εγγραφη

gianpanatha

New member
16 July 2006
90
παιδια μια ερωτηση εχω dvd player kai recorder τα dvd που νοικιαζω δε μπορω να τα αντιγραψω οταν παταω rec moy βγαζει απαγορευση εγγραφης .Υπαρχει κατι που να μπορω να κανω να γινεται η εγγραφη¨? ευχαριστω
 

mitnik

Established Member
20 June 2006
266
Αν επιμένεις στην αντιγραφή από επιτραπέζια player και recorder,(και δεν πας στη λύση του υπολογιστή),το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δεις μήπως μπορείς να απομακρύνεις ή να παρακάμψεις το macrovision από το player.
Φυσικά η αντιγραφή,αν τα καταφέρεις, θα είναι αναλογική,με ότι αυτό συνεπάγεται.
 

gianpanatha

New member
16 July 2006
90
συγνωμη αλλα τι ειναι το macrovision και πως μπορω να το απομακρυνω η να το παρακαμψω?
 

mitnik

Established Member
20 June 2006
266
Το macrovision είναι ένα σύστημα προστασίας κατά της αναλογικής αντιγραφής και υπάρχει σε όλα τα player (ή σχεδόν σε όλα).
Απομακρύνεται από τα περισότερα player είτε με εισαγωγή νέου firmware είτε από το τηλεχειριστήριο πληκτρολογώντας μια συγκεκριμένη ακολουθία πλήκτρων.
Υπάρχουν και κάποια ειδικά καλώδια με τα οποία συνδέεις player και recorder που υπόσχονται να αφαιρέσουν το macrovision κάπου στην πορεία.
Κάνε καμιά αναζήτηση στο google και θα βρεις τι μπορείς να κάνεις στο δικό σου player.
 

stayros68

New member
26 July 2006
31
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
με dvd recorder το μονο συγουρο ειναι οτι δεν θα μπορεσης να γραψης του video club γιατι ειναι κλειδομενα μονο με pc θα μπορεσης να τα γραψης και φυσικα με το καταληλο προγραμμα