Καταστήματα με βινύλια στο ίντερνετ

  • Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

    Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2024 την Κυριακή 07 Απριλίου και ώρα 14.00

    Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

Tasos_Th

Supreme Member
5 September 2006
3,060
Goteborg, Vastra Gotaland, SVERIGE
Θα ήθελα να ρωτήσω ποιά ηλεκτρονικά καταστήματα γνωρίζεται απο Ελλάδα και εξωτερικό στα οποία μπορούμε να βρούμε βινύλια κάθε είδους , παλιά καινούρια , ρόκ , τζάζ και γενικά κάθε είδους μουσικής.

ευχαριστώ εκ των προτέρων,
 
Μπες στο www.gemm.com προκειται για hub με καμμια 20ρια χιλιαδες (ναι: 20.000) εξειδικευμενα δισκαδικα απ'ολο τον κοσμο συμπεριλαμβανομενης της πλειοψηφιας ολων των ανωτερω. "If you can't find it here fuhgeddaboudit !!". Γενικως προσοχη στο grading και με το μαλακο η πιστωτικη καρτα.

(και που να σ'ειχα στα πετρινα προ-διαδικτυου χρονια, που επρεπε να ταξιδεψει καποιος Αγγλια να φερει κανα δισκο προκοπη. Ας ειναι καλα βεβαια οι κριτικες του ΗΧΟΥ που χαρις σ'αυτες τυπωνοντουσαν εγχωρια και καμποσα obscure).
 
Last edited:

Δημήτρης Ν.

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,209
Θεσσαλονίκη
Απάντηση: Re: Καταστήματα με βινύλια στο ίντερνετ

εχειαγορασει κανεις απο εσας απο τα παρακατω site
www.dacapo-records.de www.japan-records.de
Ολα καλα με αυτα?

λοιπόν , εγώ προσπάθησα να αγοράσω από το dacapo-records.de αλλά όχι και με τόσο μεγάλη επιτυχία . Κατ' αρχήν δεν γνωρίζω Γερμανικά , οπότε δυσκολεύτηκα να καταλάβω τι έγραφε για κάθε δίσκο ( έχει κάτι περίεργες αξιολογήσεις που μάλλον αναφέρονται σε ποιότητα ηχογράφησης ) . Οταν τέλος έκανα παραγγελία , δεν συνέβη απολύτως τίποτα για καμμιά 15αριά μέρες . Οταν άρχισα να βαριέμαι , μου έστειλαν - ηλεκτρονικά - ένα προτιμολόγιο και να θυμάμαι καλά έπρεπε να μπω και σε κάποια άλλη διαδικασία , να κάνω κάτι , οπότε βαρέθηκα και δεν μπήκα στον κόπο να απαντήσω . Παρήγγειλα από diversevinyl και σε τρείς ημέρες είχαν έρθει .