Κυκλοφορία του Adobe CS3 στις 27 Μαρτίου!

Mihalis S.

Supreme Member
19 June 2006
3,497
Η Adobe επιβεβαίωσε σήμερα πως η δημοφιλής σουίτα CS3 θα είναι διαθέσιμη στις 27 Μαρτίου σε ένα special event που θα γίνει στην Νέα Υόρκη. Η έκδοση αυτή θα είναι η πρώτη που θα τρέχει native στους intel επεξεργαστές των Mac και αναμένεται να εκτοξεύσει τις πωλήσεις των Mac Pro συστημάτων της Apple.

Aκόμη δεν έχουν ανακοινωθεί τα πλήρη χαρακτηριστικά και οι εφαρμογές που θα περιλαμβάνει η έκδοση CS3 αλλά η Adobe τοποθέτησε ένα βίντεο teaser στην ιστοσελίδα της. Μπορείτε να το δείτε εδώ.

Με την ανακοίνωση αυτή, έκαναν την επανεμφάνιση τους και οι φήμες που θέλουν το Leopard να κυκλοφορεί μέχρι το τέλος του μηνός.
 

 Νίκος

Supreme Member
Η Adobe επιβεβαίωσε σήμερα πως η δημοφιλής σουίτα CS3 θα είναι διαθέσιμη στις 27 Μαρτίου σε ένα special event που θα γίνει στην Νέα Υόρκη.


Προφανώς στο D:All things Digital.. Nα δούμε και από μεριάς Apple τί θα βγάλει...
 

Mihalis S.

Supreme Member
19 June 2006
3,497
Οι νέες δηλώσεις από την Adobe αλλάζουν λιγάκι το σκηνικό. Ναι μέν το πακέτο CS3 θα παρουσιαστεί στις 27 Μαρτίου αλλά το προϊόν δεν πρόκειται να διατεθεί την παραπάνω ημερομηνία. Θα είναι διαθέσιμο αργότερα την άνοιξη. Χμμμ... μας λέει κάτι αυτό και για το Leopard;