βοηθεια παρακαλω σε ασχετο...

frogie147

Senior Member
24 July 2006
312
Πειραιας
Θελω να παρω εναν αποκωδικοποιητη και να βλεπω καποια δορ καναλια(πιατο υπαρχει).Εχω διαβασει κατι περι Αλβανικου πακετου.Νομιζω η συνδρομη ειναι περιπου στα 200 ε το χρονο.Ειναι 1 ή υπαρχουν και αλλα.ΔεΝ ΘΕΛΩ ΝΟΒΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ.Εχετε κατι να προτεινετε.Σε αυτο το πακετο φανταζομαι τα καναλια δεν ειναι αλβανικα(γιατι δεν θα καταλαβαινω τιποτα)αλλα στα Αγγλικα;;Το πιοατο πρεπει να ειναι στραμενο καπου συγκεκριμενα(δεν ξερω που το εχουν ρυθμισει στην πολυκατοικια,δεν ημουν παρον).Με ενδιαφερουν κυριως αθλητικα καναλια και κανα discovery-national geographic κτλ.Καλο θα ηταν ο δεκτης να εχει hdmi.Ευχαριστω..-bye-
 

AlexT_

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,452
Θεσσαλονίκη
Το αλβανικό πακέτο είναι όντως οικονομικό και εκπέμπει απο τις 16 μοίρες ανατολικά. Οι κεντρικές εγκαταστάσεις συνήθως σκοπεύουν στις 13 και τις 19 μοίρες. Συνεπώς πρέπει να ενημερωθείς.

Οι αθλητικές μεταδόσεις έχουν διπλό stream ήχου. Το ένα είναι στα αλβανικά. Το άλλο συνήθως στα αγγλικά. (αν θυμάμαι καλά)
 

Nikats

Established Member
9 January 2007
186
Αγ.Παρασκευή
Καλή μέρα. Όντως, όλα τα παιδιά αυτό μου παν, για τη θερμοκρασία. Κριμα, και μ αρέσει να τρεχω με ζέστη. Καλή αποκατάσταση, θα τα πούμε σύντομα.
 

halkidonas

Established Member
6 May 2008
177
Η προταση μου ειναι να στησεις 1 πιατο ξεχωριστο αν εχεις μπαλκονι και βλεπεις σε εκεινη τη θεση τις 16 east, η στην οροφη της πολυκατοικιας και να τραβηξεις γραμη κατω στο σπιτι θα ειταν το ιδανικοτερο . Τα λεφτα για το δεκτη λογικα :eek:perator::chinese:σε καλυπτουν και για να κανεις τα παραπανω που σε αναφερω .