Πρόβλημα με cd marantz 6003

kostasdeep

New member
12 January 2011
35
Αναφέρω το πρόβλημα που προέκυψε με το marantz 6003, για να έχω τη γνώμη σας αλλά και προς γνώση όσων ενδιαφέρονται να το αποκτήσουν. Η αγορά του έγινε πριν από 6 μήνες περίπου, από γνωστό κατάστημα της Αθήνας. Έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος από την αγορά, αλλά εδώ και 2-3 ημέρες μου κάνει το εξής: παίζει μόνο τα πρώτα tracks των cds, δηλαδή μέχρι το 4ο - 5ο και μετά κολάει. Να αναφέρω ότι όλα τα cd είναι γνήσια και δε συμβαίνει με 2 ή 3 αλλά με όποιο cd κι αν του βάλω. Τι γίνεται ρε παιδιά? Εαν από τώρα μου κάνει τέτοια τι να περιμένω στη συνέχεια? Και από όσο γνωρίζω τα marantz φημίζονται για την αξιοπιστία τους.
Το ερώτημα είναι, θα πρέπει να ζητήσω αλλαγή ή να συμβιβαστώ με επιδιόρθωση και τρέξιμο στην αντιπροσωπεία + αναμονή + ....
 

CENTRAL

AVClub Addicted Member
30 June 2006
1,816
ATHENS
Κώστα καλημέρα!

Δυστυχώς τα πάντα μπορεί να παρουσιάσουν προβλήματα!

Κατά τη δική μου γνώμη, δεν είναι τόσο σημαντικό το να μην παρουσιαστεί βλάβη, όσο το πώς αντιδρά η εταιρεία όταν κάτι τέτοιο συμβεί.

Προτείνω να απευθυνθείς άμεσα στο service και να διεκδικήσεις την επισκευή του στα πλαίσια της εγγύησης.

Αν δε σου κάνει κόπο μας κρατάς κι εμάς ενήμερους…
 

T_N_T

Senior Member
24 April 2011
471
Πειραιάς
Από την στιγμή που είναι εντός εγγύησης, σαφώς και πρέπει να απευθυνθείς στην εταιρεία. Από κει και πέρα, έχω ένα μαραντζ 12 χρόνια, το οποίο μου έκανε τα ίδια πριν κανένα χρόνο, (μετά από 11χρόνια δηλαδή) και το άνοιξα και καθάρισα με μια μπατονέτα που είχα βάλει λίγο άσπρο οινόπνευμα το μάτι και από τότε παίζει σφαίρα τα πάντα. Αλλά εφόσον είσαι εντός εγγύησης, καλύτερα να μην κάνεις πραγματάκια μόνος σου...
 

kostasdeep

New member
12 January 2011
35
Σαφώς και δεν πρόκειται να πειραματιστώ ανοίγωντάς το. Το καθάρισμα με τη μπατονέτα το έχω κάνει και εγώ σε προηγούμενο player και λειτούργησε πολύ καλύτερα από τα καθαριστικα cd. Αλλά μου φαίνεται πολύ περίεργο μέσα σε τόσο σύντομο διάστημα να κολλάει για αυτό το λόγο. Άλλωστε τα πρώτα τραγούδια των cds τα παίζει κανονικότατα. Το σωστό είναι να απευθυνθώ κατευθείαν στον αντιπρόσωπο της marantz ή στο κατάστημα που το πείρα (μη κάνουν αυτοί τίποτα δοκιμές και μετά μου πουν από τη marantz ότι το άνοιξα και συνεπώς είναι εκτός εγγύησης) ?