ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ LG 32LB1

jogaek

New member
31 July 2006
10
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ,ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ FORUM ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΙΑΣ LG 32LB1R ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ .
ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ TUNER ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ POP ΠΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΟΘΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ .
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΗΣ (CONTRAST 1600:1) KAI H ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΡΗΣΙΜΗ .
ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ Η LB1 ΗΤΑΝ ΤΟ LP1 ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΧΕIΡΟΤΕΡΟ ΤΥΠΙΚΑ CONTRAST ,ΑΝ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΙ ΔΕΚΤΗ ΨΗΦΙΑΚΟ ΩΣ LP1DA
EYXAΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ
 
18 June 2006
7,544
Αγαπητέ φίλε-αν και καθυστερημένα-καλωσήρθες στην παρέα μας!!!
Πέρασαν τρεις μέρες και κανένας μας δεν απάντησε...περίεργο...τι έγινε βρε παιδιά???
Θα ήθελα να σε ρωτήσω τι budget έχεις ορίσει...για να δούμε και τι λέει ο ανταγωνισμός...

Καλημέρα και-πάλι-καλωσήρθες!!!
 

jogaek

New member
31 July 2006
10
ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΑΣΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ .
ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ,ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΣΤΗ ΣΑΜΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΕ SHOW ROOM ΝΑ ΤΟ ΔΩ.
ΤΟ budget ΜΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΔΗΛ ΣΤΑ 1280€ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ .
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΜΟΙ ,Η PHILIPS ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ 9830 (ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ!) H SONY ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ,ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ GRUNDIG ΠΑΡΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΤΕΛΑ ΔΙΕΘΝΩΣ,Η ΤΗΟΜSON ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ FUNAI KAI ΚΑΠΟΙΕΣ VOXSON ΑΛΛΑ.........
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΒΑΣΙΚΑ ΜΟΝΟ ΤΟ DUAL TUNER ,MIA ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ DVI 'H D-SUB ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ .
ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ Η LG ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ ΔΕΚΤΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ (ΕΙΔΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ)
ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ
Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ (ΠΩΛΗΣΕΙΣ -SERVICE) KAI EXΩ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ,ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ .
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ
ΦΙΛΙΚΑ
ΓΙΑΝΝΗΣ
 

Yperion

AVClub Fanatic
21 June 2006
43,515
BVR (Beyond Visual Range)
jogaek said:
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΗΣ (CONTRAST 1600:1)

Το contrast παντως δεν εχει καμια σχεση με το μαυρο. Αν θελεις να δεις ποσο βαθυ μαυρο βγαζει μια τηλεοραση πρεπει να δεις την μετρηση φωτεινοτητας (nits).
 

pontios

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
6,730
Clermont-Ferrand, France
Φίλε Γιάννη σε παρακαλώ γράφε με μικρά γιατί τα κεφαλαία σημαίνουν ότι φωνάζεις. Η τηλεόραση που αναφέρεις είναι πολύ καλή και με αξιοπρεπή τηλεοπτική εικόνα. Την έχει ένας φίλος και είναι πολύ ικανοποιημένος. Το μάυρο της είναι όσο μαύρο μπορείς να πεις το μαύρο των LCD. Προσωπικά δεν θα περίμενα με τον ψηφιακό-αναλογικό δέκτη, πρώτα γιατί μέχρι να έχουμε κάτι ψηφιακο αξιόλογο θα περάσουν χρόνια και δεύτερον γιατί θα είναι πιστεύω ακροβότερη χωρίς λόγο. Στα λεφτά που λες είναι από τις καλύτερες αγορές μαζί με τις Samsung.
 

jogaek

New member
31 July 2006
10
αγαπητοι φιλοι σας ευχαριστω για την βοηθεια ,συγνωμη για τους κεφαλαιους χαρακτηρες,και περιμενω και αλλες γνωμες γιατι ειμαι προβληματισμενος .
φοβαμαι οτι αν περιμενω ακομη λιγο για να κανω την αγορα θα καταφθασουν τα μοντελα με analog-digital tuner ( 42/37/32 LB1D) και θα χασω τη δυνατοτητα του dual analog tuner που θελω . απο την αλλη επειδη το πως εισπρατει κανεις την απεικονιση ειναι ιδιαιτερα υποκειμενικο στοιχειο και εχω ενα προηγουμενο με ενα LG 1780Q μονιτορ το οποιο ειναι πραγματικα καταπληκτικο σε ολα του αλλα εμενα με ζαλιζε ,θα ηθελα να μπορουσα να τη δω να παιζει κατι το οποιο προσωρινα ειναι ανεφικτο.
Και παλι σας ευχαριστω ολους.