Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

  • Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

    Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2024 την Κυριακή 07 Απριλίου και ώρα 14.00

    Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

anastasg

AVClub Addicted Member
11 January 2011
2,743
Αθήνα
Το πλεονέκτημα που έχουν και τα δύο σετ που ανέβασα είναι ότι έχουν ανοικτή κεφαλή σε όλα τα καρυδάκια με αποτελεσμα να μπορείς να δουλέψεις ακόμα και με ντίζες μεγάλου μήκους.
Απο τα λεγόμενα σου (ότι η Wurth δεν κατασκευάζει καστανιες και καρυδάκια) συμπεραίνω ότι πιθανότατα η KS κατασκευάζει για την Wurth το συγκεκριμένο set.
Είναι σχεδόν πανομοιότυπο απο τις φωτό που βλέπω.
Αρα λογικά θα αξίζει
Αν δουλεύεις με ντιζες και θέλεις καρυδάκια τύπου pass through δεν αυτό το σετ το οποίο είναι σε πολύ καλή τιμή

Φυσικά υπάρχει και το πιο πλήρες σετ με πολλά περισσότερα νούμερα αλλά και bits σε ελαφρώς ακριβότερη τιμή τιμή https://www.amazon.com/gp/aw/d/B087CBTV48/ref=ox_sc_saved_image_3?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1&th=1
 

lazarefa

AVClub Enthusiast
18 October 2007
1,284
Η Sata tools που αναφέρθηκε εδώ είναι η παρακάτω:
Η εταιρεία είναι αμερικάνικη, και ανήκει στην Apex Tool Group η οποία είναι ένας μεγάλος αμερικανικός όμιλος εταιρειών εργαλείων (καλής ως κορυφαίας ποιότητας). Έτυχε πρόσφατα να προμηθευτώ ένα μικρό πολύγωνο κλειδί καστάνιας της Sata (δεν το έβρισκα ως μέγεθος σε άλλες εταιρείες), και εξεπλάγην ευχάριστα από την απτή ποιότητα του εργαλείου.
Αν ήταν να την κατατάξω ποιοτικά σε σχέση με άλλες γνωστές εταιρείες εργαλείων χειρός, θα έλεγα ότι μάλλον είναι ανώτερη από την Force Tools (Taiwan), σε ανάλογο ή και καλύτερο επίπεδο με εταιρείες τύπου KS Tools (η συγκεκριμένη κυκλοφορεί με το όνομά της αρκετά καλά αλλά και αρκετά "βασικής" ποιότητας εργαλεία), ή ακόμα και στο επίπεδο της Expert Tools (φθηνή σειρά της Facom), Gedore Red (φθηνή σειρά της Gedore), ή Stanley Fatmax (καλή σειρά της Stanley).
Πολύ σημαντικό το ότι η Sata Tools πουλά τα εργαλεία της με εγγύηση εφ' όρου ζωής (φυσικά δεν έχω ψάξει τυχόν ειδικούς όρους, αλλά δεν είναι και πολλές οι εταιρείες που διαφημίζουν ανάλογη εγγύηση για τα εγαλεία τους).