Εκτός Ορίων- Crank

  • Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

    Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2024 την Κυριακή 07 Απριλίου και ώρα 14.00

    Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

Βαθμολογήστε την Ταινία:

  • ΟΞΏΞ»Ο ΞΊΞ±Ξ»Ξ?

    Votes: 5 11.9%
  • ΞΊΞ±Ξ»Ξ?

    Votes: 19 45.2%
  • ΞΌΞΟΟΞΉΞ±

    Votes: 11 26.2%
  • ΞΊΞ±ΞΊΞ?

    Votes: 7 16.7%

  • Total voters
    42
18 June 2006
8,260
Θεσσαλονίκη
post-1-1159520649.jpg

Εκτός Ορίων
Crank
Χώρα: ΗΠΑ
Έτος: 2006
Είδος: περιπέτεια αγωνίας
Σκηνοθεσία: Brian Taylor - Brian Taylor
Πρωταγωνιστούν: Jason Statham, Amy Smart
Διάρκεια: 85
Εικόνα: 1,85:1
Ήχος: D.D 5,1 & DTS

ΥΠΕΡΒΟΛΉ - ΥΠΕΡΒΟΛΗ - ΥΠΕΡΒΟΛΗ.
Η ταινία ξεχωρίζει αμέσως απ την ιδιόμορφη κινηματογράφηση της που θυμίζει περισσότερο video clip παρά ταινία. Καλά τα καλπάκια με την κάμερα και το μοντάζ αλλά ο παίχτης το παράκανε . τόσο που μετά από κάποιο σημείο κουράζει. Αμ το σενάριο . Είπαμε να έχει δράση και αδρεναλίνη αλλά και εδώ η υπερβολή κάνει ΜΠΑΜ . ¨Όπως και κάποιες ακραίες σκηνές πχ το δημόσιο sex ( όταν την δείτε θα καταλάβετε) δεν χρειαζόταν . Να μην μιλήσουμε για υποκριτική και ταλέντο. Η δε παρτενέρ του Μάγκα με την ρόμπα επιβεβαιώνει τον μύθο της ξανθιάς. Κατά τ’ άλλα όλα καλά. Η ταινιούλα βλέπετε ευχάριστα και με παρέα . Ιδικά σε ένα καλό HOME Theater


Τζεβ Στέλιος. Ζει και... εργάζεται στο Λος Άντζελες. Επάγγελμα: πληρωμένος δολοφόνος. Νο1 hitman για τον περίφημο κακοποιό Καρλίτο. Όμως, ο γνωριμία του με την Ιβ, θα τον αλλάξει. Θα τα βροντήξει όλα για μια νέα αρχή.
Οι... κακοποιοί, όμως, έχουν διαφορετική γνώμη. Ένα πρωί ο Τζεβ θα ξυπνήσει... μουδιασμένος. Τον περιμένει ένα... μήνυμα: είναι γραμμένο σε dvd και σε αυτό εμφανίζεται ο θανάσιμος εχθρός του και μαφιόζος, ο... Βερόνα, που τον ενημερώνει πως, όσο κοιμόταν, του έκαναν μια ένεση με δηλητήριο: μια τοξίνη γνωστή ως «Κοκτέιλ Πεκίνου». Η μόνη τοξίνη που μπορεί να δράσει επιβραδυντικά και ουσιαστικά να καθυστερήσει το... μοιραίο είναι η... αδρεναλίνη!
Οι χτύποι της καρδιάς του Τζεβ πρέπει να βρίσκονται μονίμως πάνω από ένα συγκεκριμένο αριθμό. Επομένως, ο Τζεβ πρέπει να διατηρήσει την αδρεναλίνη του σε υψηλά επίπεδα, ψάχνοντας συγχρόνως τον αντίπαλό του για να τον εκδικηθεί και για να βρει το πραγματικό αντίδοτο που θα τον σώσει μια και καλή.
Τι κάνει ο Τζεβ για να είναι στην... τσίτα; Σνιφάρει κόκα από το πάτωμα δημόσιας τουαλέτας, πίνει το ένα red bull μετά το άλλο, πηγαίνει σε νοσοκομείο για να «φορτίσει» την καρδιά του σε... απινιδοτή, «σουτάρει» επινεφρίνη στις φλέβες του (συνθετική αδρεναλίνη ουσιαστικά), παίζει


κυνηγητό με την αστυνομία στο δρόμο, κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο με τη φιλενάδα του, κλέβει καταστήματα, πλακώνεται με περαστικούς κτλ.
Θα τα καταφέρει να παραμείνει ζωντανός;


Υ.Γ Αύριο θα συντάξω μια επιστολή διαμαρτυρίας προς την Σπεντζος γιατί η ταινία αυτή έχει εικόνα16:9 και ήχο DTS και μάλιστα σε πολύ καλά επίπεδα. Δεν είναι δυνατόν να κάνουν τέτοια πράγματα . Μας ξενερώνουν πάνω που πήγαμε να συνηθίσουμε την πρωτοποριακή εικόνα 4:3 και το stereo ήχο του μέλλοντος
 

Δημήτρης Ιωάννου

Moderator
Staff member
18 June 2006
15,800
Αθήνα-Κέντρο
Κρίμα τον πρωταγωνιστή που τον πάω γενικώς..

Τέλειωσε η ταινία και τον εκνευρισμό μου τον παρέκαμπτε η απορία μου : Γιατί γυρίστηκε αυτή η ταινία?Ποιός ο λόγος της ύπαρξής της?

Adrenaline movies έχουμε -δόξα τον Θεό-άπειρες και πολύ καλές.Τι τι θέλανε τούτη την τραγωδία?

κακή,χείριστη για μένα..
 

kiss1

Senior Member
11 August 2006
321
Θα συμφωνήσω με τον φίλο μας παραπάνω τον Δημ. Ιωάννου. Αν και μου αρέσουν οι γρήγορες ταινίες, αυτή όμως δεν έχει να προσφέρει "τίποτα"! Κρίμα στον πρωταγωνιστή που σαν θέμα της ταινίας :bigcry: το χαρακτηρίζω σαν..."πατάτα"!!!:rifle:
 

Mihalis S.

Supreme Member
19 June 2006
3,497
Μόλις είδα Σπέντζος είπα ωχ αμάν, αλλά τελικά τα πράγματα ήταν μάλλον ευχάριστα ώς προς την οπτική και ηχητική πλευρά. Τώρα η ταινία.. χμ.. τι την είδες, τι δεν την είδες, το ίδιο πράγμα. Αν δεν έχεις τίποτε καλύτερο να κάνεις όπως συνηθίζω να λέω, ε τότε βλέπεται.
 

PanMan

Μέλος Σωματείου
19 June 2006
9,241
Νεο Ψυχικο
Η σκηνοθεσια "θελω να γινω Tarantino στη θεση του Tarantino " δε με επεισε καθολου. Ουτε καν Guy Richie. Απλα μια κακη ταινια που βλεπεται ευχαριστα.
 

Pelspir

Established Member
24 July 2006
149
Πολύ καλή μούφα!!!

Έριξα πολύ γέλιο με όλα αυτά τα απίστευτα που γίνονται για να κάνουμε βαβούρα :HTEHETH63:

Ο Κώστας έχει πάρα πολύ δίκαιο :worshippy:

ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ
 

takisot

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
27,751
Παλλήνη
Οντως μια ευχαριστη μουφα.. Στην αρχη ηθελα να το κλεισω, μετα με κρατησε, στο τελος ελεγα στον εαυτο μου οτι επρεπε να το ειχα κλεισει! :D

H εικονα ΔΕΝ ηταν καλη, το black level ηταν λαθος κωδικοποιημενο (γκριιιι) και ηταν μαλλον κροπαρισμενη σε 16Χ9 απο 2.35.1 κατα την προσφιλη μεθοδο της ΣΠΕΝΤΖΟΣ....
 
18 June 2006
8,260
Θεσσαλονίκη
και ηταν μαλλον κροπαρισμενη σε 16Χ9 απο 2.35.1 κατα την προσφιλη μεθοδο της ΣΠΕΝΤΖΟΣ....
Είναι πάντως μια καλή αρχή καθώς έγινε το μεγάλο τεχνολογικό βήμα της μετάβασης από 4:3 σε 16: 9 . Ε μη ζητάμε τώρα και 2,35: 1 Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι θα ήμασταν αχάριστοι.:flipout:
 

Γιωργος Ζ

New member
6 September 2006
31
Οτιδήποτε άλλο και να κάνει κανείς σε αυτή τη μιάμιση ώρα σίγουρα θα είναι καλύτερο.
Εγω έχασα άσκοπα μιάμιση ώρα από τη ζωή μου!
 

sfortis

Administration Team
Staff member
3 August 2006
11,396
t3.large
Intelligent μοντάζ ,καλή δόση χιούμορ (μέσα στα μαύρα χάλια του δηλαδή!) ,γρήγορη, σε κρατάει 85 λεπτά κολλημένο στην οθόνη/πανί! vote: Καλή!
 

Αλέξης

Supreme Member
20 June 2006
6,316
Intelligent μοντάζ ,καλή δόση χιούμορ (μέσα στα μαύρα χάλια του δηλαδή!) ,γρήγορη, σε κρατάει 85 λεπτά κολλημένο στην οθόνη/πανί! vote: Καλή!


+1

85 ευχάριστα λεπτά, αρκεί να ξέρεις τί ζητάς από την συγκεκριμένη ταινία.