Αγορά Home Cinema λύσης

matidiaolo

New member
29 August 2011
28
Μιας κ αγοράζω καινούργια TV LG50PA5500 (no 3d) σκέφτομαι πολυ κ την πλαισιωση της με ένα ηχητικό σύστημα. Ο χώρος που με ενδιαφέρει να καλύπτεται είναι περίπου 16τμ (απο την tv ως το πίσω του καναπε)-πιο πίσω υπάρχει κ άλλος χώρος αλλα εκει δε με απασχολει πως θα ακούγεται. Τα ηχεία (ειδικά τα πίσω) θέλω να ειναι ασύρματα κ θα ήθελα να έχει blue ray. Η χρήση της tv είναι για ταινίες hd κ μπάλα.

Μιας κ δεν έχω σχέση με το σπορ, μου φαίνεται πιο απλό το ολοκληρωμένο σετ home cinema, όμως δεν είμαι αρνητικός κ στο χτίσιμο.

Το budget μου είναι στα 400 ευρω-δε θα με χάλαγε κ μια προσφορα μικρότερη καθώς είναι δύσκολοι καιροί χε χε. Βέβαια αν χρειάζεται περισσότερα λεφτα κ πχ αξίζει να πάρω stand-alone κομμάτια σιγα σιγα κ αυτο θα ήθελα να το ξέρω.
Ευχαριστώ
 

matidiaolo

New member
29 August 2011
28
Όπως το βλέπω δεν παίζει το wireless σε λογική τιμη.. Μου έχει κάνει καλη εντύπωση το LG BH7520T - το έχει τσεκάρει κανείς; Παίζει κάτι καλύτερο σε αυτα τα λεφτα (350 ευρω);
Αν έλεγα να χτισω το δικο μου, δε θα ήταν πολυ πιο ακριβο για τα ίδια πράγματα;
 

matidiaolo

New member
29 August 2011
28
Για τα λεφτα του το lg φαίνεται καλο-σκέφτηκα μήπως εστηνα custom home cinema αλλα απ ότι βλέπω είναι δραματική πιο ακριβο για να στήσει κάτι συγκρίσιμο με το lg