπόλοιποι αγώνες μεταδίδονται μέσω συνδρομής από το premium YouTube κανάλι της Russian Premier Liga σε ρωσική μετάδοση) - Μετάδοση ενός αγώνα κάθε Σάββατο ή Κυριακή στις 20:00
11. Κύπελλο Αγγλίας (FA Cup) (-2022): Μετάδοση αγώνων + εβδομαδιαίο μαγκαζίνο με τα στιγμιότυπα της κάθε φάσης
12. Κύπελλο Ισπανίας (Copa del Rey) (-2022)
13. Λιγκ Καπ Σκωτίας
14. Community Shield Αγγλίας (Σούπερ Καπ Αγγλίας)
15. Copa Libertadores: Μετάδοση αγώνων κάθε αγωνιστική εβδομάδα ως και τον Τελικό + εβδομαδιαίο μαγκαζίνο με τα στιγμιότυπα της κάθε φάσης
16. Copa Sudamericana: Μετάδοση αγώνων κάθε αγωνιστική εβδομάδα ως και τον Τελικό + εβδομαδιαίο μαγκαζίνο με τα στιγμιότυπα της κάθε φάσης
17. Ευρωπαϊκά Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022: Μετάδοση της πλειοψηφίας των αγώνων (Όλοι οι αγώνες της εθνικής Ελλάδας σε παράλληλη μετάδοση με το Open Beyond) - 2 αγώνες από τη φάση των Πλέι-οφ πρόκρισης (πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022) θα μεταδοθούν παράλληλα και από το Open Beyond, + εβδομαδιαίο μαγκαζίνο με τα στιγμιότυπα όλης της αγωνιστικής
18. UEFA Nations League 2020/21: Η τελική φάση της διοργάνωσης (με τη συμμετοχή 4 ομάδων από τη League A) θα μεταδοθεί παράλληλα και από το Open Beyond + μετάδοση πλέι-άουτ υποβιβασμού League C + εβδομαδιαίο μαγκαζίνο με τα στιγμιότυπα όλης της αγωνιστικής
19. Εθνική Ελλάδας Ποδοσφαίρου: Όλοι οι φιλικοί αγώνες της εθνικής στο διάστημα 2018-22 (σε παράλληλη μετάδοση με Open Beyond)
20. Μετάδοση φιλικών αγώνων προετοιμασίας των εθνικών ομάδων πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 αλλά και μέσα στο διάστημα 2018-2022 σε κάθε παράθυρο εθνικών ομάδων - Συνολικά 8 από αυτούς τους αγώνες (πριν από Euro 2020 και Παγκόσμιο Κύπελλο 2022) θα μεταδοθούν παράλληλα και από το Open Beyond
21. Εθνική Ελπίδων Ελλάδας: Μετάδοση εντός έδρας αγώνων
22. Εθνική Futsal (Ποδοσφαίρου Σάλας) Ελλάδας: Μετάδοση εντός έδρας αγώνων (για προκριματικά UEFA Futsal Euro 2022)
23. Εmirates Cup, Premier League Asia Trophy: Καλοκαιρινά φιλικά τουρνουά
24. UEFA Youth League (-2024): 1 αγώνες ανά εβδομάδα (όταν υπάρχει ελληνική ομάδα, μεταδίδει τον αγώνα της και όχι κάποιο ξένο ματς εκτός αν δεν υπάρχει διαθέσιμη μετάδοση αγώνα της ελληνικής ομάδας σε αναμέτρηση εκτός Ελλάδας, οπότε και μεταδίδεται κάποιο δυνατό διεθνές ματς) + μετάδοση Ημιτελικών και Τελικού
25. UEFA Women's Champions League (-2024): Μετάδοση Τελικού (Champions League Γυναικών) - o οποίος μεταδίδεται παράλληλα και από το YouTube κανάλι της COSMOTE TV *Όλοι οι αγώνες της σεζόν από τη φάση των Ομίλων και έπειτα θα μεταδίδονται live ως και το 2023 από το YouTube κανάλι του DAZN
26. UEFA Futsal Champions League (-2024): Μετάδοση Ημιτελικών και Τελικού (Champions League Ποδοσφαίρου Σάλας)
27. Μετάδοση αγώνων (κυρίως ντέρμπι) από μικρές ηλικιακές κατηγορίες Superleague (από τις ομάδες των οποίων έχει τα δικαιώματα)





Μπάσκετ





1. NBA: 350 live μεταδόσεις αγώνων όλη τη σεζόν σε καθημερινή βάση + Play-off + Play-In Tournament + WNBA + NBA Draft + NBA All Star Game + Global games + Christmas Day Games + MLK Day Games + live αγώνες από το NBA TV + τελετές Hall of Fame + εκπομπές (Μετάδοση αγώνων σε prime time ζώνη κάθε Σάββατο και Κυριακή)
2. WNBA: Πάνω από 18 live μεταδόσεις κάθε σεζόν μαζί με τους Τελικούς και μεταδόσεις αγώνων για τα play-off και του All-Star Game - Μετάδοση επιπλέον 12 αγώνων της κανονικής σεζόν μέσω του Twitter του WNBA
3. Liga ACB (Ισπανικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ): 2 αγώνες κάθε αγωνιστική κ' Copa del Rey + Ισπανικό Supercopa - Εβδομαδιαίο μαγκαζίνο με τα στιγμιότυπα όλης της αγωνιστικής
4. Τουρκικό Πρωτάθλημα + Τουρκικό Κύπελλο (μετάδοση των αγώνων από τα ημιτελικά ως και τον τελικό): 2 με 3 αγώνες κάθε αγωνιστική
5. VTB United League (Ρωσικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ με τη συμμετοχή μίας ομάδας επίσης από Καζακστάν, Λευκορωσία, Εσθονία και Πολωνία): 2 με 3 αγώνες κάθε αγωνιστική
6. NCAA: Κανονική σεζόν + March Madness + Final





Βόλεϊ





1. Champions League Ανδρών: 1 αγώνας ανά αγωνιστική εβδομάδα
2. Champions League Γυναικών: 1 αγώνας ανά αγωνιστική εβδομάδα
3. CEV Cup Ανδρών: Μετάδοση αγώνων από ημιτελική φάση και Τελικού
4. CEV Cup Γυναικών: Μετάδοση αγώνων από ημιτελική φάση και Τελικού
5. Challenge Cup Ανδρών: Μετάδοση Τελικών
6. Challenge Cup Γυναικών: Μετάδοση Τελικών
7. Εθνική Ομάδα Ανδρών: Μετάδοση εκτός έδρας προκριματικών ευρωπαϊκού πρωταθλήματος
8. Εθνική Ομάδα Γυναικών: Μετάδοση εκτός έδρας προκριματικών ευρωπαϊκού πρωταθλήματος





Τένις





1. ATP Masters 1000 (-2023)
2. ATP 500 (-2023)
3. ATP 250 (-2023): Κάλυψη των περισσότερων (από τα 32) τουρνουά - από κάποια τουρνουά μεταδίδεται μόνο η τελική φάση τους (από προημιτελικά ή ημιτελικά + ο Τελικός)
4. ATP Finals (-2023)
5. Next Generation ATP Finals (-2023)
6. WTA Tour: Mεταδόσεις τελικών φάσεων τουρνουά από διάφορες κατηγορίες (από WTA 1000 ,WTA 500 και WTA 250)
7. Αγώνες Μαρίας Σάκκαρη στο WTA Tour
8. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις Ανδρών και Γυναικών (-2021): Μετάδοση Ημιτελικών και Τελικών Ανδρών, Γυναικών και Διπλού
9. Εθνική Ελλάδος (-2021): Αγώνες στο πλαίσιο του Davis Cup
10. Mubadala World Tennis Championship
11. Billie Jean King Cup *: Μεταδόσεις αγώνων από τα Finals
12. Μετάδοση Lyttos Beach τουρνουά στο πλαίσιο του ITF World Tour (-2021): Διοργάνωση δευτέρου επιπέδου στο Τένις Γυναικών
13. ITF U-16 Junior’s European Cup





Μηχανοκίνητος Αθλητισμός






1. Formula 1 (-2021): Live όλες οι ελεύθερες δοκιμές, κατατακτήριες δοκιμές (+Sprint Qualifying όπου γίνεται) και ΌΛΟΙ οι αγώνες (χωρίς διαφημίσεις κατά τη διάρκεια των αγώνων) + εκπομπές με όλη τη δράση και ειδήσεις από το χώρο του αθλήματος. *Παράλληλη μετάδοση του ίδιου πακέτου μεταδόσεων με την ΕΡΤ, η οποία έχει τα δικαίωματα ως το 2021. Όλοι οι αγώνες μεταδίδονται και σε 4Κ από την COSMOTE TV
2. Moto GP, Moto 2, Moto 3 (-2023): Μετάδοση των αγώνων καθώς και των κατατακτήριων και ελεύθερων δοκιμών και των warm-ups. Live μετάδοση και των αγώνων Red Bull MotoGP Rookies Cup και Moto E. Στιγμιότυπα από Hawkers European Talent Cup (μαγνητοσκοπημένη μετάδοση αγώνων, Idemitsu Asia Talent Cup και FIM CEV Repsol μέσων εκπομπών όπως και μαγκαζίνο με τη δράση και τα στιγμιότυπα όλων των αγώνων και κατηγοριών.
3. WRC (-2022): Live μετάδοση τουλάχιστον 10 διαδρομών κάθε αγώνα (τουλάχιστον 150 live ώρες ολόκληρη τη σεζόν) + Μαγκαζίνο με τα στιγμιότυπα κάθε αγώνα
4. Ράλυ Ακρόπολις (-2022): Αποκλειστική μετάδοση και κάλυψη όλων των ειδικών διαδρομών του αγώνα
5. Formula 2 (-2021): Live όλοι οι αγώνες
6. Formula 3 (-2021): Live όλοι οι αγώνες
7. W Series (-2021): Live όλοι οι αγώνες
8. FIA World Rallycross Championship: Live οι αγώνες της τελευταίας ημέρας του αγωνιστικού διημέρου ή τριημέρου (Σάββατο ή Κυριακή)
9. Extreme E: Μετάδοση αγώνων, highlights και τριών ντοκιμαντέρ *Παράλληλα με Eurosport
10. Pure ETCR: Μετάδοση highlights *Οι αγώνες μεταδίδονται ζωντανά από το Eurosport
11. Ελληνικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας: Μετάδοση όλων των αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος σε μαγνητοσκόπηση + Στιγμιότυπα
12. Ελληνικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης: Μετάδοση όλων των αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος σε μαγνητοσκόπηση + Στιγμιότυπα
13. Ολυμπιακό Ράλι + Ανάβαση Κύμης + Ράλι Κρήτης + Ράλι Κεραυνός + Seajets SOAA Single: Στιγμιότυπα
14. Red Bull X-Fighters (Motocross)
15. Porsche Mobil 1 Supercup: Στιγμιότυπα
16. Race of Champions
17. Dirt Games: Στιγμιότυπα
18. Drone Champions League: Στιγμιότυπα
19. Ράλι Ντακάρ: Καθημερινή ανασκόπηση της δράσης
20. Ανάβαση Pikes Peak (Πολύωρη live μετάδοση ανάβασης στα Βραχώδη Όρη των ΗΠΑ)
21. Μετάδοση στιγμιοτύπων και από άλλα μηχανοκίνητα σπορ και πρωταθλήματα
22. Esports F1, MotoGP, WRC: Live και μαγνητοσκοπημένη μετάδοση αγώνων
23. Στιγμιότυπα Supercross + live αγώνες: Μετάδοση MONO από EDGEsport HD






Χάντμπολ





1. Τσάμπιονς Λιγκ (-2023): 1 αγώνας κάθε αγωνιστική
2. Γερμανικό Πρωτάθλημα και Κύπελλο + Μετάδοση Super Cup: 1 αγώνας κάθε αγωνιστική
3. ΑΕΚ: Μετάδοση εντός έδρας αγώνων στο πλαίσιο του EHF European League





Υπόλοιπα





1. Πυγμαχία: Μετάδοση των κορυφαίων παγκόσμιων αναμετρήσεων σε διάφορες Κατηγορίες Βαρών
2. Πυγμαχία: Μετάδοση ελληνικών επαγγελματικών αγώνων
3. UFC (Αγώνες που συνδυάζουν διάφορες μαχητικές τέχνες): Μετάδοση Fight Nights
4. World Athletics Continental Tour: Μετάδοση μίτινγκ Κατηγορίας Α στον Στίβο
5. ETTU Champions League Πινγκ Πονγκ: Μετάδοση Ημιτελικών και Τελικού
6. Μπιτς Σόκερ: Euro Beach Soccer League + Euro Winners Cup
7. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιππασίας
8. Ντοκιμαντέρ ESPN 30 for 30 (σχετικά με πρόσωπα και γεγονότα του παγκόσμιου αθλητισμού)
9. Στιγμιότυπα από ελληνικούς αγώνες Ιστιοπλοΐας
10. Στιγμιότυπα από παγκόσμιους αγώνες υδάτινων σπορ
11. Στιγμιότυπα από διάφορους αγώνες εναλλακτικών σπορ από όλο τον κόσμο
12. Στο Πλεχτό: Σατιρική εκπομπή για τον αθλητισμό, Game R1: Εκπομπή για τα videogames
13. Blast from the Past + The Immortals: Ανασκοπήσεις μεγάλων αγώνων, στιγμών και προσωπικοτήτων του παρελθόντος






Eurosport - διαθέσιμο μέσω Nova, Vodafone TV, WIND VISION αλλά και του Eurosport Player στο Internet





Ολυμπιακοί Αγώνες (δικαιώματα ως τους Θερινούς Ολυμπιακούς του 2024)





1. Χειμερικοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2022, Πεκίνο, Κίνα - Έχει ολόκληρο το πακέτο κάλυψης αθλημάτων (παράλληλη κάλυψη με ΕΡΤ)]
2. Θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, Παρίσι, Γαλλία - Έχει ολόκληρο το πακέτο κάλυψης αθλημάτων (παράλληλη κάλυψη με ΕΡΤ)]
3. Μεγάλα ιστορικά αφιερώματα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες





European Championships (Μη-αποκλειστικά δικαιώματα) - Παράλληλη κάλυψη τους μαζί με ΕΡΤ -






1. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου
2. Eυρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου (Πόλο, Κολόμβηση, Καταδύσεις, Συγχρονισμένη Κολύμβηση, Κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας)
3. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας
4. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας
5. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τριάθλου
6. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής
7. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γκολφ





Ποδόσφαιρο






1. Πρωτάθλημα Σουηδίας (-2026): Μετάδοση όλων των αγώνων μέσω Eurosport Player σε τοπική μετάδοση
2. Πρωτάθλημα Νορβηγίας (-2023): Μετάδοση όλων των αγώνων μέσω Eurosport Player σε τοπική μετάδοση
3. UEFA Champions League και UEFA Europa League: Μετάδοση κλήρωσεων από τη φάση των πλέι-οφ και έπειτα





Σνούκερ (-2026)





1. ΒορειοΙρλανδικό Open (10-17 Οκτωβρίου)
2. Αγγλικό Open (1-7 Νοεμβρίου)
3. Βρετανικό Πρωτάθλημα (23 Νοεμβρίου-5 Δεκεμβρίου)
4. Σκωτσέζικο Open (6-12 Δεκεμβρίου)
5. Παγκόσμιο Grand Prix (13-19 Δεκεμβρίου)
6. Cazoo Masters (9-16 Ιανουαρίου)
7. Snooker Shoot Out (20-23 Ιανουαρίου) - Διαφορετικού τύπου τουρνουά με αντίστροφη μέτρηση σε κάθε βολή -
8. Γερμανικό Masters (26-30 Ιανουαρίου)
9. Πρωτάθλημα Παικτών (7-13 Φεβρουαρίου)
10. European Masters (21-27 Φεβρουαρίου)
11. Ουαλικό Open (28 Φεβρουαρίου-6 Μαρτίου)
12. Κινέζικο Open (14-20 Μαρτίου)
13. Open Γιβραλτάρ (24-26 Μαρτίου)
14. Betfred Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (16 Απριλίου-2 Μαΐου)
15. Μετάδοση και άλλων μικρότερων πρωταθλημάτων





Τένις





1. Αυστραλιανό Open (-2031)
2. Ρολάν Γκαρός (-2026) + Μετάδοση Προκριματικών: Παράλληλη κάλυψη κύριας φάσης με ΕΡΤ *
3. Αμερικάνικο Open (-2022) + Μετάδοση Προκριματικών
4. ATP 250 - Αδελαΐδα (-2031)
5. Ultimate Tennis Showdown: Μετάδοση όλων των αγώνων
6. Μετάδοση και άλλων τουρνουά ATP 250 και αγώνων επιδείξεων
7. Μετάδοση τουρνουά WTA





Στίβος





1. Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου
2. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου
3. Διάφορα μίτινγκ και μαραθώνιοι διαφόρων κατηγοριών και αγώνων





Χειμερινά Αθλήματα (-2021 πλην Διάθλου, Πατινάζ Ταχύτητας και Καλλιτεχνικού Πατινάζ)





1. Αλπικό Σκι: Μετάδοση τουρνουά, Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων και Παγκοσμίων Κυπέλλων
2. Σκι Ανώμαλου Δρόμου: Μετάδοση τουρνουά, Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων και Παγκοσμίων Κυπέλλων
3. Βορινό Σύνθετο: Μετάδοση τουρνουά, Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων και Παγκοσμίων Κυπέλλων
4. Άλμα με Σκι: Μετάδοση τουρνουά, Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων και Παγκοσμίων Κυπέλλων
5. Ελεύθερο Σκι: Μετάδοση τουρνουά, Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων και Παγκοσμίων Κυπέλλων
6. Σνόουμπορντ: Μετάδοση τουρνουά, Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων και Παγκοσμίων Κυπέλλων
7. Δίαθλο (-2022): Μετάδοση τουρνουά, Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων, Παγκοσμίων Κυπέλλων και Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων
8. Πατινάζ Ταχύτητας (-2023): Μετάδοση τουρνουά, Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων, Παγκοσμίων Κυπέλλων και Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων
9. Καλλιτεχνικό Πατινάζ (-2023): Μετάδοση ISU Grand Prixs, Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων και Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων
10. Κέρλινγκ: Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
11. Λουτζ: Παγκόσμιο Κύπελλο
12. Free Ride World Tour: Αγώνες ελεύθερου σκι και σνόουμπορντ (Μετάδοση Στιγμιοτύπων)
13. Μετάδοση και άλλων αθλημάτων και διοργανώσεων (Πανεπιστημιάδα, κτλ.)





Μηχανοκίνητα Αθλήματα





1. 24 ώρες Λε Μαν (-2025)
2. WEC (-2025): Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής - Μετάδοση όλων των αγώνων καθώς και των κατατακτήριων δοκιμών
3. Michelin Le Mans Cup: Μετάδοση στιγμιοτύπων
4. Formula E: Μετάδοση αγώνων καθώς και αγώνων eSports
5. WTCR (-2025): Παγκόσμιο Κύπελλο Αυτοκινήτων Τουρισμού - Μετάδοση αγώνων καθώς και αγώνων eSports
6. PURE ETCR: Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων Τουρισμού *eTouring Car World Cup από το 2022 και έπειτα
7. Electric GT Championship: Ξεκινάει από το το 2023 και έπειτα
8. ERC (-2021): Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι - Προβολή στιγμιοτύπων + ανασκοπήσεων
9. Porsche Supercup: Ανασκοπήσεις αγώνων (Διεθνής υποστηρικτική σειρά αγώνων της F1 που διεξάγεται την ίδια ημέρα με διάφορα γκραν πρι της F1, οι οδηγοί οδηγούν Porsche 911 GT3) + μετάδοση κάποιων αγώνων ζωντανά ή σε μαγνητοσκόπηση
10. World Superbikes (-2025): Μοτοσυκλέτες
11. World Supersport (-2025): Μοτοσυκλέτες
12. World Supersport 300 (-2025): Μοτοσυκλέτες
13. British Superbikes (-2027): Μοτοσυκλέτες
14. British Supersport (-2027): Μοτοσυκλέτες
15. FIM Endurance World Championship (-2030): Μοτοσυκλέτες- Αγώνες Αντοχής
16. FIM Motocross World Championship (-2022): Μοτοσυκλέτες- Μετάδοση όλων των αγώνων επιπέδου MXGP και X2
17. FIM Speedway Grand Prix World Championship, Speedway of Nations, Speedway European Championship, Speedway u21 και Speedway Youth World Championship (-2031): Μοτοσυκλέτες
18. Extreme E (-2023): Ηλεκτρικά οχήματα off-road *Παράλληλα με COSMOTE TV
19. Freestyle Motocross: Νύχτα των Αλμάτων (Διάφορα events)
20. Ράλι Ντακάρ (Νότια Αμερική): Καθημερινές 30λεπτες ανασκοπήσεις της δράσης
21. Africa Eco Race (Βόρεια Αφρική): Καθημερινές 15λεπτες ανασκοπήσεις της δράσης
22. Eset V4 Cup: 15λεπτη ανασκόπηση της δράσης
23. Μετάδοση και άλλων μηχανοκίνητων αγώνων σε αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες





Ποδηλασία





1. Tour de France (-2025)
2. Giro d’Italia (-2025)
3. Vuelta a Espana (-2025)
4. Αγώνες Monuments (Milan-San Remo -2025, Tour of Flanders -2024, Paris-Roubaix - 2025, Liege - Bastogne - Liege - 2025, Il Lombardia -2025)
5. Μετάδοση κάθε μεγάλου αγώνα της UCI (-2021) μεταξύ αυτών: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Πίστας, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και Κύπελλο Cyclo-cross (Ανωμάλου δρόμου), Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Urban Cycling, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα BMX, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Mountain Bike, Nations Cup Ποδηλασίας Πίστας, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Urban Cycling,
6. Μετάδοση και άλλων Γύρων, Διαδρομών, Σπριντ, Κλασικών Αγώνων, Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, Αγώνων Πίστας, Αγώνων ανωμάλου δρόμου από όλο τον κόσμο (Μετάδοση πάνω από 35 αγώνων από το πρόγραμμα του UCI World Tour)
7. Tour of Britain, Women's Tour και Tour Series (-2025)
8. Flanders Classics (-2024): Μετάδοση και των 7 αγώνων + Amstel Gold Race
9. UCI Track Champions League (-2029)
10. Enduro World Series + EWS-E
11. BMX: Γαλλικό Εθνικό Πρωτάθλημα





Πινγκ Πονγκ





1. Παγκόσμιο Κύπελλο Ανδρών
2. Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών
3. Παγκόσμιο Κύπελλο Ομαδικού
4. Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ομαδικού
5. ITTF World Tour Grand Finals
6. ITTF World Tour Platinum Events: Μετάδοση διάφορων αγώνων
7. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
8. Ευρωπαϊκό Top-16: Ετήσιο τουρνουά με τη συμμετοχή των καλύτερων 16 Ευρωπαίων αθλητών σε Άνδρες και Γυναίκες
9. Μετάδοση διαφόρων ακόμη τουρνουά





Άλλα αθλήματα





1. Κολύμβηση: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25μ., Παραολυμπιακό Πρωτάθλημα
2. Κανόε-Καγιάκ: Live μετάδοση 5 Παγκοσμίων Κυπέλλων Κανόε-Σλάλομ και 2 Παγκοσμίων Κυπέλλων Κανόε-Σπριντ
3. Άρση Βαρών: Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα
4. Πάλη: Στιγμιότυπα από Παγκόσμια Πρωταθλήματα και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα
5. Τζούντο: Ζωντανές μεταδόσεις και στιγμιότυπα από τα Γκραν Σλαμς, Μάστερς και τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα μαζί με μηνιαία εκπομπή
6. Ιππασία: Μετάδοση Global Champions Tour, Global Champions League, Nations Cup Series και αγώνων από το FEI World Cup
7. Σκοποβολή: Στιγμιότυπα από Παγκόσμια Πρωταθλήματα, Παγκόσμια Κύπελλα, Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και Προοολυμπιακά Τουρνουά
8. Τοξοβολία: Μεταδόσεις και Στιγμιότυπα από Παγκόσμια Κύπελλα και Παγκόσμια Πρωταθλήματα
9. Ξιφασκία: Μεταδόσεις από τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα και στιγμιότυπα από τα Grand Prix Series
10. Μπάντμιντον: Στιγμιότυπα από τα Super Series
11. Σκουός: Ζωντανές μεταδόσεις και Στιγμιότυπα από τους αγώνες του World Tour
12. Σάμπο (-2022): Ζωντανές μεταδόσεις και στιγμιότυπα από Παγκόσμια Πρωταθλήματα, Παγκόσμια Κύπελλα, President's Cup.
13. Πανεπιστημιάδα (-2023): Μετάδοση FISU Θερινών Πανεπιστημιάδων Τσενγκντού 2021, Εκατερίνμπουργκ 2023 και FISU Χειμερινών Πανεπιστημιάδων Λουκέρνης 2021, Λέικ Πλάσιντ 2023
14. Ράγκμπι: Διάφοροι αγώνες
15. Ιστιοπλοΐα: Μετάδοση Vendee Globe + Μετάδοση The Ocean Race Europe και εβδομαδιαίων στιγμιοτύπων + στιγμιότυπα αγώνων yachting
16. Τρίαθλο Collins Cup (-2021) *Με δυνατότητα ανανέωσης για άλλα δύο χρόνια έπειτα: Μετάδοση ολόκληρου του αγώνα
17. Βελάκια: Στιγμιότυπα
18. Αναρρίχηση - Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (διεξάγεται κάθε 2 χρόνια): Live μεταδόσεις από τα 3 είδη αναρρίχησης που συμπεριλαμβάνει - Lead Climbing (Δυσκολία), Bouldering (Αναρρίχηση διαδρομής - φυσικής ή τεχνητής), Speed climbing (Ταχύτητα)
19. Cliff Diving (Βουτιά από βράχο): Στιγμιότυπα από τους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος
20. Teqball: Μετάδοση Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων και αγώνων από όλο τον κόσμο
21. Καλοκαιρινό Δίαθλο: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα
22. Γκολφ: PGA Tour (16 live ώρες μετάδοσης σε κάθε εβδομάδα διοργάνωσης - Πέμπτη με Κυριακή - μεταξύ αυτών THE PLAYERS Championship, Farmers Insurance Open, The Genesis Invitational, and the Arnold Palmer Invitational presented by Mastercard) + FedExCup Playoffs + Αγώνες επίδειξης
23. Σκάκι (-2021): Champions Chess Tour- Μετάδοση νοκ-άουτ γύρων μέσω Eurosport Player, μετάδοση στιγμιοτύπων από κάθε τουρνουά στο πλαίσιο του Tour
24. Drone Racing League με Next-Gen Drones: Τηλεοπτικά στιγμιότυπα διάρκειας μίας ώρας για κάθε αγώνες (αγώνες που γίνονται σε επαγγελματικό επίπεδο)
25. Πόκερ: WPT Alpha8, Partypoker Millions






ΕΡΤ

Ποδόσφαιρο





1. Superleague 2 * + μετάδοση εντός έδρας αγώνα της ομάδας της Superleague 2 για τα πλέι-άουτ: Τηλεοπτική μετάδοση δύο αγώνων κάθε Σ/Κ (Σάββατο και Κυριακή στις 14:45 αντίστοιχα) και ενός αγώνα κάθε Τετάρτη σε μεσοβδόμαδη αγωνιστική, όσοι αγώνες δε μεταδίδονται τηλεοπτικά, μεταδίδονται ζωντανά μέσω ERTFLIX. Επίσης ειδική εκπομπή με όλα τα στιγμιότυπα των αγώνων αλλά και εξτρά ζωντανές συνδέσεις. Μετάδοση όλων των αγώνων των πλέι-οφ - τα πλέι-άουτ είναι χωρίς μετάδοση. * Η ΕΡΤ έχει οψιόν ανανέωσης για τη σεζόν 2021-22
2. UEFA Euro Γυναικών (-2022): Μετάδοση τελικής διοργάνωσης
3. UEFA Euro u-19 (-2022): Μετάδοση τελικής διοργάνωσης *Aν δε μεταδοθεί από ΕΡΤ, μεταδίδεται μέσω football.eurovisionsports.tv/
4. UEFA Euro u-17 (-2022): Μετάδοση τελικής διοργάνωσης *Aν δε μεταδοθεί από ΕΡΤ, μεταδίδεται μέσω football.eurovisionsports.tv/
5. Κανάλια μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων: Μετάδοση μαγνητοσκοπημένων ειδήσεων, μαγκαζίνο και ειδήσεων από Liverpool TV, Manchester City TV, Bayern TV, Barca TV, Juventus TV, Inter TV, Roma TV, Ajax TV (μέσω ΕRTFLIX)
6. Ανασκόπηση ελληνικού ποδοσφαίρου με αφιέρωμα στις μεγάλες ομάδες που πέρασαν απ' αυτό διαχρονικά





Μπάσκετ





1. Α1 Μπάσκετ Ανδρών (-2022) + οψιόν για μία ακόμη χρονιά: Μετάδοση όλων των αγώνων, όσοι αγώνες δε μεταδίδονται μέσω τηλεόρασης, μεταδίδονται μέσω ERTFLIX *Αρκετά πιθανόν η ΕΡΤ να μην έχει τα δικαιώματα του Ολυμπιακού
2. Κύπελλο Ανδρών *: Μεταδόσεις προημιτελικών, ημιτελικών, Τελικού
3. Super Cup Ανδρών: Μεταδόσεις ημιτελικών, Τελικού
4. Eθνική Ελλάδας: Μεταδόσεις όλων των αγώνων του εθνικού συγκροτήματος σε Ευρωμπάσκετ 2022 (Άνδρες), αλλά και των διαφόρων τουρνουά όπου συμμετέχει και φιλικών αγώνων που δίνει
5. Ευρωμπάσκετ 2022: Κάλυψη όλων (της πλειοψηφίας δηλαδή) των αγώνων
6. Εθνική Ελλάδας: Κάλυψη τουρνουά νεαρότερων κατηγοριών της FIΒΑ με συμμετοχή της Εθνικής
7. Basketball Champions League *: Μετάδοση όλων των αγώνων των ελληνικών ομάδων + Μετάδοση όλων των αγώνων του Final-4
8. Α2 Μπάσκετ Ανδρών: Μεταδόσεις αγώνων
9. Μπάσκετ Γυναικών: Μεταδόσεις αγώνων Α1 Μπάσκετ + μετάδοση Final-Four Κυπέλλου + Μετάδοση Τελικών
10. Διηπειρωτικό Κύπελλο Μπάσκετ *
11. Τουρνουά Ακρόπολις: Με συμμετοχή Εθνικής Ελλάδας Ανδρών και άλλων τριών εθνικών ομάδων




Βόλεϊ





1. Α1 Βόλεϊ Ανδρών *: 1 αγώνας κάθε αγωνιστική τηλεοπτικά + Μετάδοση Πλέι-οφ (όχι όλοι οι αγώνες) + Τελικών, Όσοι αγώνες δε μεταδίδονται μέσω τηλεόρασης (ΕΡΤ + ΕRTFLIX), μεταδίδονται μέσω live παραγωγών σε κανάλια YouTube
2. Final-Four Κυπέλλου Ανδρών και Γυναικών *
3. Λιγκ Καπ Ανδρών *: Μετάδοση Τελικού + σημαντικών αγώνων στις προηγούμενες φάσεις
4. Volleyleague Γυναικών *: Μετάδοση αγώνων
5. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Βόλεϊ Ανδρών: Μεταδόσεις αγώνων Εθνικής Ελλάδας + Τελικού + σημαντικών αγώνων
6. Εθνική Ανδρών: Εντός έδρας προκριματικά Ευρωπαϊκού και Παγκοσμίου Πρωταθλήματος
7. Εθνική Γυναικών: Εντός έδρας προκριματικά Ευρωπαϊκού και Παγκοσμίου Πρωταθλήματος
8. Μπιτς Βόλεϊ: Μετάδοση τελικής φάσης Πανελλήνιου Πρωταθλήματος





Χάντμπολ





1. Handball Premier *: Μετάδοση ενός αγώνα κάθε αγωνιστική + Μετάδοση Πλέι-οφ (όχι όλοι οι αγώνες) + Τελικών
2. Α1 Χάντμπολ Γυναικών *: Μετάδοση Τελικών
3. Τελικοί Κυπέλλου Ανδρών και Γυναικών (+σημαντικών αγώνων σε προηγούμενες φάσεις) *
4. Εθνική Ανδρών και Εθνική Γυναικών: Μετάδοση εντός έδρας αγώνων (-2021)





Πόλο και Υγρός Στίβος





1. A1 Πόλο Ανδρών *: Μετάδοση ενός αγώνα ανά αγωνιστική - Δε μεταδίδεται αγώνας όλες τις αγωνιστικές + Μετάδοση Τελικών
2. A1 Πόλο Γυναικών *: Μετάδοση Τελικών + ντέρμπι της κανονικής διάρκειας και των πλέι-οφ.
3. Final-Four Κυπέλλου Ανδρών και Γυναικών * + Μετάδοση αγώνων πρωτύτερων φάσεων από ΚΟΕ TV
4. Champions League Ανδρών: Αγώνες του Ολυμπιακού * + Μετάδοση αγώνων του στο Final-8 σε περίπτωση που φθάσει ως εκεί (Αν φθάσει ο ΟΣΦΠ στο Final-8, τότε μεταδίδεται και ο Τελικός της διοργάνωσης άσχετα με το αν θα παίξει ή όχι ο Ολυμπιακός σε αυτόν)
5. Euro Cup Ανδρών: Μετάδοση εντός έδρας ημιτελικού και τελικού σε περίπτωση που συμμετέχει ελληνικός σύλλογος (π.χ. Βουλιαγμένη, κτλ.)
6. Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πόλο (-2022): Άνδρες και Γυναίκες
7. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο (-2024): Άνδρες και Γυναίκες
8. Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου (-2022): Κολύμβηση, Πόλο, Καταδύσεις, Συγχρονισμένη Κολύμβηση, Κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας
9. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου (-2024): Κολύμβηση, Πόλο, Καταδύσεις, Συγχρονισμένη Κολύμβηση, Κολύμβηση ανοιχτής πισίνας θάλασσας
10. Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης 25άρας πισίνασ (-2022)
11. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης 25άρας πισίνας (-2023)
12. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καταδύσεων (-2023)
13. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης (-2023)
14. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας (-2022)
15. Κολύμβηση: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών
16. Κωπηλασία: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών





Μηχανοκίνητος Αθλητισμός






1. Formula 1 (-2021): Live όλες οι ελεύθερες δοκιμές, κατατακτήριες δοκιμές (+Sprint Qualifying όπου γίνεται) και ΌΛΟΙ οι αγώνες (με διαφημίσεις κατά τη διάρκεια των αγώνων). -Οι ελεύθερες δοκιμές μεταδίδονται μέσω ERTFLIX *Παράλληλη μετάδοση του ίδιου πακέτου μεταδόσεων με την COSMOTE TV
2. Ράλι Ακρόπολις (-2021): Μετάδοση τελετής έναρξης, live μετάδοση της διαδρομής της Πέμπτης, μετάδοση απονομής καθώς και στιγμιότυπα αγώνα. *Η COSMOTE TV θα μεταδώσει αποκλειστικά live όλες τις διαδρομές του Ράλι Ακρόπολις





Τένις





1. Ρολάν Γκαρός *: Μετάδοση αγώνων από τηλεόραση και ERTFLIX, Παράλληλη κάλυψη με Eurosport






Στίβος





1. IAAF Diamond League (-2022)
2. Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου (-2023)
3. Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου (-2022)
4. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου (-2022): Παράλληλη κάλυψη με Eurosport
5. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου (-2023): Παράλληλη κάλυψη με Eurosport
6. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανώμαλο Δρόμου (-2023)
7. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εθνικών Ομάδων Super League (-2023)
8. Ευρωπαϊκά Πρωτάθλήματα μικρότερων ηλικιακών κατηγοριών (-2023)
9. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου - τόσο σε ανοιχτό όσο και σε κλειστό στίβο - (-2022) *Με δυνατότητα ανανέωσης για άλλα δύο χρόνια έπειτα
10. Διεθνή Μίτινγκ Στίβου που διεξάγονται στην Ελλάδα (-2022) *Με δυνατότητα ανανέωσης για άλλα δύο χρόνια έπειτα
11. Συμφωνία με ΣΕΓΑΣ για προβολή των επίσημων διοργανώσεων και γκαλά στίβου (-2022) *Με δυνατότητα ανανέωσης για άλλα δύο χρόνια έπειτα
12. Διεθνής Μαραθώνιος Αθήνας (-2022) *Με δυνατότητα ανανέωσης για άλλα δύο χρόνια έπειτα
13. Μετάδοση διάφορων εγχώριων μαραθώνιων αγώνων
14. Μαγκαζίνο Στίβου





Μεγάλες Διοργανώσεις





1. Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2022 (Πεκίνο, Κίνα) + Θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 (Παρίσι, Γαλλία) (παράλληλη κάλυψη με Eurosport)
2. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής 2022
3. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής 2022
4. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας 2022
5. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τριάθλου 2022
6. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γκολφ 2022
7. Καλλιτεχνικό Πατινάζ: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
8. Athens Equestrian Festival






Mega TV





1. Champions League (-2024): Μετάδοση ενός αγώνα (πρώτης επιλογής - παράλληλα με COSMOTE TV) κάθε Τετάρτη στις 22:00 από τα πλέι-οφ ως τα ημιτελικά. Μετάδοση Τελικού Champions League παράλληλα με COSMOTE TV. Μετάδοση highlights κάθε Τετάρτη + μετάδοση κληρώσεων από πλέι-οφ και έπειτα
2. Ευρωπαϊκό Super Cup (-2023): Παράλληλη μετάδοση του αγώνα με COSMOTE TV







Open Beyond





1. Εθνική Ελλάδας Ποδοσφαίρου: Όλοι οι αγώνες της εθνικής στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 (σε παράλληλη μετάδοση με COSMOTE TV)
2. Εθνική Ελλάδας Ποδοσφαίρου: Όλοι οι φιλικοί αγώνες της εθνικής στο διάστημα 2018-22 (σε παράλληλη μετάδοση με COSMOTE TV)
3. UEFA Nations League 2020/21: Μετάδοση τελικής φάσης της διοργάνωσης (με τη συμμετοχή 4 ομάδων από τη League A) - σε παράλληλη μετάδοση με COSMOTE TV
4. Πλέι-οφ (πρόκρισης) για Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Μετάδοση συνολικά 2 αγώνων (σε παράλληλη μετάδοση με COSMOTE TV)
5. Φιλικοί αγώνες προετοιμασίας εθνικών ομάδων: Μετάδοση συνολικά 8 φιλικών αγώνων είτε στο πλαίσιο της προετοιμασίας των εθνικών ομάδων πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 είτε σε κάποιο παράθυρο εθνικών ομάδων (στο διάστημα 2018-22) - σε παράλληλη μετάδοση με COSMOTE TV







ANT1





1. Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2022: Μετάδοση τουλάχιστον 32 αγώνων από ΑΝΤ1 ενώ οι υπόλοιποι αγώνες θα καλυφθούν από Μακεδονία TV και διαδυκτιακή πλατφόρμα ΑΝΤ1





Δικαιώματα που δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα + Διαγωνισμοί





1. Euro 2024 (ΕΡΤ)





Αθλητικές διοργανώσεις χωρίς μέχρι στιγμής τηλεοπτική στέγη

1. Europa League και Europa Conference League: Ελεύθερη μετάδοση τελικών περιόδου 2022-24
2. Euro 2024 και Κύπελλο Εθνών Αφρικής 2021 (θα διεξαχθεί Ιανουάριο-Φεβρουάριο του 2022), Παγκόσμιο Κύπελλο 2026, Euro 2028
3. FIBA Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2023, Eurobasket 2025, ΠροΟλυμπιακό Τουρνουά 2024: Δικαιώματα ελεύθερου καναλιού (το οποίο θα μεταδίδει τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας καθώς και άλλους σημαντικούς αγώνες, σε παράλληλη μετάδοση με τη Nova)
4. Nations League 2022/23, 2024/25, 2026/27, Ευρωπαϊκά Προκριματικά Euro 2024, Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 και Euro 2028 καθώς και φιλικών αγώνων: Δικαιώματα ελεύθερου καναλιού (το οποίο θα μεταδίδει τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας σε αποκλειστική live μετάδοση καθώς και άλλους σημαντικούς αγώνες σε παράλληλη μετάδοση με τη Nova)
5. Superleague: ΠΑΟΚ (εντός έδρας αγώνες)
6. Κύπελλο Ελλάδας
7. 2η Κατηγορία Γαλλίας
8. Πρωταθλήματα Αυστρίας, Ουκρανίας, Ελβετίας, Κύπρου, Τουρκίας, Δανίας
9. Πρωταθλήματα Αργεντινής, Βραζιλίας, Κύπελλο Βραζιλίας
10. Κύπελλα Πορτογαλίας, Σκωτίας, Ρωσίας, Τουρκίας, Λιγκ Απ + Σούπερ Καπ Πορτογαλίας
11. Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων + Βραβεύσεις βραβείων FIFA
12. UEFA Euro u-21 2023 και έπειτα
13. Εθνική Ελλάδας Γυναικών: Εντός έδρας αγώνες προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών
14. Αδριατική Λίγκα Μπάσκετ
15. Παγκόσμιο Κύπελλο Βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών
16. Παγκόσμιο Grand Champions Cup Βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών
17. Ιταλικό Πρωτάθλημα Βόλεϊ και Final-Four Coppa Italia (+Ιταλικό Supercopa) - Άνδρες και Γυναίκες -
18. Παγκόσμιο Πρωτάθλημα συλλόγων Βόλεϊ (Άνδρες-Γυναίκες)
19. Montreaux Volley Masters (Παγκόσμιο φιλικό Κύπελλο με εθνικές ομάδες Γυναικών Βόλεϊ)
20. Αγώνες Ολυμπιακού και Βουλιαγμένης στην Euroleague Γυναικών Πόλο (+τελική διοργάνωση)
21. FINA World League (Άνδρες και Γυναίκες)
22. Προκριματικά FINA World League-Εντός έδρας αγώνες Εθνικών Ανδρών και Γυναικών
23. Διοργανώσεις ΚΟΕ όπως το Θερινό Open Κολύμβησης
24. Κολύμβηση- FINA Swimming World Cup (Σειρά κολυμβητικών αγώνων) + Καταδύσεις- FINA Diving World Cup Series + Κολύμβηση- Mare Nοstrum (3 αγώνες τον Ιούνιο)
25. Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χάντμπολ Ανδρών
26. WTA Elite Trophy
27. NFL (Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο)
28. MLB (Αμερικάνικο Μπέιζμπολ)
29. NHL (Αμερικάνικο Χόκεϊ)
30. NCAA Football (Αμερικάνικο Football)
31. BIG3 (3*3 τουρνουά Μπάσκετ με βετεράνους παίκτες του NBA)
32. NASCAR
33. Live μετάδοση Indianapolis 500 για τα Indycar Series και Στιγμιότυπα Indycar Series
34. GT World Challenge Europe: Sprint Cup + Endurance Cup (Μηχανοκίνητος αθλητισμός)
35. Formula 1 Powerboat World Championship
36. MotoAmerica Superbikes
37. Ενόργανη Γυμναστική- FIG World Cup Series + Ρυθμική Γυμναστική- FIG World Challence Cup Series
38. Μπιτς Βόλεϊ: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα + World Tour (Άνδρες κ' Γυναίκες)
39. Μπιτς Σόκερ: Μουντιαλίτο Συλλόγων (Άνδρες)
40. Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βελάκιων + Premier League Βελάκιων (Darts)
41. Κύπελλο Ράγκμπι-Six Nations
42. NRL (Πρωτάθλημα Ράγκμπι Αυστραλίας)
43. Swix Ski Classics (Σκι Αντοχής-5 αγώνες)
44. Mosconi Cup - Ετήσια αναμέτρηση μεταξύ επίλεκτων ομάδων των ΗΠΑ και της Ευρώπης πάνω στο Αμερικάνικο Μπιλιάρδο (σε στυλ εθνικών ομάδων)
Τι σημαίνει ότι τα novasports ειναι στο vodafone tv διαθέσιμα ως τις 15/10/2021;
Για τους νέους συνδρομητές της vodafone ή στο σύνολό των συνδρομητών της vodafone tv;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση σας.
 

fotis246

AVClub Addicted Member
26 October 2012
2,059

Vodafone TV Novasports: Τέλος τα Novasports από το Vodafone TV​


Σας ενημερώνουμε ότι από τις 15/10/2021 τα κανάλια Novasports δεν θα είναι πλέον διαθέσιμα στο πακέτο Vodafone TV Sports kids της υπηρεσίας Vodafone TV, είτε ως πρόσθετη υπηρεσία στο πρόγραμμα Vodafone Home Triple Play είτε ως ξεχωριστή υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης για τους συνδρομητές Vodafone Home Double Play, λόγω της λήξης της σχετικής συμφωνίας με τον πάροχο περιεχομένου. Oι συνδρομητές που επηρεάζονται έχουν, ανάλογα με το ενεργό τους πρόγραμμα, το δικαίωμα καταγγελίας αζημίως (εξαιρούνται τυχόν επιδοτήσεις) εντός δύο μηνών από τις 15/10/2021.

 

fotis246

AVClub Addicted Member
26 October 2012
2,059

Με μετάδοση το φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα στο Μόναχο!​

Ο Παναθηναϊκός θα συμμετάσχει στο τουρνουά του Μονάχου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (11-12/9), με τους φίλους του «τριφυλλιού» να έχουν την ευκαιρία να πάρουν και πάλι «γεύση» από την ομάδα.

Το SDNA έκανε τα αποκαλυπτήρια των «πράσινων» στη φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας, με την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη να ταξιδεύει πλέον στη Γερμανία για δύο δυνατά τεστ επιπέδου Euroleague, μετά από αυτό κόντρα στη Ζενίτ στο ΟΑΚΑ και πριν το «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Οι φίλοι των νταμπλούχων Ελλάδας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την πρώτη αναμέτρηση της ομάδας τους στο Μόναχο επί του Ερυθρού Αστέρα από το κανάλι στο youtube του «Magenta Sports» (11/9, 16:00).

Έτσι οι «πράσινοι» θα δουν τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο δύσκολο ματς στην περίοδο της προετοιμασίας, πριν μπορέσουν να παρακολουθήσουν από κοντά το «τριφύλλι» στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο ΟΑΚΑ.

Υπενθυμίζουμε πως στο τουρνουά θα συμμετάσχουν και η Μπάγερν με τη Βίρτους Μπολόνια.

 

sotiris4

AVClub Enthusiast
4 May 2015
800
Η επιστήμη σηκωνει τα χέρια ψηλά! Όλα πιθανά τα βρίσκω. Από το να το δείξει η Nova, το open, το paoktv μέχρι το να μεταδοθεί ραδιοφωνικά. Είπαμε οι συζητήσεις είναι ιδιωτικές αλλά εδώ το βγαλαν τα μάτια...
 

yiannisav

Senior Member
14 June 2019
315
Τελικα μαλλον κανεις δεν ξερει τι γινεται. Μην συμφωνησει με καμμια κοσμοτε τελικα και γελαμε
 

fotis246

AVClub Addicted Member
26 October 2012
2,059

Η ΣΕΝΤΡΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE INTERWETTEN ΣΤΗΝ COSMOTE TV !​

Η νέα σεζόν της Super League Interwetten ξεκινάει και για πρώτη φορά 8 ελληνικές ομάδες θα παίζουν αποκλειστικά στο «γήπεδο» της COSMOTE TV. Το πρόγραμμα της εβδομάδας των καναλιών COSMOTE SPORT περιλαμβάνει θέαμα και εκτός ελληνικών γηπέδων. Premier League, Lega Serie A, Liga Portugal Bwin, αναμετρήσεις από άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, μπάσκετ και μηχανοκίνητος αθλητισμός θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

 

IPPOTEK

New member
20 August 2013
3
Καλημέρα σε όλους.
Γνωρίζει κανείς αν nova και cosmote TV θα ανταλλάσουν μεταξύ τους τα στιγμιότυπα του ελληνικού πρωταθλήματος;;