Ο Φύλακας - The Guardian

ψιφήστε την ταινία


  • Total voters
    0
18 June 2006
8,260
Θεσσαλονίκη
DVREDS10533X.jpg

Ο Φύλακας
The Guardian

Χώρα: ΗΠΑ
Έτος: 2006
Διάρκεια: 133
Είδος: Περιπέτεια
Σκηνοθεσία: Άντριου Ντέηβις
Πρωταγωνιστούν: Κέβιν Κόστνερ, Άστον Κάτσερ
Εικόνα: 1.85:
Ήχος : D.D 5,1

Μια περιπετειούλα ηρωισμού που έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα την κάνουν αγαπητή στον θεατή ΑΝ αυτός κατοικεί στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Διαφορετικά άστα να πάνε. Σε γενικές γραμμές βλέπετε με λίγη καλή προσπάθεια χωρίς όμως να έχουμε καμία απαίτηση από αυτήν .
Καλή σας διασκέδαση

Συντετριμμένος από την απώλεια του πληρώματός του εν ώρα δράσης, ο ναυαγοσώστης Μπεν Ράνταλ αναλαμβάνει να διδάξει σε πρόγραμμα εκπαίδευσης τους αυριανούς Ναυαγοσώστες της Ακτοφυλακής. Ρίχνεται με πάθος στο πρόγραμμα, εκπλήσσοντας τους πάντες με τις αντισυμβατικές μεθόδους του. Εκεί, θα γνωρίσει τον νεαρό Τζέικ Φίσερ, έναν ξεροκέφαλο πρωταθλητή της κολύμβησης αποφασισμένο να διακριθεί... Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, ο Ράνταλ θα πλάσει τον χαρακτήρα του Τζέικ, συνδυάζοντας το αυθεντικό του ταλέντο με την αφοσίωση που χρειάζεται ένας σωστός ναυαγοσώστης. Μετά την αποφοίτηση, στην παρθενική του διάσωση στην Αλάσκα, ο Τζέικ θα μάθει από τον δάσκαλό του το νόημα του ηρωισμού αλλά και τι σημαίνει στην πράξη το μότο των Ναυαγοσώστων... «για να Ζήσουν οι Άλλοι»
 

markont

Established Member
19 June 2006
230
Σε γενικές γραμμές βλέπετε με λίγη καλή προσπάθεια χωρίς όμως να έχουμε καμία απαίτηση από αυτήν
'Οπως ακριβώς τα γράφει ο Κώστας παραπάνω.
 

dvotsis

AVClub Enthusiast
30 October 2006
763
Απο χθές το απόγευμα ειναι στα ράφια των video clubs, όταν το δώ θα πω μια κι´εγώ μια γνώμη.
 

dvotsis

AVClub Enthusiast
30 October 2006
763
Το είδα χθές. Απαράδεκτα μεγάλη διάρκεια που κουράζει αρκετά. Απο ερμηνείες τίποτα ιδιαίτερο, και με αρκετές σκηνές αντιγραφή απο άλλες ταινίες του είδους, με αποκορύφομα τη σκηνή του τέλους(δέν μπορώ να πω για όσους τυχόν θα το δούν). Το μόνο που μου άρεσε οι σκηνές εκπαίδευσης στη πισίνα. Καθότι ακόμα και τα εφφέ ειναι λιγοστά -μόνο δύο σκηνές- και να μη το δει κανείς δεν χάνει και τίποτα.!!!
 

skysound

Supreme Member
28 January 2007
6,812
Θεσσαλονίκη
Εξαιρετική κινηματογραφικη διασκεδαση. Αμερικανιά μεν αλλα για ενα διωρο σε συνεπαιρνουν οι σκηνες διασωσης και εκπαίδευσης. Ψηφισα πολυ καλή.
 

giovani

New member
15 November 2006
87
XANIA
ρε παιδια ελεος. τι σεναριο ηταν αυτο. απο την αρχη ηξερα τι θα γινει στο τελος. κλασικη περιπτωση. ο ηρωας που δειλιασε πρεπει στο τελος να πεθανει για να εξιλεωθει. μπουρδα με το συμπαθειο. ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ