Ηχεία Για Home Cinema

  • Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

    Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2024 την Κυριακή 07 Απριλίου και ώρα 14.00

    Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

chrkou

New member
15 March 2007
20
Γεια σας και απο εμένα.
Επειδή είμαι λίγο νέος σ' αυτά χρειάζομαι απεγνωσμένα βοήθεια!
Θέλω να πάρω ενα set ηχείων 7.1: 2 ηχεία δαπέδου, 4 surround,1 κεντρικό και 1 sub,υπολογίζω γύρω στα 1500 ευρώ. Εχετε κάτι καλό να μου προτίνεται?
Ο ενισχυτής μου ειναι ο pioneer vsx-1016v-s.
Αν δεν είναι έυκολο να μου πείτε κάτι συγκεκριμένο, τουλάχιστον κάποια μαρκα ηχείων που αξίζει να την ψάξω.
 

kosedyt

New member
2 January 2007
53
chario piccolo...τελεια σε hometheatre και ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ σε μουσικη...θα με θυμηθεις.....μπορεις να τα ακουσεις στη στοα Φεξη...
 

chrkou

New member
15 March 2007
20
Βρήκα και τα klipsch 2f3, 2s3, 1c3, 1ksw-12 1250 ευρώ + 140 μεταφορικά, απο ebay. Τι λέτε να τα πάρω?
 
17 June 2006
23,586
Αθήνα
Κlipsch και από μένα by far.

Κάνε μια έρευνα αγοράς κι εδώ. Από το ebay είναι new ή used; είναι αξιόπιστος ο πωλητής; δέχεται paypal για να είσαι καλυμμένος σε περίπτωση που δεν σου στείλει τίποτα;
 

chrkou

New member
15 March 2007
20
Φίλε μου Τάσο, τελικά μίλησα μαζί τους και τους είπα οτι μπορώ να διαθέσω μόνο 1300 ευρω μαζι με μεταφορικά. Την ίδια μέρα μου απάντησαν οτι δέχονται και τα παρήγγειλα. Το πρόβλημα ειναι, οτι δεν δέχονται πληρωμή με paypal μόνο με κατάθεση σε λογαριασμό. Τελικά κατέθεσα τα λεφτά πριν 5 μέρες και τώρα που μιλάμε τα πράγματα είναι στον δρόμο. Μου έδωσαν και tracking numbers για να βλέπω που βρίσκετε το πακέτο. Οι άνθρωποι ειναι επαγγελματίες και είναι αντιπρόσωποι της klipsch στην Γερμανία. Περιττό να σου πω οτι τα ίδια ηχεία μου τα άφηνε η Ελληνική αντιπροσωπία 2500 ευρω. Αν ενδιαφέρεσαι μπορώ να σου δώσω το site τους και το e-mail.
 
17 June 2006
23,586
Αθήνα
Καλορίζικα φίλε chrkou. Δεν χρειάζεται να μου δώσεις κανένα email. Εφόσον σου έδωσαν και tracking number είναι αξιόπιστοι. Αναμένουμε εντυπώσεις το συντομότερο δυνατό.
 

chrkou

New member
15 March 2007
20
Τελικά όλα πήγανε καλά και το σύστημα είναι φοβερό.
Αυτό που θα ήθελα να πώ όμως είναι οτι κάποιος από το forum είχε την "πανέξυπνη" ιδέα να δώσει τα στοιχεία που έδωσα, για το μαγαζί που πήρα τα ηχεία απο την Γερμανία, στη εισαγωγική εταιρία στην Ελλάδα. Το αποτέλεσμα, σήμερα που μίλησα με τους Γερμανους για να παραγγείλω και τα b3, η απάντηση που πήρα ήταν η εξής:

Dear Christos,
because someone posted in the internet, that i sell Klipsch to Greece for better prices than in Greece, I can´t do it anymore. The Greek wholesaler of Klipsch got verry angry about that, and that brought me a lot of troubble.
I´m sorry.
Best regards

ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ! μόνο αυτό εχω να πω.
Τελικά έχουμε τον τρόπο να δείχνουμε οτι δεν μας κόβει καθόλου, όσο για μόχθο και ζήλια δεν το συζητάω!
Όσο για την εισαγωγική εταιρία, αν προσπαθεί να βρεί τρόπους να πουλήσει, το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να λογικευτεί και να πουλάει σε πιο λογικές τιμές, γιατί δεν γίνετε πουλώντας ένα βρωμόηχείο να θέλει να γίνει πλούσια, και ΟΧΙ να τα βάζει με τα μαγαζιά του εξωτερικού που πουλάνε σε λογικές τιμές, γιατι όσο και να χτυπιέται εμείς θα βρίσκουμε μαγαζιά και θα αγοράζουμε φτηνά γιατί δεν είμαστε πρόβατα ούτε βόδια όπως νομίζουν.
ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!
 

Pelspir

Established Member
24 July 2006
149
Όχι... πρόβατα πρέπει να είμαστε...
και κάποιοι κάνουν τα πάντα για να μην ξυπνήσουμε ποτέ!!! :argue:
ΤΡΑΓΙΚΟ!!
 

Zeb

AVClub Addicted Member
11 January 2007
1,876
Βάρη
+1


Υ.Γ. Τώρα αυτό έγινε με δόλο ή με αφέλεια/αμέλεια;;; Δεν ψάχνω απάντηση απλά όσο το σκέφτομαι τόσο μ' ενοχλεί...
 
Last edited:

Babis K.

Super Moderator
Staff member
17 June 2006
28,494
Αθήνα
Χρήστο έδωσες στοιχεία σε κάποιους με ΡΜ;
Γιατί αν εννοείς αυτά που έγραψες εδώ μέσα δεν χρειάζεται να τα μεταφέρει κάποιος στην αντιπροσωπεία. Τα διαβάζουν και μόνοι τους.
 

nikS68

Senior Member
26 February 2007
630
Τώρα για να καταλάβω κι εγώ σαν αφελής που είμαι.
Απαγορεύεται να πουλήσει κάποιο μαγαζί του εξωτερικού ηχεία στην Ελλάδα;
Δηλαδή, τι μπορεί να του κάνει ο ΈΛΛΗΝ αντιπρόσωπος;
Να του κλείσει το μαγαζί;
Να διαμαρτυρηθεί στην μαμά εταιρεία και να μην του ξαναπουλήσει ηχεία της;
Και πόσο νόμιμα είναι όλα αυτά;
 

mr_rebelos

Μέλος Σωματείου
10 July 2006
11,507
Κερατσίνι
Συγχαρητηρια για τα ηχεια.
Αυτο που εγω βλεπω ειναι οτι σε σχεση με αλλες χωρες μελη της ΕΟΚ προφανως εδω μας καταγδερνουν. Η Γερμανικη αντιπροσωπεια πουλαει σε λογικες τιμες στα καταστηματα και αυτοι με την σειρα τους βγαζουν ενα λογικο εργο. Εδω στην Ελλαδα πανε να κανουν αποσβεση μιας εισαγωγης αμεσα με τα τα πρωτα κομματια που θα πουλησουν.
 

chrkou

New member
15 March 2007
20
Λοιπόν η ιστορία έχει ως εξής: Οταν έκανα το post με τα ηχεία, μου έστειλαν pm καποιοι για να μάθουν τα στοιχεία της εταιρίας, γιατί ενδιαφέρονταν για να αγοράσουν. Εγω χωρίς κανένα πρόβλημα τους τα έδωσα, το αποτέλεσμα ήταν κάποιος απο αυτούς να τα καρφώσει στον έμπορα στην Ελλάδα. Αυτός με την σειρά του τα έβαλε με την εταιρία που προμηθέυει τα ηχεία στην Ευρώπη, γιατι και καλα πέφτουν έτσι οι πωλήσεις του, και η εταιρία με την σειρά της τα έβαλε με τον έμπορο στην Γερμανία, λέγοντάς του οτι δεν είναι δουλειά του να πουλάει στην Ελλάδα και οτι θα τον σταματήσει απο αντιπρόσωπο εαν συνεχίσει (κατά τα άλλα φάτε ευρωπαική ένωση και ανοιχτά σύνορα).
Όσο για παράνομο, φίλε μου niks68, δεν είναι, αλλά είναι συμφωνίες της εταιρίας με τον έμπορο σε κάθε χώρα. Γιατί σου λέει ο έμπορος, αν είναι να αγοράζουν όλοι απο Γερμανία εμένα τη με θέλεις στην Ελλάδα. Και όταν φυσικά παρουσιάζει και κάποιο τζίρο στην εταιρία, κάνει μετά ότι θέλει.
Και τέλος ερχόμαστε στον ...... έλληνα που του αρέσει ένας "μάγκας" έμπορος να του πιάνει τον ....... με αποτέλεσμα να κάνει ζημιά σε όλους τους άλλους που έχουν λογική και εκτιμάνε τα λεφτά που βγάζουν και έτσι ψάχνουν και επιλέγουν που θα τα δώσουν.
Και για ακόμη μία φορά ΜΠΡΑΒΟ!!!!
 

chrkou

New member
15 March 2007
20
Ότι έγραψα πριν, δεν είναι απο το μυαλό μου, τα συζήτησα μέσω e-mail με τον έμπορο στην Γερμανία.
Και κάτι τελευταίο, τα ηχεία τα είχα βρεί και απο αλλού 50 Euro πιο ακριβα. Αυτό για να καταλάβουμε οτι δέν τα έκλεψε ο άνθρωπος και ούτε θέλει να μας κλέψει, απλά τα εμπορεύεται σε λογικές τιμές.
Παρήγγειλα ήδη τα ηχεία (2 klipsch b3) 224 Euro μαζι με μεταφορικά απο τον άλλο έμπορο.
Όσο για τον έλληνα έμπορο, όπως κατάλαβες τα μαγαζιά είναι πολλά και δεν μπορείς να τα κλείσεις, γι αυτό να αρκεστείς με το να πουλάς σε "έξυπνους" σαν τον φίλο μας εδώ!
 

mr_rebelos

Μέλος Σωματείου
10 July 2006
11,507
Κερατσίνι
Γενικα στο εξωτερικο απο τις διαφορες αγορες μου εκει αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι σεβονται τον πελατη σε αντιθεση με τους περισοτερους εδω περα που σε κοιτανε σαν θυμα.
 

Johnfystikis

New member
21 January 2007
79
Λέτε να μας κατεβάσει το ίντερνετ ο εδώ αντιπρόσωπος για να μπορεί να είναι και σίγουρος ότι δε θα του ξεφύγει κανείς (βλ. gay video του Κεμάλ στην Τουρκία)? :grinning-smiley-043