Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2020-2021

fotis246

AVClub Addicted Member
26 October 2012
2,058

Παναθηναϊκός: Στην ΕΡΤ το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»​


Η ΕΡΤ θα δείξει το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» (18-19/9) με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί τις Αναντολού Εφές, Παρτιζάν και Ουλμ.

Ο Παναθηναϊκός, μετά τη συμμετοχή του στο τουρνουά του Μονάχου, ετοιμάζεται για την πρόβα τζενεράλε, το «Παύλος Γιαννακόπουλος». Με τις τέσσερις αναμετρήσεις του διημέρου να βρίσκουν τηλεοπτική στέγη στην ΕΡΤ.

Εκτός από τον Παναθηναϊκό, στην Αθήνα θα έρθουν η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αναντολού Εφές, η Παρτιζάν του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, αλλά και η Ουλμ του Γιάκα Λάκοβιτς, η οποία αντικατέστησε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, που ακύρωσε τη συμμετοχή της λόγω κρουσμάτων covid-19.

Το πρόγραμμα και τα κανάλια


Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου

17.00: Αναντολού Εφές – Ουλμ (ΕΡΤ 3)

20.00: Παναθηναϊκός – Παρτιζάν (ΕΡΤ 2)


Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου

17.00: Μικρός Τελικός (ΕΡΤ 3)

20.00: Τελικός (ΕΡΤ 2)

22.00: Απονομές (ΕΡΤ 2)

 

fotis246

AVClub Addicted Member
26 October 2012
2,058

H πρόκριση της Εθνικής Γυναικών ποδοσφαίρου στο Μουντιάλ θα κριθεί αποκλειστικά στο Novasports!​

Μην χάσετε τους αγώνες της ελληνικής ομάδας για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023 – Σέντρα την Παρασκευή 17/9 με τη Γαλλία

H προσπάθεια της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023 περνάει μέσα από το γήπεδο του Novasports! Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, με προπονητή τον Γιώργο Κυριαζή, έχει κληρωθεί με αντιπάλους τη Γαλλία, το Καζακστάν, τη Σλοβενία, την Εσθονία και την Ουαλία στον 9ο Προκριματικό όμιλο. H ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στον όμιλο προκρίνεται απευθείας στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενώ η δεύτερη θα συμμετάσχει σε Play Off Round.

Στις δύο πρώτες αγωνιστικές η Εθνική μας ομάδα θα υποδεχθεί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο τη Γαλλία (17/9, 18:00) και το Καζακστάν (21/9, 20:00), αγώνες που θα μεταδοθούν από το Novasports Prime σε περιγραφή του Αποστόλη Λάμπου και ρεπορτάζ του Γιώργου Αργυρόγλου.


Οι επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις για την γαλανόλευκη μέχρι το τέλος του 2021, είναι τον Οκτώβριο με το Καζακστάν εκτός έδρας (22/10) και την Σλοβενία (26/10) εντός έδρας καθώς και το Νοέμβριο με την Ουαλία (26/11) και την Σλοβενία (30/11) εκτός έδρας. Η συνέχεια είναι τον Απρίλιο του 2022 με τους αγώνες εκτός (8/4) και εντός (12/4) έδρας με την Εσθονία και οι υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ολοκληρώνονται τον Σεπτέμβριο του 2022 με την Ουαλία εντός έδρας (2/9) και την Γαλλία εκτός έδρας (6/9).

Η Nova βρίσκεται δίπλα στο Ποδόσφαιρο Γυναικών και στηρίζει έμπρακτα όλες τις ενέργειες για την προώθηση και αναβάθμιση του στη χώρα μας, στέκοντας αρωγός στο πλευρό της Εθνικής μας ομάδας στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και όχι μόνο.

 

fotis246

AVClub Addicted Member
26 October 2012
2,058

Περιστέρι: Κόντρα στην Κλουζ στα ημιτελικά των προκριματικών του Basketball Champions League​


Το Περιστέρι υποδέχεται την Κλουζ (20:30, ERT Sports 2) για τα ημιτελικά του ομίλου των προκριματικών του Basketball Champions League που φιλοξενεί, με στόχο την πρόκριση στον τελικό.


 

fotis246

AVClub Addicted Member
26 October 2012
2,058

UEFA CHAMPIONS LEAGUE: Η ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕΝΤΡΑ ΣΤΗΝ COSMOTE TV​

Το UEFA Champions League επιστρέφει με την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων, που θα μεταδοθεί το διήμερο 14-15/9 από την COSMOTE TV. Οι δημοσιογράφοι των καναλιών COSMOTE SPORT θα μεταφέρουν από τα γήπεδα της Ευρώπης, λεπτό προς λεπτό, όλη την αγωνιστική δράση του διημέρου, ενώ μέσα από τις ειδικές εκπομπές «UEFA Champions League Show» οι τηλεθεατές θα έχουν στη διάθεσή τους όλο το ρεπορτάζ των αγώνων.

Ιδιαίτερα πλούσιο είναι το πρόγραμμα της Τετάρτης 15/9, το οποίο περιλαμβάνει πολλά παραδοσιακά ντέρμπι της Ευρώπης. Αποκλειστικά στην COSMOTE TV, οι συνδρομητές θα απολαύσουν το ματς Λίβερπουλ-Μίλαν (22.00, COSMOTE SPORT 2HD & COSMOTE SPORT 4K), που έχει πρωταγωνιστήσει στον πιο εντυπωσιακό τελικό της διοργάνωσης το 2005, το Μάντσεστερ Σίτι-Λειψία (22.00, COSMOTE SPORT 7HD), ενώ την ίδια ώρα η πρωταθλήτρια Ιταλίας Ίντερ θα υποδεχθεί τη Βασίλισσα της Ευρώπης Ρεάλ (22.00, COSMOTE SPORT 3HD). Την παράσταση αναμένεται να «κλέψει» το ντεμπούτο του Μέσι στο UEFA Champions League με τα χρώματα της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ (22.00, COSMOTE SPORT 5HD).

Και τις δύο ημέρες της αγωνιστικής δράσης η εκπομπή «UEFA Champions League Show» με τους Αριάνα Παπαγιάννη, Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο θα δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές πριν από την έναρξη των αναμετρήσεων στο COSMOTE SPORT 1HD (18.30), για να τους ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις που αφορούν στα αντίπαλα ζευγάρια. Μετά τη λήξη των αγώνων η εκπομπή θα επιστρέφει (00.00, COSMOTE SPORT 1HD) με απευθείας συνδέσεις με τους αγωνιστικούς χώρους, δηλώσεις των πρωταγωνιστών, ψηφιακή ανάλυση των κρίσιμων φάσεων, τον απόηχο από τα social media και τα καλύτερα στιγμιότυπα. Την Τετάρτη 15/9, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, θα γίνουν live συνδέσεις από την προετοιμασία του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, που ξεκινούν μια μέρα μετά (Πέμπτη 16/9) τις υποχρεώσεις τους στη φάση των ομίλων των διασυλλογικών διοργανώσεων UEFA Europa League και UEFA Europa Conference League, αντίστοιχα. Οι αναμετρήσεις των δύο ελληνικών ομάδων θα μεταδοθούν αποκλειστικά από την COSMOTE TV.

Τέλος, μέσα από την εκπομπή «Λεπτό προς λεπτό» (14-15/9, 19.45, COSMOTE SPORT 1HD) με τους Τόλη Χριστοφοράκη και Μιχάλη Τσόχο, οι τηλεθεατές θα έχουν στη διάθεσή τους real time ενημέρωση για όλα τα ματς της διοργάνωσης.

 

fotis246

AVClub Addicted Member
26 October 2012
2,058

Οι ευρωπαϊκές πρεμιέρες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στην COSMOTE TV​


H φάση των ομίλων του UEFA Europa League κάνει σέντρα, με την COSMOTE TV, να είναι αποκλειστικός προορισμός για τις αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής, το διήμερο 15-16/9.

Μεταξύ αυτών, ξεχωρίζει η ελληνική «μάχη» του Ολυμπιακού απέναντι στην Αντβέρπ. Το ελληνικό ενδιαφέρον στα κανάλια COSMOTE SPORT δεν σταματά εκεί, καθώς ο ΠΑΟΚ ρίχνεται στη μάχη της νεοσύστατης διοργάνωσης UEFA Europa Conference League. Στην 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων, που μεταδίδεται αποκλειστικά από την COSMOTE TV, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα αντιμετωπίσει την Λίνκολν.

Τον παλμό της αγωνιστικής δράσης θα μεταφέρει η δημοσιογραφική ομάδα της COSMOTE TV, μέσα από ειδικές εκπομπές, πλούσιο ρεπορτάζ και λεπτό προς λεπτό ενημέρωση για τις δύο διοργανώσεις και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων.

Η κάλυψη του Ολυμπιακός-Αντβέρπ​

Την Πέμπτη 16/9, λίγο πριν από τη σέντρα του Ολυμπιακός-Αντβέρπ, οι τηλεθεατές θα «κάνουν ζέσταμα» μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο Pre Game Show με τον Τόλη Χριστοφοράκη, που θα βγει από το «Γ. Καραϊσκάκης» (21.00, COSMOTE SPORT 2HD & Youtube). Ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος, η Έλενα Παπαδοπούλου και ο Ανδρέας Σερεβέτας θα βρίσκονται στην έδρα των «ερυθρολεύκων» για να αποκαλύψουν τα σχέδια του Πέδρο Μαρτίνς πριν από τη μάχη της ομάδας του και να μιλήσουν με τους παίκτες. Στις 22.00, η σκυτάλη θα δοθεί στον Γιώργο Θαναηλάκη για την περιγραφή του αγώνα, που έχει προορισμό το COSMOTE SPORT 2HD.

Η κάλυψη του Λίνκολν-ΠΑΟΚ​

Την Πέμπτη 16/9 ο ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στο Γιβραλτάρ για να αντιμετωπίσει την Λίνκολν (19.45, COSMOTE SPORT 3HD). Εκεί θα βρίσκονται και οι απεσταλμένοι της COSMOTE TV, Αντρέα Παλομπαρίνι και Μιχάλης Μελισσίδης για να μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ και να μιλήσουν με παίκτες και προπονητές. Με την ολοκλήρωση του ματς, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα παραμείνουν στο COSMOTE SPORT 3HD για να παρακολουθήσουν Post Game Show με αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών και τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης (21.45).

Στη διάθεση των τηλεθεατών θα βρίσκεται και η εκπομπή «European Football Show», η οποία πριν και μετά τους αγώνες των UEFA Europa League και UEFA Europa Conference League, θα προσφέρει πλήρη παρουσίαση και ψηφιακή ανάλυση των αναμετρήσεων και τα highlights της ημέρας (Πέμπτη 16/9, 18.00 & Παρασκευή 17/9, 00.00, COSMOTE SPORT 1HD). Για λεπτό προς λεπτό real time ενημέρωση για τα ματς της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων στις 2 διοργανώσεις, οι τηλεθεατές έχουν τη δυνατότητα να συντονιστούν στην εκπομπή «European Football Λεπτό προς Λεπτό» με τον Πέτρο Δριτσάκο (Πέμπτη 16/9, 19.45, COSMOTE SPORT 1HD).

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων του διημέρου 15-16/9.

IMG_20210916_001728.jpg

 

fotis246

AVClub Addicted Member
26 October 2012
2,058

Η «κούπα» του Σούπερ Καπ Ιταλίας στο μπάσκετ θα σηκωθεί αποκλειστικά στο Novasports!​


Μην χάσετε (18-21/9) την διοργάνωση του Supercoppa Ιταλίας που θα διεξαχθεί στη Μπολόνια με τις Βίρτους Μπολόνια, Αρμάνι Μιλάνο, Βενέτσια, Πέζαρο, Μπρίντιζι, Σάσαρι, Τρεβίζο και Ντερτόνα.

H πρώτη «κούπα» της χρονιάς ανοίγει τη σεζόν στο μπάσκετ και θα κριθεί αποκλειστικά στο Novasports! Οι φίλοι της πορτοκαλί μπάλας από το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου έως και την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports5 το Σούπερ Καπ στο ιταλικό μπάσκετ που θα διεξαχθεί στη Μπολόνια με τη συμμετοχή των ομάδων της Lega Basket Serie A, όπως η πρωταθλήτρια Βίρτους Μπολόνια, η Αρμάνι Μιλάνο που λαμβάνει μέρος στην EuroLeague καθώς και οι Βενέτσια, Πέζαρο, Μπρίντιζι, Σάσαρι, Τρεβίζο και Ντερτόνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων του Supercoppa Ιταλίας στο Novasports5 και σε περιγραφές Δώρας Παντέλη, Γιώργου Βαλαβάνη, Δημήτρη Καρύδα και Χαραλάμπου Σαραντινάκη έχει ως εξής:

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου
Προημιτελικοί
13:00 Πέζαρο-Βενέτσια
16:00 Μπρίντιζι-Σάσαρι
19:00 Αρμάνι Μιλάνο-Τρεβίζο
22:00 Βίρτους Μπολόνια-Ντερτόνα

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου
Ημιτελικοί
19:00 Α’ ημιτελικός
21:45 Β’ ημιτελικός

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου
21:45 Τελικός

Το Supercoppa Ιταλίας θα αποτελέσει και το… ορεκτικό πριν το… κυρίως πιάτο με την έναρξη της Lega Basket Serie A την οποία οι συνδρομητές Novasports θα απολαύσουν αποκλειστικά και την φετινή σεζόν στο παρκέ των αθλητικών καναλιών της Nova παρέα με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα!

Mόνο Novasports!

 

fotis246

AVClub Addicted Member
26 October 2012
2,058

Τα ντέρμπι Παρί Σεν Ζερμέν – Λιόν, Άιντχοφεν – Φέγενορντ και οι «μάχες» των Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν αποκλειστικά στο Novasports!​

Μην χάσετε συναρπαστικές αναμετρήσεις και σε Eredivisie, Jupiler Pro League, La Liga SmartBank, 2.Bundesliga, EFL Championship και Serie B

Ντέρμπι με άρωμα Γαλλίας για την Παρί του Μέσι, ντέρμπι στην Ολλανδία και όλες οι μάχες στη La Liga και στην Bundesliga έρχονται αποκλειστικά στο Novasports! Οι φίλοι της «στρογγυλής θεάς» από την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου έως και τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πανδαισία με περισσότερους από 40 μεταδόσεις από τα γήπεδα της Ισπανίας με La Liga Santander και La Liga SmartBank, της Γερμανίας με Bundesliga και 2.Bundesliga, της Ολλανδίας με Eredivisie, του Βελγίου με JupilerProLeague, της Ιταλίας με SerieB, της Αγγλίας με EFLChampionship, της Ιταλίας με SerieB και της Αμερικής με MLS.

Στη Γαλλία και στη Ligue 1 δεσπόζει το ντέρμπι Παρί Σεν Ζερμέν – Λιόν (19/9, 21:45) αλλά και οι αγώνες Νις – Μονακό (19/9, 14:00) και Λανς – Λιλ (18/9, 18:00), ενώ στην Ισπανία και στη LaLigaSantander το ενδιαφέρον στρέφεται στους αγώνες Ατλέτικο Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο (18/9, 17:15), Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης (19/9, 22:00) και Μπαρτσελόνα – Γρανάδα (20/9, 22:00).

Στη Γερμανία και στην Bundesliga ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Μπάγερν Μονάχου – Μπόχουμ (18/9, 16:30), ΣτουτγκάρδηΛεβερκούζεν (19/9, 16:30) Ντόρτμουντ – Ουνιόν Βερολίνου (19/9, 18:30), ενώ στην Ολλανδία και στην Eredivisie δεσπόζει το ντέρμπι Άιντχοφεν – Φέγενορντ (19/9, 15:30), αλλά και στο Βέλγιο με την JupilerProLeague ξεχωρίζει το ντέρμπι Σταντάρ Λιέγης – Άντερλεχτ (19/9, 19:30).

Λεπτό προς λεπτό με «MatchdayLive» και πολλές εκπλήξεις στο «MondayFootballClub»

Και φυσικά το πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα του Novasports πλαισιώνουν οι εκπομπές «MatchdayLive» και «MondayFootballClub» στο Novasports Prime! Κάθε Σάββατο στις 16:00 και μέχρι τις 19:30 η εκπομπή «MatchdayLive» με τον Αποστόλη Λάμπο έχει Live δράση από όλους τους αγώνες της Bundesliga Γερμανίας που διεξάγονται ταυτόχρονα στις 16:30 αλλά και από όλα τα παιχνίδια που γίνονται σε αυτό το διάστημα σε La Liga Ισπανίας, Ligue 1 Γαλλίας, EFL Championship Αγγλίας, Eredivisie Ολλανδίας και στο Ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Λεπτό προς λεπτό όλα τα γκολ, τα στιγμιότυπα των αγώνων, οι καλύτερες στιγμές, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και των προπονητών, αναρτήσεις των ομάδων στα social media, tweets, virals!

Και κάθε Δευτέρα στις 21:45 ο Ντέμης Νικολαΐδης και ο δημοσιογράφος των καναλιών Novasports Γιάννης Πάγκος, ετοιμάζουν εκπλήξεις για το κοινό που αγαπάει το ποδόσφαιρο: Καλεσμένοι που θα συμμετέχουν για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, expert ανάλυση των όσων είδαμε το Σαββατοκύριακο, ενότητες ψυχαγωγικού χαρακτήρα, διαγωνισμοί και… άλλα πολλά.

 

fotis246

AVClub Addicted Member
26 October 2012
2,058

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός, Ατρόμητος – Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ αποκλειστικά στο Novasports!​


Μην χάσετε (18-19/9) τις τρεις αναμετρήσεις για την 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Interwetten αλλά και την «Ώρα των Πρωταθλητών»

Το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου συνεχίζεται με τη 2η αγωνιστική και το Novasports με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα θα είναι στα Γιάννενα, στο Περιστέρι και στην Τρίπολη! Οι φίλοι της «στρογγυλής θεάς» το διήμερο Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου και Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τις αναμετρήσεις ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός, Ατρόμητος – Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος SuperLeagueInterwetten. Παράλληλα, η αγαπημένη εκπομπή, «Ώρα των Πρωταθλητών» με τη Λίλα Κουντουριώτη και τον Γιαννίκο Δούσκα, έχει ραντεβού με τους φιλάθλους τόσο το Σάββατο 18/9 όσο και την Κυριακή 19/9 με δηλώσεις, ρεπορτάζ, καλεσμένους αλλά και όλα τα στιγμιότυπα από τα ευρωπαϊκά γήπεδα αναλύσεις και επικοινωνία με τους φιλάθλους μέσα από τα social media του Novasports.

Οι φίλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου, πριν την αναμέτρηση της Κυριακής 19/9, Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ, θα… ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο με την προβολή της προϊστορίας των αναμετρήσεων των δύο «μονομάχων», μέσα από το GameHistory (16:30, NovasportsPrime), μια εκπομπή γεμάτη στιγμιότυπα και δηλώσεις από αγώνες των τελευταίων ετών.

 

fotis246

AVClub Addicted Member
26 October 2012
2,058
Ελλάδα VS Λιθουανία: το εισιτήριο για την ελίτ του παγκόσμιου τένις «σφραγίζεται» στην COSMOTE TV

Την άνοδό της στην κορυφαία κατηγορία του παγκοσμίου πρωταθλήματος τένις (World Group I), για πρώτη φορά στην ιστορία της, θα διεκδικήσει η Εθνική ομάδα, στο Davis Cup 2021, και η COSMOTE TV θα μεταδώσει ζωντανά και αποκλειστικά τις αναμετρήσεις της απέναντι στη Λιθουανία το Σαββατοκύριακο 18-19 Σεπτεμβρίου.

Πρωταγωνιστής σε αυτή την προσπάθεια θα είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, έχοντας πλάι του τους Μιχάλη Περβολαράκη, Μάρκο Καλοβελώνη, Πέτρο Τσιτσιπά και Αλέξανδρο Σκορίλα. Προπονητής της ομάδας είναι ο Δημήτρης Χατζηνικολάου, ενώ αρχηγός της αποστολής, ο Απόστολος Τσιτσιπάς.

Η αγωνιστική δράση που θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις της Lyttos Beach Tennis Academy στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης, θα ξεκινήσει το Σάββατο 18/9 στις 12.00 και θα περιλαμβάνει δύο μονά ματς. Η αυλαία των αγώνων θα πέσει την επόμενη ημέρα (Κυριακή 19/9) με ένα διπλό και δύο μονά παιχνίδια (10.00). Όλες οι αναμετρήσεις θα μεταδοθούν από το COSMOTE SPORT 6HD.

 

fotis246

AVClub Addicted Member
26 October 2012
2,058
Έχουμε κοντά μας πάλι την ΕΡΤ και είναι μεγάλη μας τιμή. Θα μπούμε και φέτος στα σπίτια της Ελλάδας και θα κερδίσουμε το κομμάτι που μας αναλογεί. Ο κόσμος θα παρακολουθήσει πολλούς ωραίους αγώνες. Ευχαριστούμε την ΕΡΤ, τους δημοσιογράφους της, όλο το επιτελείο της γιατί πραγματικά είναι από τους βασικούς στυλοβάτες.

Α1 Βόλεϊ + Λιγκ Καπ Βόλεϊ καθώς και το νέο Σούπερ Καπ Βόλεϊ στην ΕΡΤ

 

fotis246

AVClub Addicted Member
26 October 2012
2,058
To Laver Cup Τέννις ως το 2030 στο Eurosport

DISCOVERY SPORTS SECURES DECADE-LONG DEAL TO SHOW THE LAVER CUP EXCLUSIVELY ACROSS EUROPE

Discovery Sports has secured a ten-year agreement to show the Laver Cup exclusively for viewers across Europe* from 2021 to 2030, further expanding its comprehensive world-class tennis offering.

 

fotis246

AVClub Addicted Member
26 October 2012
2,058

Συμφωνία ΟΧΕ-ΕΡΤ για τη Handball Premier​


Σε προφορική συμφωνία με την ΕΡΤ έφτασε την Τρίτη η ΟΧΕ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της φετινής Handball Premier. Σε συμφωνία που θα επισημοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα έφτασαν την Τρίτη ΟΧΕ και ΕΡΤ για τη μετάδοση των αγώνων της φετινής Handball Premier.

Ο πρώτος αγώνας που θα μεταδοθεί θα είναι το Ολυμπιακός- Διομήδης Άργους το ερχόμενο σαββατοκύριακο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η συμφωνία περιλαμβάνει ένα παιχνίδι του κορυφαίου πρωταθλήματος κάθε εβδομάδα, τους εντός έδρας αγώνες των Εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών, καθώς και επιλεγμένα παιχνίδια της Α1 χάντμπολ γυναικών και του Κυπέλλου ανδρών και γυναικών.

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Handball Premier (1η αγωνιστική)

Ρέντη 20:30, Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή- Διομήδης Άργους –ERTSPORTS-


 

fotis246

AVClub Addicted Member
26 October 2012
2,058
Η Δημόσια Τηλεόραση κοντά στο χάντμπολ

Το πρωτάθλημα της Handball Premier θα μεταδίδεται και φέτος από την ΕΡΤ με ένα παιχνίδι κάθε εβδομάδα. Το πρώτο παιχνίδι που θα καλύψει η Δημόσια Τηλεόραση μέσω της υβριδικής πλατφόρμας ΕΡΤFLIX θα είναι η αναμέτρηση Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή- Διομήδης Άργους (Σάββατο, Ρέντη, 20:30)

 

fotis246

AVClub Addicted Member
26 October 2012
2,058

To τζάμπολ για τη νέα σεζόν της ACB Liga Endesa δίνεται αποκλειστικά στην COSMOTE TV​


Το κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ, η ACB Liga Endesa, κάνει πρεμιέρα για τη νέα σεζόν το Σαββατοκύριακο 18-19/9, αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Όλες οι μάχες των ισπανικών ομάδων μπάσκετ της σεζόν 2021-2022, αλλά και των δύο επόμενων σεζόν (2022-2023, 2023-2024), θα προβάλλονται αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT, καθώς η COSMOTE TV ανανέωσε τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης του πρωταθλήματος για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η φετινή δράση ξεκινάει το Σάββατο 18/9 με πρωταγωνίστριες τη Βαλένθια και τη Μπασκόνια (21.45, COSMOTE SPORT 4HD). Μία μέρα μετά έχουν ραντεβού στα παρκέ τα ζευγάρια Φουενλαμπράδα-Γκραν Κανάρια (Κυριακή 19/9, 13.30, COSMOTE SPORT 4HD) και Ρεάλ Μαδρίτης-Μπούργκος (Κυριακή 19/9, 19.30, COSMOTE SPORT 9HD). Την Τετάρτη 22/9 η πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Γκραν Κανάρια (22.30, COSMOTE SPORT 4HD), ενώ την Πέμπτη 23/9 τη σκυτάλη παίρνει η Τενερίφη με τη Μάλαγα (22.30, COSMOTE SPORT 4HD).

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα των καναλιών COSMOTE SPORT περιλαμβάνει, επίσης, πλούσια δράση από τα ελληνικά και ευρωπαϊκά γήπεδα, καθώς και κορυφαίο θέαμα για τους φαν του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

 

fotis246

AVClub Addicted Member
26 October 2012
2,058
Αγωνιστική δράση από τα ελληνικά γήπεδα

H αγωνιστική δράση στα ελληνικά γήπεδα συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα με την 2η αγωνιστική της Super League Interwetten, η οποία ανοίγει αυλαία την Παρασκευή 17/9 με το ματς Ιωνικός-Άρης (19.00, COSMOTE SPORT 1HD). Την Κυριακή 19/9, το πρόγραμμα μεταδόσεων περιλαμβάνει τα παιχνίδια Απόλλων Σμύρνης-Βόλος ΝΠΣ (16.00, COSMOTE SPORT 3HD), ΟΦΗ-ΑΕΚ (18.15, COSMOTE SPORT 2HD) και ΠΑΣ Λαμία 1964-Ολυμπιακός ΣΦΠ (20.30, COSMOTE SPORT 1HD). Την Τετάρτη 22/9 παίρνει τη σκυτάλη η 3η αγωνιστική με τα ματς Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ (18.15, COSMOTE SPORT 2HD), ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης (18.15, COSMOTE SPORT 3HD) και ΑΕΚ-ΠΑΣ Λαμία 1964 (20.30, COSMOTE SPORT 1HD) να περιλαμβάνονται στις μεταδόσεις της ημέρας. Την Πέμπτη 23/9 o Ιωνικός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (18.15, COSMOTE SPORT 2HD), ενώ το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής «κλείνει» με τον αγώνα Βόλος ΝΠΣ-Ατρόμητος Αθηνών (20.30, COSMOTE SPORT 1HD).

Πριν και μετά από κάθε ελληνική αναμέτρηση, οι τηλεθεατές θα έχουν στη διάθεσή τους όλο το ρεπορτάζ από τη δράση στα ελληνικά γήπεδα μέσα από τις εκπομπές PreGame και PostGame Shows, που επιμελείται η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT.



Ποδοσφαιρική δράση με «άρωμα» Ευρώπης

To Σαββατοκύριακο 18-19/9 οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα απολαύσουν πλούσια δράση από τα γήπεδα της Αγγλίας. Το Σάββατο 18/9 στις 17.00 η περσινή πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι θα φιλοξενήσει την Σαουθάμπτον (COSMOTE SPORT 2HD), η Λίβερπουλ την Κρίσταλ Πάλας (COSMOTE SPORT 3HD), ενώ η Άρσεναλ θα παίξει εκτός έδρας με την Μπέρνλι (COSMOTE SPORT 7HD). Την Κυριακή 19/9 το ενδιαφέρον συγκεντρώνει το ντέρμπι του Λονδίνου, μεταξύ Τότεναμ και Τσέλσι. Πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι στον κόσμο που αναμένεται να έχει μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα, καθώς με πρωτοβουλία της Τότεναμ οι φίλαθλοι θα χρησιμοποιήσουν αποκλειστικά τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή το ποδήλατό τους για την άφιξή τους στο γήπεδο. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 18.30 και θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 7HD και ταυτόχρονα από το COSMOTE SPORT 4K. Την ίδια μέρα, η πρωτοπόρος της κατάταξης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα δοκιμαστεί στην έδρα της Γουέστ Χαμ (16.00, COSMOTE SPORT 1HD), ενώ στις 16.00 θα δοθεί η σέντρα για το παιχνίδι Μπράιτον-Λέστερ (COSMOTE SPORT 4HD).

Οι αναμετρήσεις συνεχίζονται και στα Ιταλικά γήπεδα με το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής να περιλαμβάνει τα παιχνίδια Ίντερ-Μπολόνια (Σάββατο 18/9, 19.00, COSMOTE SPORT 4HD), Ελλάς Βερόνα-Ρόμα (Κυριακή 19/9, 19.00, COSMOTE SPORT 3HD), Λάτσιο-Κάλιαρι (Κυριακή 19/9, 19.00, COSMOTE SPORT 8HD) και ΓιουβέντουςΜίλαν (Κυριακή 19/9, 21.45, COSMOTE SPORT 2HD). Στην αυλαία της 5ης αγωνιστικής, την Τρίτη 21/9, η Μπολόνια υποδέχεται τη Τζένοα (19.30, COSMOTE SPORT 2HD), ενώ η Ίντερ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Φιορεντίνα (21.45, COSMOTE SPORT 2HD).

Την Κυριακή 19/9 οι τηλεθεατές θα ταξιδέψουν μέσω της COSMOTE TV στην Πορτογαλία για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Πόρτο με την Μορεϊρένσε (20.00, COSMOTE SPORT 6HD), καθώς και την εκτός έδρας συνάντηση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με την Εστορίλ (22.30, COSMOTE SPORT 8HD). Την Δευτέρα 20/9 ολοκληρώνεται η 6η αγωνιστική της Liga Portugal Bwin με τις αναμετρήσεις της Μπενφίκα κόντρα στην Μποαβίστα (21.00, COSMOTE SPORT 9HD) και της Μπράγκα με την Τοντέλα (23.15, COSMOTE SPORT 8HD)

Το πλούσιο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα των καναλιών COSMOTE SPORT, περιλαμβάνει, ακόμα, τις αναμετρήσεις Σότσι-Ντινάμο Μόσχας (Tinkoff Russian Premier Liga-Κυριακή 19/9, 19.00, COSMOTE SPORT 4HD), το ντέρμπι της Μόσχας μεταξύ ΤΣΣΚΑ και Σπάρτακ (Tinkoff Russian Premier Liga- Δευτέρα 20/9, 19.30, COSMOTE SPORT 8HD) και τα παιχνίδια της cinch Scottish Premiership, Νταντί Γιουνάιτεντ-Νταντί (Κυριακή 19/9, 14.00, COSMOTE SPORT 2HD) και Λίβινγκστον-Σέλτικ (Κυριακή 19/9, 17.00, COSMOTE SPORT 9HD).


Επόμενος σταθμός η Ιταλία για το MotoGP

Στην πίστα της Misano World Circuit Marco Simoncelli της Ιταλίας θα ταξιδέψουν το τριήμερο 17-19/9, μέσω της COSMOTE TV, οι φαν του μηχανοκίνητου αθλητισμού, για τον 14ο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP. Προορισμός για όλη η δράση του τριημέρου, από τις ελεύθερες δοκιμές (Παρασκευή 17/9 – 15.05, Σάββατο 18/9 – 10.50 & 14.25) μέχρι τον αγώνα της Κυριακής 19/9 (14.30) θα είναι το COSMOTE SPORT 5HD.

 

algedan

AVClub Addicted Member
9 October 2008
1,594
Τελικά δεν πήρε το Κύπελλο Ελλάδος η ΝΟΒΑ;

Για να δούμε, θα μπει και η Cosmote στην διεκδίκηση;
 

fotis246

AVClub Addicted Member
26 October 2012
2,058
Δεν το είχε πάρει το Κύπελλο Ελλάδας η Nova.

Ήταν η μοναδική εταιρία που κατέθεσε προσφορά στη διαδικασία υποβολής προσφορών, αλλά αυτή η προσφορά δε φαίνεται να έγινε αποδεκτή τελικά από την ΕΠΟ, οπότε πάμε για δεύτερο γύρο προσφορών.