Απορία για αγορά οθόνης ultrascreen

Ιωαννης

Senior Member
30 June 2006
333
Έχοντας και εγώ διαβάσει αρκετά καλά πράγματα για τις ultrascreen, αποφάσισα να προβώ στην αγορά μιας ηλεκτρικής, αφού είναι απαραίτητη πρώτα η τοποθέτησή της, λόγω μιας κατασκευής που πρέπει να γίνει στο χώρο μου(και ας μην έχω ακόμα προβολέα). Παίρνοντας λοιπόν τηλέφωνο στην ΟΝΑR να κλείσω ένα ραντεβού για να τις δώ και να αποφασίσω μου είπαν κάτι το οποίο μου φάνηκε λίγο περίεργο: ότι δεν υπάρχουν στημένες οθόνες και ότι θα έπρεπε να αποφασίσω απο προσπέκτους. Μου είπαν ακόμα ότι γενικά δεν υπάρχουν καταστήματα με στημένες οθόνες.
Ρωτώ λοιπόν όσους έχουν τις ultrascreen, ή κάποιες άλλες μάρκες, αποφάσισαν για την αγορά τους χωρίς να τις δούν κάπου στημένες;:huh2:

Περιμένω τα σχόλιά σας

Ευχαριστώ.:
 

Διονύσης1

AVClub Addicted Member
5 January 2007
1,568
Κέρκυρα
Λεπτομέρειες για τις ultrascreen θα βρεις στο παρακάτω thread με θέμα "Είναι καλή αυτή η οθόνη" που έχω φτιάξει ...
Προσωπικά, την οθόνη την αγόρασα χωρίς να την έχω δει στημένη κάπου ΜΟΝΟ με τη βοήθεια των παιδιών από εδώ και μιας τηλεφωνικής συνομιλίας που είχα με τον Βασίλη από την ONAR (που είναι και μέλος εδώ στο φόρουμ) ! :eek:perator:

Αυτό γιατί μένω επαρχία, και δεν μπορούσα να κατέβω Αθήνα να δω διάφορες οθόνες και να επιλέξω ...

Αυτό που έκανα, ήταν να ζητήσω πριν μου τη στείλουν με τη μεταφορική να την ανοίξουν πρώτα στο μαγαζί και να διαπιστώσουν τυχόν βλάβη στο μηχανισμό, ή κάποιες ζάρες, αφού αν συνέβαινε κάτι από αυτά θα ήταν δύσκολο να την ξαναπακετάρω και να την στείλω για αλλαγή ....

Προς το παρόν φαίνεται πολύ καλή (ειδικά και για τα λεφτά που έχει), ο μηχανισμός της είναι σχετικά αθόρυβος και σταθερός, και ο καμβάς μου φαίνεται αρκετά καλής ποιότητας ....

Για λεπτομέρειες και εντυπώσεις σχετικά με την προβολή, θα βάλω screenshots μόλις στήσω τον προβολέα μου στη θέση του ... :antlers:
 

Ιωαννης

Senior Member
30 June 2006
333
Σε ευχαριστω!
Θα ηθελα ομως και αλλες αποψεις για το θεμα.
Δε νομιζω οτι τα μελη του forum δεν μπορουν να βοηθησουν σε αυτο που ρωταω.