Βοηθεια για αγορα HTPC

soulis

Senior Member
26 June 2006
320
Ειμαι επιτελους πολυ κοντα στο να φτιαξω η να αγορασω ετοιμο το πρωτο μου HTPC. Εχω ψιλοκαταληξη στην συνθεση (θα την συζητησουμε σιγουρα στο προσεχες μελλον) αλλα ειδα κατι που με δελεασε για πολλους λογους κυριως ευκολιας και ηθελα την γνωμη σας. Ειδα αυτο: http://www.fujitsu-siemens.com/home/products/entertainment/media_centers/activy_media_center_5xx.html[/URL] και σε ιντερνετικα μαγαζια (στην ουγκαντα μαλλον δεν το φερνουν) το κοστολογουν στα 850 περιπου ευρω. Δυστηχως δεν αναφερεται πουθενα η συνθεση του αλλα κανει σχεδον οσα θελω απο ενα τετοιο μηχανημα (εχει και scart rgv για την τηλεοραση και dvi για τον προβολεα) ειναι σεταρισμενο ετοιμο (και καλο και κακο) δεν ξερω αν ειναι αναβαθμισιμο.
Καθε γνωμη και βοηθεια πολυτιμη.
 

xalaros

Established Member
12 September 2006
218
κοιταξα το fujitsu και ναι μεν ειναι καλα τα specs του αλλα δεν νομιζω ότι ειναι htpc μαλλον κατι σαν pvr ειναι. Αρα το θεμα μαλλον ειναι να δεις τη ζητας.
Εγω παντος ειμαι υπερ του Htpc γιατι ειναι αρκετα open και μπορεις να το αναβαθμισης οτι ωρα θελεις, για παραδειγμα μολις κατεβουν οι τιμες στα blu-ray hd-dvd και τετοια απλα αλλαζεις ενα drive στο pc δεν χρειαζεται να αλλαξεις ολο το μηχάνημα. Και θα σου πρότεινα να το στήσεις μονος σου αν εχεις τη δυνατότητα.
 

soulis

Senior Member
26 June 2006
320
Αυτο σκεφτομουν και εγω. Απλα οπως και να το κανουμε αλλο να το βγαλεις απο το κουτι και να παιζει και αλλο να ασχολεισαι κανα μηνα μεχρι να βρεις ακρη (αν βρεις γιατι δεν ειμαι και πολυ καλος με τους υπολογιστες). Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να βρω περισσοτερες πληροφοριες για το futsitsu (δεν υπαρχει εδω) και κατα ποσο μπορει στο μελλον να αναβαθμιστει σε hardware (blueray-hddvd) η software (theatertek κτλ). Θα δουμε.

Υ.Γ Το link βγηκε σωστα γιατι πρωτη φορα το εκανα???