Κατασκευή pre-out?

McZab

Supreme Member
3 July 2006
4,843
Belleville
Ίσως να ακουστεί λίγο τρελό αλλά αναρωτιέμαι αν είναι δυνατόν στον Audio Analogue Primo που διαθέτω μπορώ να "προσθέσω" preout ή να μετατρέψω τα tapeout σε preout ώστε να περνάνε από το volume control το οποίο σημειωτέον είναι ψηφιακό?
Ο λόγος είναι ότι θα ήθελα να τον χρησιμοποιήσω έστω δοκιμαστικά σαν προενισχυτή με τον μπέρυ αλλά όπως είναι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τις στάθμες που είναι πάρα πολύ χαμηλές. Καμμιά ιδέα?
 

backousis

Supreme Member
18 June 2006
3,482
Ηρακλειο
οτι γινεται γινεται αλλα χωρις το σχεδιο ειναι λιγο πικρα.

βαλτο και στην diy που ειναι πιο πιθανο να παρης απαντηση.
 

McZab

Supreme Member
3 July 2006
4,843
Belleville
Re: Απάντηση: Κατασκευή pre-out?

Κακαλιός Στέργιος said:
Μη τον πειράζεις τον primo. Ή βάλτον σε δεύτερο σύστημα ή πούλα τον για να πάρεις έναν κανονικό προ.

Τελευταία όλο μου έρχεται στο νου ο Αλέξανδρος των Τσακιριδαίων.
Δε ξέρω γιατί.

Η αλήθεια είναι ότι είναι εξαιρετικό μηχάνημα και δεν θέλω να αρχίσω τις πατέντες...Κατά βάθος δεν θέλω να τον αποχωριστώ...θα προσπαθήσω να στήσω ένα δεύτερο συστηματάκι. Τον δοκίμασα σαν προ αντί για τον Rotel τώρα που έστρωσε ο μπέρυ και επιβεβαίωσα την αρχική εντύπωση. Κέρδισα μια "γλύκα" στα μεσουψηλά (μάλλον σαν να είχα λάμπα προ, ίσως και τον Alexander) αλλά έχασα σε ανάλυση και ακρίβεια. Τελικά ο Rotel ταιριάζει με τον μπέρυ και τα αυτιά μου που ζητάνε διαφάνεια, μονιτοράτο ήχο και ακρίβεια μέχρι αηδίας. Μάλλον για αυτό δεν θα αγοράσω ποτέ (?!) λάμπα...Τώρα τι "καθαρόαιμο" προ θα έπαιρνα αν είχα χρήματα, αυτό είναι άλλη κουβέντα από άλλο thread...:flipout: