Είμαι ανάμεσα στο PIONEER 696 και το SONY DAV-DZ810W!! τι είναι καλύτερο?

sotiriadisc

Senior Member
23 February 2007
414
Καλησπέρα σε όλους, έχω την Samsung LCD 32'' LE32R71B και επειδή βλέπω πολύ dvd (και αρκετά divX με υπότιτλους απο internet) θέλω να πάρω είτε ένα καλό dvd player όπως διάβασα το PIONEER 696 ή ένα Set Home Cinema με τα πίσω ηχεία ασύρματα και σε κολόνες όπως το SONY DAV-DZ810W .

Τι προτείνετε εσείς? Το home cinema το σκεφτομαι αρκετά επειδή έχει τα ασύρματα ηχεία αλλά δεν ξέρω εάν το player του είναι τόσο καλό.

Επίσης δεν έχω χώρο για στερεοφωνικό extra οπότε το home cinema δείχνει καλή λύση. Στο fnac που είχα πάει να ρωτήσω μου είπανε ότι με το home cinema αυτό δεν θα έχω παράπονο στον ήχο. Ακόμα και party θα μπορώ να κάνω στο σαλόνι που είναι 40 τετραγωνικά. Σαν εικόνα όμως σε σχέση με το PIONEER?

Έχει μήπως κάποιος άλλο σύστημα να προτείνει?
Παρακαλώ πείτε μου την γνώμη σας.
 

ΘΑΝΑΣΗΣ Τ.

Established Member
19 June 2006
185
Μελισσια
Προσπαθεις να συγκρινεις ανομοια πραγματα....

Απο πλευρα κοστους:
Ενα compact συστημα σαν αυτο που αναφερεις (και δεν το ξερω) δεν πρεπει να κοστιζει παραπανω απο 300-400 και τα εχεις ολα ετοιμα για θεαση!
Αντιθετα με το 696 (150-160 Ε) θα χρειαστεις ενα AV ενισχυτη (τουλαχιστον 250-300 Ε) ενα σετ ηχεια (καμμια 300 σαρα για τα φτηνοτερα κινεζικα), συνολο περιπου 750 . Αρα......

Τωρα απο πλευρας ποιοτητας τι να σου πω....οτι πληρωσεις παιρνεις!!!
 

AnDas

AVClub Enthusiast
19 June 2006
1,103
Αθήνα
Καλησπέρα σε όλους .... και επειδή βλέπω πολύ dvd (και αρκετά divX με υπότιτλους απο internet) θέλω να πάρω είτε ένα καλό dvd player Παρακαλώ πείτε μου την γνώμη σας.


Μόνο και μόνο γι αυτό που γράφεις, το Pioneer είναι μονόδρομος για πολλούς λόγους.
Αλλά πράγματι συγκρίνεις εντελώς ανόμοια πράγματα.
Προσωπικά θα προτιμούσα για home cinema o player να είναι ανεξάρτητος από το υπόλοιπο σύστημα.
 

sotiriadisc

Senior Member
23 February 2007
414
Παιδιά ευχαριστώ για την απάντηση σας, Όντως δεν έχουνε πολύ σχέση τα 2 συστήματα. Τελικά πήγα και έκανα την παραγγελία του pioneer 696. Διάβασα τόσο καλά λόγια στο forum που πιστεύω ότι αξίζει τα λεφτά, έτσι όταν με το καλό πέσουν οι τιμές στα home cinema θα πάω να πάρω κάτι.