Πρόβλημα με την επίγεια ψηφιακή λήψη

technisat

AVClub Enthusiast
13 January 2010
869
Το θέμα είναι, το σήμα πάντα είναι κάπου εκεί, σε αυτά τα επίπεδα ή από μέρα σε μέρα "παίζει" ?

.
 
Μ' αρέσει που είσαι έτοιμος να τους ''φάς'' ζωντανούς!!!
Μεχρι τωρα για αυτους και μονο εδωσα στο συνολο 450 ευρω, για καλωδια, κεραιες, και δεκτες, εσυ τη θα εκανες? αν μας πει ενας απο εκει μεσα γιατι δεν βλεπω παλι την 25?
 

the_player

Senior Member
14 November 2009
662
Μήπως μετά τη νοβα να ανοίγαμε έναν λογαριασμό και για τη digea? υπερ ανεγέρσεως και βελτιώσεως ψηφιακών πομπών:hmmmm:
 

chris4

Established Member
15 November 2009
110
Παιδια και εγω απο Βεροια αναφερω πως το σημα στην 25 εγινε 100%
Το εξαφανισε το bTV!
Στην 29 εμεινε το ιδιο!
Ελπιζω μονο να συνεχισει ετσι.....
 

the_player

Senior Member
14 November 2009
662
Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Καλό σημάδι πάντως αυτό ενόψει αθήνας. Μάλλον σοβαρεύονται σιγα σιγα..
 

AFam

AVClub Fanatic
11 September 2006
26,961
Τελικά όσο περνάνε οι μέρες επιβεβαιώνεται η φήμη που λέει ότι μας διαβάζουν......:D
 

chris4

Established Member
15 November 2009
110
Παιδια τζιφος τιποτα δεν εκανε η digea στην 25 απλα θα ειχε καποιο προβλημα το βουλγαρικο γιατι εχουμε παλι τα ιδια.....σιγα να μην δουλεψαν,τα στησαν και δρομο για αθηνα.
 

the_player

Senior Member
14 November 2009
662
Μάλιστα, το πρόβλημα δηλαδή προκύπτει από το αναλογικό βουλγάρικο. Για να δούμε τι θα γίνει τελικά με την εν λόγω εταιρεία και αν παρουσιαστούν τα ίδια προβλήματα και στην αθήνα, συγκεκριμένα στην αίγινα στο 46 όπου υπάρχει και εκεί κάποια μικρή παρεμβολή από άλλο πομπό (μάλλον από δίδυμα ή πόρο).
Πάντως προσωπική εκτίμηση είναι οτι δε πρόκειται να υφίσταται digea σε λίγους μήνες, αν από σεπτέμβριο το κράτος πάρει σοβαρά την υπόθεση ψηφιακή και οργανωθούν η ερτ και τα ιδιωτικά μαζί με τα συνδρομητικά σε ένα ενιαίο φορέα..
 
Last edited:

mcelliot_g

Senior Member
10 March 2008
471
Το ότι διαβάζουν όλα τα φόρα να το θεωρείτε 1000% σίγουρο παιδιά, όπως 1000% σίγουρο να θεωρείτε ότι μένουν στο διάβασμα!
Εγώ έχω χάσει πάσα ελπίδα ότι θα φτιάξουν το σήμα στην 25 ως προς το βουλγάρικο (που το ήξεραν κιόλας, πού να μην το ξέρανε), καθώς το μόνο που θα σώσει την 25 είναι μεγάλη αύξηση ισχύος και μόνο! Δεν προτίθενται να το κάνουν, εδώ ένα SFN δεν έχουν αξιωθεί να φτιάξουν και σε λίγο κλείνουμε εξάμηνο!
Το 46 που παρεμβάλλει στο m. στις περιοχές παραλιακά είναι ο ALPHA από τον πομπό της Δαρδίτσας (Πόρος)! Πιστεύω όμως ότι είναι πολύ χαμηλή η ισχύς που φτάνει στα παράλια της Αττικής για να προβληματίσει! Αυτό που θα έπρεπε να σας ανησυχεί περισσότερο είναι το SFN από Αίγινα και τα αλλεπάλληλα σπασίματα, καθώς η ιστορία έδειξε ότι είναι το αδύνατο σημείο τους! Δεν θα εκπλαγώ αν οι κάτοικοι των νοτίων προαστίων που καλύπτονται από Αίγινα τραβήξουν το ίδιο λούκι με εμάς στις δυτικές της Θεσσαλονίκης!
Τέλος, η ισχύς που φτάνει στους νομούς δυτικά της Θεσσαλονίκης είναι πολύ μεγάλη από το βουλγάρικο, θα σας επιβεβαιώσουν οι κάτοικοι από εκεί πόσο κρύσταλλο λαμβάνανε το btv πριν ξεκινήσουν τα ψηφιακά!
 

Βασίλης Γ

Senior Member
8 February 2010
621
Όταν ένα τέτοιο εγχείρημα πραγματοποιείται με τόση προχειρότητα, δεν είναι δυνατό να έχεις αποδεκτά αποτελέσματα. Οι χαμένοι της ιστορίας είναι όσοι λαμβάνουν πλέον μόνο ψηφιακά, αφού οι υπόλοιποι τι είχαμε τι χάσαμε!
 

the_player

Senior Member
14 November 2009
662
Το 46 που παρεμβάλλει στο m. στις περιοχές παραλιακά είναι ο ALPHA από τον πομπό της Δαρδίτσας (Πόρος)! Πιστεύω όμως ότι είναι πολύ χαμηλή η ισχύς που φτάνει στα παράλια της Αττικής για να προβληματίσει!
Υπάρχουν μέρες που το μακεδονια έχει αρκετές γραμμές, είναι καθαρά θέμα καιρού όμως και διεύθυνσης ανέμων ειδικά στις περιοχές κοντά στο βουνό (ανω γλυφάδα, ανω βούλα..). Υπάρχουν μέρες που φτάνει σήμα μέχρι και από Χανιά!! Δε ξέρω αν στο 46 εκπέμπει κάποιος από χανιά, αν εκπέμπει όμως υπάρχει πιθανότητα να φτάσει σήμα! Στη συχνότητα αυτή πολύ φοβάμαι οτι θα υπάρξει πρόβλημα απο αίγινα, εκτός αν βάλουν δυνατό πομπό.