Διαγωνισμός στην κατηγορία Apple Corner! Λάβετε θέσεις!

Status
Not open for further replies.

Mihalis S.

Supreme Member
19 June 2006
3,497
Αγαπητά μέλη του AVClub, μετά από την κλήρωση των δώρων στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας, έπεσε και σε εμένα ένας τυχερός κλήρος. Αποφάσισα να διαθέσω αυτό το δώρο στα μέλη μας κατόπιν διαγωνισμού.

Το δώρο θα είναι:

Δωρεάν διαμονη 2 διανυκτερευσεων στον Παραδοσιακο Ξενωνα KASTRAKI TRADITIONAL VILLAGE στο γραφικό Καστράκι Βαλτου στο Αγρίνιο, με την ευγενική χορηγεία της επιχειρησης KASTRAKI TRADITIONAL VILLAGE (www.kastrakivillage.gr )

Οροι συμμετοχής
Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να απαντήσετε σωστά σε τρείς ερωτήσεις. Αν τα μέλη που θα απαντήσουν σωστά είναι περισσότερα του ενός, τότε θα γίνει κλήρωση με βάση την σειρά που θα έχει δημοσιεύσει τις σωστές απαντήσεις ο καθένας στο thread. Ο νικητής θα προκύψει από τα ψηφία της κλήρωσης του πρώτου αριθμού του Λαϊκού Λαχείου στις 13/3/2007 ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών. Ο διαγωνισμός τελειώνει στις 12/3/2007 και ώρα 24:00. Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να έχετε τουλάχιστον 50 δημοσιεύσεις στο φόρουμ. Επίσης κάθε μέλος μπορεί να δώσει μόνο μία απάντηση. Η Διαχειριστική ομάδα δεν λαμβάνει μέρος στον διαγωνισμό.


1η Ερώτηση
Πόσα χρόνια ζωής έκλεισε τον περασμένο Απρίλιο η Apple Inc.;
α. 20
β. 30
γ. 35

2η Ερώτηση
Ποιους επεξεργαστές χρησιμοποιούσαν οι υπολογιστές Macintosh πριν την μετάβαση στους intel;

α. Motorolla
β. AMD
γ. IBM PPC

3η Ερώτηση
Πόσα μοντέλα φορητών και πόσα επιτραπέζιων υπολογιστών διαθέτει στην αγορά αυτή την στιγμή η Apple;

α. 3 φορητά & 2 επιτραπέζια
β. 2 φορητά & 3 επιτραπέζια
γ. 2 φορητά & 2 επιτραπέζια


Οι σωστές απαντήσεις καθώς και τα μέλη που απάντησαν σωστά όπου θα συμπεριληφθούν στην κλήρωση θα ανακοινωθούν στις 13/3/2007. Ο νικητής της κλήρωσης θα ανακοινωθεί στις 14/3/2007.

Υπόδειγμα απάντησης (οι επιλογές είναι τυχαίες):
1=α
2=β
3=γ
 
Last edited:

Mihalis S.

Supreme Member
19 June 2006
3,497
Παιδιά, οι απαντήσεις παρακαλώ να δημοσιεύονται εδώ κανονικά. Πρέπει όλοι να τις βλέπουν και να γνωρίζουν ποιοι απάντησαν σωστά! παρακαλώ όχι με PM!

Πάνω απ' όλα διαφάνεια!

Τα μηνύματα που είναι άσχετα με τις απαντήσεις του διαγωνισμού μεταφέρονται σε αυτό το thread ώστε να αριθμηθούν οι απαντήσεις.
 
Last edited:

Mihalis S.

Supreme Member
19 June 2006
3,497
Αντε επειδή σας βλέπω να σπαζοκεφαλιάζετε, να σας δώσω την βοήθεια του κοινού. Θα σας πώ λοιπόν την σωστή απάντηση για την δευτερη ερώτηση.

Η σωστή απάντηση στην δευτερη ερώτηση είναι το (γ)

Οι άλλες δύο είναι πανεύκολες, με μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα της Apple τις βρήκατε. Φυσικά όσοι έχουν ήδη απαντήσει θεωρώ πως στην δεύτερη ερώτηση έχουν απαντήσει σωστά.

Είδατε πόσο καλός είμαι. Για να βλέπω συμμετοχές λοιπόν.

Αλλες βοήθειες δεν έχει!:ADFADF1:
 

OGV73

New member
22 June 2006
16
1=β
2=γ (και πριν τους ΙΒΜ φορούσε Motorola, έχω έναν του 1987)
3=β
 

Mihalis S.

Supreme Member
19 June 2006
3,497
Επειδή βλέπω αρκετά νέα μέλη μας να παίρνουν μέρος στον διαγωνισμό (μπράβο παίδες) απλά να υπενθυμίσω ότι μέσα στους κανόνες του διαγωνισμού συμπεριλαμβάνεται η παράμετρος πως για να είναι έγκυρη η συμμετοχή πρέπει να έχουν ξεπεραστεί οι 50 δημοσιεύσεις. Οπότε φίλοι μου μέχρι τις 13 του μηνός πρέπει να έχετε αυξήσει τις δημοσιεύσεις σας. Αντε κουράγιο, τι είναι 50 δημοσιεύσεις; :SFGSF8:
 
Status
Not open for further replies.