Νέα για Cosmote TV

lakiss51

Supreme Member
8 December 2006
4,629
Εεεεε, το "greeklish" που λες είναι το hashtag για τα social media, που δε μπορεί να είναι με ελληνικούς χαρακτήρες, τουλάχιστον σε κάποια από αυτά.
Ααα μαλιστα, σωστα, συγχωρητεοι:)
Το νεο Σκαι θα εχει ασφαλως νομιμη αδεια, σωστα; δεν πιστευω με τον τσαμπουκα του να ανοιγει νεο καναλι ο Αλαφουζος, τι στο καλο, ευνομουμενο ευρωπαικο κρατος ειμεθα!
 

cmoustakas

Supreme Member
5 June 2011
5,363
Αθήνα
Εγώ από αυτά που ακούω προσωπικά στο SKAI λένε σε πρώτη φάση ιντερνετικα και μέσω των ιδιωτικών πακέτων και στην πορεία το αφήνουν ανοιχτό για Digea. Προφανώς ψάχνουν το νομικό πλαίσιο και τα χρήματα για προσωρινή άδεια ενός νέου καναλιού.
 

papaki_papaki

AVClub Enthusiast
20 February 2015
988
ναι εχεις δικαιο .ψαχνουν συνχοτητα μεχρι να γινει διαγωνισμος (για θεματικες αδειες γιατι τετοια θα παρει το σκαι24 οταν..)να νοικιασουν για να βγαινει προγραμμα μεσω περιφερειακων αλλα αυτο θα ρθει μαλλον αργοτερα απο την εκπομπη του νεου καναλιου στις πλατφορμες κ στο ιντερνετ,εκτος και αν βρεθει περιφερειακο καναλι(πχ channel 9 αθηνας θεσσαλονικης)
 

paksat

AVClub Enthusiast
20 September 2011
1,224
Σάμος
Σίγουρα στην Cosmote TV το ειδησεογραφικό κανάλι του ΣΚΑΪ

Ξεκίνησαν οι συζητήσεις στο Φάληρο για το ποιες εκπομπές θα κοπούν και ποιες θα παραμείνουν στο βασικό κανάλι, το οποίο σταδιακά θα μετεξελιχθεί σε ενημερωτικό – ψυχαγωγικό. Το ειδησεογραφικό κανάλι θα ξεκινήσει από το internet και τις πλατφόρμες της Cosmote TV και της Nova, αν και με την τελευταία ανοίγουν ξανά πόλεμο ορισμένοι στον ΣΚΑΪ. Αργότερα, θα αποκτήσει και ελεύθερη μετάδοση, σε συνεργασία με κάποιον περιφερειακό σταθμό.

http://www.typologies.gr/2016/12/09/sigoura-stin-cosmote-tv-to-idiseografiko-kanali-tou-skai/
 

gbas

Senior Member
12 January 2010
303
COSMOTE TV: Εν δυνάμει όλοι Υβριδικοί…, υλοποίηση Wireless εφαρμογών και πρόσβαση Multiroom για συνδρομητές μέσω δορυφόρου

https://rexsat.blogspot.gr/2016/12/cosmote-tv-wireless-multiroom.html?m=1

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο συγκεκριμένο άρθρο αναφέρεται σε υποχρεώτική αναβάθμιση σε όσους δεν έχουν κάνει τη διαδικασία ακόμα μέσω του sms. Μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο σε υφιστάμενους PVR δέκτες αφού θα σβηστεί το περιεχόμενο του σκληρού δίσκου; Αν δεν επηρεαζόταν ο σκληρός δίσκος νομίζω ότι το θέμα θα ήταν ανύπαρκτο. Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο υπάρχει τρόπος προστασίας για τον PVR συνδρομητή από τη στιγμή που πληρώνει και εκμίσθωση 3 ευρώ μηνιαίως; Να θυμίσω ότι όταν έγινε η μετάβαση στον 9Β, οι συνδρομητές με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο έπαυσαν να πληρώνουν την εκμίσθωση έως ότου έγινε η μετάβαση των λιγότερο εμπορικών καναλιών στις 11843 V. Στη χειρότερη περίπτωση θα μπορούσαν να δώσουν έγκαιρα μια ημερομηνία "deadline", κατά οποία θα γίνει η αναβάθμιση, ούτως ώστε να υπάρξει μέριμνα από το συνδρομητή για θέαση του εναπομείναντος στον σκληρό δίσκο περιεχομένου.
 

zaharias13

Established Member
25 June 2013
231
Χανιά Κρήτης
Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που θα σβηστούν από τον σκληρό δίσκο του δέκτη αυτά που έχεις γράψει, αναβάθμιση θα γίνει και όχι φορμάτ...η γνώμη είναι αυτή που μπορεί να είναι και λανθασμένη.
 

gbas

Senior Member
12 January 2010
303
Από τις οδηγίες αναβάθμισης σε hybrid:
"Εάν έχετε αποκωδικοποιητή με σκληρό δίσκο (TECHNICOLOR DSI810), μετά την ολοκλήρωση της αναβάθμισης θα εμφανιστεί ένα προειδοποιητικό μήνυμα για τη διαμόρφωση του σκληρού δίσκου. Για τη χρήση του σκληρού δίσκου η διαμόρφωση είναι υποχρεωτική. Όλες οι αποθηκευμένες εγγραφές θα χαθούν."

Δηλαδή από τη μία πληρώνουμε 3 ευρώ για PVR και από την άλλη θα σβήσουν τις εγγραφές για να μας αναβαθμίσουν.
 

davinci

AVClub Addicted Member
21 November 2007
2,232
αλιμος
Υπάρχουν τεχνικά ζητήματα που δεν επιτρέπουν την αναβάθμιση και την διατήρηση ταυτόχρονα των εγγραφών.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

gbas

Senior Member
12 January 2010
303
Από τη στιγμή που υπάρχουν αυτά τα τεχνικά ζητήματα, μπορεί να καταστεί η αναβάθμιση υποχρεωτική, χωρίς τη συγκατάθεση του συνδρομητή, ο οποίος πληρώνει έξτρα για τη δυνατότητα PVR;
 

cmoustakas

Supreme Member
5 June 2011
5,363
Αθήνα
Επιτέλους ένα καλό νέο χριστουγεννιάτικα. Άντε τώρα να αποσυμφορηθούν λίγο οι άλλοι αναμεταδότες και να ανέβη λίγο η ποιότητα της εικόνας στα HD κανάλια. Έχουμε μάθει πια κανάλια θα μεταφερθούν εκεί?
 

paksat

AVClub Enthusiast
20 September 2011
1,224
Σάμος
Με την ευκαιρία της ενεργοποίησης του έβδομου αναμεταδότη της Cosmote TV, ας ρίξουμε μια «ματιά» στις «τοπικές» δέσμες του Eutelsat 9B:

α) Λόγω της γεωγραφικής αλληλεπικάλυψης τους, οι δέσμες Germany Ge και Εxtended Greece έχουν καλυφθεί πλήρως. Πέντε αναμεταδότες (GE) διαθέτει το M7 Group για την γερμανική αγορά και πέντε (GC) η Cosmote TV για την ελληνική.
Αυτό φαίνεται πως ήταν το «τίμημα» της γεωγραφικής επέκτασης της δέσμης Greece σε Extended Greece, όπου οι αρχικά 66 αναμεταδότες μπάντας Ku του Εutelsat 9B μειώθηκαν σε 56 (αφαίρεση 10 αναμεταδοτών από τις δέσμες Germany Ge και Εxtended Greece).

Eutelsat 9B Frequency plan

http://frequencyplansatellites.altervista.org/Eutelsat/Eutelsat_9B.pdf

β) Γεωγραφικά ανεξάρτητες εμφανίζονται μεταξύ τους η Nordic Baltic (NB) και η ιταλική (ΙΤ) δέσμη, διαθέτοντας κανονικά 10 αναμεταδότες η καθεμία. Εμπορική δραστηριότητα εμφανίζει η Nordic Baltic (NB) με τη μίσθωση χωρητικότητας από την ουκρανική συνδρομητική πλατφόρμα XtraTV.

Επειδή δεν μπορώ να φανταστώ ότι στα επόμενα τουλάχιστον 10 χρόνια εμπορικής λειτουργίας του Eutelsat 9B, η Cosmote TV θα μείνει μόνο με 7 αναμεταδότες (προσωπικά περιμένω τουλάχιστον 10), καλά θα ήταν να μισθωθεί και ο αναμεταδότης Ε2 (11747 Η) της πανευρωπαϊκής δέσμης που προς το παρόν εμφανίζεται κενός.

Αργότερα ίσως γίνει κάποια άλλη πατέντα, π.χ. ενεργοποίηση της δέσμης Germany A (10700 H – 10950H) για το M7 Group, με παράλληλη παραχώρηση περισσότερων αναμεταδοτών στην Extended Greece και στην Cosmote TV.