Βάσεις για Castle Richmond 3

vortex

New member
13 March 2007
4
Γειά χαρά!

Αγόρασα χτές ενα ζευγάρι Castle Richmond 3 ηχειάκια και θέλω να πάρω βάσεις δαπέδου 60cm, θέλω κατι απλό σε design μεχρι 150ευρώ... που μπορώ να κοιτάξω ? Αν γνωρίζει κανείς κάποιο online κατάστημα, η έστω να έχει φωτογραφίες/τιμές ...

Ευχαριστώ !

Άλεξ.
 

analyse_it

Senior Member
17 June 2006
582
Αthens
Γεια σου φιλε! Καλωσορισες


Σε παρακαλω, αν θες γραψε με τι ενισχυτη τα οδηγεις, αν ειναι ευκολα σαν φορτιο και δυο λογια για τις ακουστικες εντυπωσεις (αν και θα ειναι ακομα αστρωτα αν τα αγορασες καινουρια). Αν θες γραψε και ποσο στοιχιζουν.

Πριν λιγο καιρο ειχα ακουσει τα μεγαλυτερα, δαπεδου με ενα (δευτερο) γουφερ στην πανω πλευρα και με ειχαν μαγεψει με τον ηχο τους.

Δεν μπορω να σε βοηθησω με τις βασεις, αγορασε καποιες στιβαρες και φροντισε να τοποθετηθουν σωστα (πρεπει να "εξαφανιστουν" ηχητικα απο το χωρο, λογω μεγεθους και τοποθετησης του τουιτερ).


(Αν ποτε μπορεσω και φτιαξω ενα δευτερο συστημα θα ηθελα να τα παιξω με εναν μινιμαλιστικο λαμπατο ολοκληρωμενο)

:guitarist:
 
Last edited:

ln()

Supreme Member
1 February 2007
5,744
Βόλος
Δες την Exelixis, και συγκεκριμένα την 4η, αυτή που έχει γκρι πάνω-κάτω και ασημί το πόδι. Μόνο που δεν ξέρω αν βολεύουν, γιατί το πάνω μέρος του είναι σχετικά φαρδύ και μπορεί να εξέχει.
 

vortex

New member
13 March 2007
4
In() σ'ευχαριστώ, όντως φενεται οτι θα εξέχει η πλατφόρμα της βάσης σ'αυτα... θα τα τσεκάρω παντως.

Ηλία, είμαι ο πλέον άσχετος για να σου δώσω τις πληροφορίες που θες, φαντάσου οτι μέχρι χτές δεν είχα hi-fi :p
Έπεσε στα χέρια μου ενας ενισχυτής AV 5.1, CAV AVR-8 που μου χάρισε ενας θείος ..και ειπα ευκαιρια να ξεκινησω ενα hi-fi συστηματακι σιγα σιγα.
Τα ηχεία παιζουν οντως πολυ γλυκα, οχι με τον CAV, αλλα με εναν λαμπατο που τα ακουσα στο μαγαζι.
Αλλα ηχεία που ακουσα ηταν τα B&W 602 s3, μου φανηκαν λιγο υπερβολικα στις ψηλες.. ακουσα Chario 1000 (καπως καλλιτερα στο αυτι μου), κατι tannoy στα 300ε που μου ηταν αδιαφορα...και καποια αλλα που δε θυμαμαι τωρα.

Το μονο που με ανυσηχει με τα richmond ειναι οτι ειναι αρκετα αναισθητα (86db) ... γιατι και γω καποια στιγμη θελω να παρω εναν καλο ενισχυτη, μαλλον λαμπατο.
Αν και σε σχετικά μικρο χώρο, χωλ/καθηστικο 15τμ μαλλον θελουν και υπογουφερ τελικα... βεβαια γουστα ειναι αυτα απ οτι καταλαβαινω, αλλα εμενα μ'αρεσει το βαθυ μπασσο.

Τα αγορασα 390ευρω, εψαχνα για τα 3i αλλα δεν υπαρχουν πουθενα, οποιος προλαβε τον κυριο ειδε απ οτι καταλαβα.
 

vortex

New member
13 March 2007
4
Thanks!
Τελικά πηρα ενα ζευγάρι EPOS + αντικραυδασμικα πατακια με 140ευράκια και πραγματικά επαθα πλάκα με την διαφορά στον ηχο! :2thumb22sup: