Μαϊμουδες ! (Εργαλεια ρεπλικες)

  • Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

    Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2024 την Κυριακή 07 Απριλίου και ώρα 14.00

    Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

lazarefa

AVClub Enthusiast
18 October 2007
1,285
Φαντάζομαι όποιος βλέπει αυτές τις "αγγελίες" μέσω Φ/Β εν συνεχεία κάνει και τη σχετική αναφορά περί πλαστού προϊόντος μέσω της ανάλογης φόρμας του Φ/Β... (όπως ήδη έκανα κι εγώ για τη συγκεκριμένη).
 

KOSSTV

AVClub Fanatic
4 February 2015
11,771
Αθηνα
Πλεον με τοσα ιντερνομαγαζα εργαλειων που υπαρχουν στην πιατσα ειναι δυσκολο καποιος να την πατησει.,,,τωρα να ψαχνουν 1-2 αντε 3 πελατες..και;
 

stfmich

Established Member
30 April 2016
227
Πραγματικά εξωφρενικά πράγματα.... Το ότι υπάρχουν και αυγατίζουν κάτι δείχνει.
Εργαλεία μόνο από φυσικά ή ιντερνετικά καταστήματα που ξέρουμε ότι έχουμε και την ανάλογη υποστήριξη, για εργαλεία μιλάμε.
 

enduras1

Moderator
Staff member
Νικόλα επειδή είχες ανεβάσει print screen από ολόκληρη την σελίδα του Facebook σου με απλετα προσωπικα δεδομένα σου όπως οι φίλοι σου, με ποιον συνομιλεις κλπ κλπ.
Αν θελεις ξαναβαλεις το μόνο με το μαιμου προιον.
 

nickolas

Supreme Member
28 February 2007
4,053
πατρα
ωχ! σορρυ... ειχα κανει αποκοπη μονο το εργαλειο και σωσιμο. πως εβγαλε το κανονικο πριντ δεν ξερω. εγω εβλεπα μονο το αποκομενο. θα το ξαναδοκιμασω και αν φαινονται και τα αλλα σβηστο ξανα
 

Σωφρον

Supreme Member
3 March 2008
4,978
Κορωπί
Νικολα καλημερα
Δεν επιτρεπεται σε κανενα να δημοσιευσει προσωπικα στοιχεια (ονομα, φωτο, τηλεφωνο κλπ) ενος τριτου, οπως ξαναεκανες με τη νεα φωτο.
Στο facebook εχουν συναινεσει να εμφανιζονται δημοσια, στο avclub οχι

Και αυτη σβηστηκε
 

nickolas

Supreme Member
28 February 2007
4,053
πατρα
μα το τηλεφωνο αυτο ειναι σε δημοσια διαφημιση στο οποιο ο πωλητης καλει το αγοραστικο κοινο να επικοινωνησει μαζι του.
οκ δεν ξερω τα νομικα καλα αλλά απο τη στιγμη που ο επαγγελματιας πωλητης δινει το ονομα της εταιριας του και το κινητο τηλεφωνο επικοινωνιας σε δημοσια διαφημιση, δεν θεωρω οτι ειναι λαθος η κοινοποιηση.
η μονη εγερση διαμαρτηριας εκ μερους του πωλητη θα ηταν αν τα εργαλεια που πουλαει ησαν αυθεντικα ,ενω εγω τα χαρακτηριζω μαιμου, κατι που φαινεται με την εγγραφη του προιοντος στο επισημο σαιτ της εταιριας
οκ παντως...

ο κυρ λεει να ξαναβαλω την φωτο μονο με το προιον (απο λαθος θαναση εχαν μπει και τα πλαινα που εδειχναν τα δικα μου στοιχεια) και ο θανασης λεει οτι η νεα αποκομενη φωτο ειναι λαθος επειδη εχει το τηλεφωνο του πωλητη ( που ο ιδιος δινει).
τελικα τι ειναι το σωστο?
 
Last edited:

Σωφρον

Supreme Member
3 March 2008
4,978
Κορωπί
Ισχυει αυτο που σου εγραψα προηγουμενως
Ενημερωσου σχετικα με την προωθηση των προσωπικων δεδομενων και για οποιαδηποτε απορια σου μιλαμε με πμ.

(Και την πρωτη φωτο εγω την εσβησα Αυτο το θεμα εχει ξανασυζητηθει εδω. Σωστα σου εγραψε ο Κυρ για να βαλεις μονο τη φωτο ... αλλα δεν εβαλες μονο τη φωτο!
 
  • Like
Reactions: KOSSTV and nickolas

Χιωτης

Moderator
Staff member
19 February 2011
35,351
Βριλήσσια
Οποιος γνωριζει απο εργαλεια Stihl, ας τσεκαρει τα αντιστοιχα εργαλεια που υπαρχουν στο παραπανω λινκ για να γελασει λιγο :LOL::ROFLMAO:
 
  • Like
Reactions: KOSSTV

nickolas

Supreme Member
28 February 2007
4,053
πατρα
τρελη μαϊμου μεν, αλλά μπρασλεςς κρουστικο με 2 μπαταριες 5 αρες (νταξει μπορει να ειναι τριαρες) αλλά σε φορμα μπαταριας μιλγουοκι, συν φορτιστης στα 99 ευρω, αν δεν αυτοδιαλυεται :) μπορει και κατι να λεει. εχει πλακα ομως το ολο θεμα καθως ο αλλος βλεπει οτι απο 500 θα πληρωσειμονο 100 και ψαρωνει :)

 

anastasg

AVClub Addicted Member
11 January 2011
2,743
Αθήνα
Νικόλα τα σημαντικότερα δεν τα ανέφερες:
Με 1 χρόνο εγγύηση σε δικό τους εξειδικευμένο service! 🤪
 
  • Like
Reactions: nickolas

nickolas

Supreme Member
28 February 2007
4,053
πατρα
χαχα ναι! εν το μεταξυ βαζουν φωτο το αυθεντικο και οταν παραλαβεις και ειναι λιγο διαφορετικο, αν τους παρεις τηλεφωνο σου λενε οτι αυτο που σου εστειλαν ειναι νεα παραλαβη και ειναι λιγο πιο εξελιγμενο μοντελο :) εχει γινει σε γνωστο μου (σε αλλη μαρκα και μαγαζι)
 

nickolas

Supreme Member
28 February 2007
4,053
πατρα
παντως οφειλω να πω οτι ενα liduo 12 v με δυο μπαταριες, φορτιστη, κασετινα και αρκετες μυτες που αγορασα με δωρο τα μεταφορικα στα 30 € πριν μηνες, μου εχει βγει αστερακι! και επειδη ειναι ελαφρυ το προτιμω απο το αντιστοιχο 20V του λιντλ για τρυπηματα σε ξυλο και βιδωματα γενικα. σχεδον ολα τα βιδωματα τα κανω με αυτο!
https://www.skroutz.gr/s/28896725/365654654688-Δραπανοκατσάβιδο-Μπαταρίας-12V-1x1-5Ah.html
σημερα εχει ανεβει στα 40 και στην περιοχη αυτη τιμων παιζουν και αλλα και επωνυμα με δυο μπαταριες οπως τα 12βολτα τοταλ

προσωπικα δεν εχω αγορασει καρα-μαϊμου να δω τι ψαρια πιανει αλλά διαφορους κινεζους, με το πιο αστερι το μπουλονοκλειδο-παλμικο της drilpro αλλά και την ομώνυμη φολα σε δραπανοκατσαβιδο που μου βγηκε προβληματικο. προτιμω να αγορασω ενα ανωνυμο κινεζο που θα τον πληρωσω φθηνα παρα μια μαιμου που θα χτυπα παραπανω λεφτά λογω ονοματος

τα 100 ευρω που ζηταει η μαϊμου-μιλγουοκι πιο πανω ειναι πολλα για να ρισκαρω την ψυχικη μου ηρεμια, προτιμω ενα αυθεντικο μακιτα τωρα μαλιστα που εχω μπαταρια απο το drilpro
https://www.skroutz.gr/s/5447258/Makita-DHP453Z-Κρουστικό-Δραπανοκατσάβιδο-Μπαταρίας-18V-Solo.html

ακομα ομως δεν μου εχει λυθει η απορια αν αυτες οι μαιμουδες ειναι τελειως μαιμου ή αν καποιες ειναι απο κοινες γραμμες παραγωγης απο εργοστασια που φτιαχνουν φασον για τις αυθεντικες μαρκες εστω και λιγο υποδιαιστερες στην ποιοτητα (πχ λογω ελλειψης ποιοτικου ελεγχου)
 
Last edited: