Διαχείρηση Apple Corner

Κρυωνάς Νίκος

AVClub Addicted Member
17 June 2006
2,407
Κιλκίς
Με μεγάλη μου χαρά καλοσορίζω δύο δραστήρια μέλη του avclub στην Διαχειριστική Ομάδα.

Νίκος Καλ. και Μιχάλης είμαι σίγουρος πως θα βοηθήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ανάπτυξη της νέας αυτής κατηγορίας.

Σιδεροκέφαλοι παιδιά και καλή επιτυχία.
 

Babis K.

Super Moderator
Staff member
17 June 2006
28,645
Αθήνα
Συγχαρητήρια και σιδεροκέφαλοι. :ernaehrung004:
Άντε να γιγαντώσουμε την κατηγορία, άντε να αυξανόμαστε οι Macάδες....:music-smiley-005:
 

Mihalis S.

Supreme Member
19 June 2006
3,497
Να είστε καλά παιδιά!

Οπως είπε και ο Μπαμπης, άντε να γιγαντώσουμε την κατηγορία!
 

Browser

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,575
Μπάμπης Κολέζας said:
Συγχαρητήρια και σιδεροκέφαλοι. :ernaehrung004:
Άντε να γιγαντώσουμε την κατηγορία, άντε να αυξανόμαστε οι Macάδες....:music-smiley-005:

.........δεχομαστε σπονσορες-bye-.

Καλη δουλεια στα νεα παιδια !!!!:grinning-smiley-043
 

 Νίκος

Supreme Member
Η πραγμάτωση των στόχων που έχουμε θέσει με τον Μιχάλη σαν διαχειριστές του Apple Corner, μας επιβάλει να αναλύσουμε πολύ προσεχτικά και συνειδητά τις υπάρχουσες συνθήκες και τα θεσμικά πλαίσια. Από την άλλη πλευρά η έκταση και η μέθοδος διαμόρφωσης των νέων κατηγοριών και topics παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για να καθορίσουμε τους άξονες μιας μελλοντικής πορείας και ταυτόχρονα η σταθερή άνοδος στην ποιότητα και ποσότητα των προσπαθειών μας, μας υποχρεώνει να προσδιορίσουμε και να καθορίσουμε ένα γενικότερο σύστημα πλατιάς συμμετοχής όσον αφορά τα Mac και iPods καθώς και μέσα στο ευρύτερο πλαίσιο του AvClub. Δεν πρέπει όμως να μας διαφεύγει ότι η παρούσα μορφή του συστήματος αυτού μας βοηθάει να προετοιμάσουμε και αφομοιώσουμε τις νέες τάσεις απέναντι στην πρόκληση των καιρών. Κατά τον τρόπο αυτό ένα νέο μοντέλο πολύπλευρης δράσης εγγυάται την ευρύτερη δυνατή απήχηση έτσι ώστε να επεξεργαστούμε τις νέες συνιστώσες και συντεταγμένες. Η καθημερινή πρακτική έχει αποδείξει ότι η ανάπτυξη της ποικιλόμορφης δραστηριότητας μας, συμβάλει με τρόπο αποφασιστικό και σηματοδοτεί τις βάσεις μιας προοδευτικής μετεξέλιξης.
Περιττεύει να υπογραμμίσω δε την σημασία αυτών των στοιχείων, γιατί η αδιάκοπη προσήλωσή μας στην πρακτική τεκμηρίωσης και ενημέρωσης βοηθά αποφασιστικά στην προσπάθεια να στερεώσουμε ένα δυναμικό σύστημα αντιμετώπισης των νέων μεγάλων απαιτήσεων του καιρού μας.
Η πολύμορφη πλούσια εμπειρία που έχουμε μέχρι τώρα (όχι μόνο για θέματα Macintosh), αλλά και το δυνάμωμα και η επέκταση των δομών, μας δίνουν την ευχέρεια να εκτιμήσουμε τις καλύτερες συνθήκες για την επιτάχυνση του έργου.Η επιμέλεια της οργάνωσης και προπάντων η πλατιά συμμετοχή των φορέων στις συσχετικές επεξεργασίες αποτελούν μια πολύ σημαντική βάση για ένα καινούργιο μοντέλο ανάπτυξης. Τα ιδεολογικά κριτήρια συνδυασμένα με μια αποφασιστική καμπάνια εγκαινιάζουν μια διεργασία που συμβάλει στο να τελειοποιήσουμε τις μορφές ενίσχυσης της κατηγορίας Αpple Corner.

Με απλά λόγια ευχαριστούμε όλους για τις ευχές σας...:smile: