Προτασεις 40αρας ~550 ευρω για ταινιες, PS3 και TV

brwmogazos

New member
5 May 2009
9
Καλησπερα παιδες.

Λεω να δωσω κανα 550αρι για 40αρα τηλεοραση ο οποια θα μπει στο σαλονι σε αποσταση 3 μετρα περιπου απο τον καναπε.

Πιο πολυ ταινιες βλεπω απο το πισι. Θελω να μπορω να συνδεω ενα στικακι με την καθε ταινια+ υποτιτλο η σκληρο δισκο πχ και να την βλεπω ωστε να μην συνδεω λαπτοπ με tvout Και τετοια.

Θα συνδεθει home theater 5.1 με av receiver για ηχο, και ενα ps3 το οποιο σπανια χρησιμοποιω βεββαια μονον για Gran Turismo 5

Και φυσικα για καμια tv να βλεπουμε.

Μαρεσουν οι samsung διχως να ειμαι γνωστης, εχω 23αρα led tv monitor στο πισι και πριν αυτη ειχα την 23αρα samsung παλι monitor tv tft οχι led.


Τι προτεινετε? Διαβαζω παραλληλα και τα αλλα threads για 40αρες για να δω 2-3 πραγματακια. Στο e shop εχει προσφορα την παρακατω samsung Και ελεγα να την τσιμπησω...Τι προτεινετε?
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.157167

Θελω να παραγγειλω μεσα στηνε βδομαδα ωστε να προλαβω την προσφορα αυτη αν αξιζει.

Καθε γνωμη λοιπον καλοδεχουμενη!

Ευχαριστω!
 

Michalis3

Supreme Member
25 February 2011
8,020
Για τρία μέτρα απόσταση και χρήση κυρίως για ταινίες κοίταξε για 50" plasma καλύτερα. Μια εκ των LG PA5500 και Samsung E530 θεωρώ πως θα σε καλύψει.
 

brwmogazos

New member
5 May 2009
9
Μιχαλη οι συγκεκριμενες τιβι ειναι καλυτερες απο την 40αρα σαμσουνγκ που γραφω αν εξαιρεσουμε τις περισσοτερες ιντσες?

Δηλαδη.... για 46αρα σκεφτομουν αλλα ειπα να μην το παραχεσω και να δωσω 550 για τιβι μιας και σε λιγα χρονια ολο και κατι καλυτερο θα παρω. Θα μου πεις τοσο μεγαλη τηλεοραση που θα την πας μετα...ισως καλυτερα να παρω κατι καλυτερο εξαρχης.


Βλεπω η σαμσουνγκ οτι παιζει στα 650 κοντα. Δεν εχω προβλημα να ανεβω μεχρι εκει απλα αν εξαιρεσουμε οτι ειναι 50αρα και οχι 40αρα που ειχα υποολογισειεξαρχης αξιζει ποιοτικα απο μια μικροτερη πχ 40αρα η 46αρα?

Ειναι σε προσφορα οι παραπανω τηλεορασεις η απλα τις προτεινεις λογω μεγεθους?

Ειδα η σαμσουνγκ που προτεινα παραπανω δεν ειναι 100 hz.

Να υποθεσω οι παραπανω ειναι σαφως ανωτερες ποιοτικα κτλπ + μεγαλυτερες?

Δωσε λιγες παρπανω πληροφοριες σε παρακαλω ωστε να επιλεξω κατι value for money. Δεν κοιταω για top of the range τηλεοραση στις ιντσες που με ενδιαφερουν αλλα ισως την πιο value for money της σειρας διχως ομως να της λειπουν βασικες λειτουργιες που θα την καθιστουσαν ποιοτικη πχ τα hz της τα οποια οπως καταλαβαινω παιζουν ρολο κτλπ.


Σε ευχαριστω. Βοηθησε λιγο να επιλεξω κατι...μηπως να δουμε για 46αρα γιατι η 50αρα μου φενεται θα παραειναι κτηνος για να την μεταφερω μιας και δεν θα μενω μονιμα στο διαμερισμα που ενοικιασα και θα πρεπει να την κουβαλαω καθε φορα...
 

Michalis3

Supreme Member
25 February 2011
8,020
Έχεις σχετικά μεγάλη απόσταση θέασης οπότε το να κοιτάζεις για 40" δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Ειδικά για ταινίες, όπου οι περισσότερες είναι γυρισμένες σε 2,35:1 οπότε θα έχεις μαύρες μπάρες πάνω και κάτω άρα και μικρότερη επιφάνεια τελικά. Οι δύο που σου εχω προτείνει πιο πάνω είναι από τις πιο vfm επιλογές για φέτος, ειδικά σε αυτό το μέγεθος και εννοείται πως είναι καλύτερες σε ότι έχει να κάνει με την εικόνα σε σχέση με LCD παραπλήσιας και μεγαλύτερης τιμής. Θα πρότεινα να τις δεις και ο ίδιος από κοντά για να εξακριβώσεις κατά πόσο σε ικανοποιούν σαν εικόνα και αν είναι εντάξει σαν μέγεθος.
 

brwmogazos

New member
5 May 2009
9
Εφοσον ειναι value for money και στις ιντσες τους ειναι καλες τοτε παω για την σαμσουνγκ που προτεινεις και το ληγω εκει.

Θα μετρησω σε λιγο ακριβως ποση αποσταση θα εχω απο τον καναπε και θα σου πω.

να υποθεσω ειναι 100 hz η σαμσουνγκ και μπορω να συνδεω στικακι με ταινια και να την βλεπω απευθειας?
 

Michalis3

Supreme Member
25 February 2011
8,020
Όλες οι plasma είναι 100 Hz. Ο ενσωματωμένος player είναι αρκετά καλός, αν και μπορείς να κάνεις καλύτερα τη δουλειά σου με κάποιο εξωτερικό player με 60-100 ευρώ κόστος.
 

brwmogazos

New member
5 May 2009
9
2.5 μετρα ειναι η αποσταση απο τον καναπε μεχρι την τηλεοραση λοιπον.

50αρα και παλι?
 

alsakari

New member
4 September 2007
48
φιλαράκι εγω εχω απόσταση 2,7μ και πήρα την 50αρα LG.Πολυ ευχαριστημένος μέχρι τώρα,στην αρχή έλεγα ουαου τι μέγεθος,και τώρα λέω γιατί δεν είχα πιο πολλά λεφτά να έπαιρνα την ...60αρα!Χτύπα όσο μεγαλύτερη μπορείς.