ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ και ΣΥΖΗΤΗΣΗ για την κατηγορία μας. ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΛΑΒΑΤΕ...

DJSTAVROS

Senior Member
10 November 2008
330
Παιανία
Re: Panasonic Plasma ST50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πετάση όταν η κουβέντα πηγαίνει στο ότι τα πανελς της Panasonic ST50 είναι προβληματικά,πως θες να συνεχιστεί η κουβέντα???
Δηλαδή πρεπει να ανοίγουμε 200 μίτους για ένα πράγμα με 3 προεκτάσεις?
 

czoun

Supreme Member
29 November 2007
7,734
Αθήνα
Απάντηση: Panasonic Plasma ST50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το θέμα θεωρείται λήξαν, η λογική που λειτουργεί η ΔΟ είναι καταγεγραμμένη από το 2009....

Τα νήματα συγκεκριμένων μοντέλων με τον χαρακτηρισμό 'Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια', στην κατηγορία με τις "LCD/Plasma" έχουν δημιουργηθεί για την ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών που έχουν σχέση με την λειτουργία της συσκευής.

Είναι κρίμα να αυξάνονται συνεχώς οι σελίδες αυτών των νημάτων με την συζήτηση για τιμές, γι' αυτό άλλωστε έχει δημιουργηθεί η κατηγορία 'Αγορά νέας τηλεόρασης' , ώστε κάθε ενδιαφερόμενος να μπορεί να ανοίγει θέματα και να συζητάει για τιμές, καταστήματα κ.λ.π....καθώς επίσης και το sticky θέμα 'ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ' , στην παραπάνω κατηγορία για προσφορές καταστημάτων που πέφτουν στην αντίληψή μας.

Και όπως λέει ο Γιώργος προηγουμένως, όταν κάποιος καταλήξει και αγοράσει κάποια τηλεόραση, μπορεί πλέον να συνεχίσει την συζήτηση ως κάτοχος και όχι ως υποψήφιος αγοραστής στο αντίστοιχο νήμα του μοντέλου που πήρε.

================================================== ============

Με αυτό τον τρόπο διαχωρισμού, διευκολύνετε ο κάθε υποψήφιος αγοραστής, ώστε..

Από τη κατηγορία 'TV Reviews - Εντυπώσεις κατόχων - Τεχνικά χαρακτηριστικά' ( http://www.avclub.gr/forum/forumdisplay.php?f=138 )

α) Να βρίσκει τις πληροφορίες για τη λειτουργία κάποιων συγκεκριμένων μοντέλων...και τις γνώμες των κατόχων τους.

β) Να καταλήγει στο/στα μοντέλο/μοντέλα που τον ενδιαφέρουν...

Από την Άγορά..' ( http://www.avclub.gr/forum/forumdisplay.php?f=130 )

α) Να ανοίγει κάποιο θέμα (αν δεν υπάρχει) ώστε να ζητάει βοήθεια όταν δυσκολεύεται να αποφασίσει, έτσι θα μπορεί να μάθει για τιμές, αξιολόγηση καταστημάτων, που να δει τα μοντέλα που τον ενδιαφέρουν κ.λ.π...

β) Να παρακολουθεί το sticky 'ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ' ( http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=12594 ) ώστε να 'πετύχει' κάτι που τον ενδιαφέρει, σε καλή τιμή...

================================================== ============

Μην ξεχνάμε και τους φίλους που έχουν ήδη στην κατοχή τους κάποιο μοντέλο και παρακολουθούν το νήμα της τηλεόρασης τους για να λύσουν κάποιες απορίες τους ή για να ενημερώσουν με κάποια νέα πληροφορία...:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

....ευχαριστώ για την κατανόηση.

...επανερχόμαστε στα της ST50.

EDIT

Όποιος επιθυμεί να προτείναι κάτι διαφορετικό στη λειτουργία της κατηγορίας , το βήμα είναι ελεύθερο να καταθέσει τις προτάσεις του

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ και ΣΥΖΗΤΗΣΗ για την κατηγορία μας. ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΛΑΒΑΤΕ... http://www.avclub.gr/forum/showthre...α-την-κατηγορία-μας-ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ-ΛΑΒΑΤΕ/page8
 
Last edited:

DJSTAVROS

Senior Member
10 November 2008
330
Παιανία
Re: Panasonic Plasma ST50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

@ czoun

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ.
ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ''Panasonic Plasma ST50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια ''
ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΙ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ.
ΛΕΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ???
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΩ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ST50 ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ???ΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΟ?
ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ?


1)Παιδιά καλησπέρα.Θέλω να πάρω μια τηλεόραση για αποκλειστική χρήση αθλητικών γεγονότων (95%) και έχω προσανατολιστεί σε Plasma.
Η χρήση της θα γίνεται σε χώρο με χαμηλό φωτισμό έως και σε απόλυτο σκοτάδι.
Σε ποδοσφαιρικά ματς αλλά και σε Basket,είστε ικανοποιημένοι από την Panasonic ST50?
Έχουμε κανά άσχημο Effect από την γρήγορη κίνηση?
Σε κάθε περίπτωση,στο θέμα της ομαλότητας της κίνησης,δεν είναι καλύτερη από LCD???
Σας παρακαλώ να συμφωνήσετε όσοι μου απαντήσετε,ώστε να μην μπερδευτώ!!Χα χα!!! !

2)Φίλε yperion με ενδιαφέρει μόνο η θέαση από tv.
Novasports-Ote tv και γενικά αθλητικά.
Το judder εκεί πως είναι?

3)Τα γρήγορα γράμματα που περνούν σε διαφημίσεις τηλεοπτικές,να μην ρωτήσω αν θα έχουν Blur...
Μάλλον ΝΑΙ είναι η απάντηση,σωστά???

4)7 χρόνια πέρασαν από την Lcd Samsung Le40M61,την πρώτη μου τηλεόραση,και ακόμα αυτό το Blur με τα γράμματα δεν λένε να το διορθώσουν...!
Την είχα πάρει και 2.700 τότε!Victim των περιοδικών είχα πέσει!

5)Έλα ρε συ σοβαρά???Δεν το περίμενα να το ακούσω αυτό με τα γράμματα.
Θεωρώ ότι και με την καλύτερη τηλεόραση θα παρέμενε το πρόβλημα.
Το Ifc τι είναι παιδιά?Thanx!

6)Ωχ....Κι αν μου πέσει το ελαττωματικό πάνελ τι κάνουμε???
Ξενέρα!!!!
 
Last edited:

czoun

Supreme Member
29 November 2007
7,734
Αθήνα
Τι λογική που μεταφέρουμε τα μηνύματα που αφορούν αγορά νέας τηλεόρασης ως ΔΟ στην εξήγησα και όπως είδες δεν ήμουν ο μόνος, την ίδια ακριβώς εξήγηση σου έδωσαν και μέλη που δεν ανήκουν στην Δ.Ο.

@STAVROS

Το καλύτερο είναι εφόσον μιλάμε για αγορά τηλεόρασης να ανοίγει νέο νήμα στην αντίστοιχη κατηγορία ώστε να μπορεί ο καθένας να πει τις απόψεις του και να κάνει τις προτάσεις του. Με την λογική αυτή είναι σωστή η μεταφορά των ποστ.

Άλλωστε νομίζω ότι πήρες αρκετές απαντήσεις στα συγκεκριμένα ερωτήματα σου.

Ναι, αλλά από την δική μου σκοπιά, ψάχνεις νέα τηλεόραση. Επειδή εμένα δεν μου αρέσει να κάνω προτάσεις (και να μεταφέρεται η ευθύνη της επιλογής από εσένα σε εμένα), με το να μεταφέρεις αναρτήσεις αγοράς εδώ, που δεν είναι για αγορά, δεν σημαίνει ότι πιέζεις για απαντήσεις;
Γιατί πρέπει να κάνουμε όλα τα νήματα αγορά τηλεόρασης; Επειδή στο τμήμα αγορά τηλεόρασης δεν ικανοποιούν οι απαντήσεις;

Από κει και πέρα, μπορείς να θεωρήσεις ότι η λογική της ΔΟ είναι παράλογη και δεν συμφωνεί με την δική σου, κανένα πρόβλημα, αν συμφωνούσαμε όλοι μεταξύ μας δεν θα υπήρχε "αλατοπίπερο".

Να 'μαστε καλά και καλή μέρα να έχουμε.
 

petasis

AVClub Fanatic
18 June 2006
17,003
Re: Panasonic Plasma ST50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πετάση όταν η κουβέντα πηγαίνει στο ότι τα πανελς της Panasonic ST50 είναι προβληματικά,πως θες να συνεχιστεί η κουβέντα???
Δηλαδή πρεπει να ανοίγουμε 200 μίτους για ένα πράγμα με 3 προεκτάσεις?

Αφού εκτιμάς ότι τα πάνελ της ST50 είναι προβληματικά, κακώς ψάχνεις για αγορά την ST50.
Εγώ από την άλλη δεν θα έλεγα ότι τα πάνελ είναι προβληματικά, αλλά ότι έχουν θέμα ομοιομορφίας. Αν ήθελα να αγοράσω, θα ζύγιζα τα υπέρ και τα κατά, και θα αποφάσιζα.
Μου δίνεις την εντύπωση ότι δεν έχεις δει το πρόβλημα σε τηλεόραση, και έχεις μόνο διαβάσει για αυτό. Αν το είχες δει, θα ήξερες αν σου κάνει η τηλεόραση ή όχι.
Το να το αναλύσουμε για πολλοστή φορά στο νήμα, δεν νομίζω ότι θα σε ωφελήσει σε κάτι. Πρέπει να το δεις πριν αγοράσεις.

Για το θέμα ομοιομορφίας των πάνελ της σειράς 50 υπάρχει και ειδικό νήμα, δεν αφορά μόνο την ST50. To ανάρτησες εδώ, γιατί σε ενδιαφέρει η αγορά, και προσπαθείς να βρεις κάποιον να σε ενθαρρύνει ή να σε αποθαρρύνει από την αγορά της;
 

Yperion

AVClub Fanatic
21 June 2006
43,515
BVR (Beyond Visual Range)
Ότι μια τηλεόραση ενδεχομένως μπορεί να έχει πρόβλημα ομοιομορφίας δεν σημαίνει ότι σίγουρα θα έχει. Μπορεί και να μην έχει. Μπορείς επίσης να πας σε κάποιο άλλο μοντέλο και να είναι ακόμη χειρότερα (ή και καλύτερα βέβαια κανείς δεν μπορεί να το ξέρει αυτό).

Ζυγίζεις τα υπέρ και τα κατά και αποφασίζεις όπως λέει ο Γιώργος. Το τέλειο δεν υπάρχει σε κανένα προϊόν. Το θέμα είναι να βρεις αυτό που έχει τα λιγότερα μειονεκτήματα για εσένα (γιατί για κάποιον άλλον μπορεί να έχουν άλλη βαρύτητα το καθένα) και στην καλύτερη δυνατή τιμή.
 

george.x

New member
11 October 2009
35
Σαν υποψηφιος αγοραστης μιας νεας τηλ,μετα απο μια κακη εμπειρια με την σαμσουνγκ η οποια βγηκε off,θα μου αρεσε εκτος απο τα τεχν χαρακτ να βλεπω και ποσο αξιοπιστη και επιρρεπης σε βλαβες ειναι η καθε εταιρεια.Μετα το τελευταιο συμβαν και με συζητησεις με γνωστους διαπιστωσα προς εκπληξη μου οτι πολυ γνωστοι ειχαν παρομοια θεματα με την σαμσουνγκ,ενοειται οτι εγω παροτι μεγαλος υποστηρικτης της σαμσουνγκ παλαιωτερα(υπολογιστης-ταμπλετ-κινητο-τηλ μεχρι και οικιακες συσκευες) δεν προκειται να την προτιμισω ειδικα στις τηλεορασης αλλα θα ηθελα η επομενη μαρκα τηλ που θα παρω να εχει καλο ιστορικο βλαβων.καλο θα ηταν λοιπον να υπαρχει καπου ενα ποσοστο βλαβων καθε εταιρειας