Συνδεση τηλεορασης με στερεοφωνικο

panos88

New member
5 June 2012
4
Πρόσφατα αγόρασα την lg ls5600 και θέλω να την συνδέσω με το στερεοφωνικο μου που έχει υποδοχεσ για βυσματα RCA...για να εχω τον ηχο απο τ στερεοφωνικο...θέλω να μου πείτε απο τα χαρακτηριστικά της τηλεορασης μου αν είναι εφικτή η συνδεση τους και τι χρειάζομαι να αγοράσω...αυτο είναι το επίσημο σάιτ της τηλεορασης http://m.lg.com/gr/tv-audio-video/television/LG-32LS5600.jsp ευχαριστω για τις απαντήσεις σας...
 

toliskot

Supreme Member
20 February 2012
4,465
Ραφήνα
Αφού το στερεοφωνικό έχει μόνο rca, άρα rca θα χρησιμοποιήσεις. Από το audio out της οθόνης σε μία line in του ενισχυτή.
 

Pleo

AVClub Fanatic
14 March 2008
19,592
Αθήνα
Μόνο με scart σε RCA μπορεί να γίνει δουλειά με τη συγκεκριμένη. Λογικά θα έχει έξοδο από το scart.
 

padee

Established Member
7 January 2009
246
Αθήνα
Απο ότι είδα η τηλεοραση σου εχει headphone out θα πας να παρεις καλώδιο mini jack αρσενικο σε rca αρσενικο στερεο και μπορείς να το συνδέσεις και απο εκει...
 

doumis

New member
12 January 2012
16
και εγώ θελω να την συνδεσω την δικη μου αλλα το ερωτημα μου ειναι αλλο..υπαρχει προβλημα να συνδεσω οχι μονο εναν ενυσχιτη αλλα 5?
δηλαδη απο το μινι jack να το κανω 5 εξοδους και τους συνδεσω στις συσκευες που θελω..υπαρχει προβλημα μην καει η εξοδος?
ως τωρα ετσι παιζω απο τον υπολογιστη μου αλλα και απο μια παλια τηλεοραση που ειχα χωρις προβλημα..αλλα στην καινουργια το φοβαμε..