Μανία - The Breed

ψηφιστε την ταινια


  • Total voters
    0
18 June 2006
8,260
Θεσσαλονίκη

breed.jpg

Μανία - The Breed


Χώρα ; South Africa - United States
Έτος: 2006
Διάρκεια: 103’
Είδος : Τρόμου
Σκηνοθεσία: Nicholas Mastandrea
Πρωταγωνιστούν: Michelle Rodriguez , Eric Lively , Oliver Hudson
Εικόνα: 1,85:1
Ήχος: D.D 5,1


Το θρίλερ αυτό είναι μια παραγωγή του WESCRAVEN. Νομίζω πως δεν θέλει ιδιαίτερες συστάσεις . Ο χρόνος που χρειάσθηκε για να περάσει απ τον κινηματογράφο σε DVDαποτελεί νέο ρεκόρ. Ούτε ένας μήνας δεν έχει περάσει που το είδαμε να κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας. Μάλιστα την παρουσιάσαμε και στην ραδιοφωνική μας εκπομπή.

Το story

Ο Ματ και ο Τζον είναι αδέλφια. Μαζί με τις φιλενάδες τους, την Νίκι και την Σάρα κι έναν φίλο τους, τον Νόα, οι πέντε αποφασίζουν να πάνε σε ένα εξωτικό ερημικό νησί για χαβαλέ και ξεκούραση.
Πιστεύουν ότι θα περάσουν ένα ξέγνοιαστο τριήμερο, μακριά από την πόλη, στην εγκαταλελειμμένη καλύβα ενός επιστήμονα, συγγενή μέλους της παρέας. Όμως, η Σάρα πέφτει θύμα επίθεσης ενός μανιασμένου σκύλου, κάτι που οδηγεί την παρέα στην απόφαση να εγκαταλείψουν το νησί.
Το αεροπλάνο που θα τους μετέφερε, όμως, καταστρέφεται και οι φίλοι έντρομοι ανακαλύπτουν πως το νησί είναι γεμάτο από μεταλλαγμένα σκυλιά που δεν είναι διατεθειμένα να τους αφήσουν να φύγουν έτσι απλά.
Θα καταφέρουν να ξεφύγουν... ζωντανοί;
 
Last edited:

kiss1

Senior Member
11 August 2006
321
Την είδα και αυτή πρόσφατα. Μια προβλέψιμη ταινία που έχει τα άγρια σκυλιά σαν αρπακτικά. Μέτρια προς καλή, πάντα να την βλέπεις στο καναπέ και όχι με το κόστος ενός κινηματογράφου....-bye-