Πρόβλημα με συνδρομητική κάρτα

elcostis

Established Member
14 July 2006
208
Παιδιά προσπαθώ να κάνω την κάρτα που πήρα να τρέξει στον Dreambox αλλά τίποτα.. Δεν εμφανίζει τίποτα...Προηγουμένως χρησιμοποιούσα USB Stick με Gemini 3.2 multiboot και δούλευε μία χαρά....Σήμερα έσβησα το Gemini 3.2 multiboot από τη μνήμη του και έμεινα με το παλιό Gemini 2.8, αλλά δυστυχώς δεν αναγνωρίζει την κάρτα!!!!
 

 Νίκος

Supreme Member
Αυτή χρησιμοποιεί κρυπτογράφιση Conax. Κάποιος ποιό ειδικός με τους Dream ας βοηθήσει για να μην πάρεις και έξτρα cam.Σε λίγο αναμένεται να ανοίξει καιαυτό για πληροφορίες σχετικά με την κάρτα σου εκτός από το Digitalb.tv
 
Last edited:

AlexT_

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,452
Θεσσαλονίκη
Ο Παναγιώτης έχει δίκιο. Ολα τα emu έχουν config files τα οποία ενεργοποιούν τα card reader. Δεν είναι θέμα image. Κατέβασε το αντίστοιχο config και θα λυθεί το πρόβλημα.
 

STELIOS

AVClub Addicted Member
27 August 2006
2,072
Δοκιμασε και to scam 2.5 αλλα το ποιο συμαντικο απο ολα ειναι να αφησεις την καρτα για αρκετη ωρα σε ενα απο τα καναλια διοτι οταν αλλαζεις image το καινουριο image δεν εχει τα κλειδια ενεργοποιησεις και χρειαζεται να περιμενεις μεχρι αυτα να ξανακατεβουν στην καρτα, ο χρονος εξαρταται απο 5 λεπτα εως και μια ωρα μπορει και παραπανω αναλογα την καρτα.
 
Last edited:

elcostis

Established Member
14 July 2006
208
ευχαριστώ παιδιά για τη βοήθεια. Τελικά έχετε δίκαιο...
Το conf file το οποίο θα διάβαζε την κάρτα δεν το είχα κατεβάσει από το blue button - Addons - Cam Conf. Είχα κατεβάσει μόνο το Cam!!!!
Νάσται καλά!!